Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

EPIX spoilermentes topik

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

Nevezheted flexibilis kockalabdának vagy fűszeres kávédobnak, tök mindegy :) , a mondandóm lényegét nem változtatja meg: nem voltak olyan részletek kidolgozva, mint amiket te felsorolsz, csupán a végkifejletet vázolták fel elnagyoltan.

Akkor lényegében egyet értünk ;) 

Hozzászólás ideje:
4 órával ezelőtt, Bomarr írta:

Ilyen ping pong a prequelben is volt. Palpatine-t megöregitették az ep.2-re mert volt egy olyan koncepció, hogy majd csúfra öregszik. McDiarmid be is lett emiatt alaposan sminkelve. Aztán az ep.3-ra visszafiatalodott mert jött egy új koncepció ami szerint nem is öregszik csúnyára hanem helyette a villámoktól lesz rút. Meglátjuk a sisak dolgot hogy kezelik de szerintem az messze jobban és könnyebben magyarázható.

Igen, ez egy jó példa. Rávilágít arra, milyen problémák fakadhatnak az ad-hoc döntésekből. Mondjuk ettől a film lehet jó, sőt. Akiknek nem tetszik az EpII / EpIII alighanem ők sem azzal indokolják, hogy Palpatine furán öregedett.

Hozzászólás ideje:
8 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Abrams tudja ezt, ami jó, tehát felesleges attól tartani, hogy csak a VII-et venné figyelembe. 

Meg szerintem a fölötte állók, mint például Kennedy nem is hagynák, hogy ne vegye figyelembe az ep8-at. Eleve mi értelme úgy trilógiát csinálni, hogy az egyik részt ignorálják? Ez a "nem veszi figyelembe az ep8-at" most pont olyan fölösleges és alaptalan félelem, mint az, hogy a Disney nem fogja figyelembe venni az ep1-2-3-at.

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, Bence1997 írta:

Na itt is előjön az, mint a 8 -nál: egyes vagy többesszám? Jajj... :D

Szerintem itt ez nem játszik, mármint nem úgy mint a TLJ-ben ott ugye az angolból nem derült ki hogy Jedi vagy Jedik, de itt ha Skywalkerek lenne akkor angolban Skywalkers lenne, persze magyarul lehet jobban fog hangzani a többes szám.

Hozzászólás ideje:

Szerintem ez a cím egy konkrét Skywalker-re vonatkozik majd. De melyikre? :D Azért gondolom ezt, mert a Rise of the Skywalker kicsit máshogy hangzik, mint az hogy The Rise Of Skywalker. TROS. Majdnem olyan, mint a ROTS. 

Szerkesztve: - Kenobi tábornok

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Darth Cupsy írta:

Szerintem itt ez nem játszik, mármint nem úgy mint a TLJ-ben ott ugye az angolból nem derült ki hogy Jedi vagy Jedik, de itt ha Skywalkerek lenne akkor angolban Skywalkers lenne, persze magyarul lehet jobban fog hangzani a többes szám.

A cím szerintem ugyanolyan trükkös, mint a TLJ -é volt. Hiszen ha egyes szám, kire utalhat. De van egy másik lehetőség: ha a Skywalker cím mint maga a család szerepel a címben, akkor nem kell feltétlenül a többesszám (-s végződés) mert Skywalker family s nélkül van, szóval magyarban meglátjuk melyik utat követik.

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

A cím szerintem ugyanolyan trükkös, mint a TLJ -é volt.

Pedig nem. A Sith-nek és a Jedinek angolban nem létezik többes száma. A Skywalkernek van. Ezért zavarodtak bele a TLJ-be, és ezért nem trükkös a TRoS.

Ha meg az angol nem teszi oda a family-t a család neve mögé, akkor többes számot használ. The Skywalker Family or the Skywalkers.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Itt vannak a tippek. Kenobi tábornok és frenkie járt a legközelebb a címhez, már ami a szavakat illeti. :D 

Bence1997: The Bloodline End

Dzséjt: Dawn of Hope

Yoda József: The Epilogue of the Beginning

Donát: The Lost Prophecy

Kenobi tábornok: The Rise of the Resistance

Ody: Legacy of the Force

Frenkie: Rise of the Jedi

Max Stirner: The Reylo

Kargarosz: Balance of the Force

Tomcsi80: Dawn of the Jedi

RacerX: Son of Darkness

mui-ruy: The Knights of Ren

Revanshist: The New Path

Bomarr: The Final Battle

Iqvi: The fate of the jedi

Mlaci: Fate of the Force

Hozzászólás ideje:

Majdnem mindenki eltalálta a címet. Az első szót szinte majdnem mindenki. :D (a bloodline utal a Skywalker családra, így máshogyan is, de sikerült nekem is betalálnom. :P)

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:
22 órával ezelőtt, Bomarr írta:

Egyébként döbbenet, de még úgy is, hogy a trailer első-osztályú, a Palpi nevetés pedig egészen meglepő.... még így is az egészben a cím az egyik legizgalmasabb :D

És mennyivel jobb, hogy így hozták nyilvánosságra! :clap: 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.