Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Május 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Május 21. Mi is. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2018. Május 22. Hozzászólás ideje: 2018. Május 22. Nekem lehet, hogy tolódik egy nappal Ma kaptam a hírt (és még nem biztos) de lehet, hogy holnap el kell utaznom munkaügyben és ezesetben tuti nem érek vissza a filmre Pedig már megvan a jegy Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Május 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Május 22. Hol nézed majd? Debrecen? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Május 22. Hozzászólás ideje: 2018. Május 22. Azért ilyet sem írhattunk még le: nem egészen fél évvel egy Star Wars film után holnap egy újra ülhetünk be. Kicsit azért fura, hogy nem vagyok ezzel kapcsolatban annyira izgatott. Egyik részemet még mindig meglehetősen hidegen hagyja a Solo. Az ep8-nál ilyenkor már pörögtem, vágtam a centit, de most például olyat álmodtam, hogy Ody-val és Frenkievel inkább ki is hagytuk, hogy sörözés mellett az ep8-ról beszélgethessünk. Azért ez... Na... Ugyanakkor kíváncsi vagyok, mit hoztak össze, milyen világokat alkottak, mivel bővíti az SW univerzumát a film. Csak valahogy a lelkesedés nincs meg. Valahogy ez a Solo nem mozgat meg, de talán pont ez az "alulvárás" fogja elérni, hogy piszkosul bejöjjön a film. 1 2 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2018. Május 22. Hozzászólás ideje: 2018. Május 22. Szerintem nagy esély van rá, hogy így lesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Május 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Május 22. Dzséjt, összeségében egészében én is így érzek. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. Május 22. Hozzászólás ideje: 2018. Május 22. Valahogy én is... a kedvenc animém holnapi részét jobban várom, mint a Solo-t. Még mindig azt gondolom, hogy ezt a filmet felesleges volt elkészíteni (a spoilerek elolvasása után is így gondolom). Aztán holnap lehet rámcáfol a film Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2018. Május 22. Hozzászólás ideje: 2018. Május 22. 4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Hol nézed majd? Debrecen? Nyíregyháza Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Május 22. Hozzászólás ideje: 2018. Május 22. Dzséjt: Nálam is nagyon hasonló van. A téma pedig kifejezetten érdekel -mármint nem Solo karaktere hanem a gengsztervilág-, de alig 5 hónappal az ep.8 után nem érzek akkora hype-ot. De ez talán a lehető legjobb lélekállapot egy Solo film megnézése előtt. 2 Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Május 22. Hozzászólás ideje: 2018. Május 22. Csak csütörtökön 14:50kor nézem. Egy valamit majd írjatok már meg nekem holnap, hogy a "Big shot gangster putting together a crew" mondat elhangzik-e. 2 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2018. Május 22. Hozzászólás ideje: 2018. Május 22. (szerkesztve) 6 órával ezelőtt, Dzséjt írta: .Az ep8-nál ilyenkor már pörögtem, vágtam a centit, de most például olyat álmodtam, hogy Ody-val és Frenkievel inkább ki is hagytuk, hogy sörözés mellett az ep8-ról beszélgethessünk. Azért ez... Na... Nincs kedvetek holnap velem sörözni Odyval kb este fél 8 körül? Lennének megosztandó gondolataim az EP 8-al kapcsolatban. Amúgy ugyanez volt a Zsivány Egyes elött is. Bizalmatlanság, alig érdeklődés és aztán mindenki imádta. Azért 3 elképesztően jó sw film után simán azt mondom látatlanban hogy nagyon jó film lesz. Ami a Disney-érában eddig kijött az elött le a kalappal. Nem kell félni, nem engednének ki rossz filmet a kezükből. Szerkesztve: 2018. Május 22. - Frenkie 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Május 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Május 22. 1 perccel korábban, Frenkie írta: Lennének megosztandó gondolataim az EP 8-al kapcsolatban. Erre majd visszatérünk holnap. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Május 22. Hozzászólás ideje: 2018. Május 22. 1 perccel korábban, Frenkie írta: Nincs kedvetek holnap velem sörözni Odyval kb este fél 8 körül? Lennének megosztandó gondolataim az EP 8-al kapcsolatban. 1 perccel korábban, Frenkie írta: Amúgy ugyanez volt a Zsivéány Eyges elött is. Bizalmatlanság, alig érdeklődés és aztán mindenki imádta. Azért 3 elképesztően jó sw film után simán azt mondom látatlanban hogy nagyon jó film lett. Ami a Disney-érában eddig kijött az elött le a kalappal. Nem kell félni, nem engednének ki rossz filmet a kezükből. Én személy szerint nem is attól félek, hogy rossz lesz, csak attól tartok egy kicsit, hogy nem fog tetszeni. Sajnos a nagy számok törvénye miatt is előbb-utóbb elő fog fordulni, hogy kijön egy olyan Star Wars film, ami nem fog tetszeni. A Star Trekben, vagy éppen az MCU-ban is akad ilyen - előbbiben mondjuk vannak rossz filmek is, utóbbiban meg megítélésem szerint még a leggyengébb is közepes. Ugyanakkor az SW azért nálam is más szint, így ott egy közepes filmnek már nem feltétlen örülnék. Alapvetően három dolog van, ami miatt a lelkesedés nem vet szét: 1. Solo ikonukus karakter, de sosem volt a kedvencem. Bírtam, de valahogy az egész OT-ben a mellékszereplők jobban izgattak, mint a főhősök. Talán ezért is van az, hogy az OT-t csak szerettem, de Star Wars rajongó az ep1-gyel lettem. Ott végre olyan fő és főbb szereplők voltak, akik megfogtak. Hant igazán az ep7-ben csíptem, ott viszont nagyon. De az már az OT-hez képest is más Han Solo. 2. Bár minden elismerésem azért, hogy a forgatás közepén ki merték rúgni a rendezőket, majd a film nagyját újraforgatták, egyelőre nehezen tudom elképzelni, hogy ez a produkción ne hagyott volna valamilyen nyomot, ami a minőségben lesz tetten érhető. Szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy az eredeti rendezőpáros rossz munkamorálja és a forgatás közepén jött vezetőségváltás és újrakezdés nem hatott ki negatívan a filmre. És ehhez még hozzátenném, hogy Ron Howardot is csupán egy korrekt iparosnak tartok. Ez persze semmit sem jelent, hiszen Gareth Edwardsot is annak tartom, mégis letettem a Rogue One-tól az arcomat. Meg ugye kifejezetten szeretem Howardtól az Apollo 13-at. Ugyanakkor nem egy J.J. Abrams vagy Rian Johnson. Persze nem fogok fújni a Solóra, ha mindent együttvéve csak egy jó iparosmunka lesz, de azért remélem, több lesz. 3. Konkrétan nem tudom elképzelni ezt a filmet. Egy nappal az ep7-8 és az RO előtt azért már a trailerek alapján volt egy halvány sejtésem, mi lesz a cselekmény, hogyan épül fel a film. Persze aztán jól nem az lett az ep8 esetében, mert Johnson zseniális rendező, meg az RO esetében sem, mert ott meg a trailerek egy fél másik filmet tartalmaztak, de azért a váz megvolt, meg a vezérvonal. Itt azt sem látom, mi lesz a cselekmény vezérvonala, lesz-e egyáltalán olyan, vagy csak antológiaszerűen ugrálunk Han életében, mint mondjuk Tarantino filmjeiben. Szóval most egy olyan filmet vizionálok, ami nem egy sztorit, hanem 3-4 kis sztorit mesél el. De ez is csak fantáziálás a részemről, mert nincs fogódzom. Persze ennek az oka főleg én vagyok, mert az első és a második pont miatt keveset foglalkoztam a filmmel. Jóval kevesebbet, mint az előző hárommal. Összességében én azt mondom, hogy szerintem a Solo a legrosszabb esetben is egy korrekt iparosmunka lesz, ami nem feltétlen rossz, de SW esetében azért nem is annyira lelkesítő. A legjobb esetben ugyanúgy lehengerelve jövök ki a moziból, mint az RO-ról és az ep8-ról, amire a jelenlegi "semmit sem várok a filmtől, csak annyit, hogy szórakoztasson" hangulatomban esélyes, hogy bekövetkezik. Holnap ilyenkor már karnyújtásnyira lesz a válasz. 1 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2018. Május 22. Hozzászólás ideje: 2018. Május 22. Így már érthető. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Május 22. Hozzászólás ideje: 2018. Május 22. @Dzséjt Pontosan úgy érzek ahogy fent leírtad. El se hiszem, hogy itt van, nem vártam, nem ezt akartam, megkapom, jöhet. Kérem szépen a kellemes csalódásomat! ;) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Május 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Május 22. A legtöbb kritika is azt emeli ki, hogy olyan kis semmilyen a film. Én ezt az előzetesek alapján nem tudom elképzelni. Én sem várom úgy mint a korábbi filmeket, de természetesen nagyon kíváncsi vagyok így is. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Május 22. Hozzászólás ideje: 2018. Május 22. 5 perccel korábban, Ody Mandrell írta: A legtöbb kritika is azt emeli ki, hogy olyan kis semmilyen a film. Én ezt az előzetesek alapján nem tudom elképzelni. Én sem várom úgy mint a korábbi filmeket, de természetesen nagyon kíváncsi vagyok így is. Uhh, az első mondat is több volt már mint amit most meg akartam tudni a filmről. Lehet, hogy leugrok a fórumról is csütörtökig. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Május 22. Hozzászólás ideje: 2018. Május 22. Az RO-ról rengetegen mondták ugyanezt. Nem jelent semmit. Csak egy szubjektiv vélemény amivel vagy egyetértünk majd vagy nem. Egy rakás kritika van ami meg az egekbe dicséri. 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Május 22. Hozzászólás ideje: 2018. Május 22. 7 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Azért ilyet sem írhattunk még le: nem egészen fél évvel egy Star Wars film után holnap egy újra ülhetünk be. Kicsit azért fura, hogy nem vagyok ezzel kapcsolatban annyira izgatott. Egyik részemet még mindig meglehetősen hidegen hagyja a Solo. Az ep8-nál ilyenkor már pörögtem, vágtam a centit, de most például olyat álmodtam, hogy Ody-val és Frenkievel inkább ki is hagytuk, hogy sörözés mellett az ep8-ról beszélgethessünk. Azért ez... Na... Ugyanakkor kíváncsi vagyok, mit hoztak össze, milyen világokat alkottak, mivel bővíti az SW univerzumát a film. Csak valahogy a lelkesedés nincs meg. Valahogy ez a Solo nem mozgat meg, de talán pont ez az "alulvárás" fogja elérni, hogy piszkosul bejöjjön a film. Köszi, hogy helyettem is leírtad. De innen nagyot mehet a film, mert tényleg alul vannak a várakozásaim! 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Május 23. Hozzászólás ideje: 2018. Május 23. 16 órával ezelőtt, Bomarr írta: Az RO-ról rengetegen mondták ugyanezt. Nem jelent semmit. Csak egy szubjektiv vélemény amivel vagy egyetértünk majd vagy nem. Egy rakás kritika van ami meg az egekbe dicséri. Akkor jó. Megnyugtattál! Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2018. Május 23. Hozzászólás ideje: 2018. Május 23. Egy kis zűr-zavar a Ro-nak is jót tett. De még milyen jót. Az nem baj ha az alkotók észbekapnak és korrigálnak. Sok kritika emlegeti, hogy nem ad a film Solo hátteréhez új dolgokat, mert már ismert eseményeket dolgoz fel. Hja, kérem! Akkor az EP I-III-at is kezdjék el pocskondiázni, mert az is "már ismert eseményket" mutat be. Ma premier magamban, holnap a baranyai (kiemelném Csoli kollégát) frakcióval nézem. Boldog "Birodalom napját" minden kedves fórumtársamnak. 2 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Május 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Május 23. Remélem tetszeni fog Pécsi. Most azért már kicsit bizseregnek a tagjaim. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Május 23. Hozzászólás ideje: 2018. Május 23. Én a magam részéről kivánok mindenkinek jó szórakozást, aki ma nézi meg! Szégyenszemre valóban csak holnap jutok el odáig, de annál jobban várom. Pécsi, 17:00 körül ott leszünk a moziban, addig is próbálom kerülni az internetet! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Május 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Május 23. (szerkesztve) A spoilermentesbe majd nézz be, megírjuk milyen volt. Szerkesztve: 2018. Május 23. - Ody Mandrell Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Május 23. Hozzászólás ideje: 2018. Május 23. 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: A spoilermentesbe majd nézz be, megírjuk milyen volt. Lehet, hogy most még az sem érdekel csütörtök estig. Na de majd utána! Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Május 23. Hozzászólás ideje: 2018. Május 23. Kellemes mozinézést a ma indulóknak! Én leghamarabb pénteken fogom látni, de még ez is képlékeny. A házfelújítás most betett nekünk, illetve holnap írom a gyakorlati vizsgát, ezért kb. csak azon kattog az agyam. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2018. Május 23. Hozzászólás ideje: 2018. Május 23. Én már mára minden feladatomat elintéztem, úgyhogy most már jöhet a film, már nagyon várom! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. Május 23. Hozzászólás ideje: 2018. Május 23. Mindjárt indulok a Westendbe, nézek valami vacsorafélét, aztán tali Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2018. Május 23. Hozzászólás ideje: 2018. Május 23. 3 órával ezelőtt, csoli1138 írta: Én a magam részéről kivánok mindenkinek jó szórakozást, aki ma nézi meg! Szégyenszemre valóban csak holnap jutok el odáig, de annál jobban várom. Pécsi, 17:00 körül ott leszünk a moziban, addig is próbálom kerülni az internetet! Rendben, már várom. Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2018. Május 23. Hozzászólás ideje: 2018. Május 23. 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Remélem tetszeni fog Pécsi. Most azért már kicsit bizseregnek a tagjaim. Szerintem aki jó szívvel áll hozzá, annak tetszeni fog. Aki gonoszkodni akar....... Nos az meg kit érdekel. Nemde. Igazándiból ezeket a Story filmeket Nekem, a régi rajongónak csinálják. Alden kérdéses volt számomra, de Howard keze alatt szerintem mindenki kihozta magából a legjobbat. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.