Donát Hozzászólás ideje: 2019. Október 5. Hozzászólás ideje: 2019. Október 5. 8 perccel korábban, RacerX írta: Trufa, te vagy az? Nem, ő Charlie a Lostból. 7 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Október 5. Wedge mégis csak szerepel majd a filmben? Eddig hol volt? Állítólag ezen a borítón az öreg Wedge van. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Október 5. Hozzászólás ideje: 2019. Október 5. Kánon művekben fel szokott bukkanni. A szinész szerintem nem fog szerepelni. Már az ep.7-ben fel akarták kérni, de jelezte, hogy neki a Star Wars az ep.6-al véget ért. Nem érdekli semmilyen folytatás. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Október 5. Tudom, de hátha Ewan rábeszélte = (a SAGA zárása és egy rahedli pénz). Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Október 5. Rose. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Október 5. Hozzászólás ideje: 2019. Október 5. 6 órával ezelőtt, Bomarr írta: Kánon művekben fel szokott bukkanni. A szinész szerintem nem fog szerepelni. Már az ep.7-ben fel akarták kérni, de jelezte, hogy neki a Star Wars az ep.6-al véget ért. Nem érdekli semmilyen folytatás. Vagy mégis? 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Október 5. Hozzászólás ideje: 2019. Október 5. Asszem ők még nem voltak. Klaud, Boolio és egy mon cal tábornok. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Október 5. 47 perccel korábban, Yoda József írta: Vagy mégis? Mondom én! Azért arra nagyon kíváncsi lennék most miért gondolta meg magát (ha meggondolta persze...). Nyilván nem a pénz miatt, mert akkor már a TFA-ban is benne lett volna. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Október 5. Hozzászólás ideje: 2019. Október 5. Szuper, ha igy lesz! Imádnám ha visszatérne Wedge. Viszont a Redditen a moderátorok a "valoszinüleg marhaság" kategóriába sorolták ezt az értesülést. Elvileg a Rebel Force Radio megítélése elég vegyes. Meglátjuk. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Október 5. Összeköthetnék Lando visszatérésével és akkor így meg is lenne magyarázva. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. Október 5. Hozzászólás ideje: 2019. Október 5. Na ha Wedge visszatér - aminek örülnék, a szinkronkészítők bajban lesznek. Galbenisz Tomasz mostanság C-3PO hangja. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Október 10. Hozzászólás ideje: 2019. Október 10. Úgy néz ki, hogy Ackbar fia, Aftab Ackbar is szerepelni fog az Ep9-ben. Az Ep8-9 között játszódó, most debütáló Allegiance képregény 1. számában mutatkozott be, és szerintem kísértetiesen hasonlít az egyik promo képen látott mon calához, akinek a neve gyanúsan csak "mon cala tábornok". 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Október 10. Eddig hol volt? Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Október 10. Hozzászólás ideje: 2019. Október 10. 59 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Eddig hol volt? A Mon Calán. Mondja is Leiának hogy talán egyszer találkozott az apjával. 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Október 11. Hozzászólás ideje: 2019. Október 11. Talán a faterjával ellentétben nem tudott kikecmeregni egy csapdából. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Október 30. Hayden a Disney parkban járt. 1 4 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. Október 30. Hozzászólás ideje: 2019. Október 30. Hogy megemberesedett ez a srác... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Október 30. Bizony és nincs az az isten, hogy ne legyen benne a filmben! 3 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. Október 30. Hozzászólás ideje: 2019. Október 30. Annyit mutogatják mostanában, hogy ez szinte biztos. 2 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. November 7. Hozzászólás ideje: 2019. November 7. Todd Fisher elárult néhány dolgot Leia karakteréről: - 8 percnyi kivágott jelenetet hasznosítottak újra a filmhez - eredetileg (ha a színésznő el tudta volna játszani a szerepet) ő lett volna az utolsó jedi 1 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. November 7. Még így is kérdéses mennyire sikerült őt integrálni a filmbe úgy, hogy ne legyen feltűnő a hiánya. Szerintem már hallott lesz, és flashback illetve Erő-szellem formájában látjuk viszont. Máshogy elég nehéz elképzelni őt a történetben akkor, amikor a TLJ-ben még főszereplő volt. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. November 11. Hozzászólás ideje: 2019. November 11. Bocsi! Ez mikor is volt, hogy Ők együtt bandáztak? 1 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. November 11. Ott van a háttérben. "Star Wars Celebration" Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. November 20. (szerkesztve) Kijöttek a karakter poszterek! Szerkesztve: 2019. November 20. - Ody Mandrell 3 4 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. November 30. Hozzászólás ideje: 2019. November 30. (szerkesztve) Google bácsi nem tudom mi alapján működik, de érdekes, hogy Matt Smith nevére rákeresve a közelgő filmjei közé sorolja a TRoS-t: Amúgy most esett csak le, hogy a Matt Smith - fiatal Palpi pletykák már azelőtt repkedtek, mielőtt tudtuk volna, hogy Palpi ténylegesen szerepel a filmben... Szerkesztve: 2019. November 30. - Yoda József 2 Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2019. November 30. Hozzászólás ideje: 2019. November 30. (szerkesztve) 2019. 11. 11. - 19:41, csoli1138 írta: Bocsi! Ez mikor is volt, hogy Ők együtt bandáztak? Szerintem nem véletlen, hogy ilyen sokszor mutatkozott idén Hayden SW-rendezvényeken. Remélem benne lesz a 9. részben erőszellemként vagy flashbackben. Szerkesztve: 2019. November 30. - Whill Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 1. 15 órával ezelőtt, Yoda József írta: Google bácsi nem tudom mi alapján működik, de érdekes, hogy Matt Smith nevére rákeresve a közelgő filmjei közé sorolja a TRoS-t: Asszem talán a Variety hozta le azt a hírt, hogy Smith szerepelni fog a filmben. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 1. Hozzászólás ideje: 2019. December 1. (szerkesztve) 2 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Asszem talán a Variety hozta le azt a hírt, hogy Smith szerepelni fog a filmben. Igen, csak ugye hivatalosan nincs bejelentve, illetve ő maga úgy fogalmazott arra kérdésre, hogy benne lesz-e a filmben, hogy "As far as I can tell, I'm not." Egy olyan 30% esélyt adnék rá, hogy benne lesz. Szerkesztve: 2019. December 1. - Yoda József Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.