Rog Hozzászólás ideje: 2020. December 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. December 5. Béke poraira. 3 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. December 5. Hozzászólás ideje: 2020. December 5. Szegény, nyugodjék békében. Egy újabb színész titán hagyott itt minket. 1 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2021. Január 4. Hozzászólás ideje: 2021. Január 4. Akinek mondd valamit a Children of Bodom zenekar: Elhunyt a zenekar frontembere, Alexi Laiho. Egyik kedvenc zenekarom volt. Középiskolás éveim meghatározó zenéje volt, mely nem kis mértékben Alexi játékának volt köszönhető. Részben ennek hatására kezdtem el gitározni. 3 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Január 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Január 9. Marion Ramsey, többek közt a Rendőrakadémia muvik Hooks rendőrének alakítója is eltávozott. Béke poraira. 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2021. Január 13. Hozzászólás ideje: 2021. Január 13. Az volt a terv... Nem EZ volt a terv. Sajnos elhunyt Vass Gábor. Sosem felejtem el zengő baritonját. https://www.youtube.com/watch?v=KVUABVjHhZQ 4 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Január 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Január 13. Béke poraira: 2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. Január 13. Hozzászólás ideje: 2021. Január 13. Ha a PT szinkronjából ki kéne emelnem valakit, akivel maximálisan elégedett vagyok, az ő lenne. Sir Christopher Lee volt magyarul. Iszonyúra illett a hangja Dookuhoz úgy, hogy nem változtatta meg a karakter vokális identitását. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2021. Január 13. Hozzászólás ideje: 2021. Január 13. 1 órával korábban, Dzséjt írta: Ha a PT szinkronjából ki kéne emelnem valakit, akivel maximálisan elégedett vagyok, az ő lenne. Sir Christopher Lee volt magyarul. Iszonyúra illett a hangja Dookuhoz úgy, hogy nem változtatta meg a karakter vokális identitását. Szilágyi Tibor volt Dooku magyar hangja. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Január 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Január 13. A TCW gróf urát szinkronizálta mivel Tibi bátyánk egy idő után leváltásra került a sori magyarítása alatt. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. Január 13. Hozzászólás ideje: 2021. Január 13. 57 perccel korábban, Donát írta: Szilágyi Tibor volt Dooku magyar hangja. Igen, a PT helyett a TCW-t akartam írni. Mea culpa. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Január 18. Hozzászólás ideje: 2021. Január 18. (szerkesztve) A kabarék utolsó, klasszikus alakja is távozott. Elhunyt Sas József. Szerkesztve: 2021. Január 18. - Darth Revan9 5 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2021. Január 18. Hozzászólás ideje: 2021. Január 18. 23 perccel korábban, Darth Revan9 írta: A kabarék utolsó, klasszikus alakja is távozott. Elhunyt Sas József. Isten nyugosztalja. De Gálvölgyi még él, úgyhogy azzal vitatkoznék, hogy ő lenne az utolsó mohikán. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Január 18. Hozzászólás ideje: 2021. Január 18. 14 perccel korábban, Donát írta: Isten nyugosztalja. De Gálvölgyi még él, úgyhogy azzal vitatkoznék, hogy ő lenne az utolsó mohikán. "„Nem csak tőle kell elbúcsúzunk, hanem egy műfajtól is, aminek, azt hiszem, egyszer és mindenkorra vége lett. Mert egyrészt ott volt ez a színház, a Mikroszkóp, amit megszüntettek, és helyette azóta sincs úgymond szinte semmi” – ezt nyilatkozta az ATV Híradójának Gálvölgyi János, aki a vasárnap elhunyt Sas Józsefnek nem csak kollégája, hanem barátja is volt, szinte napi kapcsolatban álltak." 2 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Január 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Január 18. Béke poraira: 1 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2021. Február 5. Hozzászólás ideje: 2021. Február 5. Meghalt Christopher Plummer... 6 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. Február 6. Hozzászólás ideje: 2021. Február 6. 4 órával ezelőtt, RacerX írta: Meghalt Christopher Plummer... Most olvastam, és közben pont a Knife Outot nézem. 2 Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2021. Február 6. Hozzászólás ideje: 2021. Február 6. Elhúnyt Siklósi Örs, az AWS zenekar frontembere. 29 volt csupán, a leukémia vitte el https://m.hvg.hu/kultura/20210206_Elhunyt_az_AWS_enekese_Siklosi_Ors Habár nem a leghíresebbek, de kezdetektől fogva hallgattam a zenéjüket. Örs nagyon-nagyon sokra vihette volna még. 3 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Március 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Március 16. (szerkesztve) Yaphet Kotto (balra) is eltávozott. Béke poraira. Szerkesztve: 2021. Március 17. - Rog 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Március 16. Hozzászólás ideje: 2021. Március 16. Imádtam az ürgét. "Alonso Mosley, FBI". Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. Március 17. Hozzászólás ideje: 2021. Március 17. Durva, hogy az Alien szereplői közül már csak hárman élnek: Sigourney Weaver (Ripley), Tom Skerritt (Dallas) és Veronica Cartwright (Lambert). 1 1 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2021. Március 18. Hozzászólás ideje: 2021. Március 18. Elhunyt Szersén Gyula... Bírtam a hangját, főleg az idős Kirk kapitányként. 4 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Március 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Március 18. Nekem is sok kedvenc szinkronmunkám van Tőle. Béke poraira. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 9. Hozzászólás ideje: 2021. Április 9. A mai napon elhunyt Fülöp herceg, II.Erzsébet férje. 99 éves volt. 6 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Április 9. Hozzászólás ideje: 2021. Április 9. 4 perccel korábban, Iqvi írta: A mai napon elhunyt Fülöp herceg, II.Erzsébet férje. 99 éves volt. Elég mozgalmas élete volt: Meghalt Fülöp – a brit monarchia elvesztette a mesebeli hercegét 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. Április 9. Hozzászólás ideje: 2021. Április 9. 2 órával ezelőtt, NorbiLordi írta: Elég mozgalmas élete volt: Meghalt Fülöp – a brit monarchia elvesztette a mesebeli hercegét Nézem A korona c. sorozatot, s az első két évadban Matt Smith alakításában az egyik legjobb karakter volt, érdekes ember, arisztokrata de egyben egy nagy csibész is. Nagyon megkedveltem. Nyugodjon békében. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2021. Április 9. Hozzászólás ideje: 2021. Április 9. (szerkesztve) Nyugodjék békében. A Koronában őt kedveltem leginkább. Más: Elhunyt DMX is. Annyira nem stílusom a rap, de a Deadpool révén volt zenéje ami tetszett. Szerkesztve: 2021. Április 9. - RacerX 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Április 16. Hozzászólás ideje: 2021. Április 16. Meghalt Törőcsik Mari. 6 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Április 16. Hozzászólás ideje: 2021. Április 16. Jaj, ne. Ő is elment. A régi, legendás magyar színészek egyik utolsó alakja. 2 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Április 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Április 16. Béke poraira. 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. Május 29. Hozzászólás ideje: 2021. Május 29. Meghalt Jankovics Marcell. Nagyon szerettem az egyedi látásmódját és ábrázolásmódját, amelyek megjelentek a rajzfilmeiben. Az ember tragédiája egy mesteri alkotás, amely a teljes életművét megkoronázza. RIP 3 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.