Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Május 29. Hozzászólás ideje: 2021. Május 29. (szerkesztve) Sajnálom. Ő nagyon benne volt a mitikus történetek világában. Szerkesztve: 2021. Május 29. - Ody Mandrell Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Május 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Május 29. Béke poraira. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Július 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Július 6. (szerkesztve) Richard Donner, többek között a négy Halálos fegyver muvi, a Superman és a Bérgyilkosok rendezője is eltávozott. Béke poraira. Szerkesztve: 2021. Július 7. - Rog 5 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Július 6. Hozzászólás ideje: 2021. Július 6. Fú, basszus. Akkor most mi lesz a tervezett Halálos fegyver 5-tel? Béke poraira. 1 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2021. Július 28. Hozzászólás ideje: 2021. Július 28. Elhunyt Joey Jordison, a Slipknot volt dobosa. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 6. 88 éves korában elhunyt a francia filmlegenda, Jean-Paul Belmondo. 7 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 6. Szép életet élt. Az egyik kedvenc filmem tőle a "Kellemes húsvéti ünnepeket!". Ebben a részletben a karaktere épp a feleségét akarja megcsalni, amikor a felesége beállít: 4 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 6. (szerkesztve) Édesanyám egyik utolsó nagy kedvence volt a régi színészek közül. Istenem, hogy szerette. Nyugodjék békében. Szerkesztve: 2021. Szeptember 6. - Darth Revan9 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 6. Nekem az Az arany bűvöletében a favoritom a muvijai közül. Béke poraira. 2 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 6. Nem sok filmet láttam tőle, de azok mind emlékezetesre sikeredtek, talán A profi volt a kedvencem azok közül, amelyekben szerepelt. A nézésében, a kisugárzásában volt valami egyedi, különleges, ami tükröződött a játékában is. akár szerelmes, akár "keményfiús" szerepeket játszott és azért elég széles repertoár áll a neve mögött. Nyugodjon békében! 3 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 6. A profi nekem is az egyik kedvencem tőle. Illetve a Kellemes húsvéti ünnepet is nagyon jó volt. Volt egy film, ahol Alain Delonnal együtt apákat játszottak, pontosabban nem tudták, hogy a fiatal lány, melyikük lánya. De mindketten harcba szálltak érte, mikor veszélybe került. 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 6. Isten nyugosztalja, én is nagyon szerettem a játékát. Igazi sármos francia volt. 2 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 6. R.I.P. 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 6. 2 órával ezelőtt, Bomarr írta: Szép életet élt. Az egyik kedvenc filmem tőle a "Kellemes húsvéti ünnepeket!". Ebben a részletben a karaktere épp a feleségét akarja megcsalni, amikor a felesége beállít: Ezt a filmet én is imádom! Rengetegszer láttam már, és mindig nagyon szórakoztató, Belmondo mellett a feleségét játszó színésznő is zseniális benne, Sophie Marceau pedig nagyon bájos. A film nagyon vicces, nagyon francia, és a szinkron maga a tökély, Sztankai István és Almási Éva nagyot alkottak. 2 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 7. Meghalt Michael K. Williams, a Drót színésze. 9 órával ezelőtt, Pildi írta: Sztankai Sztankay még valamennyire hasonlított is rá. 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 7. Én a Boardwalk Empire-ben ismertem meg, imádtam az orgánumát. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 7. 7 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Sztankay még valamennyire hasonlított is rá. Elnézést az elírásért 17 órával ezelőtt, Pildi írta: Sztankai István és Almási Éva nagyot alkottak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 7. Nem azért válaszoltam így. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 7. 8 órával ezelőtt, Nute Gunray írta: Én a Boardwalk Empire-ben ismertem meg, imádtam az orgánumát. Én is, nagyon jó volt abban a sorozatban. Kár, hogy elment, remek karakterszínész volt. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 7. 4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Nem azért válaszoltam így. De jogos volt, hogy javítottad. 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2022. Február 14. Hozzászólás ideje: 2022. Február 14. Meghalt Ivan Reitman. R.I.P. Pár éve jöttem csak rá, hogy a Szellemirtókon kívül számtalan filmet rendezett, amelyek a 90-es években töltött gyermekkoromban meghatározóak voltak. 4 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Február 14. Hozzászólás ideje: 2022. Február 14. Basszus, pedig a Ghostbusters: Afterlife-ban még aktívan részt vett. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2022. Február 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Február 14. Béke poraira. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2022. Május 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Május 13. Fred Ward, aki például a Tremors (Ahová lépek szörny terem) frencsájz Earl-jét is játszotta szintén eltávozott. Béke poraira. 4 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2022. Május 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Május 19. Vangelis is elment. Béke poraira. 4 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Május 19. Hozzászólás ideje: 2022. Május 19. Basszus ne már. Az egyik nagy kedvencem volt. 2 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Május 20. Hozzászólás ideje: 2022. Május 20. Nyugodjék békében. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Elhunyt Andrew "Fletch" Fletcher. 6 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Hát ma fekete csütörtök van. Meghalt Ray Liotta. Nagyon kedveltem. Nagymenők, Copland. 4 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.