Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

• 5 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Akinek mondd valamit a Children of Bodom zenekar: Elhunyt a zenekar frontembere, Alexi Laiho. Egyik kedvenc zenekarom volt. Középiskolás éveim meghatározó zenéje volt, mely nem kis mértékben Alexi játékának volt köszönhető. Részben ennek hatására kezdtem el gitározni.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Marion Ramsey, többek közt a Rendőrakadémia muvik Hooks rendőrének alakítója is eltávozott. :(

Béke poraira. :(

Hozzászólás ideje:

Ha a PT szinkronjából ki kéne emelnem valakit, akivel maximálisan elégedett vagyok, az ő lenne. Sir Christopher Lee volt magyarul. Iszonyúra illett a hangja Dookuhoz úgy, hogy nem változtatta meg a karakter vokális identitását.

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Dzséjt írta:

Ha a PT szinkronjából ki kéne emelnem valakit, akivel maximálisan elégedett vagyok, az ő lenne. Sir Christopher Lee volt magyarul. Iszonyúra illett a hangja Dookuhoz úgy, hogy nem változtatta meg a karakter vokális identitását.

Szilágyi Tibor volt Dooku magyar hangja.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A TCW gróf urát szinkronizálta mivel Tibi bátyánk egy idő után leváltásra került a sori magyarítása alatt.

Hozzászólás ideje:
23 perccel korábban, Darth Revan9 írta:

A kabarék utolsó, klasszikus alakja is távozott. Elhunyt Sas József.:cry:

Isten nyugosztalja.

De Gálvölgyi még él, úgyhogy azzal vitatkoznék, hogy ő lenne az utolsó mohikán. ;) 

Hozzászólás ideje:
14 perccel korábban, Donát írta:

Isten nyugosztalja.

De Gálvölgyi még él, úgyhogy azzal vitatkoznék, hogy ő lenne az utolsó mohikán. ;) 

"„Nem csak tőle kell elbúcsúzunk, hanem egy műfajtól is, aminek, azt hiszem, egyszer és mindenkorra vége lett. Mert egyrészt ott volt ez a színház, a Mikroszkóp, amit megszüntettek, és helyette azóta sincs úgymond szinte semmi” – ezt nyilatkozta az ATV Híradójának Gálvölgyi János, aki a vasárnap elhunyt Sas Józsefnek nem csak kollégája, hanem barátja is volt, szinte napi kapcsolatban álltak."

• 3 héttel később...
  • 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nekem is sok kedvenc szinkronmunkám van Tőle.

Béke poraira. :(

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, NorbiLordi írta:

Nézem A korona c. sorozatot, s az első két évadban Matt Smith alakításában az egyik legjobb karakter volt, érdekes ember, arisztokrata de egyben egy nagy csibész is. Nagyon megkedveltem. Nyugodjon békében. :(

Hozzászólás ideje:

Nyugodjék békében. A Koronában őt kedveltem leginkább.

Más: Elhunyt DMX is. Annyira nem stílusom a rap, de a Deadpool révén volt zenéje ami tetszett.

Szerkesztve: - RacerX

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Meghalt Jankovics Marcell. :( Nagyon szerettem az egyedi látásmódját és ábrázolásmódját, amelyek megjelentek a rajzfilmeiben. Az ember tragédiája egy mesteri alkotás, amely a teljes életművét megkoronázza. RIP

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.