Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Június 12. Hozzászólás ideje: 2016. Június 12. Már megtette. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Június 16. Hozzászólás ideje: 2016. Június 16. Hajrá Rajmesz! Nem is rossz az telóról! Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Június 16. Hozzászólás ideje: 2016. Június 16. Már van gépem (nem olyan rég óta) de ezt írtam a számtech topicba, meg a fan képek topicban is megemlítettem. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Július 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Július 1. Bomarr, törölnél kérlek a postaládádból? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 4. Hozzászólás ideje: 2016. Július 4. Bomarr! Tényleg törölj. Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 4. (szerkesztve) Üdv mindenkinek! Nem tudom, jó témát választottam-e a bemutatkozásomnak, remélem. Már régóta figyelemmel követem a fórumot, pörögnek a témák, csodálatos az oldal felépítése, kinézete, és úgy látom, a közösség is elég jó. Ezért úgy gondoltam, csatlakozom. Már egészen apró korom óta fanatikus rajongója vagyok a Star Warsnak, és ez a rajongás azóta is tart. Láttam az összes élőszereplős filmet, végignéztem mindkét Clone Wars-sorozatot, pár videojátékhoz és könyvhöz is volt szerencsém, és természetesen tele van a lakásom különféle Star Wars csecsebecsékkel. Darth Vader maszktól kezdve a poharakon, ruhákon át a makettekig van minden. Kicsit bizarr lehet, hogy egy Star Wars témájú fórumra caseyjones névvel regisztrálok. Az a helyzet, hogy Star Wars mellett kismillió dologért rajongok még, például a képregényekért (Marvel, DC, stb.), és a kedvenc képregénykarakterem Casey Jones a Tini Nindzsa Teknőcökből. Több internetes oldalon is megtaláltok ezen a néven, mindenhova ezzel a névvel regisztrálok, követem ezt a tendenciát mindenhol, úgyhogy itt is. Ami érdekel még, az a sport. Azon belül az amerikai csapatsportok: kosárlabda, amerikai foci, jégkorong, baseball. A foci meg a többi labdajáték hidegen hagy, de ha a magyar válogatottról van szó, figyelemmel követem nemzeti csapatunk szereplését. Szeretek filmeket, sorozatokat nézni, leginkább a sci-fi (milyen meglepő) érdekel, de a fantasy-ért is rajongok, meg a történelemmel kapcsolatos művekért, emellett néha nézek komolyabb animéket is. Nagy kedvenceim még a Bud Spencer-Terence Hill filmek. Zenében nálam a 2000-es évek elején népszerű nu metal/rap rock bandák a nyerők (Linkin Park, Limp Bizkit, P.O.D.). Az alternatív zenekarokat is szeretem, egyik nagy kedvencem a Red Hot Chili Peppers. Néha hallgatok rapet meg hip-hopot is, de igazán ezt a két műfajt úgy szeretem, ha rockkal van keverve. Nagyjából ennyi, amit tudni kell rólam. Remélem, megtaláljuk egymás közt az összhangot és sikerül sok barátra szert tennem. Szerkesztve: 2016. Augusztus 16. - caseyjones Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 4. Üdv a fórumon caseyjones. Abból amit leírtál szerintem a legjobb helyre "tévedtél". Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 4. Üdv Néked! Biztosan megtalálod a számításaid, egy SW rajongó ennél jobb helyet nem is találhatna. Ha a bemutatkozásod alapján jól sejtem, akkor a teljes Saga-t és az animációs sorozatokat is kedveled, egységesen szemléled a kánont. A Rebels-t mennyire követed? Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 4. Üdv Néked! Biztosan megtalálod a számításaid, egy SW rajongó ennél jobb helyet nem is találhatna. Ha a bemutatkozásod alapján jól sejtem, akkor a teljes Saga-t és az animációs sorozatokat is kedveled, egységesen szemléled a kánont. A Rebels-t mennyire követed? Láttam eddig mind a két évadát a sorozatnak, egy epizódot sem hagytam ki. Pár napja fejeztem be egyébként a második évadot. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 4. Üdv itt. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 4. Üdv, Casey! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 4. Üdvözlet néked. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 4. Üdv a fedélzeten casey! Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 4. Erő hozott! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 5. Üdvözlet! Szimpatikus bemutatkozás. Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 6. Üdvözöllek itthon, Tyranus Caseyjones nagyúr! Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 20. (szerkesztve) Engedjétek meg, hogy a 7000-esek háromtagú klubjában üdvözöljem magam, immár a top 15-ben! Szerkesztve: 2016. Szeptember 20. - csoli1138 Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 20. Gratulálok. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 20. Szép teljesítmény. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 20. Szép teljesítmény. A 10000 fölöttiektől nem hiteles a dícséret! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 20. A 10000 fölöttiektől nem hiteles a dícséret! Akkor én már nem is dicsérlek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 20. A 10000 fölöttiektől nem hiteles a dícséret! Gyenge. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 20. Engedjétek meg, hogy a 7000-esek háromtagú klubjában üdvözöljem magam, immár a top 15-ben! Gratulálok, Csoli! Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21. Akkor én már nem is dicsérlek. Gyenge. Gratulálok, Csoli! Jól van na! Köszi! Haladgatok.. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21. Gratula Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21. Gratula Köszi! De valójában tényleg kettős érzés ez. Mikor körülnézek ezrenként, mindig elképedek az olyan számokon, mint amilyen neked is van Hölgyem! Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21. Akkor én már nem is dicsérlek. Rólad jut eszembe. A fórumon az adott emberre jutó össz karakterszámot nem lehet valahogy megnézni? Gratula, Csoli! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21. Köszi! De valójában tényleg kettős érzés ez. Mikor körülnézek ezrenként, mindig elképedek az olyan számokon, mint amilyen neked is van Hölgyem! Több mint öt év előnyünk van. Azért ezt se felejtsd el. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21. Több mint öt év előnyünk van. Azért ezt se felejtsd el. Ó, nem feledem. Sőt számoltam is vele. Eszerint az én tempómmal kb. 13.000-nél tartanék, ha 2005-ben csatlakoztam volna. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.