Donát Hozzászólás ideje: 2019. December 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 14. A döntős szavazás is 24 órás lesz így, ha nem bánjátok. Annyi idő alatt úgy is tud szavazni, aki szeretne. 3 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. December 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 15. A döntőt végül hosszabbításban Luke Skywalker nyerte, 17*-16-ra (*16-16 után 10-8). Ezzel Luke-nak 186 szavazata van a Madnessben, ez volt a 9. főtáblás győzelme. Luke Skywalker - 17 Sheev Palpatine - 16 (187 szavazat, 7 győzelem) Nagy gratuláció Luke-nak, aki a Madnessben legalább akkorát küzdött idén, mint a filmekben. Már az elődöntőben is egy szavazattal verte Kylot, és egy elbukott döntő után végül szoros küzdelemben behúzta első SWSAGA díját! Bravó! 3 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. December 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 15. Végső power ranking: 2 Válasz
Népszerű hozzászólás Donát Hozzászólás ideje: 2019. December 15. Szerző Népszerű hozzászólás Hozzászólás ideje: 2019. December 15. Ezzel az idei Madness játék tehát Luke győzelmével ért véget. Remélem, jól szórakoztatok és kellően felpörgött mindenki az érkező filmre! Külön öröm, hogy rengetegen szavaztatok idén (is), a két évvel ezelőtti 26-os átlaghoz képest, most átlagosan 30 szavazat érkezett a párharcokra. Nekem nagyon fog hiányozni a topik nyitás, az újabb párharcok beharangozása, a sorsolás és a szoros küzdelmek, amikből volt bőven idén is. Bár a mostani kiírásnak vége, azért tudjuk: 3 1 6 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. December 15. Hozzászólás ideje: 2019. December 15. Köszi hogy újra összehoztad! Tuti muri volt. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. December 15. Hozzászólás ideje: 2019. December 15. Remek volt, én élveztem, néhány esetben komolyan el kellett gondolkodnom, kire szavazzak, és ha szavazok, akkor arra miért szavazok. És Luek győzelmének is örülök, bár szoros volt, azért látszik, hogy a TLJ nem múlt el nyomtalanul. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. December 15. Hozzászólás ideje: 2019. December 15. @Donát,örülök, hogy ismét megrendezted, én remekül szórakoztam rajta. Luke győzelme teljesen megérdemelt, 2 évvel ezelőtt csak azért nem nyerhetett, mert szintén premier előtt játszottunk, s még nem tudhattuk, milyen nagyszerű lezárást kap ez a karakter. Remélem, idén is hasonlóan katartikus élményben lesz részünk. 1 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. December 15. Hozzászólás ideje: 2019. December 15. Köszi Donát, szuper volt az idei Madness. Volt meglepetés most is, mint 2 éve. Gratulálok Lukenak, látszik, hogy a TLJ mégjobban felerősítette. Kíváncsi vagyok, hogy a következő Madnessre milyen rangsor lesz. A IX. epizód most nagyon fontos állomás lesz. 1 1 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2019. December 15. Hozzászólás ideje: 2019. December 15. 1 órával ezelőtt, Donát írta: Megvan a végső győztes! A végső győztes maga a Fórum! Nagyon jól összeraktad Donát ezt az egész menetrendet, a párharcok is jók voltak, születtek meglepetések is (sajnos néhány karaktertől elbúcsúztunk - Watto, Kaz én mindent megpróbáltam). Remekül felpezsdítette a hangulatot a fórumon a Mandess és nagyon jó volt így várni az új filmet. Kicsit azért is sajnálni fogom, ha két év múlva nem lesz új mozi premier, hogy esetleg az aktuális Madness is elmarad. Köszönjük mégegyszer a munkát és hogy ennyit dolgoztál vele... és természetesen gratula a győztesnek, nem rá szavaztam, de megérdemelte! 1 1 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. December 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 15. 18 perccel korábban, Wilde írta: Kicsit azért is sajnálni fogom, ha két év múlva nem lesz új mozi premier, hogy esetleg az aktuális Madness is elmarad. Lesz még Madness, az időpontja kérdés még - legalább 2 évnek el kell viszont telnie, hogy legyen értelme újra megmérettetni a karaktereket. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2019. December 15. Hozzászólás ideje: 2019. December 15. Donát, köszi a lebonyolítást! Nagyon jó párharcokra került sor az elmúlt hetekben. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 15. Hozzászólás ideje: 2019. December 15. Köszi Donát a színvonalas lebonyolítást! Luke megérdemelten nyert 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 15. Hozzászólás ideje: 2019. December 15. Ismét nagyszerű versenyt láthattunk,amiért nagy köszönet a szervezőnek és ötletgazdának. Szerintem egyértelműen sikeresebb volt mint az előző kiírás. Az biztos, hogy lesz még, az időpont kérdéses. Nekem nagyon fog hiányozni, de a megrendezés Donáton múlik. 1 Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Az első Madness, amiben részt vettem, köszönöm én is a lebonyolítást! Nekem is hiányozni fognak a naponta új párbajok, lehet hogy még 1-2 napig automatice vissza fogok jàrkálni az uccsó percben, hogy nem-e késtem le megint xD Luke-nak pedig nagy gratula, szoros és izgalmas meccs után nyert az Utolsó Jedi!  1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Donát, köszönet a szavazás lebonyolításáért, jó móka volt 1 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Idén már én is résztvettem rajta. Nagyszerü volt. Köszi Donát. Amiért számomra jó volt hogy lórúgásszerűen ért némely fórumtárs adott karakterhez való viszonya(nagyon megleptek), illetve bizonyos karakterek népszerűsége. Segített abban hogy most már tudjam hogy kinek mely karakter és miért jön be. Luke győzelmének örülök, de nem(csak) a TLJ miatt. Nekem az OT trilógiában az abszolút kedvencem volt van és lesz. Nekem ő a tipikus népmesei hős, a tökéletes, a jószívü, a példakép. 1 1 Válasz
Adrián Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Nekem is az első volt, remélhetőleg nem az utolsó, Köszönet a lebonyolításhoz Donát, rendkívül élveztem, jó móka volt. Ezt talán egy kicsit későn raktam ki... 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Hozzászólás ideje: 2019. December 17. 6 órával ezelőtt, Adrián írta: Ezt talán egy kicsit későn raktam ki... Mivel vége van már, igen. Az elején kellett volna. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Március 26. Hozzászólás ideje: 2021. Március 26. Csak most gondoltam bele, hogy milyen lesz majd a következő Madness. Nem tudom, hogy idén meg lesz-e tartva, vagy esetleg jövőre/2 év múlva, de a legutóbbi Madness óta azért változott egy kicsit a helyzet és még mik jönnek még... epekedve várom majd. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Március 27. Hozzászólás ideje: 2021. Március 27. (szerkesztve) A Madnessek általában a filmekhez igazodnak, de ebben @Donát az illetékes. Idén inkább az Aranyfénykardra gyúr szerintem, ami sokrétűbb. Szerkesztve: 2021. Március 27. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 24. Hozzászólás ideje: 2021. December 24. Azért most így belegondolva.... szenzációs lesz az újabb madness. Sajnos 2023 előtt bajosan fog jönni. Igaz @Donát? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. December 24. 6 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Azért most így belegondolva.... szenzációs lesz az újabb madness. Sajnos 2023 előtt bajosan fog jönni. Igaz @Donát? Igen, sanszos, hogy az 2023 lesz. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.