Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 27. Aktuális ennek is megnyílnia mert hamarosan trailer és egyúttal beindul a jegyvásárlás is! Ki hol és mikor szeretné megnézni majd a filmet? Én minden bizonnyal a Westendben tekintem meg a szokásos baráti csapattal. A topik úgy mint a korábbi években is, a vásárlási élmények és esetleges kooperációk színhelyéül is szolgál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 27. Nekem a premier valószínűleg megint csak Kisvárdán lesz. A második szokásosan Debrecenben a baráti társasággal. De mivel trilógia záró epizód, ezért egy imax is kéne már lassan. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 28. Na, Valyon, hol, vajon kikkel? 1 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 28. Majd fel kell készülni megint a vásárlásra, hogy biztosan legyen jegyünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 28. Annyira jó lenne, ha egyszer nem munkaidőben, a nap közepén kezdenék árulni. Az sokat lendítene a esélyeken - igaz, talán másoknál is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 28. Igen, most már közeleg az idő! A csapatom együtt van, de én nem beszélek helyettük.. Amúgy még egyel többen leszünk a baranyai premieren úgyhogy 10-en vagy még 11-en is lehetünk. Werebazs kérdőjel, mert a Solo-n nem volt velünk, legutóbb a TLJ-n láttuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 28. 9 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Na, Valyon, hol, vajon kikkel? Halvány lila gőzöm sincs nekem se. Na majd decembereig kitalálom. Meg a film utáni kibeszélő helyszínét is ki kéne találni. Ami biztos hogy a jegyvsásárlási rendszer össze fog omlani 10 percen belül mint minden sw-filmnél. Megint majd jönnek a nyilatkozatok, hogy ők nem gondoltak ekkora rohamra. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 28. 47 perccel korábban, Frenkie írta: Halvány lila gőzöm sincs nekem se. Na majd decembereig kitalálom. Meg a film utáni kibeszélő helyszínét is ki kéne találni. Ami biztos hogy a jegyvsásárlási rendszer össze fog omlani 10 percen belül mint minden sw-filmnél. Megint majd jönnek a nyilatkozatok, hogy ők nem gondoltak ekkora rohamra. Csak minden másodiknál omlik össze aa Zsiványnál és Solonál nem volt ilyen gond, szóval folytatva a sort most megint lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 28. 2 órával ezelőtt, csoli1138 írta: Igen, most már közeleg az idő! A csapatom együtt van, de én nem beszélek helyettük.. Amúgy még egyel többen leszünk a baranyai premieren úgyhogy 10-en vagy még 11-en is lehetünk. Werebazs kérdőjel, mert a Solo-n nem volt velünk, legutóbb a TLJ-n láttuk. Werebazsnak enyhén szólva se tetszett az eddigi két új SW film, így nem valószínű, hogy ott lesz. Bár ki tudja. 56 perccel korábban, Yoda József írta: Csak minden másodiknál omlik össze aa Zsiványnál és Solonál nem volt ilyen gond, szóval folytatva a sort most megint lesz A TLJ-nél se volt semmi gond ha jól emlékszem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 28. @Ody Mandrell Neked lehet nem, de nekem elsőre nem sikerült jegyet venni, pedig levonta a számlámról pénzt. Ennek eredményeképpen kiengesztelésül gazdagodtam egy TLJ poszterrel és egy TLJ-s pohárral 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 28. Akkor inkább örülj neki. Amúgy nekem abban a szerencsében van részem, hogy mindig segítenek a barátok a vásárlásban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 28. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: A TLJ-nél se volt semmi gond ha jól emlékszem. De bizony volt! 2-3 jegyenként sikerült nagy nehezen venni jegyeket és zömében kényelmetlenül elől lévő helyekre. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 28. Akkor szerintem most nagyobb problémákra is felkészülhetünk. Hatalmas érdeklődésre számítok. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 28. (szerkesztve) 32 perccel korábban, Pildi írta: De bizony volt! 2-3 jegyenként sikerült nagy nehezen venni jegyeket és zömében kényelmetlenül elől lévő helyekre. Most rájöttem, hogy a TFA-ra emlékeztem. A TLJ-nél könnyebb volt, de azért szerencse is kellett hozzá szerintem. Most ismét nagyobb érdeklődés várható, mert egy korszak végleges lezárásáról lesz szó. Szerkesztve: 2019. Szeptember 28. - Pildi 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 28. Remélem, hogy a premier napján és remélem, hogy Pesten. De sok a kérdőjel sajnos. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 28. Na ez egy jó kérdés. Remélhetőleg végre sikerül a premier napján megnéznem és természetesen az Arénában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 28. Veletek szeretném nézni, ahogy azt tettem az összes premier kapcsán, a 2005-ös Sith-ek bosszúja őta.... 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 29. Én szokás szerint a Camponában fogom megnézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 29. Allee vagy Debrecen. Akkoriban záróvizsga készülés lesz ezerrel, nem tudom, hogy otthon leszek-e vagy koliban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 29. A TFA-n ott voltam veletek, a TLJ-t Debrecenben nézhettem csak sajnos, tök egyedül, de a Saga lezáró részét semmi pénzért nem hagynám ki a Fórummal, és ezúttal nem is fogok úgy elrohanni, mint a TFA premierje után. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 29. Ez a beszéd leányzó. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 29. 1 órával ezelőtt, Sinistra írta: és ezúttal nem is fogok úgy elrohanni, mint a TFA premierje után. Azért az mentségünkre szóljon (mert én is hazamentem utána), hogy hajnali 3 óra volt. Este 11-kor jobbak az esélyek megosztani az élményeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 29. @Pildi akkor ezek szerint a premier vetítések nem mindig éjfélkor vannak? Bocs, ha hülye kérdés, alig 10 éve kezdtem el mozizni. :$ Örülnék természetesen, ha a mostani hamarabb kezdődne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 29. 28 perccel korábban, Sinistra írta: @Pildi akkor ezek szerint a premier vetítések nem mindig éjfélkor vannak? Bocs, ha hülye kérdés, alig 10 éve kezdtem el mozizni. :$ Örülnék természetesen, ha a mostani hamarabb kezdődne A RO óta este nyolkor kezdődnek kb. Aminek én is nagyon örülök. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 29. 28 perccel korábban, Sinistra írta: @Pildi akkor ezek szerint a premier vetítések nem mindig éjfélkor vannak? Bocs, ha hülye kérdés, alig 10 éve kezdtem el mozizni. :$ Örülnék természetesen, ha a mostani hamarabb kezdődne Nem, hál'Istennek. SW téren a TFA volt az utolsó éjféli premier, azóta a TLJ, a RO és a Solo is 19-20 körül kezdődött, több időpontban, verzióban és moziban. De szerintem a Marvel premierek is ilyenek már. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 29. Köszi! Én a TFA óta egyetlen film premierjére se tudtam eljutni, mindig a későbbi vetítésekre estem be. De ez remek hír akkor 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 11. És ha trailer lesz, akkor másnap indul a jegyértékesítés, ez a várakozás? Mert akkor úgy kell készülni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 11. Igen, másnap indul és ez 100%. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 11. Akkor sokkal jobb lenne ha 21.-én lenne a trailer, mert akkortól szabin leszek és tudok segíteni a jegyvásárlásban. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 11. No akkor készülhet mindenki, hogy akár már jövő hétfőn indul a menet. 6 perccel korábban, Frenkie írta: Akkor sokkal jobb lenne ha 21.-én lenne a trailer, mert akkortól szabin leszek és tudok segíteni a jegyvásárlásban. Nekem is jobb lenne, mert akár személyesen is tudnék jegyet venni, ami most hétfőn biztos nem jön össze. Egyébként az internetes vásárlások és egyben összeomló jegyrendszerek korában még mindig az a legjobb módszer, ha valaki korán odaáll a mozihoz és személyesen megveszi a jegyet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.