Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Aktuális ennek is megnyílnia mert hamarosan trailer és egyúttal beindul a jegyvásárlás is! Ki hol és mikor szeretné megnézni majd a filmet? Én minden bizonnyal a Westendben tekintem meg a szokásos baráti csapattal. :) 

A topik úgy mint a korábbi években is, a vásárlási élmények és esetleges kooperációk színhelyéül is szolgál. 

Hozzászólás ideje:

Nekem a premier valószínűleg megint csak Kisvárdán lesz. A második szokásosan Debrecenben a baráti társasággal. De mivel trilógia záró epizód, ezért egy imax is kéne már lassan. 

Hozzászólás ideje:

Annyira jó lenne, ha egyszer nem munkaidőben, a nap közepén kezdenék árulni. :D Az sokat lendítene a esélyeken - igaz, talán másoknál is. :D

Hozzászólás ideje:

Igen, most már közeleg az idő! A csapatom együtt van, de én nem beszélek helyettük.. ;)

Amúgy még egyel többen leszünk a baranyai premieren úgyhogy 10-en vagy még 11-en is lehetünk. Werebazs kérdőjel, mert a Solo-n nem volt velünk, legutóbb a TLJ-n láttuk.

Hozzászólás ideje:
9 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

Na, Valyon, hol, vajon kikkel? :D 

Halvány lila gőzöm sincs nekem se. Na majd decembereig kitalálom.:D Meg a film utáni kibeszélő helyszínét is ki kéne találni.:D

Ami biztos hogy a jegyvsásárlási rendszer össze fog omlani 10 percen belül mint minden sw-filmnél. Megint majd jönnek a nyilatkozatok, hogy ők nem gondoltak ekkora rohamra.

Hozzászólás ideje:
47 perccel korábban, Frenkie írta:

Halvány lila gőzöm sincs nekem se. Na majd decembereig kitalálom.:D Meg a film utáni kibeszélő helyszínét is ki kéne találni.:D

Ami biztos hogy a jegyvsásárlási rendszer össze fog omlani 10 percen belül mint minden sw-filmnél. Megint majd jönnek a nyilatkozatok, hogy ők nem gondoltak ekkora rohamra.

Csak minden másodiknál omlik össze :D aa Zsiványnál és Solonál nem volt ilyen gond, szóval folytatva a sort most megint lesz :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
2 órával ezelőtt, csoli1138 írta:

Igen, most már közeleg az idő! A csapatom együtt van, de én nem beszélek helyettük.. ;)

Amúgy még egyel többen leszünk a baranyai premieren úgyhogy 10-en vagy még 11-en is lehetünk. Werebazs kérdőjel, mert a Solo-n nem volt velünk, legutóbb a TLJ-n láttuk.

Werebazsnak enyhén szólva se tetszett az eddigi két új SW film, így nem valószínű, hogy ott lesz. Bár ki tudja. :) 

56 perccel korábban, Yoda József írta:

Csak minden másodiknál omlik össze :D aa Zsiványnál és Solonál nem volt ilyen gond, szóval folytatva a sort most megint lesz :D

A TLJ-nél se volt semmi gond ha jól emlékszem.

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

A TLJ-nél se volt semmi gond ha jól emlékszem.

De bizony volt! 2-3 jegyenként sikerült nagy nehezen venni jegyeket és zömében kényelmetlenül elől lévő helyekre. :) 

Hozzászólás ideje:
32 perccel korábban, Pildi írta:

De bizony volt! 2-3 jegyenként sikerült nagy nehezen venni jegyeket és zömében kényelmetlenül elől lévő helyekre. :) 

Most rájöttem, hogy a TFA-ra emlékeztem. :D A TLJ-nél könnyebb volt, de azért szerencse is kellett hozzá szerintem. :)

Most ismét nagyobb érdeklődés várható, mert egy korszak végleges lezárásáról lesz szó.

Szerkesztve: - Pildi

Hozzászólás ideje:

Veletek szeretném nézni, ahogy azt tettem az összes premier kapcsán, a 2005-ös Sith-ek bosszúja őta.... :)

Hozzászólás ideje:

A TFA-n ott voltam veletek, a TLJ-t Debrecenben nézhettem csak sajnos, tök egyedül, de a Saga lezáró részét semmi pénzért nem hagynám ki a Fórummal, és ezúttal nem is fogok úgy elrohanni, mint a TFA premierje után. :D  

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Sinistra írta:

és ezúttal nem is fogok úgy elrohanni, mint a TFA premierje után. :D  

Azért az mentségünkre szóljon (mert én is hazamentem utána), hogy hajnali 3 óra volt. :) Este 11-kor jobbak az esélyek megosztani az élményeket. :)

Hozzászólás ideje:

@Pildi akkor ezek szerint a premier vetítések nem mindig éjfélkor vannak?  Bocs, ha hülye kérdés, alig 10 éve kezdtem el mozizni. :$  Örülnék természetesen, ha a mostani hamarabb kezdődne :D 

Hozzászólás ideje:
28 perccel korábban, Sinistra írta:

@Pildi akkor ezek szerint a premier vetítések nem mindig éjfélkor vannak?  Bocs, ha hülye kérdés, alig 10 éve kezdtem el mozizni. :$  Örülnék természetesen, ha a mostani hamarabb kezdődne :D 

A RO óta este nyolkor kezdődnek kb. Aminek én is nagyon örülök.

Hozzászólás ideje:
28 perccel korábban, Sinistra írta:

Nem, hál'Istennek. :D SW téren a TFA volt az utolsó éjféli premier, azóta a TLJ, a RO és a Solo is 19-20 körül kezdődött, több időpontban, verzióban és moziban. De szerintem a Marvel premierek is ilyenek már.

Hozzászólás ideje:

Köszi! :)  Én a TFA óta egyetlen film premierjére se tudtam eljutni, mindig a későbbi vetítésekre estem be. De ez remek hír akkor :) 

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

És ha trailer lesz, akkor másnap indul a jegyértékesítés, ez a várakozás?

Mert akkor úgy kell készülni...

Hozzászólás ideje:

Akkor sokkal jobb lenne ha 21.-én lenne a trailer, mert akkortól szabin leszek és tudok segíteni a jegyvásárlásban.

Hozzászólás ideje:

No akkor készülhet mindenki, hogy akár már jövő hétfőn indul a menet. :)

6 perccel korábban, Frenkie írta:

Akkor sokkal jobb lenne ha 21.-én lenne a trailer, mert akkortól szabin leszek és tudok segíteni a jegyvásárlásban.

Nekem is jobb lenne, mert akár személyesen is tudnék jegyet venni, ami most hétfőn biztos nem jön össze. Egyébként az internetes vásárlások és egyben összeomló jegyrendszerek korában még mindig az a legjobb módszer, ha valaki korán odaáll a mozihoz és személyesen megveszi a jegyet. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.