Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Azért "annyira" nem vagyok kritikus. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Január 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 14. Aki nem szeretne lemaradni az Imax-ról, az holnap nézze meg, mert csütörtöktől már nem adják! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2020. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 14. De jó, hogy még szombaton megnéztük! 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Január 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 14. Bizony! Nagyon sajnáltam volna ha lemaradok. Legszívesebben holnapp is megnézném csak sajnos dolgom van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 15. 4 órával ezelőtt, Pildi írta: De jó, hogy még szombaton megnéztük! Nagyon jó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 15. Jövőhét kedden én is eljutok oda, hogy újranézzem, aztán ha hétvégén még adják Debrecenben, akkor még a szüleimmel is megnézem 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Január 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 15. Pénteken lesz a hatodik, feliratos 2D! Már alig várom! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2020. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 15. 2020. 01. 14. - 21:20, Ody Mandrell írta: Aki nem szeretne lemaradni az Imax-ról, az holnap nézze meg, mert csütörtöktől már nem adják! Hát ennek akkor részemről kampeca... 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2020. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 29. A nálunk lévő moziban ma vetítik utoljára. Elég meglepő hogy egy filmet ilyen sokáig műsoron tartanak, általában 2-3 hét után leveszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Január 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 29. Akkor nézd meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2020. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 29. Annyiból nem meglepő, hogyan Disney mostanában olyan megállapodásokat köt a mozihálózatokkal, hogy vagy az átlagosnál tovább a műsoron tartják a filmet, vagy be sem mutathatják Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2020. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 29. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Akkor nézd meg. Sajnos nem érek rá... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Február 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 1. Tegnap láttam nyolcadjára moziban, így ez a Star Wars film lett a legtöbbet moziban megtekintett epizód. A lényeg nem is ez, hanem inkább a körítés. Tegnap, 10:50, Allee, feliratos. Gondoltuk leszünk vagy 4-5-en, erre félház volt és mind egyetemista korú emberke, extrának feltűnt három kínai is, akik nem beszéltek magyarul (még hogy a kínaiak nem szeretik az SW-t ). A végén majdnem mindenki végigülte még a szöveget is, láthatóan hatást gyakorolt a közönségre a film. A lényeg, hogy megint nagy élmény volt. 2 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2020. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 1. 44 perccel korábban, Ody Mandrell írta: ...extrának feltűnt három kínai is, Ajjaj. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 1. (szerkesztve) Hétvégén azért szépen megtelnek a mozik Múlthét kedden mikor néztem Allee-ban, na akkor hétköznap, munkaidőben tényleg 4-en voltunk, de ez azért nem annyira meglepő Aztán szombaton Debrecenben édesanyámmal néztem, na akkor félház volt. Itthon amúgy arányaiban véve átlagon felül teljesít a film ennek apropóján a Disney hamarabb is idehozhatná a Disney+-t mi mindent megtettünk A kínaiaktól reméljük nem kaptad el a koronavírust Szerkesztve: 2020. Február 1. - Yoda József Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Február 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 1. (szerkesztve) Na akkor Te is adtál az élvezetnek. Pedig meg voltál rémülve a spoilerek miatt, de akkor minden jól alakult. Debrecen meglepő... Szinkronos volt? Úgy olvastam Koronavírus meg mindig volt itt is, ez egy új mutációja. Remélem nem fertőztek. Szerkesztve: 2020. Február 1. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 1. 47 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Debrecen meglepő... Szinkronos volt? Igen. Nagyjából rendben volt, bár azért szemet szúrtak félrefordítások Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 1. (szerkesztve) 4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: feltűnt három kínai is, Szerkesztve: 2020. Február 1. - Darth Cupsy 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 1. Kínaiak SW filmet néznek a moziban? Azt hittem, ilyen csak a kedvenc mesémben van (A domestic BO rekord kalandjai a messzi messzi galaxisban). Nem lehet, hogy csak szimplán ázsiaiak voltak? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Február 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 1. Nehéz elképzelni mást... Japánok biztos nem lehettek. Koreai? Kizárásos alapon kínaiak voltak, belőlük amúgy is sokan élnek hazánkban. Meg kellett volna kérdeznem honnan jöttek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 1. 37 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Nehéz elképzelni mást... Japánok biztos nem lehettek. Koreai? Kizárásos alapon kínaiak voltak, belőlük amúgy is sokan élnek hazánkban. Meg kellett volna kérdeznem honnan jöttek. off Én mindig összetévesztem őket itt Debrecenben. Vannak koreaiak, japánok, mongolok szép számmal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Június 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 27. Meglepi! A Cinemacity vetíti a filmet július 2-től!! 2 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 27. Tehát ha nem is feltétlenül egy napon belül de most össze lehet hozni akár egy trilógia mozi-maratont is. Hm. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Június 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 27. Pontosan. Bátrabbak egy délután alatt lezavarhatják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2020. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 27. 14 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Bátrabbak egy délután alatt lezavarhatják. Életük kockáztatásával Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 27. 7 perccel korábban, Pildi írta: Életük kockáztatásával Hogy is szól a mondás: Egy világméretű járvány eltörpül amellett, amire a mindenható SW fanok képesek. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 27. Ez hatalmas hír nekem, sajnos mivel későn jutottam el, csak egyszer láttam moziban a filmet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2020. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 27. Vajon újra leadják imax-ben is? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Június 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 27. 51 perccel korábban, RacerX írta: Vajon újra leadják imax-ben is? Ott sajnos (egyelőre) nem. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2020. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. December 18. Ma egy éve volt a TROS premier! Az elmúlt év és a jelenlegi korlátozások ismeretében ma már különösen felértékelődik, hogy az utolsó Skywalker Saga film premierjét még zavartalanul élvezhettük, és utána még bő 2 hónapig moziban többször is láthattuk! Ma szinte utópisztikus élmény arra gondolni, hogy lesz még ilyen a mozizás valaha. De remélem, hogy lesz! Ahogy SW premier is lesz 3 év múlva megint! 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.