Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:
2020. 01. 14. - 21:20, Ody Mandrell írta:

Aki nem szeretne lemaradni az Imax-ról, az holnap nézze meg, mert csütörtöktől már nem adják! 

Hát ennek akkor részemről kampeca... :(

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

A nálunk lévő moziban ma vetítik utoljára. Elég meglepő hogy egy filmet ilyen sokáig műsoron tartanak, általában 2-3 hét után leveszik. 

Hozzászólás ideje:

Annyiból nem meglepő, hogyan Disney mostanában olyan megállapodásokat köt a mozihálózatokkal, hogy vagy az átlagosnál tovább a műsoron tartják a filmet, vagy be sem mutathatják

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Tegnap láttam nyolcadjára moziban, így ez a Star Wars film lett a legtöbbet moziban megtekintett epizód. A lényeg nem is ez, hanem inkább a körítés. Tegnap, 10:50, Allee, feliratos. Gondoltuk leszünk vagy 4-5-en, erre félház volt és mind egyetemista korú emberke, extrának feltűnt három kínai is, akik nem beszéltek magyarul (még hogy a kínaiak nem szeretik az SW-t :D ). A végén majdnem mindenki végigülte még a szöveget is, láthatóan hatást gyakorolt a közönségre a film. A lényeg, hogy megint nagy élmény volt. :) 

Hozzászólás ideje:

Hétvégén azért szépen megtelnek a mozik :) Múlthét kedden mikor néztem Allee-ban, na akkor hétköznap, munkaidőben tényleg 4-en voltunk, de ez azért nem annyira meglepő :D

Aztán szombaton Debrecenben édesanyámmal néztem, na akkor félház volt. Itthon amúgy arányaiban véve átlagon felül teljesít a film :) ennek apropóján a Disney hamarabb is idehozhatná a Disney+-t :D mi mindent megtettünk

A kínaiaktól reméljük nem kaptad el a koronavírust :evil:

Szerkesztve: - Yoda József

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Na akkor Te is adtál az élvezetnek. :) Pedig meg voltál rémülve a spoilerek miatt, de akkor minden jól alakult. Debrecen meglepő... Szinkronos volt? 

Úgy olvastam Koronavírus meg mindig volt itt is, ez egy új mutációja. Remélem nem fertőztek. :D 

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
47 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Debrecen meglepő... Szinkronos volt? 

Igen. Nagyjából rendben volt, bár azért szemet szúrtak félrefordítások :D

Hozzászólás ideje:
37 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Nehéz elképzelni mást... Japánok biztos nem lehettek. Koreai? Kizárásos alapon kínaiak voltak, belőlük amúgy is sokan élnek hazánkban. Meg kellett volna kérdeznem honnan jöttek. :D

off

Én mindig összetévesztem őket itt Debrecenben. Vannak koreaiak, japánok, mongolok szép számmal. 

• 4 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
14 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Bátrabbak egy délután alatt lezavarhatják. 

Életük kockáztatásával :D

Hozzászólás ideje:
7 perccel korábban, Pildi írta:

Életük kockáztatásával :D

Hogy is szól a mondás:

Egy világméretű járvány eltörpül amellett, amire a mindenható SW fanok képesek. :D

• 5 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Ma egy éve volt a TROS premier! :) Az elmúlt év és a jelenlegi korlátozások ismeretében ma már különösen felértékelődik, hogy az utolsó Skywalker Saga film premierjét még zavartalanul élvezhettük, és utána még bő 2 hónapig moziban többször is láthattuk! Ma szinte utópisztikus élmény arra gondolni, hogy lesz még ilyen a mozizás valaha. De remélem, hogy lesz! Ahogy SW premier is lesz 3 év múlva megint! :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.