Wilde Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Minthogyha azt írták volna, hogy meglesz a jegyelővétel pontos időpontja is (tehát hogy hánytól), de azóta nem találtam erről semmi információt az oldalukon... (nekem fontos lenne, hogy be tudjam ütemezni a jegyvásárlást, mert holnap nagyon sűrű napom van, aztán lehet megint csak ilyen second-hand jegyem lesz). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Frissült a cinemacity adatlapja. https://www.cinemacity.hu/films/star-wars-skywalker-kora/3493d2r 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mui-ruy Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Akkor most megnézem az összes eddigi Star Wars trailert. Hangolok a holnap reggelre. Azért durva belegondolni hogy pár órán belül megkapjuk a SAGA utolsó filmjének záró előzetesét. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Az Allee már felkerült! https://www.cinemacity.hu/cinemas/allee/1133#/buy-tickets-by-cinema?in-cinema=1133&at=2019-12-19&for-movie=3493d2r&view-mode=list Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Frissült a cinemacity adatlapja. https://www.cinemacity.hu/films/star-wars-skywalker-kora/3493d2r Itt a csütörtököt irják. Az Alleeban. De szerintem az nem a premier mert csütörtökön váltanak a mozik műsort. Szerda estének kell lennie a premiernek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Biztos, hogy szerda este lesz, hisz itt már délelőtt is van előadás. Furcsállom, hogy azt nem tették ki. A többi mozi pedig még nem elérhető. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. (szerkesztve) Nem tudom hol nézitek, de én semmit nem látok @Frenkie A premier hivatalos dátuma december 19. De az első vetítések mindig szerda este vannak. Ez így volt a Rogue One óta az összes filmnél. A TFA kivételt képez, mert akkor még büntiben voltunk. Szerkesztve: 2019. Október 21. - Yoda József 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. (szerkesztve) Ott van a link hárommal feljebb. SZERK: levették. Szerkesztve: 2019. Október 21. - Ody Mandrell 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ott van a link hárommal feljebb. Igen, és mit nézzek rajta? sehol nem látom az Ep9-et. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Fent volt, de levették. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. (szerkesztve) Ez érdekes, én nem látom, pedig frissítem is. Ja, látom írtad, hogy levették. Szerkesztve: 2019. Október 21. - Yoda József Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Belinkeltem, és amíg Te rákattintottál, már le is vették. Ez nekem benne maradt az ablakban, onnan a screenshot. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Én is láttam. Próbáltam mozit váltani, de máshol nem volt. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Ez csak véletlen hiba lehetett részükről. Eddig sosem volt konkrét időpont egyik moziban sem a jegyértékesítés indulásánál korábban. Sőt, az egyes mozik műsora sem egyszerre, hanem némi csúszással került fel. Volt is olyan a korábbi premiereknél, hogy frászt kaptam, hogy nem lesz a megbeszélt helyen és időben előadás... Aztán persze lett. De utálom ezt az utolsó percig titkolózó gyakorlatot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. 15 perccel korábban, Pildi írta: Ez csak véletlen hiba lehetett részükről. Eddig sosem volt konkrét időpont egyik moziban sem a jegyértékesítés indulásánál korábban. Sőt, az egyes mozik műsora sem egyszerre, hanem némi csúszással került fel. Volt is olyan a korábbi premiereknél, hogy frászt kaptam, hogy nem lesz a megbeszélt helyen és időben előadás... Aztán persze lett. De utálom ezt az utolsó percig titkolózó gyakorlatot Mintha ma jöttek volna rá hogy holnap reggel lehet már jegyet venni és elkezdtek kapkodni és halvány lilla gőzük nem lenne arról hogy mikor legyen az előadás időpontja. Remélem ennél azért profibbak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 21. Ezt az emailt kaptam a Simple-től: 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Amcsiban elkezdték árulni a jegyeket. Percek alatt telnek be a termek, s Fandango le is fagyott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Arról még mindig nincs infó, nálunk mikor kezdik árulni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. 1 órával korábban, Pildi írta: Arról még mindig nincs infó, nálunk mikor kezdik árulni? A ziro.hu infoi alapján 10től. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Tegnap konkrétan ezt írták: Kedves érdeklődők, egy kis türelmet kérünk még, kommunikálni fogjuk a későbbiekben a pontos időpontot is! (Azóta sem tudtuk meg....) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Felkerült a westend időpontja, 20.20 lenne a közös premier? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. 4 perccel korábban, Wilde írta: Felkerült a westend időpontja, 20.20 lenne a közös premier? Igen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. 1 perccel korábban, Donát írta: Igen! Nagyszerű, lesz egy plusz jegyem, ha valakinek majd nem jutott volna... 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Főleg A Pécsi-nek! Megvannak a jegyek! Uránia, DEC 18. 19:00 3D És itt leszünk! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Akkor December 18, Westend, este 8 óra 20-kor a feliratos vetítés előtt találkozunk 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Nekem is sikerált. Dec. 19. 12:20 2D feliratos Aréna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. (szerkesztve) Huh, nekem ez most nem tiszta, ki hol lesz akkor? Többfele leszünk? A Fórum többsége hova megy? Csak hogy tudjam,hova vegyem a jegyemet Bocs, ha hülye kérdés Szerkesztve: 2019. Október 22. - Sinistra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Dec 18. 19:00, Allee, 2D felirat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. (szerkesztve) A TLJ gyerekkorerőszaka és a Solo "buktája" után akkora az érdektelenség hogy megint fagyogat a CC. Szerkesztve: 2019. Október 22. - RacerX 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. 1 órával ezelőtt, Sinistra írta: Huh, nekem ez most nem tiszta, ki hol lesz akkor? Többfele leszünk? A Fórum többsége hova megy? Csak hogy tudjam,hova vegyem a jegyemet Bocs, ha hülye kérdés Westend dec.18. 20:20. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.