NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Március 3. Nekem érdekes módon eddig egy karakter nincs aki unszimpatikus lenne (most a Nihilek kivételek, de az ő szemszögükből is élvezet olvasni a történetet). Én azt se bánnám most, ha mindennap jönne egy HR könyv Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mui-ruy Hozzászólás ideje: 2021. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Március 3. (szerkesztve) Előrendelhető A Jedik fénye! Megjelenés május 15. Emellett a Kylo Ren felemelkedése és A bukott rend: Sötét templom képregények is előrendelhetővé váltak, amik május 5-én jelennek meg. Szerkesztve: 2021. Március 3. - mui-ruy 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Március 3. 5 perccel korábban, mui-ruy írta: Előrendelhető a Jedik fénye! Megjelenés május 15. Emellett a Kylo Ren felemelkedése és a Bukott Rend képregények is előrendelhetővé váltak, amik május 5-én jelennek meg. Na ez egy igazán szép csomag lesz. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Március 3. 13 órával ezelőtt, Iqvi írta: Van amúgy esély arra, hogy a Szukits, vagy más kiadó, magyarul kiadná majd a High Republic mangákat? Elméletileg van. Én személy szerint a Graphic Novel kategória magyar megjelenésére látok komolyabb esélyt. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Március 3. 2 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Elméletileg van. Én személy szerint a Graphic Novel kategória magyar megjelenésére látok komolyabb esélyt. Mindkettő nagyon baró lennne, Szukits kivitelben. Ennyi High Republic mellett mást nem is igen fogok olvasni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Március 7. Leox Gyasi karakterének bemutatása. https://www.starwars.com/video/leox-gyasi-characters-of-star-wars-the-high-republic 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Március 7. 8 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Leox Gyasi karakterének bemutatása. https://www.starwars.com/video/leox-gyasi-characters-of-star-wars-the-high-republic Én Geode-ról akarok egy ugyanilyet, sőt rögtön egy trilógiát is neki 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Március 7. Egyébként a Hajó marha jól néz ki szerintem A "Geode's" quick response" résznél még mindig fetrengek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Március 7. 4 órával ezelőtt, NorbiLordi írta: Én Geode-ról akarok egy ugyanilyet, sőt rögtön egy trilógiát is neki A héten kezdtem bele a könyvbe. Egyelőre még csak a katasztrófa megtörténte után vagyok közvetlenül, de már nagy kedvenc a Vessel hajó legénysége, különösen Geode. Szóval igen, támogatom az ötletedet. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Március 7. Éppen most , Bence1997 írta: A héten kezdtem bele a könyvbe. Egyelőre még csak a katasztrófa megtörténte után vagyok közvetlenül, de már nagy kedvenc a Vessel hajó legénysége, különösen Geode. Szóval igen, támogatom az ötletedet. Én lassan a végére érek, lesznek róla meglepő dolgok 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Március 7. Éppen most , NorbiLordi írta: Én lassan a végére érek, lesznek róla meglepő dolgok Ó, már alig várom. Egyelőre még csak be lett mutatva, szóval kíváncsi vagyok, hogy mik fognak róla kiderülni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Március 7. 1 perccel korábban, Bence1997 írta: Ó, már alig várom. Egyelőre még csak be lett mutatva, szóval kíváncsi vagyok, hogy mik fognak róla kiderülni. Lennének Geode-os merch cuccok, én eskü vennék már a poén kedvéért is 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Március 7. 4 perccel korábban, NorbiLordi írta: Lennének Geode-os merch cuccok, én eskü vennék már a poén kedvéért is 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Március 15. A Nihilek szervezete, spoilerbe raktam, mert a Light of the Jedi még nem jelent meg magyarul. Aki olvasta angolul, annak tessék. Spoiler 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Március 19. 2 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Március 19. 3 perccel korábban, Rog írta: Nemrég néztem, tök jól összefoglalja a VR játék sztoriját dióhéjban. Gondolom az egy Sith műtárgy volt amit mutattak. Érdekes, hogy volt a Batuu-n templom, de a Saga idejére el lett feledve. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Március 20. 13 órával ezelőtt, Iqvi írta: Nemrég néztem, tök jól összefoglalja a VR játék sztoriját dióhéjban. Gondolom az egy Sith műtárgy volt amit mutattak. Érdekes, hogy volt a Batuu-n templom, de a Saga idejére el lett feledve. Starlight Beacon-nel is mi történt vajon idővel? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Március 20. 25 perccel korábban, NorbiLordi írta: Starlight Beacon-nel is mi történt vajon idővel? Megannyi érdekes kérdés. Meg, hogy hogyan vált olyanná a Jedi Rend és a Köztársaság ahogy már a PT-ben látjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Március 20. Az Acolyte tehet pontot erre az érára? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Március 20. 7 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Az Acolyte tehet pontot erre az érára? Minden valószínűséggel igen. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Március 21. Eltolódott az Edge of Balance c. manga megjelenése, júniusról szeptember 7. -ére. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Március 29. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Március 30. Egy részletesebb kép a karakterekről. Végre láthatjuk, hogyan is néz ki Cohmac Vitus. Őszintén szólva, kicsit öregebbnek képzeltem el. Továbbá egy idővonal: Spoiler 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Március 30. Én nem is hitten volna, hogy Nib Assek ilyen öreg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Március 30. Azt se gondoltam Vitusról hogy sötét bőrű Nib Asseket én is fiatalabbnak gondoltam, Cohmac-ot meg öregebbnek. Mondjuk én a névazonosság miatt alapból egy Shay Cormachoz hasonló figurát képzeltem el az Assassins Creed Rogueból: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 2. (szerkesztve) Szerkesztve: 2021. Április 3. - NorbiLordi 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 2. Ez hivatalos? A Fenyegető sötétség a Szukitson még csak Előjegyezhető státuszban van és nincs megjelenési dátum. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 2. 9 perccel korábban, Bomarr írta: Ez hivatalos? A Fenyegető sötétség a Szukitson még csak Előjegyezhető státuszban van és nincs megjelenési dátum. Jedi Könyvtár Facebook oldaláról van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 2. Akkor ez hivatalos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 2. Ez szenzációs! A Jedik fénye után csak egy hónapot kell akkor várni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: Bence1997,
Ki-kicsoda
Ajánlotta: Ody Mandrell
2 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.