Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 31. Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 31. A No-Space hogy volt fordítva a korábbi Köztársaság Fénykora regényekben? A Viharfellegekben Semmi címen szerepel, de A Jedik fényében nem tálalom. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 1. 2022. 08. 31. - 21:32, Darth Revan9 írta: A No-Space hogy volt fordítva a korábbi Köztársaság Fénykora regényekben? A Viharfellegekben Semmi címen szerepel, de A Jedik fényében nem tálalom. Teljes nézet Tudtommal ott is így lett fordítva. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 2. A Battle Path hogy lett lefordítva a Jedik fényében? A jegyzeteimben sehol sem találom. A Viharfellegekben meg nem szerepelt a kifejezés. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 2. 2022. 09. 02. - 21:20, Darth Revan9 írta: A Battle Path hogy lett lefordítva a Jedik fényében? A jegyzeteimben sehol sem találom. A Viharfellegekben meg nem szerepelt a kifejezés. Teljes nézet Szerintem a "Harci ösvény" lesz a nyerő kifejezés, bár A Jedik fényéből inkább csak a szimpla "Ösvény" szó rémlik. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 3. 2022. 09. 02. - 22:48, Darth Sky írta: Szerintem a "Harci ösvény" lesz a nyerő kifejezés, bár A Jedik fényéből inkább csak a szimpla "Ösvény" szó rémlik. Teljes nézet Köszi .Kaptam már egy kifejezés listát excelben, de az még nem túl bő. Az utóbbi időben én bővítettem fel valamennyire, de nagyon látszik, hogy ez a táblázat csak pár éve létezik és azóta több, mint 100 Star Wars kiadvány kijött. A Warcraft-nál, mikor hozzákezdtem, egyből már a Krónikák első köteténél hozzákezdtem egy kifejezéslista összeállításához, ez már több, mint 1700-ra rúg. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 5. Segítségre van szükségem. Az egyik Köztársaság Fénykora képregényben szerepel a Wandering Star nevű bűnszervezet. Plusz egy rang a grand vygoth. Ezek a kifejezések a Last Shot - A végső dobás című regényben szerepelt. Sajnos a kapott kifejezés listában nem szerepel és nincs meg a A végső dobás anyaga PDF-ben. Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 6. 2022. 09. 05. - 20:14, Darth Revan9 írta: Segítségre van szükségem. Az egyik Köztársaság Fénykora képregényben szerepel a Wandering Star nevű bűnszervezet. Plusz egy rang a grand vygoth. Ezek a kifejezések a Last Shot - A végső dobás című regényben szerepelt. Sajnos a kapott kifejezés listában nem szerepel és nincs meg a A végső dobás anyaga PDF-ben. Teljes nézet Ha minden igaz, akkor a Wandering Star a Vándorcsillagok fordítást kapta. A másik pedig nagyvygoth. De ezeket más is erősítse meg, mert még nem olvastam a könyvet, így nem vagyok benne 100%-ig biztos. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 7. hatalmas sz*r lett a szukits rendelési rendszere! Most látom, hogy megint elküldik a Denghir szíve képregényt, amit én már megrendeltem és meg is kaptam, mert egyszerűen nem láttam a régi rendeléseimet. Abszolút nem állok most pénz bőségében, erre jön ez. Lehet, hogy át se veszem a csomagot. Tosszák meg. 2 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 7. Igen, nagyon rossz hogy én sem látom, mit rendeltem már meg. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 7. Azért nem küldték eddig, mert összevárták a Fogathajtóval. Szerintetek milyen szankciók érhetnek ha nem veszem át ezt a csomagot? Eddig már legalább 100 ezres nagyságrendű rendelésem volt feléjük. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 7. Írj feléjük, hogy olyan van a csomagban, ami már megvan korábbról, és ezért nem veszed át. 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 7. 2022. 09. 07. - 7:46, Ody Mandrell írta: Azért nem küldték eddig, mert összevárták a Fogathajtóval. Szerintetek milyen szankciók érhetnek ha nem veszem át ezt a csomagot? Eddig már legalább 100 ezres nagyságrendű rendelésem volt feléjük. Teljes nézet Semmi. Online rendelésnél egyébként akár 14 munkanapig is jogosult vagy visszaküldeni a rendelt terméket. Ha nem veszed át, a posta egyszerűen visszaküldi. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 7. Köszi az infókat Revan és Nute! Írtam nekik, hogy nem veszem át a csomagot. Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 7. 2022. 09. 07. - 7:46, Ody Mandrell írta: Azért nem küldték eddig, mert összevárták a Fogathajtóval. Szerintetek milyen szankciók érhetnek ha nem veszem át ezt a csomagot? Eddig már legalább 100 ezres nagyságrendű rendelésem volt feléjük. Teljes nézet Egyetértek. Sokkal átláthatóbb volt az előző rendszer. Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 8. Csatlakozom. Ez a mostani oldal egy kalap ****. A múltkor 6 percembe került, mire megtaláltam a Testvériséget + 2 új AKF képregényt csomagban. Full átláthatatlan. Főleg mobilon. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 8. Nem is értem.... Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 14. Október 8., szombat este a NYCC-on új infókat fognak megosztani a High Republic 2. fázisáról. 3 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 17. Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 17. (szerkesztve) A 2. fázis jelenlegi kiadási sorrendje, a változás joga fenntartva. Jelenleg csak az első hullámot írom le, a januári/februári menetrend ugye még nem ismert teljesen: - Ebben a hónapban kijött egy novella, Tales of Enlightenment: New Prospects, októberben érkezik egy újabb novella a következő Insider magazinban. október 4. - Path of Deceit YA regény október 12. - The High Republic #1 Marvel november 1. - Quest of the Hidden City MG regény november 2. - The Blade #1 Marvel november 9. - The High Republic #2 Marvel november 15. - Convergence Del Rey regény november 30. - The High Republic Adventures #1 Dark Horse december 7. - The Blade #2 Marvel december 21. - The High Republic #3 Marvel december 28. - The High Republix #2 Dark Horse december 28. - The Nameless Terror #1 Dark Horse január 4. - The Battle of Jedha audiobook február 8. - Quest of the Jedi Dark Horse Az egyedüli változás, hogy a Quest of the Jedi októberről februárra lett tolva, de mint mindig, pontosabb infót valószínűleg a hónap végén vagy következő hónapban, a NYCC-on fogunk tudnu. Bár valahol még mindig októbert írnak, szóval majd meglátjuk, hogy mennyire igaz a dolog. Szerkesztve: 2022. Szeptember 17. - Bence1997 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 18. Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 18. Érdekes, akkor lehet, hogy magyarul is ez a fázis egy Young Adult regénnyel indít majd. Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 18. Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 18. A novellát már elkezdtem, csak mostanában nem sok idő jut a fordításra sajnos. Beletelhet néhány hétbe, mire a végére érek. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 29. A 2. fázishoz is fognak jönni animációs shortok, az elsőt az alábbi videóban találjátok, 0:57-től. 1 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 30. Jól néz ki. Több ilyet is készíthetnének. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 30. 2022. 09. 30. - 9:56, Darth Revan9 írta: Jól néz ki. Több ilyet is készíthetnének. Teljes nézet Én remélem, hogy lesznek még ilyen kis animációs shortok. Nekem nagyon bejön a művészi stílusuk, és a hangulatuk is. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Október 3. Hozzászólás ideje: 2022. Október 3. Hoppá! Benne volt a Jedik nemezise? Most láthattuk először, ha ő volt az. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Október 3. Hozzászólás ideje: 2022. Október 3. Igen, ő volt az. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Október 4. Hozzászólás ideje: 2022. Október 4. Jó képet kapott a romboló. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Október 8. Hozzászólás ideje: 2022. Október 8. (szerkesztve) A mai nap, szűk másfél óra múlva a NYCC-on elkezdődik a High Republic panelja, ahol a 2. fázisról lesz szó, lesznek bejelentések is. Ha találok valahol forrást, akkor hozom a híreket live-ban. (teljesen kiment a fejemből, a mai napom mondjuk amúgy is sűrű volt ) Fun Fact: A Times Square-en mutatták a 2. fázis YT videóját. Szerkesztve: 2022. Október 8. - Bence1997 1 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Október 8. Hozzászólás ideje: 2022. Október 8. Elkezdődött a panel. Az idei felhozatal. Az Insiderekben ugye a novellák vannak. 1 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Október 8. Hozzászólás ideje: 2022. Október 8. (szerkesztve) - A Convergence c. Del Rey regény 4 főszereplője: Gella (aki a borítón van), Axel Greylark (az egyik kancellár fia), valamint 2 hercegnő, a háború sújtotta 2 bolygóról. - Cavan Scott Marvel szériája 10 részes lesz. A Jedhán nem fogadják kedvesen a Jediket. - A The Blade Porter Engle karakterére fókuszál, aki ereje teljében van ebben az időszakban. - Sav Malagán már az első fázis HR Adventures szériájában is feltűnik, itt pedig a fiatalkorát láthatjuk majd. Maz Kanata kastélyában mulatja az időt. És igen, az alábbi képen Dexter Jettster is látható! - A Quest of the Jedi jövő év elején érkezik, egy work-in-progress rajz: - Claudia úgy írta le ezt a képregényt, hogy nagyon hajaz az Arthur-legendára. Szerkesztve: 2022. Október 8. - Bence1997 2 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: Bence1997,
Ki-kicsoda
Ajánlotta: Ody Mandrell
2 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.