Ugrás a kommentre

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  2022. 09. 02. - 22:48, Darth Sky írta:

Szerintem a "Harci ösvény" lesz a nyerő kifejezés, bár A Jedik fényéből inkább csak a szimpla "Ösvény" szó rémlik.

Teljes nézet  

Köszi .Kaptam már egy kifejezés listát excelben, de az még nem túl bő. Az utóbbi időben én bővítettem fel valamennyire, de nagyon látszik, hogy ez a táblázat csak pár éve létezik és azóta több, mint 100 Star Wars kiadvány kijött. A Warcraft-nál, mikor hozzákezdtem, egyből már a Krónikák első köteténél hozzákezdtem egy kifejezéslista összeállításához, ez már több, mint 1700-ra rúg.

Hozzászólás ideje:

Segítségre van szükségem. Az egyik Köztársaság Fénykora képregényben szerepel a Wandering Star nevű bűnszervezet. Plusz egy rang a grand vygoth. Ezek a kifejezések a Last Shot - A végső dobás című regényben szerepelt. Sajnos a kapott kifejezés listában nem szerepel és nincs meg a A végső dobás anyaga PDF-ben.

Hozzászólás ideje:
  2022. 09. 05. - 20:14, Darth Revan9 írta:

Segítségre van szükségem. Az egyik Köztársaság Fénykora képregényben szerepel a Wandering Star nevű bűnszervezet. Plusz egy rang a grand vygoth. Ezek a kifejezések a Last Shot - A végső dobás című regényben szerepelt. Sajnos a kapott kifejezés listában nem szerepel és nincs meg a A végső dobás anyaga PDF-ben.

Teljes nézet  

Ha minden igaz, akkor a Wandering Star a Vándorcsillagok fordítást kapta.

A másik pedig nagyvygoth.

De ezeket más is erősítse meg, mert még nem olvastam a könyvet, így nem vagyok benne 100%-ig biztos.

Hozzászólás ideje:

hatalmas sz*r lett a szukits rendelési rendszere! Most látom, hogy megint elküldik a Denghir szíve képregényt, amit én már megrendeltem és meg is kaptam, mert egyszerűen nem láttam a régi rendeléseimet. :angry: Abszolút nem állok most pénz bőségében, erre jön ez. Lehet, hogy át se veszem a csomagot. Tosszák meg.

Hozzászólás ideje:
  2022. 09. 07. - 7:46, Ody Mandrell írta:

Azért nem küldték eddig, mert összevárták a Fogathajtóval. Szerintetek milyen szankciók érhetnek ha nem veszem át ezt a csomagot? Eddig már legalább 100 ezres nagyságrendű rendelésem volt feléjük.

Teljes nézet  

Semmi. Online rendelésnél egyébként akár 14 munkanapig is jogosult vagy visszaküldeni a rendelt terméket. Ha nem veszed át, a posta egyszerűen visszaküldi.

Hozzászólás ideje:
  2022. 09. 07. - 7:46, Ody Mandrell írta:

Azért nem küldték eddig, mert összevárták a Fogathajtóval. Szerintetek milyen szankciók érhetnek ha nem veszem át ezt a csomagot? Eddig már legalább 100 ezres nagyságrendű rendelésem volt feléjük.

Teljes nézet  

Egyetértek. Sokkal átláthatóbb volt az előző rendszer.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

A 2. fázis jelenlegi kiadási sorrendje, a változás joga fenntartva. Jelenleg csak az első hullámot írom le, a januári/februári menetrend ugye még nem ismert teljesen:

- Ebben a hónapban kijött egy novella, Tales of Enlightenment: New Prospects, októberben érkezik egy újabb novella a következő Insider magazinban.

október 4. - Path of Deceit YA regény

október 12. - The High Republic #1 Marvel

november 1. - Quest of the Hidden City MG regény

november 2. - The Blade #1 Marvel

november 9. - The High Republic #2 Marvel

november 15. - Convergence Del Rey regény

november 30. - The High Republic Adventures #1 Dark Horse

december 7. - The Blade #2 Marvel

december 21. - The High Republic #3 Marvel

december 28. - The High Republix #2 Dark Horse

december 28. - The Nameless Terror #1 Dark Horse

január 4. - The Battle of Jedha audiobook

február 8. - Quest of the Jedi Dark Horse

Az egyedüli változás, hogy a Quest of the Jedi októberről februárra lett tolva, de mint mindig, pontosabb infót valószínűleg a hónap végén vagy következő hónapban, a NYCC-on fogunk tudnu. Bár valahol még mindig októbert írnak, szóval majd meglátjuk, hogy mennyire igaz a dolog.

Szerkesztve: - Bence1997
  • 2 héttel később...

A mai nap, szűk másfél óra múlva a NYCC-on elkezdődik a High Republic panelja, ahol a 2. fázisról lesz szó, lesznek bejelentések is. Ha találok valahol forrást, akkor hozom a híreket live-ban. (teljesen kiment a fejemből, a mai napom mondjuk amúgy is sűrű volt :D)

Fun Fact: A Times Square-en mutatták a 2. fázis YT videóját. :D

Image

- A Convergence c. Del Rey regény 4 főszereplője: Gella (aki a borítón van), Axel Greylark (az egyik kancellár fia), valamint 2 hercegnő, a háború sújtotta 2 bolygóról.

- Cavan Scott Marvel szériája 10 részes lesz. A Jedhán nem fogadják kedvesen a Jediket.

- A The Blade Porter Engle karakterére fókuszál, aki ereje teljében van ebben az időszakban.

- Sav Malagán már az első fázis HR Adventures szériájában is feltűnik, itt pedig a fiatalkorát láthatjuk majd. Maz Kanata kastélyában mulatja az időt. És igen, az alábbi képen Dexter Jettster is látható!

FekhdsXWQAczlub?format=jpg&name=large

- A Quest of the Jedi jövő év elején érkezik, egy work-in-progress rajz:

thr-panel-nycc-2022-swthr-quest-of-the-j

- Claudia úgy írta le ezt a képregényt, hogy nagyon hajaz az Arthur-legendára.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.