Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nekem érdekes módon eddig egy karakter nincs aki unszimpatikus lenne (most a Nihilek kivételek, de az ő szemszögükből is élvezet olvasni a történetet). Én azt se bánnám most, ha mindennap jönne egy HR könyv :D 

Hozzászólás ideje:

Előrendelhető A Jedik fénye! Megjelenés május 15. Emellett a Kylo Ren felemelkedése és A bukott rend: Sötét templom képregények is előrendelhetővé váltak, amik május 5-én jelennek meg.

Szerkesztve: - mui-ruy

Hozzászólás ideje:
5 perccel korábban, mui-ruy írta:

Előrendelhető a Jedik fénye! Megjelenés május 15. Emellett a Kylo Ren felemelkedése és a Bukott Rend képregények is előrendelhetővé váltak, amik május 5-én jelennek meg.

Na ez egy igazán szép csomag lesz.:D

Hozzászólás ideje:
13 órával ezelőtt, Iqvi írta:

Van amúgy esély arra, hogy a Szukits, vagy más kiadó, magyarul kiadná majd a High Republic mangákat?

Elméletileg van. Én személy szerint a Graphic Novel kategória magyar megjelenésére látok komolyabb esélyt.

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, Darth Revan9 írta:

Elméletileg van. Én személy szerint a Graphic Novel kategória magyar megjelenésére látok komolyabb esélyt.

Mindkettő nagyon baró lennne, Szukits kivitelben. Ennyi High Republic mellett mást nem is igen fogok olvasni.:D

Hozzászólás ideje:
4 órával ezelőtt, NorbiLordi írta:

Én Geode-ról akarok egy ugyanilyet, sőt rögtön egy trilógiát is neki :D 

A héten kezdtem bele a könyvbe. Egyelőre még csak a katasztrófa megtörténte után vagyok közvetlenül, de már nagy kedvenc a Vessel hajó legénysége, különösen Geode. Szóval igen, támogatom az ötletedet. :D

Hozzászólás ideje:
Éppen most , Bence1997 írta:

A héten kezdtem bele a könyvbe. Egyelőre még csak a katasztrófa megtörténte után vagyok közvetlenül, de már nagy kedvenc a Vessel hajó legénysége, különösen Geode. Szóval igen, támogatom az ötletedet. :D

Én lassan a végére érek, lesznek róla meglepő dolgok :lol:

Hozzászólás ideje:
Éppen most , NorbiLordi írta:

Én lassan a végére érek, lesznek róla meglepő dolgok :lol:

Ó, már alig várom. Egyelőre még csak be lett mutatva, szóval kíváncsi vagyok, hogy mik fognak róla kiderülni. :D

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Bence1997 írta:

Ó, már alig várom. Egyelőre még csak be lett mutatva, szóval kíváncsi vagyok, hogy mik fognak róla kiderülni. :D

Lennének Geode-os merch cuccok, én eskü vennék már a poén kedvéért is :D 

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

A Nihilek szervezete, spoilerbe raktam, mert a Light of the Jedi még nem jelent meg magyarul. Aki olvasta angolul, annak tessék. :)

Spoiler

r/GreatHall_OfThe_Nihil - The Nihil organisation (Translated and upscaled)

Hozzászólás ideje:
3 perccel korábban, Rog írta:

Nemrég néztem, tök jól összefoglalja a VR játék sztoriját dióhéjban. Gondolom az egy Sith műtárgy volt amit mutattak. Érdekes, hogy volt a Batuu-n templom, de a Saga idejére el lett feledve.

Hozzászólás ideje:
13 órával ezelőtt, Iqvi írta:

Nemrég néztem, tök jól összefoglalja a VR játék sztoriját dióhéjban. Gondolom az egy Sith műtárgy volt amit mutattak. Érdekes, hogy volt a Batuu-n templom, de a Saga idejére el lett feledve.

Starlight Beacon-nel is mi történt vajon idővel? :hmm:

Hozzászólás ideje:
25 perccel korábban, NorbiLordi írta:

Starlight Beacon-nel is mi történt vajon idővel? :hmm:

Megannyi érdekes kérdés. Meg, hogy hogyan vált olyanná a Jedi Rend és a Köztársaság ahogy már a PT-ben látjuk.

Hozzászólás ideje:
7 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Az Acolyte tehet pontot erre az érára?

Minden valószínűséggel igen.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Egy részletesebb kép a karakterekről. Végre láthatjuk, hogyan is néz ki Cohmac Vitus. Őszintén szólva, kicsit öregebbnek képzeltem el. :)

m8e944ka64q61.jpg?width=1979&format=pjpg

Továbbá egy idővonal:

Spoiler

bk3t14ka64q61.jpg?width=2237&format=pjpg

Hozzászólás ideje:

Azt se gondoltam Vitusról hogy sötét bőrű :D Nib Asseket én is fiatalabbnak gondoltam, Cohmac-ot meg öregebbnek. Mondjuk én a névazonosság miatt alapból egy Shay Cormachoz hasonló figurát képzeltem el az Assassins Creed Rogueból:

c29617f98acd2d78aff07955282b03b1.jpg

Hozzászólás ideje:
9 perccel korábban, Bomarr írta:

Ez hivatalos? A Fenyegető sötétség a Szukitson még csak Előjegyezhető státuszban van és nincs megjelenési dátum.

Jedi Könyvtár Facebook oldaláról van 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.