Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 31. A No-Space hogy volt fordítva a korábbi Köztársaság Fénykora regényekben? A Viharfellegekben Semmi címen szerepel, de A Jedik fényében nem tálalom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 1. 6 hours ago, Darth Revan9 said: A No-Space hogy volt fordítva a korábbi Köztársaság Fénykora regényekben? A Viharfellegekben Semmi címen szerepel, de A Jedik fényében nem tálalom. Tudtommal ott is így lett fordítva. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 2. A Battle Path hogy lett lefordítva a Jedik fényében? A jegyzeteimben sehol sem találom. A Viharfellegekben meg nem szerepelt a kifejezés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 2. 1 órával korábban, Darth Revan9 írta: A Battle Path hogy lett lefordítva a Jedik fényében? A jegyzeteimben sehol sem találom. A Viharfellegekben meg nem szerepelt a kifejezés. Szerintem a "Harci ösvény" lesz a nyerő kifejezés, bár A Jedik fényéből inkább csak a szimpla "Ösvény" szó rémlik. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 3. 11 órával ezelőtt, Darth Sky írta: Szerintem a "Harci ösvény" lesz a nyerő kifejezés, bár A Jedik fényéből inkább csak a szimpla "Ösvény" szó rémlik. Köszi .Kaptam már egy kifejezés listát excelben, de az még nem túl bő. Az utóbbi időben én bővítettem fel valamennyire, de nagyon látszik, hogy ez a táblázat csak pár éve létezik és azóta több, mint 100 Star Wars kiadvány kijött. A Warcraft-nál, mikor hozzákezdtem, egyből már a Krónikák első köteténél hozzákezdtem egy kifejezéslista összeállításához, ez már több, mint 1700-ra rúg. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 5. Segítségre van szükségem. Az egyik Köztársaság Fénykora képregényben szerepel a Wandering Star nevű bűnszervezet. Plusz egy rang a grand vygoth. Ezek a kifejezések a Last Shot - A végső dobás című regényben szerepelt. Sajnos a kapott kifejezés listában nem szerepel és nincs meg a A végső dobás anyaga PDF-ben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kdani20 Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 6. 2022. 09. 05. - 22:14, Darth Revan9 írta: Segítségre van szükségem. Az egyik Köztársaság Fénykora képregényben szerepel a Wandering Star nevű bűnszervezet. Plusz egy rang a grand vygoth. Ezek a kifejezések a Last Shot - A végső dobás című regényben szerepelt. Sajnos a kapott kifejezés listában nem szerepel és nincs meg a A végső dobás anyaga PDF-ben. Ha minden igaz, akkor a Wandering Star a Vándorcsillagok fordítást kapta. A másik pedig nagyvygoth. De ezeket más is erősítse meg, mert még nem olvastam a könyvet, így nem vagyok benne 100%-ig biztos. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 7. hatalmas sz*r lett a szukits rendelési rendszere! Most látom, hogy megint elküldik a Denghir szíve képregényt, amit én már megrendeltem és meg is kaptam, mert egyszerűen nem láttam a régi rendeléseimet. Abszolút nem állok most pénz bőségében, erre jön ez. Lehet, hogy át se veszem a csomagot. Tosszák meg. 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 7. Igen, nagyon rossz hogy én sem látom, mit rendeltem már meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 7. Azért nem küldték eddig, mert összevárták a Fogathajtóval. Szerintetek milyen szankciók érhetnek ha nem veszem át ezt a csomagot? Eddig már legalább 100 ezres nagyságrendű rendelésem volt feléjük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 7. Írj feléjük, hogy olyan van a csomagban, ami már megvan korábbról, és ezért nem veszed át. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 7. 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Azért nem küldték eddig, mert összevárták a Fogathajtóval. Szerintetek milyen szankciók érhetnek ha nem veszem át ezt a csomagot? Eddig már legalább 100 ezres nagyságrendű rendelésem volt feléjük. Semmi. Online rendelésnél egyébként akár 14 munkanapig is jogosult vagy visszaküldeni a rendelt terméket. Ha nem veszed át, a posta egyszerűen visszaküldi. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 7. Köszi az infókat Revan és Nute! Írtam nekik, hogy nem veszem át a csomagot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Whill Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 7. 4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Azért nem küldték eddig, mert összevárták a Fogathajtóval. Szerintetek milyen szankciók érhetnek ha nem veszem át ezt a csomagot? Eddig már legalább 100 ezres nagyságrendű rendelésem volt feléjük. Egyetértek. Sokkal átláthatóbb volt az előző rendszer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kdani20 Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 8. Csatlakozom. Ez a mostani oldal egy kalap ****. A múltkor 6 percembe került, mire megtaláltam a Testvériséget + 2 új AKF képregényt csomagban. Full átláthatatlan. Főleg mobilon. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 8. Nem is értem.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 14. Október 8., szombat este a NYCC-on új infókat fognak megosztani a High Republic 2. fázisáról. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 17. (szerkesztve) A 2. fázis jelenlegi kiadási sorrendje, a változás joga fenntartva. Jelenleg csak az első hullámot írom le, a januári/februári menetrend ugye még nem ismert teljesen: - Ebben a hónapban kijött egy novella, Tales of Enlightenment: New Prospects, októberben érkezik egy újabb novella a következő Insider magazinban. október 4. - Path of Deceit YA regény október 12. - The High Republic #1 Marvel november 1. - Quest of the Hidden City MG regény november 2. - The Blade #1 Marvel november 9. - The High Republic #2 Marvel november 15. - Convergence Del Rey regény november 30. - The High Republic Adventures #1 Dark Horse december 7. - The Blade #2 Marvel december 21. - The High Republic #3 Marvel december 28. - The High Republix #2 Dark Horse december 28. - The Nameless Terror #1 Dark Horse január 4. - The Battle of Jedha audiobook február 8. - Quest of the Jedi Dark Horse Az egyedüli változás, hogy a Quest of the Jedi októberről februárra lett tolva, de mint mindig, pontosabb infót valószínűleg a hónap végén vagy következő hónapban, a NYCC-on fogunk tudnu. Bár valahol még mindig októbert írnak, szóval majd meglátjuk, hogy mennyire igaz a dolog. Szerkesztve: 2022. Szeptember 17. - Bence1997 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 18. Érdekes, akkor lehet, hogy magyarul is ez a fázis egy Young Adult regénnyel indít majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kdani20 Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 18. A novellát már elkezdtem, csak mostanában nem sok idő jut a fordításra sajnos. Beletelhet néhány hétbe, mire a végére érek. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 29. A 2. fázishoz is fognak jönni animációs shortok, az elsőt az alábbi videóban találjátok, 0:57-től. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 30. Jól néz ki. Több ilyet is készíthetnének. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 30. 6 hours ago, Darth Revan9 said: Jól néz ki. Több ilyet is készíthetnének. Én remélem, hogy lesznek még ilyen kis animációs shortok. Nekem nagyon bejön a művészi stílusuk, és a hangulatuk is. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 3. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 3. Hoppá! Benne volt a Jedik nemezise? Most láthattuk először, ha ő volt az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 3. Igen, ő volt az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 4. Jó képet kapott a romboló. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 8. (szerkesztve) A mai nap, szűk másfél óra múlva a NYCC-on elkezdődik a High Republic panelja, ahol a 2. fázisról lesz szó, lesznek bejelentések is. Ha találok valahol forrást, akkor hozom a híreket live-ban. (teljesen kiment a fejemből, a mai napom mondjuk amúgy is sűrű volt ) Fun Fact: A Times Square-en mutatták a 2. fázis YT videóját. Szerkesztve: 2022. Október 8. - Bence1997 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 8. Elkezdődött a panel. Az idei felhozatal. Az Insiderekben ugye a novellák vannak. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 8. (szerkesztve) - A Convergence c. Del Rey regény 4 főszereplője: Gella (aki a borítón van), Axel Greylark (az egyik kancellár fia), valamint 2 hercegnő, a háború sújtotta 2 bolygóról. - Cavan Scott Marvel szériája 10 részes lesz. A Jedhán nem fogadják kedvesen a Jediket. - A The Blade Porter Engle karakterére fókuszál, aki ereje teljében van ebben az időszakban. - Sav Malagán már az első fázis HR Adventures szériájában is feltűnik, itt pedig a fiatalkorát láthatjuk majd. Maz Kanata kastélyában mulatja az időt. És igen, az alábbi képen Dexter Jettster is látható! - A Quest of the Jedi jövő év elején érkezik, egy work-in-progress rajz: - Claudia úgy írta le ezt a képregényt, hogy nagyon hajaz az Arthur-legendára. Szerkesztve: 2022. Október 8. - Bence1997 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: Bence1997,
Ki-kicsoda
Ajánlotta: Ody Mandrell
2 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.