Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 23. Szerintem amúgy nem spoileres 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2023. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 24. 19 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Nekem könnyű volt a választás. Nem néztem meg. Jobban is jártál amúgy. Én megnéztem, és van benne spoiler, bezony. 19 órával ezelőtt, Yoda József írta: Szerintem amúgy nem spoileres De, egy picit az, ha jobban megnézed. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 24. 1 órával korábban, Cpt. Rex írta: Jobban is jártál amúgy. Én megnéztem, és van benne spoiler, bezony. De, egy picit az, ha jobban megnézed. Spoiler Szerintem nem meglepő hogy Tarkin szerepelni fog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2023. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 24. 1 órával ezelőtt, Yoda József írta: Spoileres tartalom megtekintése Szerintem nem meglepő hogy Tarkin szerepelni fog Spoiler Nem rá gondoltam. 6. kép mindenképp spoiler. Mert az bizony a Batch hajója, a Venator előtt. Nézd meg jobban a bolygót, nem ismerős a 14. részből? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 25. Engedtem a kisértésnek. Bitang jó lesz ez. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 27. A Tipping point guide képe: 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2023. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 27. Egyenlőre ennyi. (Ha lesz később valami, linkelem.) 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2023. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 27. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2023. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 28. (szerkesztve) Alakul már. (Ide rakom majd egy csomóba, ha lesz még több, twitter poszt!) Szerkesztve: 2023. Március 28. - Cpt. Rex 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 29. Hát gyerekek! Ez az animációs sorozatok történetének legjobb évadzárója volt! 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2023. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 29. (szerkesztve) Én meg úgy jártam, hogy nem tudom nézni, mert a 16. már fent van, ez nincs: frissítgetem az oldalt. Nincs semmilyen sztrím előfizetésünk. A Mandó 3/5. is előbb került fel. Azt néztem meg. Te jó ég mi van itt ma Szerkesztve: 2023. Március 29. - Szisz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 29. Ezért jó ha van Disney + 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2023. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 29. 6 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Hát gyerekek! Ez az animációs sorozatok történetének legjobb évadzárója volt! Már megőrülök, és pont ma volt dolgom munka után.... XD Mindj. nekikezdek... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 29. Készülj fel, mert nagyon ütős! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2023. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 29. Most is nagyon jól jönne egy időgép. Sürgősen a kövi szezon bemutatójának napjára kéne ugrani. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2023. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 29. Ultra rövid részek voltak ezek.. :/ Megosztó lesz az évadzáró, annyi szent. Az egyik oldal nagyon fog örülni, a másik, hát, annyira nem biztos. @Rog-nak igaza van, ezt igy lezárni.....és ki tudja mennyit kell várni a 3. évadra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 29. Ebben mi a megosztó? Semmi, Rex, néha nehéz elmenni rajtad. Most ebben mi volt a probléma? Zseniális volt végig! Nehéz várni a harmadik évadra? Ez a lényeg! Az érdeklődés fenntartása. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2023. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 29. 17 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ebben mi a megosztó? Semmi, Rex, néha nehéz elmenni rajtad. Most ebben mi volt a probléma? Zseniális volt végig! Nehéz várni a harmadik évadra? Ez a lényeg! Az érdeklődés fenntartása. Én, nem ezt vártam. Te tudod hogy miért, korábban már leirtam. Ez az évadzáró, egy bizonyos rajongói rétegnek lesz zseniális. Mindegy. Inkább hagyjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 29. Az évadzáró nagy része: A legvége: 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 30. Egészen zseniális sorozat ez a Bad Batch. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 30. 2023. 03. 29. - 10:35, Ody Mandrell írta: Hát gyerekek! Ez az animációs sorozatok történetének legjobb évadzárója volt! Ezt azért vitatnám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 30. Nem kinyilatkoztattam, csak leírtam számomra milyen volt. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 30. Remélem, minél hamarabb bejelentik a harmadik évadot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2023. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 30. Meglepődnék, ha a Celebrationön nem jelentenék be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2023. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 30. 3 hours ago, Darth Revan9 said: Remélem, minél hamarabb bejelentik a harmadik évadot. Remlem, minér hamarabb fog kijönni az a harmadik évad! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 31. A 215 guide képe: A 216 guide képe: 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 31. @csoli1138 a többi kép is egyezik a hivatalos guide képekkel? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 31. Át lesz nézve. A 9.részig jók vagyunk. Azután rámentem az D+ indítócsmpékre mert 95%-ban azokból lettek a guide képek. Ha nem stimmelne valami cserélni fogom természetesen. Nem is tudom, hol tartanak a hivazalos guideokkal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 31. Teljesek már a guide-ok a hivatalos oldalon, nincs elmaradás. Ha rá mondod az áment akkor fogom őket elkészíteni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 31. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Teljesek már a guide-ok a hivatalos oldalon, nincs elmaradás. Ha rá mondod az áment akkor fogom őket elkészíteni. Most néztem. A plan 99 változni fog. A többi mehet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.