Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Nagyon jó epizód lett. Spoiler nélkül csak annyit mondok: látvány felcsavarva! Ja és szerintem kedvem támadt megnézni újra az Ep1-et. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. (szerkesztve) Á végem van. És melóban vagyok. Hogy bírjam ki estig? Szerkesztve: 2022. Január 26. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. 2 perccel korábban, Bence1997 írta: Nagyon jó epizód lett. Spoiler nélkül csak annyit mondok: látvány felcsavarva! Ja és szerintem kedvem támadt megnézni újra az Ep1-et. Akkor ezek szerint masszív PT utalás is lesz az epizódban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Amúgy hogy kicsit fokozzam a várakozásotokat: egy nagyon, nagyon, nagyon fontos epizódról van szó. Több szempontból is. Szerintem eddig ez sikerült a legjobban. Ja és Bryce Dallas Howard rendezte a részt. Részről-részre fejlődik a lány. 2 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Ki rendezte? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. 1 perccel korábban, Bence1997 írta: Ja és Bryce Dallas Howard rendezte a részt. Részről-részre fejlődik a lány. @csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. 2 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Akkor ezek szerint masszív PT utalás is lesz az epizódban. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. 1 perccel korábban, Donát írta: @csoli1138 Ja láttam, egyszerre ment bocs. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Amúgy a sorozat stábjából valaki - aki a fényképezésért felel azt hiszem - régebben interjút adott, ahol azt mondta, az utolsó három epizódra nagyon büszke. Hát ha a maradék két rész is ilyen látványt fog nyújtani, akkor leteszem a hajam. Na megyek is írni egy véleményt a rész topikjába. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. 11 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Akkor ezek szerint masszív PT utalás is lesz az epizódban. Hajaj, de még mennyire! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. (szerkesztve) Csak mondogasd szépen magadnak: "dolgoznod kell. Dolgoznod kell! A k*rva életbe, dolgoznod kell! Legalább addig bírd ki, amíg az nmagra felkerül a 4K-s változat, mert dolgoznod kell. Érted? Dol-goz-nod-kell!!!!" Szerk.: 2 perccel a poszt megírása után felkerült a 4K-s változat. Már nem is kell annyira dolgoznom. Szerkesztve: 2022. Január 26. - Dzséjt 1 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Ez az 50 perc ott van a legjobb élőszereplős Star Wars tartalmak között! 1 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. És nem az évadzáró.. Na most akkor drága kollégák, hogy tartsam lent az elváràsaimat?? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Részvétem csoli, én is a Te cipődben járok. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Egyébként régen simán benyargaltam az epizód topikjába és olvasva nyűgöződtem le esetenként. De ma már nem csinálok ilyet. Öregszem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Felcsigáztatok. De sajnos még meló van 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. 53 perccel korábban, Yoda József írta: Ez az 50 perc ott van a legjobb élőszereplős Star Wars tartalmak között! A mozifilmeket is beleértve? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. 35 perccel korábban, Ody Mandrell írta: A mozifilmeket is beleértve? Igen 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Merész kijelentés, de autentikus. Ha én mondanám az nem lenne meglepetés. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. (szerkesztve) Azt javaslom mindenkinek, aki még nem látta, hogy kössön fel két liberót, acélsodrony kábellel rögzítse az állkapcsát és nyolcpontos biztonsági övvel csatolja hozzá magát székéhez. Mert ennél risszabb The Book of Boba Fett epizódot még nem láttunk. Ne nyisd fel, ha még nem láttad!!!! Spoiler Mondom, hogy ne nyisd fel, ha még nem láttad. Spoiler Most komolyan? Spoiler Na jó, ha idáig eljutottál, vagy már láttad, vagy megőrültél. De azért még egyszer figyelmeztetlek: nem vicc. A következő tényleg való spoiler lesz. Spoiler Ez egy hálaistenül k*rva jó The Mandalorian epizód volt! Szerkesztve: 2022. Január 26. - Dzséjt 1 6 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Én kíváncsi vagyok, hogy 2 hét múlva megkapjuk-e a hírt, miszerint érkezik majd valamikor a 2. évad. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Biztos vagyok benne, hogy lesz 2. évad. A móka még csak kezdődik majd el Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Csak amiatt mondjátok, mert brutál jó a rész, vagy mert a sztori vesz olyan fordulatot, hogy kevésnek tűnik az évad? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. A felcsigázáshoz jól értetek. hogy fogom estig kibírni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. 2 perccel korábban, csoli1138 írta: Csak amiatt mondjátok, mert brutál jó a rész, vagy mert a sztori vesz olyan fordulatot, hogy kevésnek tűnik az évad? Nehéz megszólalnom spoilerek nélkül. Az biztos, hogy egy 2. évad jön, mert már az eddigi 4 részben is alig haladtunk valamit, kétlem, hogy majd az utolsó két részre letudják a dolgot. Továbbá valami cliffhangert érzek a sorozat végére, amely belengeti, miről is szólhat a következő évad. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Jól van, csak ennyit kellett mondanod! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Szerintem egyáltalán nem biztos hogy jön a második évad Spoiler Pont ez a rész elég jól bemutatta, hogy van átjárás a Mandalori és a spin-off sorozatok között. Ha Boba szála folytatódni fog, akkor az folytatódhat akár a Mandalori-ban is. De az alapján amit tudunk simán lehet hogy két rész alatt legyőzik a pkye-okat és akkor igazából Boba fő szála beért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. (szerkesztve) Klassz.. Amúgy a régebbi Spoileres tartalom a komplett sztorival kapcsolatban igaznak bizonyult? Kérdem ezt úgy hogy azt sem olvastam. De ha nem akkor elolvasnám. Szerkesztve: 2022. Január 26. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. 3 perccel korábban, csoli1138 írta: Klassz.. Amúgy a régebbi Spoileres tartalom a komplett sztorival kapcsolatban igaznak bizonyult? Kérdem ezt úgy hogy azt sem olvastam. De ha nem akkor elolvasnám. Én azért még várnék a sorozat végéig, vannak benne igazak(persze más szemszögből nézve), meg vannak hamisak. Pl. amit az 5. epizódra tippeltek, az úgy ahogy van nem jött be. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Na akkor azt hagyom is. Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.