Ugrás a kommentre

Aranyfénykard III.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Leadtam én is. Tegnap kiválasztottam minden kategóriában a sorrendet, de nem küldtem el, hagytam ülepedni, aztán ma végignéztem, és volt ahol változtattam még. Nem volt egyszerű választás a legtöbb  kategória, és az biztos, hogy az utolsó három film nagy befolyással bírt a szavazataimra az Aranyfénykard II-höz képest. :) 

Hozzászólás ideje:
2021. 12. 04. - 22:28, Donát írta:

Közelítjük az 50 szavazót!

54 szavazónál járunk! :yeah:  7 kategória még mindig nyitott, ebből 4 esetében egy szavazat is változtathatja a jelenlegi győztest.

További érdekesség még, hogy a 23 kategóriából 19 esetében vezet az a jelölt, amelyik a legtöbb első helyet kapta (tehát ha csak győztest kellett volna jelölni, ebben a 19 kategóriában ugyanaz a jelölt vezetne most is), 4 esetében viszont a kevesebb első hellyel (de több 2., 3., 4., stb helyekkel) rendelkező jelölt vezet. 

Hozzászólás ideje:
33 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Bízom benne, hogy az aktív tagok mind szavaznak majd. Van esetleg még olyan közülük aki nem voksolt?

Féltávnál (szerda) esetleg mehet még egy kör kommunikáció FB-n és Twitteren hátha valaki onnan esik be és lemaradt az elsőről a hírfolyamban.

Hozzászólás ideje:
2021. 12. 06. - 10:02, Ody Mandrell írta:

Bízom benne, hogy az aktív tagok mind szavaznak majd. Van esetleg még olyan közülük aki nem voksolt?

Én még nem jutottam odáig, de jövő szerdáig még mindenképpen fogok szavazni.

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, Wilde írta:

Én még nem jutottam odáig, de jövő szerdáig még mindenképpen fogok szavazni.

Kissé lelassult az új szavazatok áramlása, úgyhogy könnyen lehet, hogy te mondhatod ki a döntő szót 3-4 kategóriában. 

Hozzászólás ideje:
12 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Egyébként biztos meg lehetne beszélni a ziro-s srácokkal, hogy reklámozzák meg, akkor jönnének még, csak az a kérdés megérné-e? :) 

Szerintem a mostani kombináció ideális. Elsősorban fórumos célcsoport, de azért meghirdettük Facebookon és Twitteren is, szóval onnan is esnek be emberek nyilván, de mégis főleg a fórumos közízlés fogja alakítani a végeredményt.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.