Pildi Hozzászólás ideje: 2021. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 22. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Mindenképpen hétvégére szavaznék, december 18. jól hangzik. Támogatom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2021. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 22. Szerintem is jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 22. Egyébként ezzel lenne egy kis karácsonyi feelingje is az egésznek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 22. Dec. 18 nekem is megfelelne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. November 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 22. Nekem megfelel a 18. Bence közben láttam, hogy lesz TCW szavazás is, ez eddig elkerülte a figyelmem. De akkor össze tudjuk hangolni a kettőt gond nélkül, igaz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 22. Szerintem igen. Jövő keddig lehet szavazni a TCW-nél, nálad ahogy látom december 1-jén kezdődik a szavazás. Ez szép átmenet lesz. A díjátadót meg jövő szombaton szeretném megtartani, szóval sima lesz minden. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. November 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 24. 2021. 01. 08. - 11:41, Donát írta: 2021! December 18! 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 25. Ebben a topikban fog zajlani az eredményhirdetés? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. November 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 25. 17 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ebben a topikban fog zajlani az eredményhirdetés? Az a terv, igen! Miért? Ha van jobb ötlet is, nyitott vagyok változtatni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 25. Szerintem tökéletes lesz itt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 1. Hölgyeim és uraim, örömmel jelenthetem be, hogy elkészült a szavazólap! 23 kérdés, a feladat közös: rangsorolni a válaszokat tetszés szerint. Minden kérdésnél állítsatok fel egy sorrendet kezdve a LEGINKÁBB KEDVELTTEL és befejezve a legkevésbé kedvelttel. Minden válaszhoz jár egy kis képes segédlet, hogy egyszerűbb legyen a döntés, már ha beszélhetünk egyszerű döntésről egy Aranyfénykard szavazáson. A kérdőívet egyszer lehet kitölteni, de amíg nem külditek be a válaszokat, a link többször is megnyitható. Ha félbehagyjátok, elvileg egy darabig megjegyzi, hogy legutóbb hol jártatok és onnan lehet folytatni. Elvileg! De azért a legegyszerűbb az, ha egy szuszra végignavigáltok a kérdéseken és a végén rányomtok a "BEKÜLDÉS" gombra. Íme a link: https://online-kerdoiv.com/index/v/h/aranyfenykard2021 A szavazás Dec 15-én 23:59 perckor zárul, tehát több mint 2 hétig lehet szavazni. Díjkiosztó Dec. 18. 20:00. És mindenkinek nagy köszönet, aki segített felállítani a jelölteket. 9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 1. Szombat délelőtt kitöltöm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 1. 13 perccel korábban, Donát írta: Hölgyeim és uraim, örömmel jelenthetem be, hogy elkészült a szavazólap! Még csak belekukkantottam, de már le vagyok nyűgözve! Nagyon szép a szavazólap! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 1. Éppen most , Pildi írta: Még csak belekukkantottam, de már le vagyok nyűgözve! Nagyon szép a szavazólap! Remélem ti is legalább akkora örömet leltek majd a kitöltésében, mint én az elkészítésében. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 1. @Bence1997 kiteszed majd Facebookra a szavazást? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 1. Kitettem. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 1. 16 főnél járunk eddig. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 1. (szerkesztve) Az nagyon sok! A bulk mail megtette hatását? Szerkesztve: 2021. December 1. - Ody Mandrell 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Falcon Hozzászólás ideje: 2021. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 1. Nagyon ügyes kis szavazólap. Csak egy olyan észrevételem lenne, hogy a legjobb állatnál a Boga az a konkrét varactyl saját neve. Ezzel az erővel a rancor is lehetett volna Pateesa, de csak kukacoskodok itt . 3 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Az nagyon sok! A bulk mail megtette hatását? Meg. Elfelejtettem, hogy regisztráltam...ennek kb. 9 éve. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 1. Üdv, @Darth Falcon! Na, már megérte. Egy alvó ügynök visszatért. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 1. 21 perccel korábban, Darth Falcon írta: Nagyon ügyes kis szavazólap. Csak egy olyan észrevételem lenne, hogy a legjobb állatnál a Boga az a konkrét varactyl saját neve. Ezzel az erővel a rancor is lehetett volna Pateesa, de csak kukacoskodok itt . Meg. Elfelejtettem, hogy regisztráltam...ennek kb. 9 éve. Jogos! Majd az Aranyfénykard IV-re igyekszem észben tartani. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2021. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 1. (szerkesztve) Kitöltöttem. Tényleg nagyon igényes a szavazólap A szavazás nehéz volt, majdnem fél órát gondolkodtam. Szerkesztve: 2021. December 1. - Sinistra 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 1. (szerkesztve) Én is agitálom az érdeklődő családtagjaimat a kitöltésére, sőt azok barátait és üzletfeleit is Szerkesztve: 2021. December 1. - Pildi 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 1. 1 hour ago, Darth Falcon said: Meg. Elfelejtettem, hogy regisztráltam...ennek kb. 9 éve. Azta. Akkor ez a regisztráció jól elbújt a fiókban. Fel se jártál ide eddig? De amúgy üdv köztünk Falcon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 1. Eddig ezek voltak a díjak: Aranyfénykard 1.: Aranyfénykard 2.: Idén mi lesz? 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2021. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 1. Esetleg Obi-Wan fénykardja? Ha már úgyis visszatér jövőre a mester. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 2. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: De fel ám! Nem gondoltam volna, hogy ez reális szám. Elvileg most nincs SW láz, kíváncsi vagyok mennyien lesznek. Eleddig 31-en szavaztak! AFI: 39 AFII: 320 AFIII: 31+ :D 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 2. Háromszáz biztos nem lesz. 100+-nak már örülnék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 2. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Háromszáz biztos nem lesz. 100+-nak már örülnék. Ebből is látszik milyen felfoghatatlan hype volt 2015-ben. Nálunk a céges karácsonyokkor minden pénzügyes csapatnak saját készítésű videót kellett hozni. 6 csapat volt, ebből egy mi, üzleti elemzők, ahol én vágtam a videót, így az nyilván Star Warsos volt. Ami viszont jól mutatja a hype-ot, hogy a másik 5 csapatból további 2 szintén Star Wars videót hozott, pedig nem SW rajongók csinálták, tehát összességében 6 random videóból 3 SWs volt. Jó lenne még egyszer az életben átélni hasonlót. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mui-ruy Hozzászólás ideje: 2021. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 2. 2 órával ezelőtt, Donát írta: Eleddig 31-en szavaztak! AFI: 39 AFII: 320 AFIII: 31+ Abból én vagyok az egyik, akinek egyébként ez volt az első Aranyfénykard-szavazása. Régen ugye még nem voltam itt. Jó lett a lista. Nekem amúgy nem okozott fejtörést, elég határozottan végigpörgettem pár perc alatt. Imádom az összes részt, de a fejemben már régóta megvannak az ilyen-olyan tetszési-rangsorok. Egyéb: Jó ez a hóesés effekt. 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.