Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Ody Mandrell írta:

Mindenképpen hétvégére szavaznék, december 18. jól hangzik.

Támogatom.

Hozzászólás ideje:

Szerintem igen. Jövő keddig lehet szavazni a TCW-nél, nálad ahogy látom december 1-jén kezdődik a szavazás. Ez szép átmenet lesz.

A díjátadót meg jövő szombaton szeretném megtartani, szóval sima lesz minden. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Hölgyeim és uraim, örömmel jelenthetem be, hogy elkészült a szavazólap! :yeah: :hb:

23 kérdés, a feladat közös: rangsorolni a válaszokat tetszés szerint. Minden kérdésnél állítsatok fel egy sorrendet kezdve a LEGINKÁBB KEDVELTTEL és befejezve a legkevésbé kedvelttel.

Minden válaszhoz jár egy kis képes segédlet, hogy egyszerűbb legyen a döntés, már ha beszélhetünk egyszerű döntésről egy Aranyfénykard szavazáson. :) 

A kérdőívet egyszer lehet kitölteni, de amíg nem külditek be a válaszokat, a link többször is megnyitható. Ha félbehagyjátok, elvileg egy darabig megjegyzi, hogy legutóbb hol jártatok és onnan lehet folytatni. Elvileg! De azért a legegyszerűbb az, ha egy szuszra végignavigáltok a kérdéseken és a végén rányomtok a "BEKÜLDÉS" gombra.

Íme a link: https://online-kerdoiv.com/index/v/h/aranyfenykard2021

A szavazás Dec 15-én 23:59 perckor zárul, tehát több mint 2 hétig lehet szavazni.

Díjkiosztó Dec. 18. 20:00.

És mindenkinek nagy köszönet, aki segített felállítani a jelölteket. :) 

Hozzászólás ideje:
13 perccel korábban, Donát írta:

Hölgyeim és uraim, örömmel jelenthetem be, hogy elkészült a szavazólap! :yeah: :hb:

Még csak belekukkantottam, de már le vagyok nyűgözve! Nagyon szép a szavazólap! :)

Hozzászólás ideje:

Nagyon ügyes kis szavazólap. Csak egy olyan észrevételem lenne, hogy a legjobb állatnál a Boga az a konkrét varactyl saját neve. Ezzel az erővel a rancor is lehetett volna Pateesa, de csak kukacoskodok itt :hmm: .

3 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Az nagyon sok! A bulk mail megtette hatását? :D 

Meg. Elfelejtettem, hogy regisztráltam...ennek kb. 9 éve.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
21 perccel korábban, Darth Falcon írta:

Nagyon ügyes kis szavazólap. Csak egy olyan észrevételem lenne, hogy a legjobb állatnál a Boga az a konkrét varactyl saját neve. Ezzel az erővel a rancor is lehetett volna Pateesa, de csak kukacoskodok itt :hmm: .

Jogos! Majd az Aranyfénykard IV-re igyekszem észben tartani. :D 

Hozzászólás ideje:

Kitöltöttem. Tényleg nagyon igényes a szavazólap :) A szavazás nehéz volt, majdnem fél órát gondolkodtam. :D 

Szerkesztve: - Sinistra

Hozzászólás ideje:

Én is agitálom az érdeklődő családtagjaimat a kitöltésére, sőt azok barátait és üzletfeleit is :D 

Szerkesztve: - Pildi

Hozzászólás ideje:
1 hour ago, Darth Falcon said:

Azta:D. Akkor ez a regisztráció jól elbújt a fiókban. Fel se jártál ide eddig? De amúgy üdv köztünk Falcon.:peace:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

De fel ám! Nem gondoltam volna, hogy ez reális szám.  :D 

Elvileg most nincs SW láz, kíváncsi vagyok mennyien lesznek.

Eleddig 31-en szavaztak!

AFI: 39
AFII: 320
AFIII: 31+ 

:D 

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Háromszáz biztos nem lesz. 100+-nak már örülnék. :D

Ebből is látszik milyen felfoghatatlan hype volt 2015-ben. Nálunk a céges karácsonyokkor minden pénzügyes csapatnak saját készítésű videót kellett hozni. 6 csapat volt, ebből egy mi, üzleti elemzők, ahol én vágtam a videót, így az nyilván Star Warsos volt. :D Ami viszont jól mutatja a hype-ot, hogy a másik 5 csapatból további 2 szintén Star Wars videót hozott, pedig nem SW rajongók csinálták, tehát összességében 6 random videóból 3 SWs volt. Jó lenne még egyszer az életben átélni hasonlót.

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Donát írta:

Eleddig 31-en szavaztak!

AFI: 39
AFII: 320
AFIII: 31+ 

:D

Abból én vagyok az egyik, akinek egyébként ez volt az első Aranyfénykard-szavazása. Régen ugye még nem voltam itt. Jó lett a lista. Nekem amúgy nem okozott fejtörést, elég határozottan végigpörgettem pár perc alatt. Imádom az összes részt, de a fejemben már régóta megvannak az ilyen-olyan tetszési-rangsorok.

Egyéb: Jó ez a hóesés effekt. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.