Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 5. 10 órával ezelőtt, Donát írta: Közelítjük az 50 szavazót! Négy nap alatt nem rossz. Az AFI-et már leelőzte, ami azért nem nagy csoda de mégis jó. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Adrián Hozzászólás ideje: 2021. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 5. Szavaztam én is. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2021. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 5. Én is leadtam a szavazataimat. Nem volt egyszerű feladat, ültem is rajta vagy két órát. A szavazólap tényleg nagyon igényes lett, köszönet érte. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 5. Leadtam én is. Tegnap kiválasztottam minden kategóriában a sorrendet, de nem küldtem el, hagytam ülepedni, aztán ma végignéztem, és volt ahol változtattam még. Nem volt egyszerű választás a legtöbb kategória, és az biztos, hogy az utolsó három film nagy befolyással bírt a szavazataimra az Aranyfénykard II-höz képest. 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 6. 2021. 12. 04. - 22:28, Donát írta: Közelítjük az 50 szavazót! 54 szavazónál járunk! 7 kategória még mindig nyitott, ebből 4 esetében egy szavazat is változtathatja a jelenlegi győztest. További érdekesség még, hogy a 23 kategóriából 19 esetében vezet az a jelölt, amelyik a legtöbb első helyet kapta (tehát ha csak győztest kellett volna jelölni, ebben a 19 kategóriában ugyanaz a jelölt vezetne most is), 4 esetében viszont a kevesebb első hellyel (de több 2., 3., 4., stb helyekkel) rendelkező jelölt vezet. 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 6. Bízom benne, hogy az aktív tagok mind szavaznak majd. Van esetleg még olyan közülük aki nem voksolt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 6. 33 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Bízom benne, hogy az aktív tagok mind szavaznak majd. Van esetleg még olyan közülük aki nem voksolt? Féltávnál (szerda) esetleg mehet még egy kör kommunikáció FB-n és Twitteren hátha valaki onnan esik be és lemaradt az elsőről a hírfolyamban. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 6. Jó ötlet, frissítjük majd egy emlékeztetővel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2021. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 7. Leadtam a szavazataimat. Amúgy tök érdekes.... marha jó érzés kerített hatalmába a szavazás során. Ez az SW varázsa! 1 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2021. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 7. 2021. 12. 06. - 10:02, Ody Mandrell írta: Bízom benne, hogy az aktív tagok mind szavaznak majd. Van esetleg még olyan közülük aki nem voksolt? Én még nem jutottam odáig, de jövő szerdáig még mindenképpen fogok szavazni. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 7. 3 órával ezelőtt, Wilde írta: Én még nem jutottam odáig, de jövő szerdáig még mindenképpen fogok szavazni. Kissé lelassult az új szavazatok áramlása, úgyhogy könnyen lehet, hogy te mondhatod ki a döntő szót 3-4 kategóriában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 8. @Ody Mandrell @Bence1997 intéznétek kérlek egy ismételt kommunikációt Facebookon és Twitteren? Már csak egy hétig lehet szavazni. 59 szavazatnál járunk btw. Hátha beesik még pár. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 8. Twitteren ment az emlékeztető. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 8. Facebookon is megcsináltam. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2021. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 8. Srácok! Megfuttatom a linket a PodCast-ek hallgatói között... hátha befut még néhány szavazat! 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 8. Remek ötlet Riddick, köszi szépen! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2021. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 8. Az én voksaim is leadásra kerültek. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 9. Még az a mindfuck is megtörténhet, hogy 66 szavazatnál állunk meg. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 9. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 9. Biztos Palpatine van a háttérben. Ő mozgatja a szálakat. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 9. (szerkesztve) Egyébként biztos meg lehetne beszélni a ziro-s srácokkal, hogy reklámozzák meg, akkor jönnének még, csak az a kérdés megérné-e? Szerkesztve: 2021. December 9. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 9. 12 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Egyébként biztos meg lehetne beszélni a ziro-s srácokkal, hogy reklámozzák meg, akkor jönnének még, csak az a kérdés megérné-e? Szerintem a mostani kombináció ideális. Elsősorban fórumos célcsoport, de azért meghirdettük Facebookon és Twitteren is, szóval onnan is esnek be emberek nyilván, de mégis főleg a fórumos közízlés fogja alakítani a végeredményt. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 11. 1 hét múlva díjátadó! 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 11. Haladtunk valamennyit a szavazók létszámában? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 11. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Haladtunk valamennyit a szavazók létszámában? 65. Vajon lesz-e 66? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 11. Majd gondoskodom róla! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 12. Válogatott katonáink egész légiója keresi a 66. szavzót. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 12. 9 perccel korábban, Dzséjt írta: Válogatott katonáink egész légiója keresi a 66. szavzót. A 66. szavazónak fel tudjuk ajánlani ezt: 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 12. Szerintem @Darth Porg még nem szavazott. Jó eséllyel azt se tudja, hogy van ez a szavazás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 12. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Szerintem @Darth Porg még nem szavazott. Jó eséllyel azt se tudja, hogy van ez a szavazás. Akkor szólunk neki? You talk first? I talk first? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.