Hozzászólás ideje: 2021. December 5.3 éve 10 órával ezelőtt, Donát írta: Közelítjük az 50 szavazót! Négy nap alatt nem rossz. Az AFI-et már leelőzte, ami azért nem nagy csoda de mégis jó.
Hozzászólás ideje: 2021. December 5.3 éve Én is leadtam a szavazataimat. Nem volt egyszerű feladat, ültem is rajta vagy két órát. A szavazólap tényleg nagyon igényes lett, köszönet érte.
Hozzászólás ideje: 2021. December 5.3 éve Leadtam én is. Tegnap kiválasztottam minden kategóriában a sorrendet, de nem küldtem el, hagytam ülepedni, aztán ma végignéztem, és volt ahol változtattam még. Nem volt egyszerű választás a legtöbb kategória, és az biztos, hogy az utolsó három film nagy befolyással bírt a szavazataimra az Aranyfénykard II-höz képest.
Hozzászólás ideje: 2021. December 6.3 éve Szerző 2021. 12. 04. - 22:28, Donát írta: Közelítjük az 50 szavazót! 54 szavazónál járunk! 7 kategória még mindig nyitott, ebből 4 esetében egy szavazat is változtathatja a jelenlegi győztest. További érdekesség még, hogy a 23 kategóriából 19 esetében vezet az a jelölt, amelyik a legtöbb első helyet kapta (tehát ha csak győztest kellett volna jelölni, ebben a 19 kategóriában ugyanaz a jelölt vezetne most is), 4 esetében viszont a kevesebb első hellyel (de több 2., 3., 4., stb helyekkel) rendelkező jelölt vezet.
Hozzászólás ideje: 2021. December 6.3 éve Bízom benne, hogy az aktív tagok mind szavaznak majd. Van esetleg még olyan közülük aki nem voksolt?
Hozzászólás ideje: 2021. December 6.3 éve Szerző 33 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Bízom benne, hogy az aktív tagok mind szavaznak majd. Van esetleg még olyan közülük aki nem voksolt? Féltávnál (szerda) esetleg mehet még egy kör kommunikáció FB-n és Twitteren hátha valaki onnan esik be és lemaradt az elsőről a hírfolyamban.
Hozzászólás ideje: 2021. December 7.3 éve Leadtam a szavazataimat. Amúgy tök érdekes.... marha jó érzés kerített hatalmába a szavazás során. Ez az SW varázsa!
Hozzászólás ideje: 2021. December 7.3 éve 2021. 12. 06. - 10:02, Ody Mandrell írta: Bízom benne, hogy az aktív tagok mind szavaznak majd. Van esetleg még olyan közülük aki nem voksolt? Én még nem jutottam odáig, de jövő szerdáig még mindenképpen fogok szavazni.
Hozzászólás ideje: 2021. December 7.3 éve Szerző 3 órával ezelőtt, Wilde írta: Én még nem jutottam odáig, de jövő szerdáig még mindenképpen fogok szavazni. Kissé lelassult az új szavazatok áramlása, úgyhogy könnyen lehet, hogy te mondhatod ki a döntő szót 3-4 kategóriában.
Hozzászólás ideje: 2021. December 8.3 éve Szerző @Ody Mandrell @Bence1997 intéznétek kérlek egy ismételt kommunikációt Facebookon és Twitteren? Már csak egy hétig lehet szavazni. 59 szavazatnál járunk btw. Hátha beesik még pár.
Hozzászólás ideje: 2021. December 8.3 éve Srácok! Megfuttatom a linket a PodCast-ek hallgatói között... hátha befut még néhány szavazat!
Hozzászólás ideje: 2021. December 9.3 éve Szerző Még az a mindfuck is megtörténhet, hogy 66 szavazatnál állunk meg.
Hozzászólás ideje: 2021. December 9.3 éve Egyébként biztos meg lehetne beszélni a ziro-s srácokkal, hogy reklámozzák meg, akkor jönnének még, csak az a kérdés megérné-e? Szerkesztve: 2021. December 9.3 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2021. December 9.3 éve Szerző 12 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Egyébként biztos meg lehetne beszélni a ziro-s srácokkal, hogy reklámozzák meg, akkor jönnének még, csak az a kérdés megérné-e? Szerintem a mostani kombináció ideális. Elsősorban fórumos célcsoport, de azért meghirdettük Facebookon és Twitteren is, szóval onnan is esnek be emberek nyilván, de mégis főleg a fórumos közízlés fogja alakítani a végeredményt.
Hozzászólás ideje: 2021. December 11.3 éve Szerző 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Haladtunk valamennyit a szavazók létszámában? 65. Vajon lesz-e 66?
Hozzászólás ideje: 2021. December 12.3 éve Szerző 9 perccel korábban, Dzséjt írta: Válogatott katonáink egész légiója keresi a 66. szavzót. A 66. szavazónak fel tudjuk ajánlani ezt:
Hozzászólás ideje: 2021. December 12.3 éve Szerintem @Darth Porg még nem szavazott. Jó eséllyel azt se tudja, hogy van ez a szavazás.
Hozzászólás ideje: 2021. December 12.3 éve 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Szerintem @Darth Porg még nem szavazott. Jó eséllyel azt se tudja, hogy van ez a szavazás. Akkor szólunk neki? You talk first? I talk first?
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.