Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  2012. 10. 27. - 23:14, Bomarr írta:

Ami nekem már itt az első évadban is tetszik, hogy néha pusztán azzal is hozzá tudnak tenni a könyv sztorijához, hogy két nem point-of-view karakter négyszemközti beszélgetését bemutatják. Ebből fakadóan szerintem sikerült néhány nagyon erős jelenetet kihozni már az első évadban is.

Ez az, pontosan ilyesmire gondoltam én is. Így olyan dolgokra is rávilágít már az első évad is, főleg a múltbéli eseményeknél, ami a könyvekben majd csak később kerül terítékre, vagy legalábbis én így érzékelem.
Hozzászólás ideje:

FRinge:

Spoileres tartalom megtekintése

Hozzászólás ideje:

Fringe

Hozzászólás ideje:

Fringe

Hozzászólás ideje:

Fringe: Igen de erre kevesebben gondolnak, mint arra hogy legyőzik őket és akkor megy tovább minden, ezért tartom elképzelhetőbbnek.

Dexter:

Hozzászólás ideje:

The Walking Dead 3x03

Hozzászólás ideje:
  2012. 10. 30. - 13:08, Nute Gunray írta:

The Walking Dead 3x03

Hozzászólás ideje:

Kudar: Dexi spoiler

Hozzászólás ideje:

Dexter

Hozzászólás ideje:

Dexi:

Hozzászólás ideje:
  2012. 10. 30. - 17:55, Darth Riddick írta:

Tényleg jó ez az applikáció. Le is kaptam! :) Köszi!

Szívesen! :) Azt is kiírja új rész mikor lesz szóval marha jó. Sokan szidják, de én szeretem ezt a rendszert :D

Hozzászólás ideje:

Dexi

Hozzászólás ideje:

Castle 5x05... MÉG CSAK AZ ÖTÖDIK RÉSZ DE BASSZUS!!!!!!!! Ha ez volt az ötödik, milyen lesz az évadközepi dupla vagy az évadzáró? Top5-ös Castle epizód volt ez. Az írók nagyon megemberelték magukat. Az egyetlen negatívum, amit mondani tudnék, hogy tudni lehet előre, mi a fordulat, de ahogy azt felvezetik, az ember a végén már tényleg reménykedik, hogy az legyen, amire gondol, aztán bumm, és a levezetés. Emlékezte a Chuck 3x12-re? Na, olyan élmény ez az epizód. Fantasztikus rész volt!

Van felirat is, ugyanoda tettem fel, mint a múltkor. Remélem Karrde most szerencsésebb leszel vele.

Hozzászólás ideje:

Tiszta szívvel foci - Friday Night Lights 3. évad : Hát igen, ez volt az az évad amire vártam. Jó volt az első is, de itt valahogy annyira jól működtek a már megismert karakterek, ahogy kell. Az első évad szuper volt felvezetésnek, de itt végre mindenki a maga helyére került, még ha pár szeretett szereplőtől el is kellett búcsúnzni, de azért remélem még látjuk őket. Nem is értem hogy képzelték a 2. évadot a készítők. Ha valaki kihagyja és csak nézi tovább, azt hiszem nem is fogja észrevenni annyira rossz volt ehhez képest. A történet még mindig a Dilloni Párducokról, középsulis amcsi focisokról szól, ami úgy néz ki változni fog. :) Nagy jó sztorikat írtak mindenkinek, és ebben az igazi erőssége a sorozatnak, igazi dráma a javából, amit ebben az évadban igencsak megmutatott, és így még jobban megkedveltem mindenkit, de az Edzőt talán a legjobban.

Szóval aki szereti az amcsi focit,(és bekukkantana, hogy is zajlik az egész a háttérben) meg a jól megírt történeteket, az kezdjen bele. Hamarosan kezdem a 4. évadot. 8/10.

fnl-s3-dvd.jpg

Hozzászólás ideje:

Castle: óriási rész volt!

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Doctor Who: Jenna feltett egy képen amin Neil Gaiman-nal fotózkodik, és odaírta, hogy szövegolvasás után készült, szóval számíthatunk egy újabb remek részre Neiltől az évad második felében. Akkor mégiscsak belefért a költségvetésbe. :) Ugye Ő írta a Doktor feleségét.

Ja és a tegnapi New England Patriots - Rams meccsen Katherine Jenkins énekelte az angol himnuszt, aki jól ismerünk a kedvenc karácsonyi részünkből:

Gambon%20Smith%20Jenkins%20Doctor%20Who%20special.jpg

Szerkesztve: - kudar
Hozzászólás ideje:

Plusz időben el is készült a forgatókönyv.

Hozzászólás ideje:
  2012. 10. 31. - 20:52, MissKarrde írta:

Castle: óriási rész volt!

Jól rémlik, tényleg én jósoltam meg. :)

Hozzászólás ideje:

Castle

Hozzászólás ideje:

Castle

Hozzászólás ideje:
  2012. 11. 01. - 9:56, Ody Mandrell írta:

Castle

Igen, jó kis nemezist kapott Castle. :)

Amúgy engem ez a rész baromira emlékeztetett a Chuck 3x12-re.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Castle

Szerkesztve: - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje:

Ez mondjuk csak a regény olvasóinak lehet igazán érdekes, de már tudni hogy néz ki majd Daario teljes kosztümben (Trónok harca). A jobb oldali csávó lenne az. Érdekes, hogy egyrészt eltérnek rendesen a regény figurától és mégis nagyon elkapták... én legalábbis mindig úgy képzeltem, hogy első nézésre ilyen beképelt paprikajancsi, aki persz közben tényleg tud ezt azt. Szerintem tökéletes. Talán csak a vállapjai lettek kicsit túl barokkosak.

MisDaar.jpg

Hozzászólás ideje:
  2012. 11. 01. - 10:50, Dzséjt írta:

Amúgy engem ez a rész baromira emlékeztetett a Chuck 3x12-re.

Valóban nagyon arra emlékeztet :)

2012. 11. 01. - 11:28, Ody Mandrell írta:

Castle

Bomarr, köszi a képet, egyelőre én is elég eltaláltnak érzem Daariot. Sejtettem, hogy nagyon eltérnek majd a regényben leírtaktól, mivel az valahogy nem lenne elég képernyőkonform :) A hölgy pedig Missandei, ha jól gondolom.

Hozzászólás ideje:
  2012. 11. 01. - 11:28, Ody Mandrell írta:

Castle

Castle

2012. 11. 01. - 14:11, MissKarrde írta:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.