Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

Ami nekem már itt az első évadban is tetszik, hogy néha pusztán azzal is hozzá tudnak tenni a könyv sztorijához, hogy két nem point-of-view karakter négyszemközti beszélgetését bemutatják. Ebből fakadóan szerintem sikerült néhány nagyon erős jelenetet kihozni már az első évadban is.

Ez az, pontosan ilyesmire gondoltam én is. Így olyan dolgokra is rávilágít már az első évad is, főleg a múltbéli eseményeknél, ami a könyvekben majd csak később kerül terítékre, vagy legalábbis én így érzékelem.
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

FRinge:

Én is arra gondolok hogy ő lehet a galamb. Az meg nem lehet hogy a végén valahogy visszafordítják az időt azelöttre hogy a megfigyelők megérkeztek volna? és akkor az út közben elesettek is visszatérnek. Na persze ez lehet fura ötlet, de nekem is túl gyanús etta halála. De ez az ötlet nagyon tetszett hogy a régi ügyek cuccai lent voltak egy raktárban. ebben nagyon sok lehetőség van. szívesen viszont látnék még pár csúnyaságot az előző évadokból. :D

A hozzászólás linkje

Fringe

Könnyen elképzelhető, hogy az idő majd visszaáll az eredeti állapotba, és akkor Etta élni fog. Valahogy nem tudom elképzelni, hogy ennek a sorozatnak rossz vége legyen.

Pár dolgot valóban jó lesz viszontlátni a raktárból :D Egy csöppet erőltetettnek érzem, mintha az íróknak nem volna elég fantáziája ahhoz, hogy új megoldásokat hozzanak be, de mivel rendben megmagyarázták, ám legyen :)

A hozzászólás linkje

Fringe

Úgy visszaáll, mint a megváltozott idővonal a 4. évadban? :) Lássuk be, akkor az egész 5. évad értelmét vesztené, ha egyszerűen csak felülírnák a végén egy múltba való visszautazással. Gondolom a Megfigyelők legyőzése után szép lassan visszaáll a világ rendje a normál kerékvágásba. Etta visszahozása miatt megint istent játszanának? Walter tudna mesélni ennek következményeiről.

A hozzászólás linkje

Fringe: Igen de erre kevesebben gondolnak, mint arra hogy legyőzik őket és akkor megy tovább minden, ezért tartom elképzelhetőbbnek.

Dexter:

Ez a rész is szuper jó volt, de kicsit csalódott vagyok mert azt hittem az orosz szál kicsit tovább megy majd, viszont rá kell jönnöm hogy ebben az évadban sok rövidebb történet lesz, és talán csak Laguerta szála viszi végig, bár azért Isaak-et még nem írom le, szerintem ő még a hűvösről is tudna sz-rt kavarni, de azt nem értem hogy miért nem mondta el a rendőröknek hogy Dexi megölte Viktort? Ez miatt paráztak Debbel, és ezért nem csukták le, erre tessék. Viszont ahogy Dexi kivonta a forgalomból az zseniális volt. :) És úgy néz ki most Yvonne rá fog szállni Dexre. :) Jeee

A hozzászólás linkje

The Walking Dead 3x03

Végre civilizáció, még ha ilyen kicsi is. :D eddig a 3. évad nagyon király. Merle visszatért, ugyanolyan tapló mint volt. Remélem nem fogja visszarántani Darrylt az ő szintjére. Egyelőre nem értem, hogy a Kormányzó mi a fenéért vág le fejeket. Nyilván a következőekben kiderül. Sejtettem, hogy ami első látásra tökéletesnek tűnik, ott valjóbána durva dolgok vannak a felszín alatt, ez minden horror sajátja. :D

A hozzászólás linkje

The Walking Dead 3x03

Végre civilizáció, még ha ilyen kicsi is. :D eddig a 3. évad nagyon király. Merle visszatért, ugyanolyan tapló mint volt. Remélem nem fogja visszarántani Darrylt az ő szintjére. Egyelőre nem értem, hogy a Kormányzó mi a fenéért vág le fejeket. Nyilván a következőekben kiderül. Sejtettem, hogy ami első látásra tökéletesnek tűnik, ott valjóbána durva dolgok vannak a felszín alatt, ez minden horror sajátja. :D

Jó rész volt, nekem tetszett, főleg hogy Rickéket hanyagolták, talán ez az első rész amikor nem szerepelnek. Merle ugyanolyan mint volt, elég speckó keze lett :D Kajálásnál jól jöhet, meg hagyma kockázásnál. Kormányzó nagy kérdőjel, katonákat legyilkolni mi értelme volt? Oké elveszik a cuccaikat de 'oszt? Van kemény 73 ember a kis civilizációjukban, abból szerintem 20-30 ha bánik a fegyverrel, lerohanják őket mint a farmot akkor hiába a fal, egyszerűbb lett volna elvinni őket is a városba, és lett volna +10 védő, főleg, hogy Gárdisták voltak. Aminek örültem, hogy a tudós féle faszi megerősítette azt amit már leírtam a múltkor: ha zombi van melletted, a többi nem támad meg :) És még hordárnak is jók. Amit az állkapocs levágással kapcsolatban mondott az viszont érdekes, hogy nem támadnak meg, az nekem is feltűnt, hogy mintha kutyák lennének követik a gazdát. Fejlevágás lehet trófea is, volt egy kép a családjáról, szerintem a zombik nyírták ki őket ezért a fejek, de a pilótáé mit keres ott? Mellesleg ha katonákat kinyírták akkor Andreáékat miért nem? Lehet katona ember kiszúrna valamit amit civil nem. Még se lenne olyan biztonságos hely az?

A hozzászólás linkje

Kudar: Dexi spoiler

Én is ezen gondolkodtam, és szerintem azért nem, mert úgy gondolja, hogy több rendőr is benne van, aki a kihallgatás után ezt eltusolná, szóval max. a tárgyaláson hozza fel. Emellett véleményem szerint gyáva módszernek is tartaná, ahogy a nagyapja is személyesen vett revansot, úgy ő is eképp akar. Végül pedig, ha ezt elmondaná, akkor sok egyéb dologra is fény derülne Isaackel és Viktorral kapcsolatban, amivel még inkább sanszos, hogy életfogytiglanra lecsuknák. Viszont ha tudná, hogy Dexi valójában egy sorozatgyilkos, és mondjuk azt a sorozatgyilkost történetesen nagy erőkkel el kezdenék keresni, lehet, hogy feldobná Dextert egy vádalku keretében, és lemondana a személyes bosszúról... Én erre számítok. :)

A hozzászólás linkje

Dexter

Inkább nem számítanék vádalkura, a nagybátyja is kibírta Szibériát annyi éven át, szóval ő is ki fogja várni a sorát. Szerintem ez a szál még sok mindent tartogat nekünk. Ami furcsa ebben a szezonban, az a több szál (pl. itt van az oroszok mellett a szöszi csaj, stb.). Mintha nem volna központi elem.

A hozzászólás linkje

Dexi:

Annyiban sajnálom hogy mindegyik szálban van sok lehetőség, amit végig lehetne vinni, de így is nagyon izgi, és váratlan, talán ez a legfőbb erénye az évadnak. Louist lelőtték, Isaakat lecsukták, ki tudja mi lesz a szöszivel meg Laguertával... :D

A hozzászólás linkje

Dexi

Tényleg jó volt a mostani rész, ami pedig a maffiét illeti, a csákó biztos nem fog lepaktálni a zsarukkal. A kis monológja egyértelmű utalás arra, hogy ki akarja csinálni. Ez a szál még koránt sincs lefutva, hisz folytatódik a piszkos Quinnel. :D

A hozzászólás linkje

Castle 5x05... MÉG CSAK AZ ÖTÖDIK RÉSZ DE BASSZUS!!!!!!!! Ha ez volt az ötödik, milyen lesz az évadközepi dupla vagy az évadzáró? Top5-ös Castle epizód volt ez. Az írók nagyon megemberelték magukat. Az egyetlen negatívum, amit mondani tudnék, hogy tudni lehet előre, mi a fordulat, de ahogy azt felvezetik, az ember a végén már tényleg reménykedik, hogy az legyen, amire gondol, aztán bumm, és a levezetés. Emlékezte a Chuck 3x12-re? Na, olyan élmény ez az epizód. Fantasztikus rész volt!

Van felirat is, ugyanoda tettem fel, mint a múltkor. Remélem Karrde most szerencsésebb leszel vele.

A hozzászólás linkje

Dzséjt, köszi szépen :) Viszont most ncore-re Dante belinkelte az oldalát, ahova felrakja a feliratokat, remélem, tartós marad a fordítási hajlandósága:

http://mysubs.uw.hu/

Nemsokára megnézem, ott is azt írták, hogy remek rész volt.

A hozzászólás linkje

Tiszta szívvel foci - Friday Night Lights 3. évad : Hát igen, ez volt az az évad amire vártam. Jó volt az első is, de itt valahogy annyira jól működtek a már megismert karakterek, ahogy kell. Az első évad szuper volt felvezetésnek, de itt végre mindenki a maga helyére került, még ha pár szeretett szereplőtől el is kellett búcsúnzni, de azért remélem még látjuk őket. Nem is értem hogy képzelték a 2. évadot a készítők. Ha valaki kihagyja és csak nézi tovább, azt hiszem nem is fogja észrevenni annyira rossz volt ehhez képest. A történet még mindig a Dilloni Párducokról, középsulis amcsi focisokról szól, ami úgy néz ki változni fog. :) Nagy jó sztorikat írtak mindenkinek, és ebben az igazi erőssége a sorozatnak, igazi dráma a javából, amit ebben az évadban igencsak megmutatott, és így még jobban megkedveltem mindenkit, de az Edzőt talán a legjobban.

Hiányozni fognak akik kiléptek a soriból, pedig az első 2 évadban főszereplők voltak, de szép kilépőt kaptak. Az új karakterek meg nagyon jók, és lehet utálni őket. :D most persze JDre meg az apjára gondolok. JDt nyilván nem utálom, csak rossz döntéseket hoz az apja miatt. Kíváncsi vagyok mi lesz a 4. évadban az oroszlánokkal. :)

Szóval aki szereti az amcsi focit,(és bekukkantana, hogy is zajlik az egész a háttérben) meg a jól megírt történeteket, az kezdjen bele. Hamarosan kezdem a 4. évadot. 8/10.

fnl-s3-dvd.jpg

A hozzászólás linkje

Castle: óriási rész volt!

Igaza van Castle-nek abban, hogy a fickó nem halt meg, valamikor még lesz dolgunk vele. Na de Castle lelőtt egy embert, szóval... ilyet is láttunk így éleseben... vajon nekem miért rémlik, hogy egyszer valamikor Dzséjt megjósolt valami ilyet és pont ezzel a bűnözővel összefüggésben? Lehet, hogy már rosszul emlékszem...

A hozzászólás linkje

Doctor Who: Jenna feltett egy képen amin Neil Gaiman-nal fotózkodik, és odaírta, hogy szövegolvasás után készült, szóval számíthatunk egy újabb remek részre Neiltől az évad második felében. Akkor mégiscsak belefért a költségvetésbe. :) Ugye Ő írta a Doktor feleségét.

Ja és a tegnapi New England Patriots - Rams meccsen Katherine Jenkins énekelte az angol himnuszt, aki jól ismerünk a kedvenc karácsonyi részünkből:

Gambon%20Smith%20Jenkins%20Doctor%20Who%20special.jpg

Szerkesztve: - kudar
A hozzászólás linkje

Plusz időben el is készült a forgatókönyv.

Biztosan remek rész lesz, bár a pletyka alapján egy olyan ellen kerülne bele, amelyet nem igazán kedvelek. Mindegy, majd meglátjuk, mi igaz végül a pletykákból.

A hozzászólás linkje

Castle: óriási rész volt!

Igaza van Castle-nek abban, hogy a fickó nem halt meg, valamikor még lesz dolgunk vele. Na de Castle lelőtt egy embert, szóval... ilyet is láttunk így éleseben... vajon nekem miért rémlik, hogy egyszer valamikor Dzséjt megjósolt valami ilyet és pont ezzel a bűnözővel összefüggésben? Lehet, hogy már rosszul emlékszem...

Jól rémlik, tényleg én jósoltam meg. :)

A másik jóslatom meg az, hogy egyszer meg fogják lőni Castle-t, és egy gyilkos- talán pont a 3XK - célpontjává válik Alexis és/vagy Martha. :) De végül is Castle nem először lőtt le valakit - a Nikki Heat gyilkosra is rálőtt, csak saját bevallása szerint mellé ment; bár mivel láttuk, hogy Rick nagyjából mesterlövész, ezt nehezen hiszem, pláne ezután, hogy Kate mellől lőtte ki a pszichot. Ráadásul mintha utaltak is volna arra, hogy 3XK érdeklődik a Castle família női tagjai után azzal, amikor mondta, hogy figyeli őket. Azért Rick helyében kicsit feljavítanám a biztonsági rendszert.

De azért Kate sem volt semmi, első körben lazán kitárazott a csávón. Csak nem testre kéne lőni, mert ott ugye golyóálló mellény volt. Ezért is biztos, hogy még él, Castle is testre lőtt, úgyhogy legfeljebb a becsapódásba hallhatott volna bele, de a baj az, hogy ezek a mellények alaposan elnyelik a becsapódási energiákat (ugye lényegében így fogják fel a golyóbisokat).

Az nagyon tetszett, hogy Kate végig hitt neki. Kicsit megilyedtem, amikor Laney-vel beszélgetett, a hátam közepére sem hiányzott a "nemhiszeknekiemiattharagbanleszünk" sablon. Na meg az, hogy képes lett volna megszöktetni. És végre Gatest is tudták használni, és nem csak mint komikus figurát.

Szóval nagyon szépen halad az évad.

A hozzászólás linkje

Castle

Azért ez a 3XK gyerek se semmi. Az egészet azért csinálta, hogy eltűnhessen. Gratulálok neki. :) Ha nem megy be Castle -höz akkor simán börtönbe dugják a faszit. Direkt megmutatta magát, mert tudta, hogy ezzel mit indít el. Zseniális volt az egész.

A hozzászólás linkje

Castle

Gates hozzáállása nekem is nagyon tetszett ebben a részben. Kell is, hogy legyen benne igazságérzet, vagy hogy is hívjam. Plusz azt gondolom, hogy nem a két szép szeméért jutott el eddig a ranglétrán. Bizony, a két csaj (sőt Kate is igazából) most nincs teljesen biztonságban. Végig az járt az agyamban, hogy Kate hinni fog neki, eléggé megismerte már az elmúlt években ahhoz, hogy ne kételkedjen benne egy percig sem.

Sajnos erre a másik lövöldözésre már nem emlékeztem.

A hozzászólás linkje

Castle

Azért ez a 3XK gyerek se semmi. Az egészet azért csinálta, hogy eltűnhessen. Gratulálok neki. :) Ha nem megy be Castle -höz akkor simán börtönbe dugják a faszit. Direkt megmutatta magát, mert tudta, hogy ezzel mit indít el. Zseniális volt az egész.

Igen, jó kis nemezist kapott Castle. :)

Amúgy engem ez a rész baromira emlékeztetett a Chuck 3x12-re.

A főhős nemezise egy rafinált terv mentén lépre csalja a szereplőket. A főhős szívszerelmét fenyegeti, már-már végez vele, amikor a hősünk az utolsó pillanatban - a háta mögé kerülve - kilövi a nő mellől. Ráadásul mindkét szituáció egy folyó fölött játszódik, amibe bele is pottyant a nemezis. És egyik sem halt meg, de ezt csak a főhős érzi biztosan.

A hozzászólás linkje

Castle

Szerintem 3XK nem akarja Castle -ékat bántani. Azt csak hergelésként mondta. El akart tűnni, hogy újra gyilkolhasson kedvére. :) Ha most letámadná a Castle családot azzal csak magát fedné fel megint. Semmi értelme nem lett volna az egész színháznak.

Szerkesztve: - Ody Mandrell
A hozzászólás linkje

Ez mondjuk csak a regény olvasóinak lehet igazán érdekes, de már tudni hogy néz ki majd Daario teljes kosztümben (Trónok harca). A jobb oldali csávó lenne az. Érdekes, hogy egyrészt eltérnek rendesen a regény figurától és mégis nagyon elkapták... én legalábbis mindig úgy képzeltem, hogy első nézésre ilyen beképelt paprikajancsi, aki persz közben tényleg tud ezt azt. Szerintem tökéletes. Talán csak a vállapjai lettek kicsit túl barokkosak.

MisDaar.jpg

A hozzászólás linkje

Amúgy engem ez a rész baromira emlékeztetett a Chuck 3x12-re.

Valóban nagyon arra emlékeztet :)

Castle

Szerintem 3XK nem akarja Castle -ékat bántani. Azt csak hergelésként mondta. El akart tűnni, hogy újra gyilkolhasson kedvére. :) Ha most letámadná a Castle családot azzal csak magát fedné fel megint. Semmi értelme nem lett volna az egész színháznak.

Szerintem ő úgy bántaná a családot, hogy közben nem bukik le, így aztán nem fedné fel magát. Legalább is én így tervezném, főleg ha ennyire tudnék tervezni, mint ez a fickó. Azért elég sok buktatója volt ennek az eseményláncolatnak a kivitelezésében. Gondolom, ezért is tartott eddig. Ha bármikor felbukkan a jövőben, az nem ebben az évadban lesz, de Castle fejéből nem fog kimenni, így aztán utalások történhetnek. A bosszú pedig Castle esetében már elég erős motiváció.

Bomarr, köszi a képet, egyelőre én is elég eltaláltnak érzem Daariot. Sejtettem, hogy nagyon eltérnek majd a regényben leírtaktól, mivel az valahogy nem lenne elég képernyőkonform :) A hölgy pedig Missandei, ha jól gondolom.

A hozzászólás linkje

Castle

Castle

Nem is közeljövőben vagy pusztán szórakozásból jött támadásra gondolok, de az a tény, hogy Castle nem hiszi el, hogy meghalt, később gondot okozhat. Úgy értem, hogy ha 3XK újra öl, és Castle felfedezi, akkor le is leplezheti. Amikor pedig 3XK rájön, hogy Castle nem vette be a halálát, vagyis másodszor sem sikerült eltűnnie, kénytelen lesz tényleges lépéseket tenni Rickkel szemben.

Szerintem ő úgy bántaná a családot, hogy közben nem bukik le, így aztán nem fedné fel magát. Legalább is én így tervezném, főleg ha ennyire tudnék tervezni, mint ez a fickó. Azért elég sok buktatója volt ennek az eseményláncolatnak a kivitelezésében. Gondolom, ezért is tartott eddig. Ha bármikor felbukkan a jövőben, az nem ebben az évadban lesz, de Castle fejéből nem fog kimenni, így aztán utalások történhetnek. A bosszú pedig Castle esetében már elég erős motiváció.

Főleg a végén volt sok buktatója. Mert mi van, ha Beckett vagy Castle fejbe lövi, vagy nem éli túl a zuhanást. Ugyan vállalnia kellett a kockázatot, ha el akart tűnni, de ez azért jó nagy merészségre vall.

A hozzászólás linkje

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.