Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Július 24. Hozzászólás ideje: 2017. Július 24. A Gotham 4. szezonjának előzetes nagyon ütős lett. Már várom, pedig még csak a harmadik évad részeit nézem. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Július 24. Hozzászólás ideje: 2017. Július 24. A Gotham 4. szezonjának előzetes nagyon ütős lett. Már várom, pedig még csak a harmadik évad részeit nézem. Az tényleg jó lett, bár nem mutattak olyan sokat abból se - ami a 4. évadhoz tartozik természetesen. Viszont ma tudtam meg, hogy a 4. évad a Year One és a The Long Halloween mintájára fog készülni, vagy valami ilyesmit mondtak. Ja és a 3. évad szerintem messze a legjobb lett, bár ez a vírusos dolog megfeküdte egy kicsit a pocakomat, meg ami Jimmel történt, de egyefene ilyet még bevesz a gyomrom, lévén képregényféléről beszélünk félig-meddig. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Július 24. Hozzászólás ideje: 2017. Július 24. (szerkesztve) Részemről nagyon várós a negyedik szezon is. Tök jól lett a harmadiknak vége és úgy tűnik elég ütősen fog folytatódni a sztori. Szerkesztve: 2017. Július 24. - Rog Válasz
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2017. Július 28. Hozzászólás ideje: 2017. Július 28. Olvasom, hogy az MGM újra előveszi a Stargate sorozatot. Eéőzmény websorozat lesz az 50-es évekből 7-8 perces epizódokkal. Ha jól számoltam, akkor pont egy filmrevaló/tévéfilmnyi hosszúságú lesz, Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 1. Meg kéne már néznem a Luke Cage-et meg a másikat. Meg ha már ott járok, a SHIELD utolsó évadának második felét is. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 13. A végső The Defenders tréler: http://www.youtube.com/watch?v=cvyv2Scr9SU Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 14. Jó trailer. Hétvégén kiderül, vajon a sorozat beváltja-e a hozzá fűzött reményeket Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 18. A Megtorló tízerje is megérkezett. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 18. Köszi, nézős lesz ez is. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 19. Az Iron Fistet mennyire érdemes elkezdeni? Állítólag rosszabb a Luke Cage-nél, ami nekem különösebben nem jött be. A Daredevil 1-2. évadja jó volt, a Jessica Jones egynek elment, de a Luke Cage szerintem igen gyenge eresztésre sikerült. Az Iron Fist állítólag még gyengébb... Az eddigi vélemények alapján a The Defenders olyannyira az alapoktól indít, hogy nem is igazán szükséges hozzá a karakterek saját sorozatainak ismerete. Ezért kérdem, hogy van-e értelme átrágnom magam az Iron Fisten. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 20. Nekem sokkal jobban bejött, mint a Luke Cage. Az első 2 részt mindenképp megnézném a helyedben, és az alapján véleményeznék. Nincs olyan jó, mint a DD, és talán még a JJ szintjét sem éri el, és megvannal a saját hülyeségei, viszont a LC-nél sokkal jobb. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 20. Nekem a Luke Cage valamivel jobban tetszett, mint az Iron Fist, de ennél a két sorozatnál inkább csak ízlés kérdése a sorrend. A The Defenders nem indít teljesen alapoktól, szóval a karakterek előéletéből csak minimális információk derülnek ki, pont annyi, ami a gyors összeismerkedésükhöz kell. Sky, szerintem is tégy próbát az Iron Fisttel, aztán ha nem jön be, két-három rész után áttérhetsz a közös sztorira. Igaz, a The Defendersben van egy karakterek találkozója, amit csak akkor lehet teljesen érteni, ha már láttad az Iron Fist 6. részét, de ilyen apróságokon túl lehet lendülni Sajnos a lényeges szereplők csak a sorozat második felében kerülnek elő. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 20. Most járok a Iron Fist 6. részénél. Bőven jobb mint a Luke Cage. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 20. Akkor csak a "Vasököl" hatodik részét nézem meg előtte mert a teljes sorit és a Jessicásat meg a Luke-osat nincs kedvem bepótolni Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 20. Én eddig csak a DD két évadját láttam. Most nézem a JJ -t, tegnap majdnem sikerült megnéznem az egészet, ma fogok az utolsó 4 résznek nekikezdeni. Egyelőre tetszetős. A LC nem ragadott meg, szóval szerintem átugrom, az Iron Fistbe lehet, hogy belekezdek, majd meglátom. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 20. Belegondolva, mivel a The Defenders eseményei a Daredevil második és az Iron Fist első évadán alapulnak - folytatódnak -, nem érdemes kihagyni az utóbbit, még ha messze nem is éri el a Daredevil színvonalát. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 20. Oké, akkor meglesz majd az IF is. LC sorozatára nem vagyok nagyon kíváncsi, meg alapból a JJ -ben szerepelt eddig kb. 4 részben, szóval ennyiből meg is van a karakter. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 20. Köszi a tippeket és az infókat. Akkor mindenképpen adok egy esélyt az Iron Fistnek. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 22. LC sorozatára nem vagyok nagyon kíváncsi, meg alapból a JJ -ben szerepelt eddig kb. 4 részben, szóval ennyiből meg is van a karakter. Ez egy erős túlzás Egy kis visszatekintés az összes évadra a The Defenders előtt, némi extrával https://www.youtube.com/watch?v=eTZhbYxfnpE Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 22. Oké, akkor meglesz majd az IF is. LC sorozatára nem vagyok nagyon kíváncsi, meg alapból a JJ -ben szerepelt eddig kb. 4 részben, szóval ennyiből meg is van a karakter. Én a helyedben semmiképp nem hagynám ki a Luke Cage-t veszteni nem vesztesz vele semmit, de legalább meglesznek az apró utalások a többi sorozatban. Nekem egyébként a LC jobban is bejött, mint a JJ. mondjuk nem volt nehéz neki, mert zsigerből irritál a karakter (JJ.) és két résznyi Defenders után úgy tűnik nem is nőtte ki ezt számomra. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 27. (szerkesztve) Stranger Things S2 karakterposzterek: Stranger Things S2 character posters Szerkesztve: 2019. Április 17. - Rog Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 27. Hu de varom már a folytatást! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 27. Még két hónap. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 28. (szerkesztve) Pedzegetem hogy meglesem a Stranger Things első szezonját annak ellenére hogy nem igazán érdekel. Hátha megtetszik. -------------------------------------------------------------------- Szerkesztve: 2017. Augusztus 28. - Rog Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 29. Rog, tégy vele egy próbát, nagyon jó sorozat. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 31. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 31. Két részt már le is tudtam belőle. Egész frankón indult. Jöhet a folytatás. Plusz A védelmezőkből letudtam három részt. Néhol kicsit uncsi nekem de azért csak beindulnak a dolgok. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 31. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 31. Én már végeztem a Defenders-el, szerintem elég gyenge lett. Csak Daredevil miatt néztem egyáltalán végig, mert gondoltam a harmadik évad majd innen veszi fel a fonalat. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 31. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 31. Én belekezdtem a Luke Cage -be. Eddig lement 1 rész - bár már azt is a hétvégén láttam - és nem mondom rossznak, de annyira nem is volt jó. Még meg kell néznem belőle 1-2 részt, hátha fog változni a véleményem. A Defenders -nél láttam, hogy mindhez van már felirat, ha végzek az Iron Fisttel, akkor belekezdek, bár holnaptól suli, illetve majd jön vissza a Gotham, Lucifer, és egyéb sorozatok - bár ezek legtöbbje októberben - szóval meglátom hogyan haladok. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.