kudar Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. A Doctor első részét mikor lehet majd szerintetek felirattal megnézni? Legjobb esetben vasárnap este. Én nagyon remélem. Bár én már az angolra is rávetem magam lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. (szerkesztve) Egy biztos... én nem várok semmilyen feliratra! Szerkesztve: 2012. Augusztus 27. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Komolyan, srácok, már unom, hogy itt csak a Doctorról van szó, és én nem olvashatom a spoilereket még. De már csak napok kérdése, és mi is kezdünk itthon az 5. évaddal. SimonZ, amit lentebb írtál a sorozatról spoiler nélkül, az valami hihetetlenül frappáns. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. A Christmas Carol szerintem is a legjobban sikerült karácsonyi epizód, és összességében is nagyon az élen van. Tele van jó ötlettel és szöveggel ("Végül túl nagyot hazudtam"), a jövő megmutatása pedig egyszerűen zseniális. A képek gyönyörűek, és a karácsonyi hangulat is hibátlan. A 6x1-2 is nagyon jó, az első húsz perc után elképzelésem sem volt, mi lesz ebből a sorozatból, hogy fognak ebből kijönni. Donát: Ha így haladsz, hamarosan elérkezel egy nagy kedvencemhez, a 6x04-hez. A Pond Life aranyos, jól hozza a hangulatot, és volt benne egy-két meglepő pillanat, például Mata Hari és a háttéréneklés. Pildi: Köszönöm. És hajrá, az Eleventh Hour nagyon jó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Legjobb esetben vasárnap este. Én nagyon remélem. Bár én már az angolra is rávetem magam lehet. Megnéztem a hosszúpuskán, általában nem egynapos a várakozás, bár ennél a sorozatnál ezt nem is csodálom. Gyenge angol tudásom ellenére én is angollal nézem majd (Chucknál is bejött, és a DW Confidentiallal is megbirkózom nagyjából, kár, hogy ehhez az évadhoz az nem lesz) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 28. PL2 http://www.youtube.com/watch?v=fQZc9DzneUI Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 28. Jaj, ez nagyon jó volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 28. 6X09.pipa. Ez az évad eddig mindent visz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 28. 6X09.pipa. Ez az évad eddig mindent visz! Hát akkor a 10es részen ------- magad. Egyik legjobb szerintem. Amúgy tényleg a 6. évad a legjobb, ezt remélem csak a 7. kőrözi majd le. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 28. PL2 Gratulálok. Egyébként meglepő, de én is kíváncsian várom az új évadot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 28. Gratulálok. Egyébként meglepő, de én is kíváncsian várom az új évadot. Ezt most kinyomtatom Ody és keretbe foglalom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 28. Helyesen teszed. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 28. 6X09.pipa. Ez az évad eddig mindent visz! Örülök, hogy tetszik, nem voltam biztos abban, hogy be fog jönni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 28. Szerintem a 6. évad fényében az 5. évadot is át fogod értékelni Donát! Ody Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 29. PL3: Aki érte hogy mit mondd az fordítsa már le, mert ezt valahogy nagyon nem tudom kivenni. Lehet fáradt vagyok. http://www.youtube.com/watch?v=Pm0dqb7rKpk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 29. Ood on the loo... :laugh: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 29. Falling Skies-t valaki nézi rajtam meg Frenkien kívül? Mivel ő nincs, nincs kivel tárgyalni a 2. évadot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 29. Én nézem, velem megtárgyalhatod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 29. Doki poszterek az első 5 részhez. Spoileresek lehetnek akik nem tudtak eddig semmit. REmélem látszanak. Amúgy végre látunk valamit a PoT-ből is. Bár jobban szerettem volna, ha egész mások vannak rajta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 29. Úúúú... fantasztikusan jók! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 29. Aki szeretne egy kicsit közelebbi sorozatot is nézni, baromi jó színészekkel, annak ajánlom ezt: A híd Kim Bodnia egy Isten, én eddig nem láttam tőle rosszat, akit kicsit is érdekel a minőségi európai színjátszás, az keressen rá, a Pusher 1.-ben amit alakit....Kötelező darab! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 30. Olvastam már róla, hogy nagyon jó sorozat, szóval rajta van a listámon. Még nem tudom mikor nézem majd meg, de biztos be fogom próbálni. Dallas: Nagyon jó volt. Újra összeüllt a TV elé a család! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 30. A Dallas-t megnéztem tegnap. Nagyon jó indítás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 30. Én nézem, velem megtárgyalhatod. Zsír Neked bejött a 2. évad? Mert nekem marhára. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 30. PL4 http://www.youtube.com/watch?v=Ikv0QbubV7Y Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 30. Nem rosszak a DW-poszterek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 30. Barátnőmnek is megmutattam a 6x00-t tetszett neki, bár alapvetően hülyeségnek tartja a dobozban időutazó Doktor történetét. De a rész hangulata természetesen mindent visz. Gamblon is hozzáteszi a magáét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 30. Hawaii 50 S2 Sokkal jobb volt ez az évad, mint az előző. Az elején nem érettem, minek kellett egy plusz csajt behozni és ez később sem derült ki, de azért látványnak jó volt. Terry O Quinn egész évados vendégszereplése, nagyon állat volt, és marhára bejött. Jó volt újra látni a szigeten. A fő szál végre izgi volt, WoFet jó kis ellenségnek bizonyult. Bár az évadzáró nem volt olyan durva, mint az előző évad végén, de elég sok új szálat indít el, úgyhogy remélhetőleg a 3. évad még jobb lesz. Maradt a könnyed, poénos sorozat amit megszoktunk tőle. 6,5/10 An idiot abroad - Egy idióta külföldön - S1 Hát ez valami zseniális és mindenkinek ajánlom. Egy dokumentum film szerűség. Aki ismeri Ricky Gervaist, esetleg a munkásságát, meg a rajzfilmjét az ismeri Carl Pilkingtont is, aki ennek a műsornak a főszereplője. Egy otthonülő, zsőrtölődő, igazi angol akit elküldik a világ 7 csodájához, és még sok más helyre, hogy nézzen körül és élje át, hogy mit van ott. Rengeteg olyan dologra mutat rá, amire a többi dokufilm nem. Vagyis nem minden olyan szép és jó, mint ahogy mutatják. Carl természete sem egyszerű, sem a gondolkodásmódja, de ez teszi őt szerethetővé. Persze Ricky, aki a show producere nem teszi neki egyszerűvé az utazást és mindenféle helyi szokásokat is ki kell próbálni, meg ismerni fura embereket, és ótvar szállásokon aludni. Az utolsó részben pedig összegzik, hogy mit is látott. Érdemes megnézni mert csak 8 rész, és nagyon szórakoztató. A 2. évadban Carlnak olyan dolgokat kell megtenni a világ különböző pontjain, amiket mások írtak össze a bakancs listájukra. 8/10 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 30. A DW-poszterek közül a harmadik és az első nagyon jó, a második viszont szerintem rettenetes. A negyedik okés, az ötödik megint nem a legsikerültebb. A tipó viszont mindenhol nagyon szép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 30. a Hawaii cuccnál az ott Jin a Lost-ból? Amúgy tényleg lehetne a topic címe Dr Who, mert már a hozzászólások 80%-a arról szól... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.