Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A Gotham 4. szezonjának előzetes nagyon ütős lett. Már várom, pedig még csak a harmadik évad részeit nézem.

Az tényleg jó lett, bár nem mutattak olyan sokat abból se - ami a 4. évadhoz tartozik természetesen.

Viszont ma tudtam meg, hogy a 4. évad a Year One és a The Long Halloween mintájára fog készülni, vagy valami ilyesmit mondtak.

Ja és a 3. évad szerintem messze a legjobb lett, bár ez a vírusos dolog megfeküdte egy kicsit a pocakomat, meg ami Jimmel történt, de egyefene ilyet még bevesz a gyomrom, lévén képregényféléről beszélünk félig-meddig.

Hozzászólás ideje:

Részemről nagyon várós a negyedik szezon is. Tök jól lett a harmadiknak vége és úgy tűnik elég ütősen fog folytatódni a sztori.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Olvasom, hogy az MGM újra előveszi a Stargate sorozatot. Eéőzmény websorozat lesz az 50-es évekből 7-8 perces epizódokkal.

Ha jól számoltam, akkor pont egy filmrevaló/tévéfilmnyi hosszúságú lesz,

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Az Iron Fistet mennyire érdemes elkezdeni? Állítólag rosszabb a Luke Cage-nél, ami nekem különösebben nem jött be. A Daredevil 1-2. évadja jó volt, a Jessica Jones egynek elment, de a Luke Cage szerintem igen gyenge eresztésre sikerült. Az Iron Fist állítólag még gyengébb... Az eddigi vélemények alapján a The Defenders olyannyira az alapoktól indít, hogy nem is igazán szükséges hozzá a karakterek saját sorozatainak ismerete. Ezért kérdem, hogy van-e értelme átrágnom magam az Iron Fisten. :hmm:

Hozzászólás ideje:

Nekem sokkal jobban bejött, mint a Luke Cage. Az első 2 részt mindenképp megnézném a helyedben, és az alapján véleményeznék. Nincs olyan jó, mint a DD, és talán még a JJ szintjét sem éri el, és megvannal a saját hülyeségei, viszont a LC-nél sokkal jobb.

Hozzászólás ideje:

Nekem a Luke Cage valamivel jobban tetszett, mint az Iron Fist, de ennél a két sorozatnál inkább csak ízlés kérdése a sorrend.

A The Defenders nem indít teljesen alapoktól, szóval a karakterek előéletéből csak minimális információk derülnek ki, pont annyi, ami a gyors összeismerkedésükhöz kell. Sky, szerintem is tégy próbát az Iron Fisttel, aztán ha nem jön be, két-három rész után áttérhetsz a közös sztorira. Igaz, a The Defendersben van egy karakterek találkozója, amit csak akkor lehet teljesen érteni, ha már láttad az Iron Fist 6. részét, de ilyen apróságokon túl lehet lendülni :) Sajnos a lényeges szereplők csak a sorozat második felében kerülnek elő.

Hozzászólás ideje:

Akkor csak a "Vasököl" hatodik részét nézem meg előtte mert a teljes sorit és a Jessicásat meg a Luke-osat nincs kedvem bepótolni

Hozzászólás ideje:

Én eddig csak a DD két évadját láttam. Most nézem a JJ -t, tegnap majdnem sikerült megnéznem az egészet, ma fogok az utolsó 4 résznek nekikezdeni. Egyelőre tetszetős. A LC nem ragadott meg, szóval szerintem átugrom, az Iron Fistbe lehet, hogy belekezdek, majd meglátom.

Hozzászólás ideje:

Belegondolva, mivel a The Defenders eseményei a Daredevil második és az Iron Fist első évadán alapulnak - folytatódnak -, nem érdemes kihagyni az utóbbit, még ha messze nem is éri el a Daredevil színvonalát.

Hozzászólás ideje:

Oké, akkor meglesz majd az IF is. LC sorozatára nem vagyok nagyon kíváncsi, meg alapból a JJ -ben szerepelt eddig kb. 4 részben, szóval ennyiből meg is van a karakter.

Hozzászólás ideje:

LC sorozatára nem vagyok nagyon kíváncsi, meg alapból a JJ -ben szerepelt eddig kb. 4 részben, szóval ennyiből meg is van a karakter.

Ez egy erős túlzás :)

Egy kis visszatekintés az összes évadra a The Defenders előtt, némi extrával :D

https://www.youtube.com/watch?v=eTZhbYxfnpE

Hozzászólás ideje:

Oké, akkor meglesz majd az IF is. LC sorozatára nem vagyok nagyon kíváncsi, meg alapból a JJ -ben szerepelt eddig kb. 4 részben, szóval ennyiből meg is van a karakter.

Én a helyedben semmiképp nem hagynám ki a Luke Cage-t veszteni nem vesztesz vele semmit, de legalább meglesznek az apró utalások a többi sorozatban. Nekem egyébként a LC jobban is bejött, mint a JJ. mondjuk nem volt nehéz neki, mert zsigerből irritál a karakter (JJ.) és két résznyi Defenders után úgy tűnik nem is nőtte ki ezt számomra.

Hozzászólás ideje:

Pedzegetem hogy meglesem a Stranger Things első szezonját annak ellenére hogy nem igazán érdekel. Hátha megtetszik.

--------------------------------------------------------------------

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Két részt már le is tudtam belőle. Egész frankón indult. Jöhet a folytatás.

Plusz A védelmezőkből letudtam három részt. Néhol kicsit uncsi nekem de azért csak beindulnak a dolgok.

Hozzászólás ideje:

Én már végeztem a Defenders-el, szerintem elég gyenge lett. Csak Daredevil miatt néztem egyáltalán végig, mert gondoltam a harmadik évad majd innen veszi fel a fonalat.

Hozzászólás ideje:

Én belekezdtem a Luke Cage -be. Eddig lement 1 rész - bár már azt is a hétvégén láttam - és nem mondom rossznak, de annyira nem is volt jó. Még meg kell néznem belőle 1-2 részt, hátha fog változni a véleményem. A Defenders -nél láttam, hogy mindhez van már felirat, ha végzek az Iron Fisttel, akkor belekezdek, bár holnaptól suli, illetve majd jön vissza a Gotham, Lucifer, és egyéb sorozatok - bár ezek legtöbbje októberben - szóval meglátom hogyan haladok.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.