Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Egy Boba Fettről szóló sorozatnál nem vártam mást. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Hozzászólás ideje: 2021. November 1. 1 hour ago , Ody Mandrell said: A 27-ik másodpercnél nem Djarin beszél véletlen? Nagyon hasonlít. Megnéztem amúgy és szerintem az ithori lesz az aki beszél annál a résznél. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Hozzászólás ideje: 2021. November 1. 10 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Egy Boba Fettről szóló sorozatnál nem vártam mást. Jó eséllyel ez a sorozat fogja feltenni a koronát a karakterre. 2 perccel korábban, Iqvi írta: Megnéztem amúgy és szerintem az ithori lesz az aki beszél annál a résznél. Djarin így megváltozott? Amúgy tényleg hallani alatta az ithorian jellegzetes beszédét. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Hozzászólás ideje: 2021. November 1. 9 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Három óra alatt 1,1 millió megtekintés, 129k vs. 1,1k tetszési arány. Nem rossz, nem rossz. Alig negyedóra alatt felment 1,3 millióra 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Nem ma fog meghalni a Star Wars, ez már biztos. 1 3 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Hozzászólás ideje: 2021. November 1. 14 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Nem ma fog meghalni a Star Wars, ez már biztos. Amíg Filoni és Favreau egy nindzsa és egy elit kommandós ügyességével, hamis beszámolókkal, nem valós forgatókönyvekkel, direkt a vezetőséget megtéveszteni szándékozó jelenetek leforgatásával ki tudja cselezni a cége termékeire egy pillantást sem vető és a projektvezetőkkel szóba sem álló gonosz Kennedy-t, akinek minden gondolata a Star Wars szisztematikus és módszeres elpusztítása körül forog, addig nem lesz baj a Star Warsszal. Mert mint tudjuk, ez a két hős az állásukat és az életüket kockáztatva gyártanak olyan Star Wars produkciókat, amikkel nem csak titokban eltörlik az egész folytatás trilógiát, de alávágnak Kennedy-nek is, aki amúgy nem ilyen szériákat akar, ez az egész nem az ő jóváhagyásával történik. Szerencsére a vezetőségben mindenki hőseink mellett áll, és Kennedy-nek Disney+ előfizetése sincs, szóval sosem fognak lebukni. 6 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Ihletet kaptam, meg is nézem a Tragedy-t. 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Nagyon tetszik a hangulata. Téli találat lesz az biztos. Hány rész lesz? 8? Válasz
cyrano Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Hozzászólás ideje: 2021. November 1. (szerkesztve) Egész fasza ez a trailer. Várom most már én is. KTome bejelentette, hogy honosítani fogja Szerkesztve: 2021. November 1. - cyrano 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Hozzászólás ideje: 2021. November 1. 9 perccel korábban, csoli1138 írta: Nagyon tetszik a hangulata. Téli találat lesz az biztos. Hány rész lesz? 8? Kilenc részes lesz asszem. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Zsír! Az jó adag Fett! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Amúgy jól mondtad, nyolc részes lesz. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Pont ma volt pletyka, hogy 9 részes lesz, és ugyanattól jött, aki azt mondta, ma lesz trailer Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Hat érdekesség a trailerből. Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Engem megvettek kilóra. Imádom, már most. Nagyjából 15 éve várok egy olyan SW tartalmat, amiben durván rámennek az alvilági dolgokra, és most végre úgy tűnik, meg is kapom. A hangulat hibátlan, a zene érdekes, a látvány pazar, dec 29 fú, de messze van 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Nem lennék meglepve, ha abban a Bomarrban Jabba agya lenne. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Az csak akkor lehetséges, ha gyorsan kiszedték volna az agyát, mielőtt felrobbant volna a bárka. Újra kéne olvasnom azt a régi Legends-novellát a b'omarr szerzetesekről. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Lehet, hogy nem robban ripityára, elvégre Bib Fortuna is túlélte. Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2021. November 2. Hozzászólás ideje: 2021. November 2. (szerkesztve) 17 órával ezelőtt, Iqvi írta: Megnéztem amúgy és szerintem az ithori lesz az aki beszél annál a résznél. Szerintem is. Alatta hallatszódik a bugyborékoló igazi hangja. De valóban nagyon nagyon hasonló a hangja Pedro Pascal-éhoz Egyébként most akkor 8 vagy 9 rész lesz? Van már erről hivatalos bejelentés? Régebben 5-ről pletykáltak, emlékeim szerint. Örülök, hogy nem lesz olyan rövid. Lehet, hogy a bemutatása után egy hónappal már robbanthatnak is egy újabb sorit (mint a Marvelnél), nyilván Mando 3. évad adná magát leginkább, de az Andor forgatását is már elég rég elkezdték. Szerkesztve: 2021. November 2. - IndianaAndrisSolo Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. November 2. Hozzászólás ideje: 2021. November 2. 12-én valószínűleg megtudjuk, hogy mi jön ezután Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. November 2. Hozzászólás ideje: 2021. November 2. 13 perccel korábban, Yoda József írta: 12-én valószínűleg megtudjuk, hogy mi jön ezután Mármint hogy értve? Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. November 2. Hozzászólás ideje: 2021. November 2. Úgy értem, hogy melyik sorozat a sok közül 1 Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2021. November 3. Hozzászólás ideje: 2021. November 3. Eldobtam az agyamat a trailertől! Tényleg nem mond sokat, de ez erény is, tekintve hogy ennek ellenére mennyire fellelkesíti a rajongókat. Alvilági hangulat, látványos helyszínek, nagyszerűen kinéző lények, és persze Boba karizmatikus jelenléte, ami már a Mandalorian-ban is megragadó volt. Nem gondoltam volna, hogy a Star Wars (szvsz) leginkább túlértékelt ikonjából ilyen jó karaktert csinálnak majd, de most felérhet a hírnevéhez. Nem is tudom eldönteni, hogy ezt várom-e jobban, vagy a Mandalorian 3. évadát. Azért ez nálam nagy szó, úgyhogy le a kalappal. 1 4 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2021. November 28. Hozzászólás ideje: 2021. November 28. (szerkesztve) Az új spot miatt újranéztem ezt is. De amellett, hogy örülök az elején a Bomarr szerzetesnek, bennem most is az az érzés volt, a mozgása miatt vagy nem is tudom, mint amikor először láttam, hogy mi ez, fake trailer? Szerintetek jól van megcsinálja az első snitt? Vagy direkt stop motion szerű? Kicsit kilóg nekem. Szerkesztve: 2021. November 28. - csoli1138 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. November 28. Hozzászólás ideje: 2021. November 28. Valóban kicsit fura, meglátjuk milyen lesz a kész műben. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. November 28. Hozzászólás ideje: 2021. November 28. 2 órával ezelőtt, csoli1138 írta: Vagy direkt stop motion szerű? Szerintem nem csak, hogy direkt stop motion szerű, engem az sem lepne meg, ha kiderülne, hogy azzal csinálták meg. A The Mandaloriannél is alkalmaztak olyan trükktechnikákat, amiket az OT-nél használtak (lásd az űrhajók filmezése), sőt az ep9-ben is láthattuk, hogy a végső jelenetben a jawa homokkúszó szimpla kameratrükk egy modellel, nem CGI vagy hasonló. Szóval könnyen lehet, hogy az a mechapók tényleg stop-motion trükkel készült, mintegy tésztelgésül az ep6 alkotói előtt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. November 28. Hozzászólás ideje: 2021. November 28. 3 órával ezelőtt, Dzséjt írta: az a mechapók Micsoda?????!!!!! Meggyalázták a csendőrséget..khhmmmm...a Bomarrokat! Az B'omarr és nem holmiféle rossz spiderman. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: Bence1997,
Az első trailer
Ajánlotta: Ody Mandrell
9 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.