Jump to content

Trailer

Bence1997

Recommended Posts

Egyelőre pletykaként kering, de a neten elkezdtek jönni az infók, hogy november 1-jén érkezik majd az előzetes a sorozathoz.

Egyszerű az indok: a Disney+ napon (november 12) nagy mennyiségű tartalom fog érkezni (Marvel és több Disney produkció is valószínűleg előzetesekkel fog előrukkolni) és a hírek szerint akár a SW is csatlakozhat ezekhez. Itt főleg olyanokra kell gondolni, mint a Kenobi, Andor vagy a The Bad Batch 2. évada. Ezek már önmagában elvennék a rivaldafényt a Boba Fettről.

Meglátjuk. Mindenesetre ha valóban nagyra akarnak törni a D+ napon, akkor valóban nem lenne ördögtől való egy előzetes. :)

szerk.: érdekesség, de a Bespin Bulletin írta elsőként, hogy talán kaphatunk valamit a BF-ből még a Disney+ nap előtt. Most pedig Jordan és a BSL csapata is sejtelmesen nyilatkoznak. :)

Edited by Bence1997

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

ITT VAN!!!!    

Állat jó ez a trailer! Úgy tűnik ez lesz a nagybetűs alvilági sorozat. A Solo meg a Mandalori már nyitott némi kaput erre a világra, de itt tényleg belemegyünk a sűrűjébe.  Egyébként az a szikláb

Állat jó ez a trailer! Úgy tűnik ez lesz a nagybetűs alvilági sorozat. A Solo meg a Mandalori már nyitott némi kaput erre a világra, de itt tényleg belemegyünk a sűrűjébe. 

Egyébként az a sziklába vájt város eszement jól néz ki. Ilyen nagyszabású település a Mandoban nem volt. Szerintetek ez a Tatooine? Ja és lesz Bomarr szerzetes :D Szegény kicsit esetlenül néz ki de igy is nagyon örülök. Kiváncsi vagyok velük mit kezdenek.

Imádom ezt a Star Warsban hogy az ep.6-ban Jabba egy amolyan érdekesség volt a nagy leszámolás előtt, egy kis kitérő kalandozás volt a legyőzése, most meg egy külön sorozatban kapunk képet arról hogy a halála után mi lesz a trónjával és hogy formálja Tatooine képét a helyére ülve Boba. Nálam gőzerővel beindult a hype. 

Nekem is tetszett az előzetes, bár valójában nem mutat sokat. Mibe fogadok, hogy az első 2-3 részből láttunk csak jeleneteket.

De a hangulat már megvan és az a város... te jó ég! :o Elsőre azt hittem, hogy Jeddha, de aztán rájöttem, hogy annak a városnak már kampeca. :D De elképesztő látványa van. Nagyon tetszik. A "Hammerhead" pletyka úgytűnik valósnak tűnik, legalábbis az előzetesben látni az ithori fickót. :D

4 perccel korábban, Bomarr írta:

Imádom ezt a Star Warsban hogy az ep.6-ban Jabba egy amolyan érdekesség volt a nagy leszámolás előtt, egy kis kitérő kalandozás volt a legyőzése, most meg egy külön sorozatban kapunk képet arról hogy a halála után mi lesz a trónjával és hogy formálja Tatooine képét a helyére ülve Boba. Nálam gőzerővel beindult a hype. 

Ráadásul úgy tűnik akkor, hogy Tatooine társadalmát és hatalmi hierarchiáját is megismerjük. 

3 perccel korábban, Bence1997 írta:

A "Hammerhead" pletyka úgytűnik valósnak tűnik, legalábbis az előzetesben látni az ithori fickót. :D

Mi is volt ez konkrétan? :) 

3 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Ráadásul úgy tűnik akkor, hogy Tatooine társadalmát és hatalmi hierarchiáját is megismerjük. 

Mi is volt ez konkrétan? :) 

Annyi rémlik, hogy ő és Boba ellenlábasok lesznek. :)

Érdekes lesz látni majd miképp alakul Tatooineon a hatalmi hierarchia. Boba láthatóan másféle módszerekkel akar majd uralkodni. A többiek úgy néz ki, hogy nem értenek ezzel egyet. :D

2 perccel korábban, Bence1997 írta:

Érdekes lesz látni majd miképp alakul Tatooineon a hatalmi hierarchia. Boba láthatóan másféle módszerekkel akar majd uralkodni. A többiek úgy néz ki, hogy nem értenek ezzel egyet. :D

Még szép, hogy nem értenek egyet! A semmiből tűnt fel Boba, azt hiszik itt még, hogy elnyomhatják. :D 

Hát ez engem most berántott. Most láthatjuk, hogyan is alakult a Tatooine sora az EP6 után. A régóta ismert helyszínek, de mégis valahogy minden más. És az a sok lény, ithoriak, trandoshaiak, klatooine-iak... Ahhoz képest, hogy az új sorozatok közül a Boba Fett-sorit vártam a legkevésbé, most hihetetlen módon fellelkesültem. 

• Like 1
  • Tetszik 4

Igen, bár már a Mandalorian is fejlődött e téren (a quarrenek pl. ott már nagyon jól néztek ki). Egy nyüzsgő és lüktető Tatooine-t szeretnék látni (arra a sziklába vájt városra nagyon kíváncsi leszek), ahol a helyi erőviszonyok részletesen be vannak mutatva. Biztos, hogy Jabba után több lokális kiskirály terrorizálta a saját közegét, egységes bűnszervezet híján. Szerintem Bib Fortuna hatalma nem nagyon terjedhetett Jabba palotáján túl.

Edited by Nute Gunray

15 perccel korábban, Nute Gunray írta:

Igen, bár már a Mandalorian is fejlődött e téren (a quarrenek pl. ott már nagyon jól néztek ki). Egy nyüzsgő és lüktető Tatooine-t szeretnék látni (arra a sziklába vájt városra nagyon kíváncsi leszek), ahol a helyi erőviszonyok részletesen be vannak mutatva. Biztos, hogy Jabba után több lokális kiskirály terrorizálta a saját közegét, egységes bűnszervezet híján. Szerintem Bib Fortuna hatalma nem nagyon terjedhetett Jabba palotáján túl.

Ha egyáltalán terjedt addig. :D 

Nagyon várós, visszaköszönt Jabba régi udvartartása: gamorraiak, twilekek, Bomarr szerzetes, trandok és persze ott vannak még Tatooine őslakosai is, a tuskenek. Az a sziklába vájt város tényleg Jeddhára emlékeztetett. Baromi hangulatos az egész! :clap: