Bence1997 Posted October 31, 2021 Share Posted October 31, 2021 (edited ) Egyelőre pletykaként kering, de a neten elkezdtek jönni az infók, hogy november 1-jén érkezik majd az előzetes a sorozathoz. Egyszerű az indok: a Disney+ napon (november 12) nagy mennyiségű tartalom fog érkezni (Marvel és több Disney produkció is valószínűleg előzetesekkel fog előrukkolni) és a hírek szerint akár a SW is csatlakozhat ezekhez. Itt főleg olyanokra kell gondolni, mint a Kenobi, Andor vagy a The Bad Batch 2. évada. Ezek már önmagában elvennék a rivaldafényt a Boba Fettről. Meglátjuk. Mindenesetre ha valóban nagyra akarnak törni a D+ napon, akkor valóban nem lenne ördögtől való egy előzetes. szerk.: érdekesség, de a Bespin Bulletin írta elsőként, hogy talán kaphatunk valamit a BF-ből még a Disney+ nap előtt. Most pedig Jordan és a BSL csapata is sejtelmesen nyilatkoznak. Edited October 31, 2021 by Bence1997 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted October 31, 2021 Share Posted October 31, 2021 Jöhet, engem már megöl a kíváncsiság, hogy milyen lesz a hangulata. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda József Posted October 31, 2021 Share Posted October 31, 2021 Meglátjuk. Én amondó vagyok, hogy a D+ napon csak ehhez fog érkezni előzetes, a többi produkcióhoz egész egyszerűen túl korai. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 1, 2021 Share Posted November 1, 2021 No, ha a mai napon jön valami, akkor lehet szurkolni. Bár hétfőn nem szoktak előzetest kiadni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrián Posted November 1, 2021 Share Posted November 1, 2021 (edited ) 10 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Egyelőre pletykaként kering Ennyi elég is volt. De biztos, hogy novemberben jön. Szerk.: Meg előbb szerintem még képek jönnek Edited November 1, 2021 by Adrián Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Featured Comment Bence1997 Posted November 1, 2021 Author Featured Comment Share Posted November 1, 2021 ITT VAN!!!! 6 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 1, 2021 Share Posted November 1, 2021 YEAH! És egy Bomarral kezdődik! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted November 1, 2021 Share Posted November 1, 2021 Állat jó ez a trailer! Úgy tűnik ez lesz a nagybetűs alvilági sorozat. A Solo meg a Mandalori már nyitott némi kaput erre a világra, de itt tényleg belemegyünk a sűrűjébe. Egyébként az a sziklába vájt város eszement jól néz ki. Ilyen nagyszabású település a Mandoban nem volt. Szerintetek ez a Tatooine? Ja és lesz Bomarr szerzetes Szegény kicsit esetlenül néz ki de igy is nagyon örülök. Kiváncsi vagyok velük mit kezdenek. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 1, 2021 Share Posted November 1, 2021 Szerintem az a Tatooine lesz, legalábbis minden arra utal. Úgy érzem teljesen fel fogjuk fedezni Jabba palotáját, így a B'omarr szerzeteseket is. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted November 1, 2021 Share Posted November 1, 2021 Imádom ezt a Star Warsban hogy az ep.6-ban Jabba egy amolyan érdekesség volt a nagy leszámolás előtt, egy kis kitérő kalandozás volt a legyőzése, most meg egy külön sorozatban kapunk képet arról hogy a halála után mi lesz a trónjával és hogy formálja Tatooine képét a helyére ülve Boba. Nálam gőzerővel beindult a hype. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NorbiLordi Posted November 1, 2021 Share Posted November 1, 2021 2 2 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted November 1, 2021 Author Share Posted November 1, 2021 Nekem is tetszett az előzetes, bár valójában nem mutat sokat. Mibe fogadok, hogy az első 2-3 részből láttunk csak jeleneteket. De a hangulat már megvan és az a város... te jó ég! Elsőre azt hittem, hogy Jeddha, de aztán rájöttem, hogy annak a városnak már kampeca. De elképesztő látványa van. Nagyon tetszik. A "Hammerhead" pletyka úgytűnik valósnak tűnik, legalábbis az előzetesben látni az ithori fickót. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 1, 2021 Share Posted November 1, 2021 4 perccel korábban, Bomarr írta: Imádom ezt a Star Warsban hogy az ep.6-ban Jabba egy amolyan érdekesség volt a nagy leszámolás előtt, egy kis kitérő kalandozás volt a legyőzése, most meg egy külön sorozatban kapunk képet arról hogy a halála után mi lesz a trónjával és hogy formálja Tatooine képét a helyére ülve Boba. Nálam gőzerővel beindult a hype. Ráadásul úgy tűnik akkor, hogy Tatooine társadalmát és hatalmi hierarchiáját is megismerjük. 3 perccel korábban, Bence1997 írta: A "Hammerhead" pletyka úgytűnik valósnak tűnik, legalábbis az előzetesben látni az ithori fickót. Mi is volt ez konkrétan? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted November 1, 2021 Author Share Posted November 1, 2021 3 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ráadásul úgy tűnik akkor, hogy Tatooine társadalmát és hatalmi hierarchiáját is megismerjük. Mi is volt ez konkrétan? Annyi rémlik, hogy ő és Boba ellenlábasok lesznek. Érdekes lesz látni majd miképp alakul Tatooineon a hatalmi hierarchia. Boba láthatóan másféle módszerekkel akar majd uralkodni. A többiek úgy néz ki, hogy nem értenek ezzel egyet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IndianaAndrisSolo Posted November 1, 2021 Share Posted November 1, 2021 De nem maga Momaw Nadon az, ugye? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 1, 2021 Share Posted November 1, 2021 2 perccel korábban, Bence1997 írta: Érdekes lesz látni majd miképp alakul Tatooineon a hatalmi hierarchia. Boba láthatóan másféle módszerekkel akar majd uralkodni. A többiek úgy néz ki, hogy nem értenek ezzel egyet. Még szép, hogy nem értenek egyet! A semmiből tűnt fel Boba, azt hiszik itt még, hogy elnyomhatják. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted November 1, 2021 Author Share Posted November 1, 2021 6 perccel korábban, IndianaAndrisSolo írta: De nem maga Momaw Nadon az, ugye? Nem hinném. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IndianaAndrisSolo Posted November 1, 2021 Share Posted November 1, 2021 Okés, csak hogy Hammerheadnek nevezted, az zavart meg. De látom, hogy idézőjellel írtad. Jó lett volna Dok Ondar is, de tök más ruhájuk van. Valszeg egy új karakter. Ő beszél az elején, ugye? Csak egy ilyen fordító eszköz segítségével. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted November 1, 2021 Share Posted November 1, 2021 Hát ez engem most berántott. Most láthatjuk, hogyan is alakult a Tatooine sora az EP6 után. A régóta ismert helyszínek, de mégis valahogy minden más. És az a sok lény, ithoriak, trandoshaiak, klatooine-iak... Ahhoz képest, hogy az új sorozatok közül a Boba Fett-sorit vártam a legkevésbé, most hihetetlen módon fellelkesültem. 1 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted November 1, 2021 Author Share Posted November 1, 2021 Amúgy a fajokat figyelve feltűnő, hogy mennyivel jobban néznek ki. A t'wilekek például nagyon jól néznek ki, sokkal jobban, mint a Mandi első évadában. De a trandoshaniak is remekül festenek. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted November 1, 2021 Share Posted November 1, 2021 (edited ) Igen, bár már a Mandalorian is fejlődött e téren (a quarrenek pl. ott már nagyon jól néztek ki). Egy nyüzsgő és lüktető Tatooine-t szeretnék látni (arra a sziklába vájt városra nagyon kíváncsi leszek), ahol a helyi erőviszonyok részletesen be vannak mutatva. Biztos, hogy Jabba után több lokális kiskirály terrorizálta a saját közegét, egységes bűnszervezet híján. Szerintem Bib Fortuna hatalma nem nagyon terjedhetett Jabba palotáján túl. Edited November 1, 2021 by Nute Gunray 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 1, 2021 Share Posted November 1, 2021 15 perccel korábban, Nute Gunray írta: Igen, bár már a Mandalorian is fejlődött e téren (a quarrenek pl. ott már nagyon jól néztek ki). Egy nyüzsgő és lüktető Tatooine-t szeretnék látni (arra a sziklába vájt városra nagyon kíváncsi leszek), ahol a helyi erőviszonyok részletesen be vannak mutatva. Biztos, hogy Jabba után több lokális kiskirály terrorizálta a saját közegét, egységes bűnszervezet híján. Szerintem Bib Fortuna hatalma nem nagyon terjedhetett Jabba palotáján túl. Ha egyáltalán terjedt addig. Nagyon várós, visszaköszönt Jabba régi udvartartása: gamorraiak, twilekek, Bomarr szerzetes, trandok és persze ott vannak még Tatooine őslakosai is, a tuskenek. Az a sziklába vájt város tényleg Jeddhára emlékeztetett. Baromi hangulatos az egész! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted November 1, 2021 Share Posted November 1, 2021 Hm... 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Cupsy Posted November 1, 2021 Share Posted November 1, 2021 Most lett fájóan távoli dec. 29. Végre twi'lekek akiknek nemcsak a válláig ér a lekkujuk! 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted November 1, 2021 Share Posted November 1, 2021 13 minutes ago, Dzséjt said: Hm... Novella hosszúságú lesz, vagy már a kisregényt fogja ostromolni? 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 1, 2021 Share Posted November 1, 2021 A 27-ik másodpercnél nem Djarin beszél véletlen? Nagyon hasonlít. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted November 1, 2021 Share Posted November 1, 2021 Éppen most , Ody Mandrell írta: A 27-ik másodpercnél nem Djarin beszél véletlen? Nagyon hasonlít. Szerintem ő beszél. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda József Posted November 1, 2021 Share Posted November 1, 2021 44 perccel korábban, Ody Mandrell írta: A 27-ik másodpercnél nem Djarin beszél véletlen? Nagyon hasonlít. A felirat szerint "Alien 1" beszél 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted November 1, 2021 Share Posted November 1, 2021 Szép, látványos és figyelemfelkeltő előzetes. Várós darab lesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 1, 2021 Share Posted November 1, 2021 Három óra alatt 1,1 millió megtekintés, 129k vs. 1,1k tetszési arány. Nem rossz, nem rossz. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Posted by Bence1997,
Az első trailer
Recommended by Ody Mandrell
9 reactions
Go to this post