Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Május 23. Hozzászólás ideje: 2022. Május 23. Megelőlegezem a bizalmat a Celebrationre. Szerintem kapni fogunk valami betekintőt, plusz a premierdátumot is megkaphatjuk. 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Május 23. Hozzászólás ideje: 2022. Május 23. Szerintem teaser jön majd, de meglátjuk. Válasz
Kiemelt hozzászólás Népszerű hozzászólás Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Kiemelt hozzászólás Népszerű hozzászólás Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. 11 3 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Oké visszaszivok minden rosszat amit mondtam a Disney marketingesekre. Hát mi ez a trailer!!!!!! Ez a legjobb TV-sorozat előzetes amit valaha életemben láttam. Ha csak tized olyan jó lesz mint ahogy a trailer sugallja már össze fogjuk sz*rni magunkat a gyönyörüségtől! Oké lehet kicsit elragadtattam magam, de áááááá.... ez valami atomjól néz ki! 4 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. 2 perccel korábban, Bomarr írta: össze fogjuk sz*rni magunkat a gyönyörüségtől! Én már összeszartam! MI EZ???? Döbbenetes képek végig! Te jó ég.... 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Klónkatonák, Coruscant, látványvilág, AZTALEBORULTSZIVARVÉGITNEKI!!!!!! 1 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. 3 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Én már összeszartam! A birodalmi szenátus képénél lefostam a bokámat! 4 1 Válasz
Dei Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Egy pillanatra feltűnt a szenátus ülésterme. Vajon Palpi papa is tiszteletét teszi? 1 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. De ez a trailer egy mestermű. Az elején úgy nyit, hogy azt is megkérdőjelezem, hogy ez egy űropera. Torzonborz pofa két kalapáccsal harangozik valami közelkeleti város fölött. A vége meg... Hát mosson valaki fel a padlóról. 3 1 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. 7 perccel korábban, Dei írta: Egy pillanatra feltűnt a szenátus ülésterme. Vajon Palpi papa is tiszteletét teszi? Tuti. 1 Válasz
cyrano Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. 22 perccel korábban, Yoda József írta: Hát ez durván jó, 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Engem az EPIX előzetese óta nem csigázott fel ennyire semmi. Sorry Obi-Wan. 1 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Én sejtettem, hogy feketebárány lesz ez a sorozat. Nagyon jól néz ki! 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. 14 perccel korábban, Dei írta: Egy pillanatra feltűnt a szenátus ülésterme. Vajon Palpi papa is tiszteletét teszi? Mon Motha beszél. Ha csak azt nézzük, hogy hányan hallgatják, már erről a képről ítélve is siralmas a helyzet. 3 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Éppen most , Ody Mandrell írta: Mon Motha beszél. Ha csak azt nézzük, hogy hányan hallgatják, már erről a képről ítélve is siralmas a helyzet. És a fő pódium, ahol a kancellárnak császárnak kéne lennie a stábjával, tök üres. Palpatine le sem csokizza ezt a kócerájt. És ide akarta elhozni Mothma az RO-ban Ersót? Minek? Nehezéknek? Amúgy Palpatine feltűnése szerintem nem annyira biztos. A Rebels már rámutatott, hogy Palpadious a közvélemény előtt szereti azt a látszatot kelteni, hogy felgyógyult az áruló Jedik rémtette által okozott sebekből. Ehhez pedig hamis képeket és hologramot használ (mindkét változatot láttuk a Rebels-ben). Élőben tehát nem nagyon lehet jelen egy szenátusi ülésen. Persze hologramként még megjelenhet, de ez a kép nekem azt sugallja, hogy a birodalmi Szenátustól ő már távol maradt. Talán Mass Amedda nagyvezír tiszteletét teszi majd, hogy közölje mindenkivel nagy hangon: "Rendet!" 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Nagy jutalomjáték lesz ez Genevieve O'Reilly-nek. Végre!!! 4 2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. 4 perccel korábban, Donát írta: Nagy jutalomjáték lesz ez Genevieve O'Reilly-nek. Végre!!! Azért nem semmi. Nem tudom, hogy anno hogyan élte meg, hogy az ep3-ból lényegében kivágták. Látni egy jelenetben hüvelykmatyi méretben, azt csók. Ehhez képest rendesen meghálálták neki a részvételt így, a mocskos Disney érában Kathleen Kennedy, a Gyermekkorok Tönkretevője uralma alatt. 1 1 1 Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Fogalmam sincs, mikor láttam ennél erősebb Star Wars-előzetest. Az első másodperctől elképesztő. 10-ből 100 pont. 3 2 Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Nekem a dobolás, meg úgy az egésznek a lecsupaszított esztétikája az SW Eclipse trailerre emlékeztet. Jó látni olyan trailert is, ami ugyanolyan látványos, mint az, de nézhető teljes produktum is lesz belőle még az én életemben (az Eclipse-szel ellentétben ) Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Úristen!!! Ez zseniális lesz!!! Birodalmi politika a köbön!!! És igen, O'Reilly ezt megérdemelte annyi év után! Fantasztikus! 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. 24 perccel korábban, Dzséjt írta: És a fő pódium, ahol a kancellárnak császárnak kéne lennie a stábjával, tök üres. Palpatine le sem csokizza ezt a kócerájt. És ide akarta elhozni Mothma az RO-ban Ersót? Minek? Nehezéknek? Amúgy Palpatine feltűnése szerintem nem annyira biztos. A Rebels már rámutatott, hogy Palpadious a közvélemény előtt szereti azt a látszatot kelteni, hogy felgyógyult az áruló Jedik rémtette által okozott sebekből. Ehhez pedig hamis képeket és hologramot használ (mindkét változatot láttuk a Rebels-ben). Élőben tehát nem nagyon lehet jelen egy szenátusi ülésen. Persze hologramként még megjelenhet, de ez a kép nekem azt sugallja, hogy a birodalmi Szenátustól ő már távol maradt. Talán Mass Amedda nagyvezír tiszteletét teszi majd, hogy közölje mindenkivel nagy hangon: "Rendet!" Igazából azért vágtam rá, hogy tuti, mert mintha nemrég jött volna egy olyan McDiarmid nyilatkozat, hogy bőven fogunk még vele találkozni az SW sorozatokban. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. A birodalmi politikai részek nagyon érdekesnek tűnnek. A többi viszont nem hozott lázba. Az Obi-van előzetese sokkal jobb lett, de még A mandalori és a Boba Fetté is. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. 2 perccel korábban, Donát írta: Igazából azért vágtam rá, hogy tuti, mert mintha nemrég jött volna egy olyan McDiarmid nyilatkozat, hogy bőven fogunk még vele találkozni az SW sorozatokban. A pakliban benne van, bár én inkább az Obi-Wan Kenobiban és a Mandoverzumban számítok rá. Persze nem fogom kaszálni az Andort, ha ebben is tiszteletét teszi, sőt. 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Nem tudom elképzelni, hogy Palpatine valaha is megmutatkozott volna a Birodalmi Szenátusban. Maximum a Rebels-ben látott "feljavított" hologram formájában. Válasz
ati Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Palpi akár ilyen hamis hologramként is megjelenhetne gyógyultnak kinézve. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Azt nem értem miért kéne a coruscanti Szenátus előtt gyógyultan kinézve megjelennie hologramként, amikor A Sithek bosszújában már torzan is megjelent, csuklyában. 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Mert egy vezető megitélésében bejátszik a kinézet is és ha állandóan csúnya és ijesztő az nem tesz jót a renoméjának. A szenátusi üléseket pedig gondolom közvetitik. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Igen, a közvetítéseknél érthető. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Viszont Bail Organa feltűnése számomra most már végképp kihagyhatatlannak tűnik. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. 5 perccel korábban, Bomarr írta: Mert egy vezető megitélésében bejátszik a kinézet is és ha állandóan csúnya és ijesztő az nem tesz jót a renoméjának. A szenátusi üléseket pedig gondolom közvetitik. De elvileg az EpIII-as beszédét is közvetítették mindenfelé nem? Tehát az emberek tudtak róla, hogy a csúnya Jedik megsebesítették a jóságos főkancellárt... aki ezután Császár lett, hogy rendet tegyen. Palpatine még mondja is, hogy "left me scared", szóval inkább az lenne a meglepő, ha ezután megint jóképűen tűnne fel a nép előtt, nem pedig sebes arccal, nem? 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: Yoda József,
Itt az első trailer!
Ajánlotta: Dzséjt
14 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.