Donát Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. OFF Dzséjt: Jackson kinek a hangja a San Andreasban ? ON Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Most lehet, hogy jobb lesz szinkronosan nézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. OFF Dzséjt: Jackson kinek a hangja a San Andreasban ? ON A főgonoszé, alias Officer Frank Tenpenny Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Megjelent külföldön a The Force Unleashed KÉPREGÉNY...szóval figyeljétek a netet, mostatól bármikor jöhet a scannelt változat. És EZ TÉNYLEG CANON! Az EpIII és IV közötti történések krónikája. Ha valaki látja a scannt, linket azonnal. Ezt örömmel hallom és az biztos, hogy én rajta leszek. Amúgy milyen szintú? G, C vagy S? Amúgy a TCW is egy G canon, nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Ezt örömmel hallom és az biztos, hogy én rajta leszek. Amúgy milyen szintú? G, C vagy S?Amúgy a TCW is egy G canon, nem? Ha csak nem George Lucas írta, vagy nem csak és kizárólag a jegyzetei alapján íródott, akkor maximum C szintű lehet. A TCW, legalábbis a moziban kerülő része G szintű, mivel azt Lucas jegyzi. A többi valószínűleg "csak" C szintű. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 14. Ha csak nem George Lucas írta, vagy nem csak és kizárólag a jegyzetei alapján íródott, akkor maximum C szintű lehet.A TCW, legalábbis a moziban kerülő része G szintű, mivel azt Lucas jegyzi. A többi valószínűleg "csak" C szintű. T szintű, van a televízióra egy külön kategória. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 14. T szintű, van a televízióra egy külön kategória. Ja, közbe már eszembe jutott egy másik tipicban, hogy az is létezik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 14. Ja, közbe már eszembe jutott egy másik tipicban, hogy az is létezik Én meg először ezt néztem meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 14. De jó a németeknek, ott már ma vetítik. Írnak is rengeteget róla csak az a baj, hogy nem tudok németül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 14. Pár óra és angol honba is bemutatják. Aztán megint pár óra és (szerencsés esetben) már mi is láthatjuk, igaz nem moziban Én már aludni se nagyon tudok, annyira várom. Ilyen voltam 2005-ben is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 14. Bennem kicsi félsz azért van. Mi van ha nem jön be? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 14. Ody, szerintem túléled. Legfeljebb maradnak a filmek. Amúgy picit talán rezeghet a léc abból a szempontból, hogy amerikaországban a Trópusi viharral együtt mutatják be. Bár ez inkább majd a box office adatokban mutatkozhat be, hogy melyik a látogatottabb a premieren. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 14. Szerintem a TT legalább a dupláját hozza a CW -nek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 14. Pár óra és angol honba is bemutatják. Aztán megint pár óra és (szerencsés esetben) már mi is láthatjuk, igaz nem moziban Én már aludni se nagyon tudok, annyira várom. Ilyen voltam 2005-ben is. Én se aludnék, ha nem kéne mennem dolgozni holnap, mert nagyon várom! Kiv vok Ahsokára XD 2005-ben szintén vártam a filmet, de nem előtte nap, m akkor jobban érdekelt, h eljussak az infó könyv végére, hogy másnap, érettségi előtt a buszon már ne kelljen sokat olvasnom... Anakin új hangja nekem nem nagyon tetszik. Obié viszont tényleg eléggé hasonló ^^ Ewan meg nem ér rá szinkronizálni, mert etióp kisgyerekeknek segít Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 14. (szerkesztve) Nem tudom kibírom-e várni a mozipremierig. Szerkesztve: 2008. Augusztus 14. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 14. Nem tudom kibírom-e várni a mozipremiert. Én most valahogy nyugodt vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 14. A film két millió dollárból készült. Nagy bukás nem lehet belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 14. 1 órája a sorozatnak 2 millió dollár. ÉS a mozis debütálása önmagában vissza fogja hozni a sorozat összköltségét. Nem beszélve a DVD és Blue Ray megjelenésről. Egy mozifilmen megtérül az egész sorozat. Meg kell jegyezni, hogy a mozifilm ha csak önmagában készül, akkor nem jött volna ki ilyen "olcsón"...az egész sorozatra fordított összeget osztva jön ki ez a 2 milla. Nagy pénzügyi beruházás volt ez a Lucas részéről, hiszen létrehozta a Lucas Animationt, teljes gépparkjával és személyi álományával együtt. Nem kizárt, hogy az egész befektetés többe került mint egy nagyjátékfilm. Persze Lucas megteheti....van mit a levesbe aprítani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 14. Lehet, hogy ezért vitte moziba a bevezető darabot. Hogy megtérüljön már most a befektetés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 14. Lehet, hogy ezért vitte moziba a bevezető darabot. Hogy megtérüljön már most a befektetés. Végül is, jó üzletpolitika... ami Lucastól azért nem meglepő Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 14. Bennem kicsi félsz azért van. Mi van ha nem jön be? Az lehetetlen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 14. (szerkesztve) Az lehetetlen. Azért örülök ha ilyen kritikákat is olvasok (köszi Pildi a fordítást!). "Szörnyű dolgokat hallottam erről a filmről, de elmentünk a fiammal és a legjobb barátjával, és fantasztikusan jól szórakoztunk! Csak elképzelni tudom, milyen lehetett a szüleimnek elvinni engem először egy Star Wars filmre, de ha valami ilyesmi volt, akkor nagy élmény lehetett. A gyerekek épp a megfelelő helyeken nevettek és nem hiszem, hogy akár egyszer is pislogtak volna közben. Kijöttek a moziból és azt kérdezték: "Mikor jövünk újra?" Ne higgyetek azoknak a "rajongóknak", akik ezt rossz SW filmnek mondják, mert ők nem értik, hogy ez olyanoknak készült, akik nem kritikusok, nem a tökéletességet keresik, hanem csak remek animációt, néhány jó kis akciót szeretnének látni és igazán jót szórakozni. NAGYON ajánlott!" Szerkesztve: 2008. Augusztus 14. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 14. (szerkesztve) Szerintem nem kell nagy várakozásokkal beülni rá, és akkor nem okozhat csalódást - hiszen SW! Valahogy nem tudom átérezni az aggódást, hogy mi lesz, ha nem lesz ilyen vagy olyan jó... Mihez képest? Hiszen már annyi részletet ismertek a filmből, hogy abból szinte kitalálható, milyen lesz az egész egyben, nem? Nagy csalódást nem okozhat... Én nem hasonlítom semmihez, és kb. azt várom tőle, amit a lenti amerikai (?) apuka is írt: jó animáció, jó akciók, jó poénok - s mindez SW feelinggel körítve. Ennyi, és ez épp elég is lesz. Szerkesztve: 2008. Augusztus 14. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 14. Azért örülök ha ilyen kritikákat is olvasok (köszi Pildi a fordítást!). "Szörnyű dolgokat hallottam erről a filmről, de elmentünk a fiammal és a legjobb barátjával, és fantasztikusan jól szórakoztunk! Csak elképzelni tudom, milyen lehetett a szüleimnek elvinni engem először egy Star Wars filmre, de ha valami ilyesmi volt, akkor nagy élmény lehetett. A gyerekek épp a megfelelő helyeken nevettek és nem hiszem, hogy akár egyszer is pislogtak volna közben. Kijöttek a moziból és azt kérdezték: "Mikor jövünk újra?" Ne higgyetek azoknak a "rajongóknak", akik ezt rossz SW filmnek mondják, mert ők nem értik, hogy ez olyanoknak készült, akik nem kritikusok, nem a tökéletességet keresik, hanem csak remek animációt, néhány jó kis akciót szeretnének látni és igazán jót szórakozni. NAGYON ajánlott!" Na igen.Persze nekem is vannak fenntartásaim.Pl Ashoka. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 14. Nekem egy aggodalmam van, de azt már elfogadtam, mert segíteni úgysem lehet rajta. De innét nézve - az apuka véleménye alapján -, ha ugyanúgy ülnék neki, mint egy normális Star Wars filmnek, akkor sem csalódnék. Ám mivel még annyit sem várok tőle, így azt hiszem, osztom Pildi véleményét: "jó akciók, jó poénok - s mindez SW feelinggel körítve. Ennyi, és ez épp elég is lesz." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 14. Elvileg már 22 perce nyomják a külföldi mozik. Kíváncsi leszek az egyszerű SW rajongók írásaira. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 14. Akkor innentől lesz nehéz megállni, h ne nézzem meg. De kivárom SW-t először csak moziban, makulátlan minőségben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. A kritikusoknál már majdnem olyan mélységekben jár mint a Múmia 3. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. A kritikusoknál már majdnem olyan mélységekben jár mint a Múmia 3. Az jó, akkor biztos jó lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. http://www.aquila.hu/termek?id=525 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.