Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 13. Akinek szaggat a Chrome, annak ajánlott megnyitni a task managert (SHIFT+ESC), ott a CPU oszlopában megnézheti, hogy melyik folyamat cuppant rá a procira, és leállíthatja. Vagy esetleg az ebben a videóban látható folyamatot is végig lehet csinálni, hátha segít: 1 2 Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 13. @Ody MandrellLégy szíves töröld az utolsó két hozzászólásomat az EP IX spoileres topikban. Köszi! Véletlenül többször töltötte fel a képeket. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 13. (szerkesztve) 17 perccel korábban, Kenobi tábornok írta: Légy szíves töröld az utolsó két hozzászólásomat az EP IX spoileres topikban. Köszi! Véletlenül többször töltötte fel a képeket. Töröltem, és itt is megismétlem az ott írtakat: Tapasztalatból tudom, hogy a LEGO ezt nagyon komolyan veszi. A PC Guru Online-nál is volt már ebből kis kellemetlenségünk, és már bizony ez a fórum is kapott évekkel ezelőtt feltöltött, nem hivatalos legós képekre figyelmeztetést - ez nem is olyan régen történt. Szóval NE TEGYETEK FEL a fórum szerverére a Star Wars legókról szóló nem hivatalos képet, illetve közvetlen ne is linkeljétek be. A legjobb, ha a kép közvetlen linkelése helyett az oldalt linkelitek, amin a legós képek vannak. Szerkesztve: 2019. Augusztus 13. - Dzséjt 1 1 Válasz
M.Laci Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 17. Valamiért be van nálam lassulva az oldal, illetve a hsz-ek fele csak félig jelenik meg. Nálam van a hiba (telefonról vagyok most)? Vagy szerveroldali a probléma? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 17. 14 perccel korábban, M.Laci írta: Valamiért be van nálam lassulva az oldal, illetve a hsz-ek fele csak félig jelenik meg. Nálam van a hiba (telefonról vagyok most)? Vagy szerveroldali a probléma? Nekem is telón a hsz -ek nem jönnek be, márha valaki baromi hosszú esszét ír. De azon kívül nekem normális. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 17. Chrome hiba. Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 17. Nekem is több napja lassú az oldal akartam is írni pedig én asztali gépről vagyok okos telóm nincs is. Nem tudom nálam akkor mi lehet a hiba,de szó szerint széteszi a memóriámat az egész olyan lassú. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 17. (szerkesztve) A fórumról topikban volt erről szó. Tessék oda fáradni. Szerkesztve: 2019. Augusztus 17. - Ody Mandrell Válasz
M.Laci Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 17. Róka alatt teljesen jól működik. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 18. (szerkesztve) Mobilon most nekem is nagyon szenved, de csak Chrome-on. MIUI gyári böngészővel simán megy Szerkesztve: 2019. Augusztus 18. - Yoda József Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 18. Chrom-al korábban semmi baj nem volt, de mobilon most valamiért marha lassú lett az oldallal. Kapott frissítést ami nem tetszik az oldalnak? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 18. Na, akkor mégsem helyi problémáról van szó. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 18. Eddig se helyi probléma volt szerintem. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 18. 2019. 08. 12. - 14:18, Ody Mandrell írta: De ugye érzed, hogy ha másnál minden ok akkor valószínűleg a Te rendszeredben lesz a hiba. Ugye érzed most már, hogy ez egy általános gond? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 18. Igen, és nem a fórumrendszerünkben a hiba. Ez a lényeg. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 18. 34 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Igen, és nem a fórumrendszerünkben a hiba. Ez a lényeg. Igen, ebben egyetértünk, de valami általánosan nem kompatibilis a Chrome és a Fórum között most. Nem tudom, hogy ez hogy lehetséges, de nagyon így fest a helyzet. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 18. Talán megérne egy kérdést a szolgáltató felé. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 19. Akármi is ez, szerintem a Chrome-otok alatt fut valami, mert nálam még mindig nincsen semmi gond se PC-n, se mobilon, de megnéztem a laptopot is, azon sincs semmi gond. És minden naprakész, sőt nálam renderelés miatt még le is van terhelve a proci PC-n 100%-ra, de így sincs lassulás. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 19. 2 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Akármi is ez, szerintem a Chrome-otok alatt fut valami, mert nálam még mindig nincsen semmi gond se PC-n, se mobilon, de megnéztem a laptopot is, azon sincs semmi gond. És minden naprakész, sőt nálam renderelés miatt még le is van terhelve a proci PC-n 100%-ra, de így sincs lassulás. Esetleg Windows verziótól nem függhet a dolog? Bár Ody azt írta, hogy neki mobilon fos. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 19. 3 órával ezelőtt, Donát írta: Esetleg Windows verziótól nem függhet a dolog? Bár Ody azt írta, hogy neki mobilon fos. Nem hiszem. A laptopomon Win 7 van, a PC-n Win 10-es, a mobil meg nekem is androidos. Viszont egy kicsit utána olvastam, és úgy tűnik, a Chrome utolsó frissítésével van a gebasz. Több panaszt is olvastam lassulásra, processzor terhelésre, fagyásra, és ezek az augusztus 5-e környékén kijött frissítés után jelentkeztek, de úgy tűnik, csak néhény rendszeren, Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 19. Chrome teljes újratelepítését mobilon próbálta már valaki? Én most pár napig csak mobilnetről leszek, így én nen tudom megkísérelni. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 19. 1 órával korábban, Yoda József írta: Chrome teljes újratelepítését mobilon próbálta már valaki? Én azt csináltam, hogy a Play áruházon keresztül a Chrome összes frissítését - a legutóbbit is beleértve - töröltem. Ezek után nekem normálisan működik, akadni nem akad és még a hosszú hsz -ek elolvasása se okoz gondot - magyarán, látom a bitang hosszú Dzséjt írásokat. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 23. Hát végül én Firefoxra váltottam, mind mobilon, mind gépen. Könyvjelző import is van benne, szóval kb. mintha nem is változott volna semmi, csak végre működik az oldal rendesen 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 23. 2019. 08. 19. - 17:08, Bence1997 írta: Én azt csináltam, hogy a Play áruházon keresztül a Chrome összes frissítését - a legutóbbit is beleértve - töröltem. Ezek után nekem normálisan működik, akadni nem akad és még a hosszú hsz -ek elolvasása se okoz gondot - magyarán, látom a bitang hosszú Dzséjt írásokat. Na fejlemény van... ez se jó. Valamiért a Chrome -nál hiába törlöm a frissítéseket, valamiért mindig "újratelepíti" nekem őket. No mind1, gépen viszont kifogástalanul működik az oldal Chrome alatt, telón se rossz, csak a bazi nagy hsz -ek megint nem olvashatóak el. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 23. Azért ha megjavul a Chrome, szóljatok. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 31. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 31. Egy olyan hibára lettem figyelmes, amely eddig nem jelentkezett. Az EPIX spoileres topikban idéztek engem egy 19:06-kor íródott hozzászólásban. A hozzászólás utólag szerkesztve lett 20:56-kor. A fórum az értesítőt arról, hogy idéztek, csak 23:05-kor küldte el. Képek: https://imgur.com/a/oQcFtjR Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 31. Nem hiba. Mestal csak moderátori jóváhagyással szólhat hozzá. Ez megkavarhatja a dolgokat. 3 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 12. Csak nálam jelenik meg hibásan az Idővonal topikban az első hsz? Az első fele még olvasható, a második már nem... A Kánon és Legendák idővonalánál egyaránt ez van. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 12. (szerkesztve) Hmmm... ez nekem is megszakad ott. Próbáld meg kivenni spoilerből. SZERK: mobilon végig látszik. SZERK2: Explorerben is látszik... Úgy tűnik csak Chrome-ban nem. Mitől lett ez a böngésző ilyen kik*rt sz*r? Szerkesztve: 2019. Szeptember 12. - Ody Mandrell Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 13. Nekem is Chrome van, más böngészőben még nem próbáltam. Viszont a spoiler tag eltávolítása után ugyanúgy hibásan jelenik meg. Ezek szerint a Chrome háza táján lesznek a gondok. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.