Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Július 26. Ú, miről maradhattam le Ne tudd meg. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Július 29. Hozzászólás ideje: 2011. Július 29. Másnak nem lassú az oldal betöltése? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Július 29. Másnak nem lassú az oldal betöltése? Nálam semmi gond. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Július 29. Hozzászólás ideje: 2011. Július 29. Nálam is normális sebességgel tölt be. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Fura, mert először otthon, most pedig a barátnőmnél észlelem a problémát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Fura, mert először otthon, most pedig a barátnőmnél észlelem a problémát. Konkrétan miben nyilvánul meg ez? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Néha nálam is lassan tölt be, de ne mindig, időnként jön elő a probléma. Annyit jelent, hogy ha rákattintok egy-egy fórum altémára, vagy topikra, nagyon lassan reagál a fórum. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Néha nálam is lassan tölt be, de ne mindig, időnként jön elő a probléma. Annyit jelent, hogy ha rákattintok egy-egy fórum altémára, vagy topikra, nagyon lassan reagál a fórum. Értem. Kattints közvetlen a témára, akkor gyorsan bejön. Ez az egyetlen megoldás. Vagy a szerver váltás, de megmondom őszintén se kedvem se energiám nincs váltani. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Nem kell váltani, nem igazán zavar, addig nyitni szoktam másik ablakot, és megnézem a mailjeimet A közvetlen kattintást nem szeretem, mert onnan nem látom elsőre, hogy melyik topikokban van új hozzászólás. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Nem kell váltani, nem igazán zavar, addig nyitni szoktam másik ablakot, és megnézem a mailjeimet A közvetlen kattintást nem szeretem, mert onnan nem látom elsőre, hogy melyik topikokban van új hozzászólás. De a topikból gyorsan ki tudsz menni a témába Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Tudom, de nekem jó úgy, ahogy mászkálni szoktam a topikok között Válasz
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Húú, srácok bocsi, hogy mostanában nem léptem, azt sem tudtam, hol áll a fejem. De ha már itt vagyok, megkérdezhetem, hogy mi történt? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Húú, srácok bocsi, hogy mostanában nem léptem, azt sem tudtam, hol áll a fejem. De ha már itt vagyok, megkérdezhetem, hogy mi történt? DhenSter regelt más néven. szóval semmi különös. Válasz
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. DhenSter regelt más néven. szóval semmi különös. Reméltem, hogy nem fog, de az ilyen emberkék nem adják fel. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Aki kíváncsi hogy indult a fórum, annak már csak nosztalgiából is érdemes elolvasni ennek a topiknak az első 8-10 oldalát. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 1. Beleolvastam az első egy-két oldalba Érdekes, hogy hányan "odébbálltak". Velük vajon mi lett? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 1. Beleolvastam az első egy-két oldalba Érdekes, hogy hányan "odébbálltak". Velük vajon mi lett? Váltottak. Vagy már nem érdekli őket az SW úgy mint régen, vagy csak elfeledték az egészet. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 1. Vagy már nincs rá elég idejük. Sok oka lehet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 1. Vagy már nincs rá elég idejük. Sok oka lehet. Nem hiszem, hogy idő kérdése lenne. Tiburnak sincs ideje, mégis feljön havonta 1-2 -szer. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 1. Én sem hinném. Lsd Pildi. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 2. Ezt csak megerősíteni tudom. Az SW volt a stabil alap, de ma már azért járok ide, mert jól érzem itt magam, minden más témát is szívesen olvasgatok (politikát kivéve), mégha sokszor nincs is már energiám írni is valamit. Esténként belenézni a fórumba egy kis időre igazi kikapcsolódás egy fárasztó nap után. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 2. Ezzel én is így vagyok. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Beleolvastam az első egy-két oldalba Érdekes, hogy hányan "odébbálltak". Velük vajon mi lett? lokatelli emlékeim szerint a Clone Wars miatt lépett le "a Star Warsról vagy jót vagy semmit" elv alapján. Lamorak-ot sajnálom, hogy eltűnt. Igaz hogy az aktiv korszakában is ritkán szólt hozzá, de akkor nagyon érdekeset. Ráadásul ő szokot még netezni plusz amennyire tudom a Clone Wars is tetszik neki. Egyébként sokaknál szerintem az ep.3 után még egy darabig tartott a rajongás, de aztán új SW film hiján elült a dolog és mással foglalkoznak. Sokan fórumtalira se jöttek, így a társaság nem annyira köti le őket... ilyesmi gondolom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. (szerkesztve) Egyébként sokaknál szerintem az ep.3 után még egy darabig tartott a rajongás, de aztán új SW film hiján elült a dolog és mással foglalkoznak. Sokan fórumtalira se jöttek, így a társaság nem annyira köti le őket... ilyesmi gondolom. Összetett dolog ez, nyilván sok minden befolyásolja az embert. De amint az ábra is mutatja, nem feltétlen kell időmilliomosnak lenni, hogy fórumozzon az ember. Ráadásul a fórum lassan abba a korba lép, hogy már el lehet mondani róla, hogy átélt egy generáció váltást. Talán ez így kissé sarkos, de a kezdeti fórumozók közül már jó páran lemorzsolódtak. Én őket csak EPIII -asoknak hívom, mert ahogy Te is írtad, a hype lecsengése után fokozatosan kikoptak. Emlékezzünk csak arra az ausztráliai magyar srácra, aki dolgozott az EPIII-on. Akkoriban ő is sokat járt ide. Lamorak véleményére én is nagyon kíváncsi lennék, főleg a Mortis kapcsán. Lehet, hogy majd egyszer megkeresem. Persze voltak negatív élmények is, elég ha Boss Nass -ra gondolunk... Szerkesztve: 2011. Augusztus 6. - Ody Mandrell Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Boss Nass mondjuk egyedi eset volt. Ő a Baljós Árnyaktól lett óriási fan. Neki az volt a tökéletes film. A Klónok támadása pedig csalódás volt neki. Először ezt még alig-alig vallotta be de aztán végül eltűnt meglepő módon még az ep.3 elött. Mondjuk ezzel együtt is fura volt a felkeresés utáni reakciója... Lamorak szerintem szimplán nem tartotta fejben annyira ezt a fórumot. Néhányszor ide feljött, de volt egy rakás dolga és közben valahogy kimaradt hogy van ez a hely is. Gondolom én. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Boss Nass mondjuk egyedi eset volt. Ő a Baljós Árnyaktól lett óriási fan. Neki az volt a tökéletes film. A Klónok támadása pedig csalódás volt neki. Először ezt még alig-alig vallotta be de aztán végül eltűnt meglepő módon még az ep.3 elött. Mondjuk ezzel együtt is fura volt a felkeresés utáni reakciója... Nem igazán emlékszem rá, hogy miként is állt az EPII -höz. De mintha tetszett volna neki. De mindegy ez most már. A jog száraz világa őt is kiszárította. Lamorak szerintem szimplán nem tartotta fejben annyira ezt a fórumot. Néhányszor ide feljött, de volt egy rakás dolga és közben valahogy kimaradt hogy van ez a hely is. Gondolom én. Valószínű ez lehet a háttérben. Ő aztán tényleg mozgalmas életet él. Aztán ne is beszéljünk yodamesterről vagy Wallatosról. No és persze Lenci is sokat volt akkoriban. Érdekes Tibur esete, mert ő a mai napig feljön, igaz elég ritkán, de ha van valami esemény mindig látom itt. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Akkor ezek szerint én már újgenerációs vagyok? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Lamorak szerintem szimplán nem tartotta fejben annyira ezt a fórumot. Néhányszor ide feljött, de volt egy rakás dolga és közben valahogy kimaradt hogy van ez a hely is. Gondolom én. Pár évvel ezelőttről tudom azt, hogy még az MTT-s hivatalos dolgait is lepasszolta egy időre, szóval biztosan megvolt az oka mindennek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Akkor ezek szerint én már újgenerációs vagyok? Teljesen. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.