Hozzászólás ideje: 2019. Február 27.6 éve Szerző Még a régi fórum skin van a fórumon, este lesz frissítve. Addig az alap skint is lehet használni. Szerkesztve: 2019. Február 27.6 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2019. Február 27.6 éve A régi hozzászólásoknál a "Hozzászólás ideje:" mellett nincs dátum.
Hozzászólás ideje: 2019. Február 27.6 éve Szerző Frissítettem a skint. Elvileg most már mindennek rendben kell működnie.
Hozzászólás ideje: 2019. Február 27.6 éve Ody van ahol még mimdig nem látni a hozzászólások idejét. Ez idővel elmúlik?
Hozzászólás ideje: 2019. Február 27.6 éve Szerző 1 órával korábban, Iqvi írta: A kánon könyvek topikjában vettem eddig észre. Szerintem a szerver frissítéskor meg fog oldódni. Holnap meglátjuk. De egyébként minden sikerült, szóval éljen!
Hozzászólás ideje: 2019. Február 27.6 éve Szerző Amúgy ha valaki megijedni, nem én vagyok a sörivó. Újdonság a hozzászólás ablak végén lévő kis gif ikon, mellyel animált gifekkel lehet reagálni. Mobiltelefonokról biztos sokan ismeritek már.
Hozzászólás ideje: 2019. Február 27.6 éve Máshol nem használok GIF-eket, de itt lehetséges, hogy fogok.
Hozzászólás ideje: 2019. Február 27.6 éve Szerző 5 perccel korábban, rm69 írta: Hm... Mire gondolsz? Nem akartál regisztrálni?
Hozzászólás ideje: 2019. Február 27.6 éve Igazából nem számítottam rá, hogy ilyen egyszerűen sikerül, mert mikor egyszer akartam, még nem lehetett csak úgy beregisztrálni..
Hozzászólás ideje: 2019. Február 27.6 éve Szerző Igazából most se lehet, mert admin engedélyezés kell hozzá. Ez egy új funkció amit már ki is kapcsoltam, de az eseted azt mutatja, hátha jobb lenne alkalmazni. Amúgy örülök, hogy sikerült.
Hozzászólás ideje: 2019. Február 28.6 éve 14 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Szerintem a szerver frissítéskor meg fog oldódni. Holnap meglátjuk. De egyébként minden sikerült, szóval éljen! Itt van egy példa még erre a hibára: A neved mellett kéne lennie egy dátumnak is, vagy hogy milyen régen történt.
Hozzászólás ideje: 2019. Február 28.6 éve Szerző Volt egy intervallum, a legutóbbi pár nap dátuma, amit valamiért nem ír ki a rendszer. Ez pont abba esik.
Hozzászólás ideje: 2019. Február 28.6 éve Szerző Újdonság 2. A "Fórum" sor végén látható három gomb, amivel a fórum nézetét tudjátok a nektek megfelelő módon változtatni.
Hozzászólás ideje: 2019. Február 28.6 éve 5 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Nálam folyamatosan jó. Délelőtt volt egy kis zavar nálam, de azóta úgy néz ki működik minden remélem így is marad
Hozzászólás ideje: 2019. Február 28.6 éve 5 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Újdonság 2. A "Fórum" sor végén látható három gomb, amivel a fórum nézetét tudjátok a nektek megfelelő módon változtatni. Ez a "kártyás" elrendezés nekem jobban is tetszik, mint a klasszikus nézet.
Hozzászólás ideje: 2019. Február 28.6 éve Szerző Akkor használd egészséggel. Van három lehetőség, remélem mindenki megtalálja a neki megfelelőt. Én maradok a klasszikus nézetnél.
Hozzászólás ideje: 2019. Február 28.6 éve Szerző Valaki megtenné nekem, hogy kipróbálja amikor topikot nyit akkor tud-e írni a a topik cím mezőbe?
Hozzászólás ideje: 2019. Február 28.6 éve Kipróbáltam, itt a Fórumról szekcióban sikerült nyitni egy Próba nevezetű topikot. Viszont sajnos továbbra sem látszik az Olvasatlan szekcióban az utolsó hozzászólók neve. Szerkesztve: 2019. Február 28.6 éve - Pildi
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.