Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Január 31. Beállítottam jobbra, lehet nézni. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2023. Január 31. Hozzászólás ideje: 2023. Január 31. Nekem tetszik így, hogy oldalt van, nálam nem cseszi szét. Hangyányit balra tolódik, de először észre se vettem amúgy Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Január 31. Hozzászólás ideje: 2023. Január 31. (szerkesztve) Nem otthon vagyok, hanem mobilról, igy sajnos most nem látom. Ha ennyire zavaró, akkor nyugodtan állítsd vissza, én meg túllépek ezen. Szerkesztve: 2023. Január 31. - Pildi Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Január 31. 6 perccel korábban, NorbiLordi írta: Nekem tetszik így, hogy oldalt van, nálam nem cseszi szét. Hangyányit balra tolódik, de először észre se vettem amúgy Azért észrevehető, mert a friss hozzászólások lent vannak és ott azért látszik az eltolódás. 5 perccel korábban, Pildi írta: Nem otthon vagyok, hanem mobilról, igy sajnos most nem látom. Ha ennyire zavaró, akkor nyugodtan állítsd vissza, én meg túllépek ezen. Addig így marad amíg meg nem nézed. Nem fogom ki-be kapcsolgatni fél naponként. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Január 31. Hozzászólás ideje: 2023. Január 31. 3 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Azért észrevehető, mert a friss hozzászólások lent vannak és ott azért látszik az eltolódás. Addig így marad amíg meg nem nézed. Nem fogom ki-be kapcsolgatni fél naponként. Rendben, este megnézem, köszi! Addig legalább másnak is lesz alkalma véleményt formálni, nem csak NorbiLordinak. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Január 31. Hozzászólás ideje: 2023. Január 31. @Ody Mandrell @Dzséjt @Pildi @NorbiLordi Bevallom, nekem így jobban tetszik, de! Ha valaki szereti a szimmetriát, annak elég zavaró lehet, hogy az arányok bal és jobb oldalon eltérnek: Innentől kezdve ez így szubjektív. Én erre szavaznék, de Dzséjt meg az első hsz-esre. Szóval vagy legyen egy szavazás, vagy majd az adminok eldöntik. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2023. Január 31. Hozzászólás ideje: 2023. Január 31. Én az első hozzászólásra szavaznék. Eleve csupa olyan információ telepszik rá az oldalra ami nem igen fog változni, ezért hosszútávon nem annyira érdekesek. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Január 31. Valószínűleg kikapcsolom, így mindenki boldog lesz. Ki ezért, ki azért. 2 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Január 31. Hozzászólás ideje: 2023. Január 31. (szerkesztve) 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Valószínűleg kikapcsolom, így mindenki boldog lesz. Ki ezért, ki azért. Én nem, nekem tetszett mindkét verzió, és egy tök jó funkció szerintem. Azt nem lehet megcsinálni, hogy esetleg aki akarja az be tudja magának kapcsolni? Szerkesztve: 2023. Január 31. - Yoda József Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Január 31. (szerkesztve) Sajnos nem. Admin szekcióba lehet beállítani. Ha marad is, valószínűleg a hozzászólás alatti verzió lesz. Szerkesztve: 2023. Január 31. - Ody Mandrell Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Január 31. Hozzászólás ideje: 2023. Január 31. No most végre én is meg tudtam nézni! Az oldalt lévő verziónál jobban tetszik, hogy mindig látható, nem kell az első oldalra lapozni hozzá, az első hsz-es verzióban viszont a régi nagyobb felület marad a beszélgetéseké (nekem inkább ez számít, az, hogy nem szimmetrikus, nem zavarna amúgy), és ez nagyobb pozitívum, mint az okozott kellemetlenség az előre ugrással. Egyébként jópofa funkció, szerintem az első hsz-es verziót érdemes lenne bekapcsolni, mert sok vizet nem zavar, és akit érdekel, megnézheti. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Január 31. 6 perccel korábban, Pildi írta: nem kell az első oldalra lapozni hozzá, Nem kell visszalapozni, mert minden oldal tetején ott van nem csak az első oldalon. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Január 31. Hozzászólás ideje: 2023. Január 31. 6 perccel korábban, Pildi írta: Egyébként jópofa funkció, szerintem az első hsz-es verziót érdemes lenne bekapcsolni, mert sok vizet nem zavar, és akit érdekel, megnézheti. Mindig az aktuális oldalon van a statisztika, nem az első oldalon, ha jól emlékszem. Tehát itt is, ha feltekertem, akkor a lap tetején lévő hsz alatt látszott. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Január 31. Hozzászólás ideje: 2023. Január 31. 4 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Nem kell visszalapozni, mert minden oldal tetején ott van nem csak az első oldalon. 3 perccel korábban, Donát írta: Mindig az aktuális oldalon van a statisztika, nem az első oldalon, ha jól emlékszem. Tehát itt is, ha feltekertem, akkor a lap tetején lévő hsz alatt látszott. Mintha tegnap vissza kellett volna lapozni... de akkor biztos rosszul emlékszem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Január 31. Akkor marad a felső sáv. Mobilon is látszódjon? Szerintem ott csak besűríti a képet, felesleges. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Január 31. Hozzászólás ideje: 2023. Január 31. Na, szerintem ez így szuper. Mobilon szvsz. felesleges. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Február 25. Egy olyan új funkció közeleg, ami forradalmasíthatja a kvízeket, de más topikokban is hasznos lehet. Egyelőre úgy van reklámozva, hogy csak az Invision cloud felhasználóknak lesz elérhető. Live topik funkció. 2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Február 25. Hozzászólás ideje: 2023. Február 25. Vaó, ez jó kis funkció lehet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Február 25. Csak jöjjön a más host-al rendelkezőknek is. 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Március 10. Hozzászólás ideje: 2023. Március 10. Nekem most PC-n eltűntek rács nézetben a csempékről a topic címek. Így néz ki: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Március 10. (szerkesztve) A skin frissítés miatt van. Két lehetőség van. 1. Ez most lehetővé teszi, hogy magad szerkessz topik címeket a képre. Szebb lenne, egyedi (egyet kipróbálnék így). 2. Utána járok, hogy lehet visszatenni. Melyik legyen? Szerkesztve: 2023. Március 11. - Ody Mandrell Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Március 11. Hozzászólás ideje: 2023. Március 11. 2023. 03. 10. - 12:08, Ody Mandrell írta: A skin frissítés miatt van. Két lehetőség van. 1. Ez most lehetővé teszi, hogy magad szerkessz topik címeket a képre. Szebb lenne, egyedi (egyet kipróbálnék így). 2. Utána járok, hogy lehet visszatenni. Melyik legyen? A visszatevést választanám.. Hú, a másikba belegebednék.. Mindent előröl.... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Március 11. Csak egy stílusban rá kell írni a neveket, de tényleg sok lenne. Majd utána járok. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Március 13. @csoli1138 újra láthatók a topik nevek. 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Március 13. Hozzászólás ideje: 2023. Március 13. (szerkesztve) Köszönöm szépen, hogy megoldottad! Sok esetben előkerült párc arc, vagy részlet, amiket részben fedett a képre írt szöveg! Kimondottan tetszik! Szerkesztve: 2023. Március 13. - csoli1138 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Március 13. Kicsit másképp néz ki, de szerintem konszolidáltabb így. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2023. Március 17. Hozzászólás ideje: 2023. Március 17. Kérem a "Star Wars Expanded Universe" "Videojátékok" topikjának utolsó kommentjének a "Star Wars Jedi: Survivor" topikba való áthelyezését. Köszi! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Március 30. Ma befizetésre került a domain megújítás díja ami 5.533 forint volt. 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Április 2. (szerkesztve) Szavazóoldalon történt egy hónapos előfizetés: 8870.- Sajnos kiléptünk a szavazói limitből, és csak így lehetett kibővíteni. Szerkesztve: 2023. Április 2. - Ody Mandrell 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. @Bence1997 köszi szépen az egész Celebration alatt végzett munkádat, és a Facebook oldal frissítéseit is. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.