Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 24. (szerkesztve) Erről lehetne egy kicsit részletesebben is? Melyik rész és hogyan változott?Pl. olyan apróságokra gondolok, mint a Shadow Malevolence végén lévő párbeszéd megváltoztatása. Itt ugye Anakin hívja Ahsokát is, hogy együtt menjenek jelenteni a tanácsnak. Az eredetiben itt Ahsoka mesternek nevezi Anakint, a kibővítettben pedig Sky-guy -nak (ami mellesleg nagyon nem tetszik, és nem is illik oda). Aztán a Destroy Malevolence. A klón pilóták eligazításán eddig semmi rendkívüli nem történt, de a kibővítettben pár pilóta felállva ad hangot elbizakodottságának, miután Anakin megkérdezi, kinek van hozzáfűzni valója az elhangzottakhoz. Szerkesztve: 2009. December 24. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Aha, köszi. Érdekes, hogy ilyen dolgokat változtattak meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Az eredetiben itt Ahsoka mesternek nevezi Anakint, a kibővítettben pedig Sky-guy -nak (ami mellesleg nagyon nem tetszik, és nem is illik oda). Érdekes, a szinkronban ?Te vagy a főnök, Sky-srác? lett... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Aha, köszi. Érdekes, hogy ilyen dolgokat változtattak meg.Valóban. Eddig semmi nagy ívű dolgot nem találtam. De vissza van még 15 rész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Érdekes, a szinkronban ?Te vagy a főnök, Sky-srác? lett...Tudtak valamit a srácok. Egyébként még a Downfall of a Droid is fantasztikus volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Érdekes, a szinkronban ?Te vagy a főnök, Sky-srác? lett... Vajon ez honnan jött nekik? Pl. kaptak a filmmel szövegkönyvet, ahol még ez szerepelt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Érdekes, a szinkronban „Te vagy a főnök, Sky-srác” lett... A szinkronban van néhány ilyen (valószínűleg a scriptből fordítottak, mint az ep2-ben az Ardeest, csak a filmre megváltoztatták, ám senki sem írta át a scriptet). Pl.: a Destroy Malevolence-ben, mikor Padmé "átugrik" Anakinhoz a mozgó vonaton, magyarban Anakin azt mondja, hogy "Ugorj át! Az Erő segít! Bíznod kell bennem." Angolban a TV-ben leadott verzióban viszont csak ennyit mond Anakin: "Ugorj át! Bíznod kell bennem." (lehet ez is "kibővült"?). Az egészben a poén az, hogy a mozifilm DVD extráji között szerepel a jelenet, és ott is elhangzik az "Az Erő segít!" rész. Ez csak a TV-ből maradt ki. Vagy, a Rising Malevolence-ben, mikor Plo Koon és a két klón kimegy az űrbe, a droid magyarul ezt mondja, mikor meglátja őket: "Hé! Mit keres idekinn egy Jedi lovag?" Angolul csak ennyi van: "Hé!" Vajon ez honnan jött nekik? Pl. kaptak a filmmel szövegkönyvet, ahol még ez szerepelt? Morfondírozol itt, mikor már írom a válaszom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Sejtettem, hogy a szövegkönyet nem frissítették, köszi az infókat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 25. A Jedi Crash alatt az államat kerestem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 25. Nagyon szép lehet jó minőségű képpel az egész évad. Na de majd a Trespass... Nekem az volt a kedvencem látványban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 25. Nagyon szép lehet jó minőségű képpel az egész évad. Na de majd a Trespass... Nekem az volt a kedvencem látványban. Holnap az is sorra kerül végre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Tudom, hogy ez nem adok-veszek topik, de eladom a TCW mozifilm dupla lemezes változatát 3500 Forintért. Tökéletes állapotban van a kiadvány. Akit érdekel írjon privát üzenetet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Tudom, hogy ez nem adok-veszek topik, de eladom a TCW mozifilm dupla lemezes változatát 3500 Forintért. Tökéletes állapotban van a kiadvány. Akit érdekel írjon privát üzenetet! Ha te eladsz egy sw-kiadványt annak nagyon nyomós oka kell hogy legyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Szerintem lecseréli a DVD-t BD-re Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Szerintem lecseréli a DVD-t BD-re Így van. De nem jó helyen hirdetem.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Így van. De nem jó helyen hirdetem.... Khm...de az is lehet, hogy nem jó árat mondtál Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Khm...de az is lehet, hogy nem jó árat mondtál Szinte origi minőség és már nem sok helyen kapni. Ebben a tekintetben nem drága. Téged nem tán érdekelne? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Szinte origi minőség és már nem sok helyen kapni. Ebben a tekintetben nem drága. Téged nem tán érdekelne? A feléből mennyit engedsz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Platschu Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Akkor végül magyarul csak az első három rész jelent meg? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Tudtommal hivatalosan csak az EP3. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Akkor végül magyarul csak az első három rész jelent meg?A TCW mozifilm jelent meg magyarul kiadásban. Jövő héten rendelem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. A TCW BR kiadvány extrái feliratozottak, viszont a DVD -n nincs magyar felirat. Érdekes a dolog, gondoltam beírom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. És egyébként azok az extrák, amik rajta vannak a DVD-n, meg vannak a BR-en is (bár nyilván azon több minden is lehet)? Mert akkor a dolog érthetetlen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. És egyébként azok az extrák, amik rajta vannak a DVD-n, meg vannak a BR-en is (bár nyilván azon több minden is lehet)? Mert akkor a dolog érthetetlen.Ugyanazok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Van esély arra, hogy valaha kiadják legalább dvd-n az első évadot? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Van esély arra, hogy valaha kiadják legalább dvd-n az első évadot?Szerintem nem sok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Akkor mégse adják ki DVD-n az első évadot? Pedig azt hittem a Provideo ki fogja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Akkor mégse adják ki DVD-n az első évadot? Pedig azt hittem a Provideo ki fogja.Igen, azt mondták. Én nem bízom benne. Persze ez csak egy dolog. Attól még jöhet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Most írtam Noéminek (Pro Videos lányka) ezzel kapcsolatban, remélhetőleg majd válaszol Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Most írtam Noéminek (Pro Videos lányka) ezzel kapcsolatban, remélhetőleg majd válaszol Ja, te csak így Noémized? Akkor már igazán kiszedhetnél belőle további részleteket is egy igenen vagy nemen kívül Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.