Wilde Hozzászólás ideje: Március 19. Hozzászólás ideje: Március 19. Amikor megpillantottam a sok gyereket a mesterrel a Jedi Templomban az rögtön a prequel-feelinget hozta be, amit nagyon jó volt újra érezni. Lehetett volna egy kicsit diverzebb az osztály, olyan szempontból, hogyha jól számoltam csak két nem emberi fajba tartozó gyerek volt. Visszatérve a prequelre, nagyon másnak tűnik ez a korszak, mégis ismerős húrokat pengetnek (a sok Jedivel például), ettől még ez az időszak annyira különbözőnek tűnik egyelőre az alapján, amennyi bepillantást nyerhettünk a megszokott prequel érától, hogy nem tudom mire számítsak. Érdekes lesz a konfliktus úgy, hogy a sötét oldal is így bekapcsolódik... sokat ígérő volt az a vörös fénykard a végén. Olyan érzésem van, hogy ezek a Jedik is teljesen mások lesznek, mint az Rend, amit az előzményfilmekből ismerhetünk és kíváncsi leszek, hogyan reagálnak majd a Sithre. Ez eleve egy baromi ígéretes produkciónak indult, hiszen egy eddig csak a könyvekből ismert korszakba kalauzol el minket ez a sorozat, de most az előzetes után még jobban várom. Egy hónap lesz kiheverni a TBB valószínüleg szintén ütősnek ígérkező fináléját, aztán már rögtön jön is az Acolyte... hát fogalmazzunk úgy, hogy jó dolgunk van! 2 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 19. Hozzászólás ideje: Március 19. Jól tippeltem, hogy egy mixet kapunk majd: a Celebration előzetesét vegyítették új jelenetekkel és ezt kaptuk meg most. Nagyon jól néz ki!!! 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: Március 19. Hozzászólás ideje: Március 19. Állat! Nagyrészt tényleg a Celebrationös előzetes köszönt vissza. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 19. Hozzászólás ideje: Március 19. 5 perccel korábban, Ody Mandrell írta: 0:17-től az lehet Jedha? Elképzelhető, a 2. fázisban ott volt például egy kocsmaféleség (az Enlightenment), lehet annak egy "modernkori" verziójába készül Amandla karaktere, hogy megölje Carrie karakterét? 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 19. Hozzászólás ideje: Március 19. Talán kicsit epikusabbra számítottam, de még így is remek előzetes. Az a zöld csajszi akit a Jedi templomba látunk Vernestra lenne? 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 19. Hozzászólás ideje: Március 19. Igen, ő az. Szerintem első kedvcsinálónak teljesen megfelelő. Ha esetleg nem szivárgott volna ki a Celebrationös előzetes, akkor nálam lehet, hogy nagyobbat durrant volna, de még így is rendelkezett új jelenetekkel, amik nagyon érdekesek! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Március 19. Hozzászólás ideje: Március 19. 4 perccel korábban, Wilde írta: kíváncsi leszek, hogyan reagálnak majd a Sithre. Hát, abból kiindulva, hogy nagy bölcsességű és tudású Ki-Adi-Mundi 100 év múlva még megrendíthetetlenül állítja, hogy a Sith-ek 1000 éve kihaltak, gyanítom, ha szembe is kerülnek egy mesterrel és/vagy egy tanítvánnyal, akkor sem maradnak elég ideig életben ahhoz, hogy fecsegjenek róluk a többi Jedinek. 7 perccel korábban, Ody Mandrell írta: 0:17-től az lehet Jedha? Bár igaz, hogy 130+ évvel járunk korábban, szóval ez talán nem a legjobban megalapozott érv, de nekem eléggé másnak tűnik az építészete. Tetszik, hogy több alkalommal is láthatjuk, hogy a Jedik az Erőt használva harcolnak, nem fénykarddal. Ez már mutatja, hogy másabbak, mint akárcsak Qui-Gon és Obi-Wan az ep1-ben, hogy a Jedi tábornokokat ne is említsem. 3 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Március 19. Hozzászólás ideje: Március 19. Nagyon szép látványos előzetes. Remélem utalnak majd a Nihilre. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 19. Hozzászólás ideje: Március 19. Tök jó jelenet amikor a padawanok sorolják mit látnak. Az nagyban hajaz a TLJ jelenetére, amikor Luke tanítja Rey-t. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Március 19. Szerző Hozzászólás ideje: Március 19. Ez a sorozat büntetni fog! 1 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 19. Hozzászólás ideje: Március 19. 4 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Tök jó jelenet amikor a padawanok sorolják mit látnak. Az nagyban hajaz a TLJ jelenetére, amikor Luke tanítja Rey-t. Nekem is ez ugrott be. Veszett jó előzetes. Baromi érdekes lesz látni ennyi jedit akcióban! 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: Március 19. Hozzászólás ideje: Március 19. 27 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Talán kicsit epikusabbra számítottam, de még így is remek előzetes. Az a zöld csajszi akit a Jedi templomba látunk Vernestra lenne? Eredetileg én is valami nagyobb szabásúra számítottam. De minél többet újranézem annál jobban tetszik, pláne nagy TV-n, fülessel. Várom nagyon. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 19. Hozzászólás ideje: Március 19. Egyértelműen jó lesz, vastag SW hangulattal. Érdekes, hogy a Jedik más öltözetben vannak a templomban és másban terepen. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Március 19. Szerző Hozzászólás ideje: Március 19. 25 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Talán kicsit epikusabbra számítottam, de még így is remek előzetes. Az a zöld csajszi akit a Jedi templomba látunk Vernestra lenne? Szerintem fogunk még előzetest kapni májusban, az majd epikusabb lesz és többet mutat 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 19. Hozzászólás ideje: Március 19. Valószínűleg az is közrejátszik az érzésemben, hogy ezt a trailert már nagyrészt láttuk rossz minőségben. 1 Válasz
kudar Hozzászólás ideje: Március 19. Hozzászólás ideje: Március 19. JesszumPepi hát most leesett az állam. Annyira nem vártam ezt a sorit, valahogy a celebrationös teaser annyira nem jött át, de most egész másképp látom a dolgokat. Ez brutál jól néz ki, és itt aztán lesz Jedi, szóval aki hiányolta őket az most örülhet...többek közt én. 2 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 19. Hozzászólás ideje: Március 19. Vajon ki lehet az a fehér köpenyes ürge, akire Mae rátámad? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Március 19. Hozzászólás ideje: Március 19. Azt hittem, nem az egy évvel ezelőtti Celebration előzetest fogják feltupírozni... Helyenként kissé furának tűnt a rendezés. Egyelőre kívárok inkább a hype-pal. A vége ígéretes volt. A hangulat nagyon PTs az jó jel. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 19. Hozzászólás ideje: Március 19. Ez az az előzetes ami inkább a titokzatosságával akar hódítani. Minden egyes kockája kérdéseket vett fel. Ez az erőssége! Szuper. 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 19. Hozzászólás ideje: Március 19. 11 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Vajon ki lehet az a fehér köpenyes ürge, akire Mae rátámad? Lehet ő lesz az az áldozat, ami miatt az egész nyomozás elkezdődik? 1 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: Március 19. Hozzászólás ideje: Március 19. Először én is csalódást éreztem hogy egy az egyben a Celebrationos előzetest adták le pár jelenettel megspékelve. De a nagy világ azt nem látta. Kivéve persze akik megnézték a kamerás verziót. A lényeg jhogy jó lesz ez és érdekes. Az egyértelműen látszik hogy ezek a Jedik teljesen mások mint a PT-érában. Máshogy tanulnak, máshogy harcolnak, máshogy öltöznek. Itt inkább a Rey-féle régebbi tanok dominálnak, amit Luke is tanított ahogy írtátok páran. Tehát a következő 100 évben kezdett valami elromlani a Rend körül aminek a vége a bukásuk lett. Legjobban az érzem ezeken a Jediken hogy tényleg a béke őrei és ez sugárzik róluk. 2 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Hát, abból kiindulva, hogy nagy bölcsességű és tudású Ki-Adi-Mundi 100 év múlva még megrendíthetetlenül állítja, hogy a Sith-ek 1000 éve kihaltak, gyanítom, ha szembe is kerülnek egy mesterrel és/vagy egy tanítvánnyal, akkor sem maradnak elég ideig életben ahhoz, hogy fecsegjenek róluk a többi Jedinek. Remélem erre figyelni fognak. A PT Jedijei szerint ezer éve nincs Sith. Yoda sem javítja ki rendtársát. Magyarán Yodának sem szabad tudnia erről. Szerintem a trailer látott Jediket mind meg fogják őlni. 2 Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Március 19. Hozzászólás ideje: Március 19. Nekem ez a trailer nem mond semmit se. Én erről a korszakról semmit se tudok. Szerintem ezt a sorozatot kihagyom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 19. Hozzászólás ideje: Március 19. Azért kell nézni, hogy megismerd. 1 2 Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: Március 19. Hozzászólás ideje: Március 19. 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Egyértelműen jó lesz, vastag SW hangulattal. Érdekes, hogy a Jedik más öltözetben vannak a templomban és másban terepen. Ez is a Köztársaság Fénykorából van. Ott hozták be először, hogy volt egy ünnepi öltözetük (ez a fehér-arany színű), és egy terepmunkára való, ami eddig inkább barna volt, ez változik itt egy ilyen aranybarnás árnyalatra. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 19. Hozzászólás ideje: Március 19. Ki-Adi Mundi mondatára reagálva: mi van, ha a sorozatban úgymond eltusolják azt, hogy egy sith-el találkoznak? Tegyük fel, hogy az előzetes végén az a 8-10 jedi tényleg szembeszáll egy sith-el, utána viszont hallgatnak erről. Nem ez lenne az első eset, hogy ilyet tennének: Köztársaság Fénykora 2. fázis SPOILER Spoiler Yodáék konkrétan eltusoltak minden Névtelennel kapcsolatos történést a Dalnai csata után, miután szembetalálták magukat velük. Az csak nem egy Kel Dor? 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 19. Hozzászólás ideje: Március 19. Észrevettétek, hogy a padawanoknak nincs hajtincse? Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Március 19. Hozzászólás ideje: Március 19. 24 minutes ago, Bence1997 said: Ki-Adi Mundi mondatára reagálva: mi van, ha a sorozatban úgymond eltusolják azt, hogy egy sith-el találkoznak? Tegyük fel, hogy az előzetes végén az a 8-10 jedi tényleg szembeszáll egy sith-el, utána viszont hallgatnak erről. Nem ez lenne az első eset, hogy ilyet tennének: Köztársaság Fénykora 2. fázis SPOILER Hide contents Yodáék konkrétan eltusoltak minden Névtelennel kapcsolatos történést a Dalnai csata után, miután szembetalálták magukat velük. Az csak nem egy Kel Dor? Az eltussolás egy sith esetében borzasztó rossz lenne. Igen, amúgy az szerintem egy kel dor Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Március 19. Hozzászólás ideje: Március 19. Szerintem is kel dor. 4 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Észrevettétek, hogy a padawanoknak nincs hajtincse? És tényleg! Vaó! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: Bence1997,
Trailer
Ajánlotta: Ody Mandrell
12 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.