Ugrás a kommentre

Teaser trailer

Bence1997

Ajánlott hozzászólás

Robert Timothy Smith instagramján megosztotta a múltheti képeket és a végén hozzátette, hogy pénteken (ami nekünk szombat hajnal) előzetest fogunk kapni. Na erre most kíváncsi vagyok. :)

https://www.instagram.com/p/C-Zbh38O1SI/?img_index=2

...Also, a teaser trailer will premiere on Friday

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Én az Acolytehoz hasonlóan megint egy hibrid előzetesre gondolok, ami nagyrészt a Celebration előzetes volt, de voltak benne új jelenetek. Mondjuk itt csak 1 perc szivárgott ki, maga az előzetes kétszer hosszabb volt, szóval meglátjuk. Abból az egy percből annyi rémlik, hogy ezek tényleg nagyon megfogják idézni a 80-as évek hangulatát.

A hozzászólás linkje

Igen, hajnali 4-kor már elkezdődik a műsor, onnantól már számíthatunk valamire. :)

Közben az instagram posztból kitörölték az előzetesre vonatkozó részt. Biztos szólt a Disney. :lol:

Szerkesztve: - Bence1997
A hozzászólás linkje

1 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

Én az Acolytehoz hasonlóan megint egy hibrid előzetesre gondolok, ami nagyrészt a Celebration előzetes volt, de voltak benne új jelenetek.

Vagy éppen hiányoztak belőle vagy alternatív jelenet került egy másik helyére. Például a Celebrationön leadott trailerben még benne voltak a neimoidiaiak, a nyilvános trailerből meg már kimaradtak, míg a "mindenki fénykardot ránt" jelenet még más szögből (szemből) volt bemutatva a celeb előzetesben.

A hozzászólás linkje

Az elején néztem, hogy ez nem is Star Wars, hanem kb a Föld a jövőben :D. Lehet ez egy másik galaxis és valahogy átjutnának a Star Wars galaxisába?

Egyébként utána nem néz ki rosszul, viszont egyelőre nem nagyon érzek semmi hype-ot

A hozzászólás linkje

Amúgy semmit nem tudok a karakterek hátteréről - ha esetleg már volt vmi kiszivárgott infó :D - de hogy Jude Law karaktere nem jedi, az 100. :D Bírnám, ha mint Haja Estree, csak valami szerkezettel magához vonzaná a kulcsot, de a trailerben úgy adják elő, mint jedi lenne. :D 

A hozzászólás linkje

Azaz érzésem, hogy még a kezdeti ötletelésnél felmerülhetett, hogy milyen érdekes lenne ha földi gyerekek egyszer csak eljutnának a Star Wars világába és miként csodálkoznának rá. Persze mivel ez teljesen kánonromboló lenne meg hazavágná a feelinget ezért nem a Földről hanem egy földszerű helyről indul a sztori. 

Szerintem jópofa, mert - legalábbis az én izlésemnek- pont eléggé megvan bolonditva a hely az űrlényekkel, a technológiával, meg sok helyen a design-választással ahhoz hogy ne merüljön fel bennem, hogy ez nem a távoli galaxisban játszodik. A belvárosi részek több szempontból is inkább a Lothalt idézik, az iskola meg sehogyse földi nekem, még akkorse ha nem nézem hogy robotok glasszálnak a sorok között. 

Leginkább az a snitt tünik földinek, ahol kertvárosi részt látunk: de még itt is egy ithori sétál az utcán. 

Régóta nem cseréltem le az avatarom, de most először nálam nagy esély van rá, hogy a "kis elefántra" fogok váltani. De még ezzel talán bevárom az első részt.

A hozzászólás linkje

A trailer nyitásánál megnéztem, hogy Star Wars trailert nézek-e, nem valami hírdetés indult el vagy véletlen valami tipikus amerikai limonádé. De nem, Star Wars ez. Hát nem tudom. Szeretem, ha az SW-ben van hétköznapiság, de ez a "földi kertváros és a panelrengeteg" elsőre még nekem is sok volt. Aztán majd elválik, hogy milyen lesz ez a kontextusban, amikor már nem csak villanásokat látni, hanem az összképet és folyamatosan. Nagyon jól is elsülhet. Egyelőre nem győzött meg, de akár még a kedvenc bolygóm is lehet.

A többi viszont már jobban festett, az már nagyon Star Warsos volt, kis sötét hangulattal. Ez az, ami a Celebration trailer idején meglepett, hogy elég dark. Szerintem olyan "Kincses sziget az űrben" lesz ez, Stranger Things beütéssel.

Viszont én sem érzem, hogy annyira várnám. Hiányzik a szikra. Kicsit többet villanthatnának a sztoriból (egyelőre ez inkább random egymásra vágott képek halmaza), vagy nem tudom. 

58 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Egyébként ez az UK-ban játszódik?

Az X-szárnyúak és az alapján, hogy már milliószor elmondták, hogy a Mandoverzum része, szerintem a régi Sith Birodalomban játszódik. :P 

1 órával korábban, Ody Mandrell írta:

Ismerik a Jediket, szóval ez biztos a messzi-messzi galaxis. :)

Szerintem az is elég árulkodó, hogy az egyik főszereplő egy ortolan, az utcán pedig ithorian sétáltat kutyát. :) 

A hozzászólás linkje

Húú ez nekem nagyon bejön. Pontosan azért amit @Bomarr írt. Mintha földi gyerekek eljutnának a Star Wars világába. Hányszor álmodoztam erről a nyolcvanas években.

Ráadásul olyan a hangulata mintha Spielberg rendezte volna a nyolcvanas években. Mint az ET. Egy kalandfilm. Engem megvett kilóra.

A hozzászólás linkje

Nekem semmit nem mozgatott meg. Ez egy sorozat, ami nyomokban Star Wars-t tartalmaz. A hangulat nem fogott meg, ez a rettenetesen Földet idéző kertvárosi környezet megint csak kidob, a karakterek sem fogtak meg. 

Valószínűleg kötelesség miatt megnézem, de nagy rajongója nem leszek. 

Mondjuk a látvány az pazar, el kell ismernem. De néhány X-szárnyú meg a Jedi szó hallatán már nem ugrálok örömömben. 

A hozzászólás linkje

Hello There,  

Jó régen nem írtam már, de ez a kis trailer bevonzott. Nem tudom miért, de ez nekem várós. Remélem meglepnek jó értelemben véve. Amennyire nem ugráltam az Ahsoka utolsó 2 epizódjáért és amennyire a Acolyte sem tudott bevonzani, annyire felvillanyozott ez. Nekem még az amerikai kisváros filing is tetszett. 

Azt meg remélem, hogy Dr. Watson jedi lesz, nem pedig egy imposztor. 

Szerkesztve: - cyrano
A hozzászólás linkje

Csatlakozom @Bomarrhoz és @Frenkiehez!

Azt nem szeretném, hogy a FÖLD feltűnjön az sw ben. 

De valóban ez egy féle crossovernek néz ki a star wars és a gyerekkori álmaim között. Elég nagy az sw galaxis ahhoz, hogy egy földszerű bolygó gyermek lakóival hozzák el azt az érzést. Ez hangulat mindent megér. 

Szerintem nálam nagy sikere lesz. 

Szerkesztve: - csoli1138
A hozzászólás linkje

2024. 08. 10. - 11:53, Dzséjt írta:

A trailer nyitásánál megnéztem, hogy Star Wars trailert nézek-e, nem valami hírdetés indult el vagy véletlen valami tipikus amerikai limonádé. De nem, Star Wars ez. Hát nem tudom. Szeretem, ha az SW-ben van hétköznapiság, de ez a "földi kertváros és a panelrengeteg" elsőre még nekem is sok volt. Aztán majd elválik, hogy milyen lesz ez a kontextusban, amikor már nem csak villanásokat látni, hanem az összképet és folyamatosan. Nagyon jól is elsülhet. Egyelőre nem győzött meg, de akár még a kedvenc bolygóm is lehet.

A többi viszont már jobban festett, az már nagyon Star Warsos volt, kis sötét hangulattal. Ez az, ami a Celebration trailer idején meglepett, hogy elég dark. Szerintem olyan "Kincses sziget az űrben" lesz ez, Stranger Things beütéssel.

Viszont én sem érzem, hogy annyira várnám. Hiányzik a szikra. Kicsit többet villanthatnának a sztoriból (egyelőre ez inkább random egymásra vágott képek halmaza), vagy nem tudom. 

Dettó. :shocked:

Ez így elsőre nem űroperának, hanem sci-finek néz ki. Valószínűleg ez lesz az első SW sorozat, ami abszolút nem az én világom lesz. Csak kapkodtam a fejem, hogy mi a tökömet nézek, nekem ez nem SW hanem valami nyomokban SW-t tartalmazó ... kísérletezős valami. Mindegy, jövőre Andor, aztán Ahsoka, remélhetőleg ez csak egy egyszeri kalandozás lesz a sci-fi területén, és akkor legalább egy olyan réteget meg tud szólítani, amit amúgy az SW alapból nem tudna.

A hozzászólás linkje

A trailer nem rossz, de ez egy egészen másféle SW, mint amit megszoktunk. Volt már többször formabontás a közelmúltban, lásd az Andor komorságát vagy akár az Acolyte kirándulását egy korábbi időszakba, de ennyire talán még sosem távolodtunk el az általunk szeretett galaxistól.

Ettől persze még lehet majd állati jó, meg úgy általában azt gondolom, nem baj, ha kisérleteznek, mernek új irányokban gondolkozni a készítők. Meglátjuk, hogy ez mennyire jön be.

A hozzászólás linkje

Őszinte leszek, nem sok mindent tudok előztesen a sorozatról, de engem nem győzött meg egyelőre ez a kis betekintő, hogy ez nekem készült. Alapvetően sem kedvelem az olyan alkotásokat, ahol gyerekek a főszereplők és egy-két pillanatot leszámítva a SW hangulat is hiányzott... Persze megvárom a rendes előzetest, meg majd egy esélyt mindenképpen adok a sorozatnak, de aztán lehet ez lesz az első kánon SW, amit nem nézek végig. 

A hozzászólás linkje

Engem öszintén totál ledöbbent, hogy itt ez ennyire megosztó. Ráadásul azok után, hogy annyiféle műfajt láttunk már SW köntösbe göngyölve. Ott van az Andor. A hangulat vagy a sztorivezetés terén az aztán tényleg nagyon SW idegen. Tele van olyasféle realizmussal, ami konkrétan homlokegyenest szembemegy azzal a mesei hangulattal, amit a Saga képvisel. Én imádom, szó se róla. Kedvenc SW sorozatom. Azzal a kis csillagozással hogy teljesen átjön, amit tudunk is a nyilatkozatokból: hogy az alkotók nincsenek olyan őrült módon oda az SW-ért. Emiatt nem is akarták reprodukálni.

Miután az Andort itt az emberek túlnyomó többsége kedvelte, meglep, hogy pont ez a teaser van elkönyvelve SW idegennek, pedig már a sorozat alapvetése is nagyon Star Warsos. A főszereplő a csillagokba vágyik és el akar indulni a nagy kalandra... hát nem ezzel indult Anakin, Luke és Rey története is? (mielőtt valaki megszólna érte: Reynél ez nincs annyira konkrétan kimondva de nagyon erősen érzékeltetve van az ep.7 elején). Azért nem Star Warsos, mert nem egy sivatagbolygóról indulunk vagy mert valszeg nem lesz jedi? Félre ne értsetek. Nem beszólni akarok. Ha nem tetszik hát nem tetszik. Senkire nem akarom ráerőltetni, hogy rajongjon ezért a teaserért (aminek egyébként szerintem a legnagyobb előnye épp az hogy nem árul el sokat... a sztorit majd a sorozatból szeretném megismerni). Egyszerüen csak tényleg nem értem a dolgot.

A hozzászólás linkje

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.