Darth Krande Hozzászólás ideje: 2014. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 1. David Prowse a HungaroCon - on mesélte, hogy a Jedi idején (a színészekre vonatkozó biztosítás miatt) őt szinte már nem is hagyták vívni, pedig ő eredetileg kaszkadőr Jó az a kép Cin Drallig mesterrel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 8. (szerkesztve) Az SW csatornára fel lett töltve The Beginning: Making Star Wars: Episode I The Phantom Menace (Full Version) Szerkesztve: 2014. Április 8. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 8. Jó kisfilm, érdemes megnézni. Anno rajta volt az EPI DVD -n is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DarthMaul31 Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 21. A legnagyobb meglepetés számomra a hat rész alatt, hogy E. T. is szerepet kapott a Phantom Menace-ben: Erre számítottam volna a legkevésbé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 14. Ez fel sem tűnt eddig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 21. (szerkesztve) Remélem nem volt még(bocs nem lapoztam vissza 20 oldalt) Már a dvd-n is gyanús volt, de a BD-nek "hála" egyértelmű, hogy ez a Windu nem Samuel L. Jackson: Szerkesztve: 2014. November 21. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 21. Sose értettem, hogy ha Samuel nem ért rá akkor miért tették a dublörét ennyire látható helyre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2014. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 21. Hoppácska, lehet hogy Windu alakváltó volt? Máris egy újabb remek alapanyag a spin-off-hoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2014. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 21. Vagy nem is Windu az egyetlen fekete ember a galaxisban az idő tájt és őt láthatjuk a képen az, hogy még Jedi is csak hab a tortán Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 21. A jelenetben a kancellár a Jedi Tanáccsal érkezik meg a Naboo-ra. Ott egy fekete sincs Windun kívül. Ezt egy utóforgatáson vették fel, ahol Jackson már nem ért rá ezért játsza a szerepét egy dublőr. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 21. Vagy nem is Windu az egyetlen fekete ember a galaxisban az idő tájt és őt láthatjuk a képen az, hogy még Jedi is csak hab a tortán egyezik a jelmez. Ez Windu(akar lenni) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 21. Miket nem vesztek ti eszre!? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 21. Ezt a dublőrt úgy hívják, hogy Ahmed Best. Sok ilyen cameo van itt az utolsó jelenetben: Ben Burtt és McCallum is feltűnik pl. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 21. Ezt a dublőrt úgy hívják, hogy Ahmed Best. Sok ilyen cameo van itt az utolsó jelenetben: Ben Burtt és McCallum is feltűnik pl. Utóbbi kettőt tudtam "Jar-Jar-t" nem, de tényleg! csúcs! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 21. Állítólag Best volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 21. Bestnek az ep.2 bárjelenetében van cameo-ja. Ez nem ő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 21. Pedig meg vagyok győződve róla, hogy valahol olvastam miszerint ő volt az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 22. Pedig meg vagyok győződve róla, hogy valahol olvastam miszerint ő volt az. Én is így tudtam, de tegnap utána olvastam, és már mindenhol csak egy dublőrnek írták. Furcsa, mert emlékszem, hogy anno még Achmed Bestet jelölték meg ebben a jelenetben, mint "áll-Windu." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 22. (szerkesztve) Jó lenne tudni mi az igazság. A zoomolt képeken már tényleg nem hasonlít Best -re. Szerkesztve: 2014. November 22. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 22. Lehet a Lucasfilmtől csak poénból állították, majd a Blu-ray verzióval kiderült az igazság. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2014. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 10. Amúgy az a figura a Tatooine-on tényleg Quinlan Vos volt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 11. Nem tudom pontosan, azt hiszem, csak utólag belemagyarázták. Úgy tudom Vos karakteréhez az említett figura volta a minta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 11. Így van, Vos karakterét erről az ep1-es csávóról mintázták, aztán az EU beleerőszakolta jó nagy lompossal a sztoriba, hogy az ott tényleg Quinlan Vos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2014. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 11. Szóval akkor az ott elvileg egy másik kiffar, Vos egy fajtársa. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 12. Szóval akkor az ott elvileg egy másik kiffar, Vos egy fajtársa. Egészen addig, míg az új kánon nem mond mást... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 12. A starwars.com szerint (ahol amennyire tudom, csak kánon infókat tüntetnek fel az adatlapokon), Quinlan Vos szerepelt az I. részben, ami arra utal, hogy a hivatalos álláspont szerint is őt látjuk Mos Espában. Bár kevésbé hiteles (a nagy baromságokat azért kiszűrik), a Wookieepedia Canon szekciója is megerősíti Quinlan tatooine-i feltűnését. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 15. Lehet, hogy volt már erről szó, de igaz, hogy Anakinnak a filmben néha Vader árnyéka van? Én még sosem láttam, de beugrott, hogy régen erről is ment pletyka.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 15. Az nem az EPII -ben volt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 15. Az nem az EPII -ben volt? Az is jöhet, ott sem láttam.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 28. Az EPI -re hangolódván megnéztem a BD extráit. az EPI -es Naboo szekcióban van egy Dennis Muren interjú amiben a Nabooi csatáról beszél. Szinte hihetetlen, de a gungákon és a robotokon kívül minden valós! A mező (ezt tudtuk), de még a tankok is amik min modellek amiket felrobbantottak, ütköztettek, stb. Hihetetlen, hogy még ennyi idő után is meg tudnak lepni mennyire modell centrikus ez a film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.