RacerX Hozzászólás ideje: 2020. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 15. (szerkesztve) Akit érdekel, ezen a linken megnézheti, hogy mivel és mennyit kockult tavaly ps4-en, milyen eredményeket szerzett. Nekem csupán 823 órányi jött össze. Szerkesztve: 2020. Január 15. - RacerX 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2020. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 15. 29 perccel korábban, RacerX írta: Akit érdekel, ezen a linken megnézheti, hogy mivel és mennyit kockult tavaly ps4-en, milyen eredményeket szerzett. Nekem csupán 823 órányi jött össze. Ez egy jó ötlet a Sony részéről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Január 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 15. Minő meglepő, hogy nálam a Horizon: Zero Dawn lett az első. De azért kijött pár "hm..." adat. Egy éve és két hónapja van PS4-em, de így is 202 napot játszottam vele, egyszer egyhuzamba 10 órát (ez tuti akkor volt, amikor megvettem, az első négy nap irdatlan sokat nyomtam, végül azért álltam le, mert a szemem már lángolt és folyamatosan könnyezett - na, akkor pár napig csak ilyen 1-2 órát játszottam). És az is meglepő, hogy a legtöbbet csütörötkönként játszottam - pedig eskü péntekre vagy hétvégére tettem volna. Az is meglepett, hogy a Wolfenstein: Youngblooddal (ami amúgy meg sincs ) többet játszottam online, mint a Battlefront 2-vel. Bár esélyes, hogy a sok (rövid) meccs miatt érzem többnek a BF2-t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2020. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 15. Fortnite-al játzottam a legtöbbet az évben, 278 óra. 1492 órát játszottam összesen, legtöbet szombat esténként. 14 óra volt a legtöbb amit egyhuzamban játszottam. Ez valószínűleg a Fallen Order lehetett. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2020. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 15. Nekem a Witcher 3 volt a legtöbb 218 órával. 256 napot játszottam. A leghosszabb egyhuzamban 8 óra volt. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 15. Nekem ezt írja ki: "A PLAYSTATION 2019-es összefoglalója csak bizonyos helyeken áll rendelkezésre. A felhasználóknak legalább 18 évesnek kell lenniük, és 2019-ben több mint 10 órányi játszott játékkal kell rendelkezniük december 10. előtt." Oké hogy tavaly nem játszottam sokat, de azért 10 óránál biztos többet konzoloztam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2020. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 15. 26 perccel korábban, Bomarr írta: Nekem ezt írja ki: "A PLAYSTATION 2019-es összefoglalója csak bizonyos helyeken áll rendelkezésre. A felhasználóknak legalább 18 évesnek kell lenniük, és 2019-ben több mint 10 órányi játszott játékkal kell rendelkezniük december 10. előtt." Oké hogy tavaly nem játszottam sokat, de azért 10 óránál biztos többet konzoloztam Úgyanezt kaptam én is, pedig mind a két kritériumot (a 18-éves és a 10 óra játék) is teljesítettem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2020. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 15. 2 órával ezelőtt, Bomarr írta: Nekem ezt írja ki: "A PLAYSTATION 2019-es összefoglalója csak bizonyos helyeken áll rendelkezésre. A felhasználóknak legalább 18 évesnek kell lenniük, és 2019-ben több mint 10 órányi játszott játékkal kell rendelkezniük december 10. előtt." Oké hogy tavaly nem játszottam sokat, de azért 10 óránál biztos többet konzoloztam Ugyanez jött ki nekem is. Mondjuk nálam igaz. Tavaly szerintem csak kétszer kapcsoltam be. Először mikor a Last Jedit néztük rajta májusban egy sw-talin, másodszor mikor novemberben az unokaöcsémnek megmutattam hogy néz ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 15. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2020. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 17. Áprilisról szeptemberre tolták a Cyberpunk megjelenését. Ha ezzel is a minőséget szolgálják, akkor én nem bánom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Január 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 17. Tuti, hogy a minőséget szolgálják, mégis csak a CD Projekt RED-ről van szó. Én amúgy buzgón imádkoztam is ezért. Az, hogy a Reisdent Evil 3, a The Last of Us: Part 2 és a Cyberpunk 2077 ennyire egy halmazba került, pénzügyi rémálomnak tűnt. De így legalább ezt arrébb tették (ebből ugye gyűjtőit rendeltem elő), nem is kicsit, ráadásul a szülinapom körnéykére, így már nem kell azon törnöm a fejem, hogyan lesz meg mindhárom játék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 17. Ha jól tudom, az Avengers játékot is eltolták őszre. Szép kis őszi dömping lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Január 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 17. Igen, az is őszre csúszott, bár az annyira engem nem érdekel. Még semmi olyat nem mutattak, ami felkeltette volna a figyelmemet. De az tény, hogy a tavasz és az ősz is erős lesz, az ünnepekkor meg ugye jön a PS5 és az Xbox Series X, amik a téli dömpingre valószínűleg még berántanak pár erős címet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 18. 16 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Ha jól tudom, az Avengers játékot is eltolták őszre. Szép kis őszi dömping lesz. A legszebb az egeszben, hogy valószínű, hogy a Marvel játékának csúsztatása mögött a Cyberpunk elkerülése is ott állt mint ok, erre beszívják mert a CDPR is kénytelen halasztani 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2020. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 5. Megvettem én is PS4-re a Witcher 3-at. Most 2790 ft. Kiváncsi leszek milyen. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2020. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 8. Én a Pókember játékot vettem meg. Kíváncsi leszek milyen lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 26. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2020. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Március 6. Na ezt nagyon de nagyon várom. https://sg.hu/cikkek/film/140119/last-of-us-tevesorozat-keszul 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Március 10. Tetszik ez a trend, hogy egyre több konzol exkluzív jön PC-re. Most pl. a Horizon Zero Dawn-t jelentették be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2020. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Március 10. 1 órával korábban, Darth Cupsy írta: Tetszik ez a trend, hogy egyre több konzol exkluzív jön PC-re. Most pl. a Horizon Zero Dawn-t jelentették be. A Horizon csak azért jön, hogy megvetessék veled a PS5-öt. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Március 10. 38 perccel korábban, Dei írta: A Horizon csak azért jön, hogy megvetessék veled a PS5-öt. Hát arra várhatnak, féllábon... el fognak zsibbadni, nekem max. akkor lesz konzolom, ha hozzám vágnak egyet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2020. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Március 10. 2 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Hát arra várhatnak, féllábon... el fognak zsibbadni, nekem max. akkor lesz konzolom, ha hozzám vágnak egyet. Én is ezt mondtam még 3 éve is. Más. Most végeztem a Heavy Rain-nel. Én ilyen fantasztikusan jó játékkal már rég játszottam. Minden méter amit megtettem aranyat ért. A többszálon futó történet elképesztően izgalmas, a karakterek nagyon jók. A dark-os ,állandóan esőömlős külvárosi környezet nagyon hangulatos. A Beyond: two soulsnál jobban tetszett. Szombaton vagy 5 órát játszottam vele mert alig bírtam abbahagyni. Na meg hogy a döntéseknek milyen súlya van. Itt tényleg meghal a karakter ha rosszul döntesz. A végén is totál lehidaltam hogy játékban ilyet megcsinálnak. Spoiler Pl Madisonnal mikor Scott lakásán járunk a lebukása után, ugye Scott felgyújtja a lakást és Madisont bezárja a rejtett szobába. Kitörtem a falat, majd botorkálok kifele az égő lakásból, megyek az ablakhoz. Madison kinéz és mondja hogy túl magas nem jó leugorni mert meghalhat. 2 lehetőséget adott a játék. Ne ugorj és ugorj. Én mondom magamban hogy Madison túlzott és az ugrást választottam. Gondoltam majd kimászik a párkányra és el kell navigálnom a tűzlétrához. Hisz nem halhat meg egy ilyen pozitív karakter. Aztán kimászik és leugrik, és meghal. Én meg kezemben a kontroller-elcsak néztem hogy most mi van. Vártam a videót hogy felkel töröttt lábbal, de nem jött a videó. Tényleg megöltem Madisont. Ez úgy nagyon durva. A másik eset meg Norman az FBI-os csávó esete. Megtalálja Shaunt, de Scott rátámad. Dulakodunk, majd Scott elszalad. Utánamegyünk és egy mozgó szalagon verekszünk. Kétszer lassú voltam, illetve elvétettem a megfelelő gombot, így Scott legyőzte Normant, aki szépen ájultan belehullott a mozgó szalagról egy zúzógépbe. Ott is csak néztem. A vége meg hogy Scott nem nyerte el a méltó büntetését kicsit kiakasztott. Hát azért csak megölt 8 gyereket merthogy a drágalátos részeges apukája anno nem mentette meg a tesvérét. Igazi elborult agyú szemétláda, hisz a mai gyerekek ,illetve apák nem tehetnek az apja régmúlt bűnéről. Kinyírtam volna erre az a vége hogy sétál az utcán. De gondolom több vége is van. Gondolom hogyha máshogy döntök bizonyos helyzetekben ,akkor máshogy megy a story is tovább és más a vége. Valaki le tudná írni hol vannak a fontos döntési pontok? Vannak nyilvánvalóak ,de lehet van olyan is ami nem jött át. Párszor még végigvinném. Kiváncsi leszek a Detroit : Become Human ehhez képest mennyire lesz vagy jó. A fejlesztők ugyanazok. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Március 10. 3 perccel korábban, Frenkie írta: Kiváncsi leszek a Detroit : Become Human ehhez képest mennyire lesz vagy jó. A fejlesztők ugyanazok. Szerintem el fogsz tőle ájulni. Szenzációs játék. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2020. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Március 11. 16 órával ezelőtt, Dei írta: A Horizon csak azért jön, hogy megvetessék veled a PS5-öt. Engem anno pont a Horizon győzött meg, hogy vegyek PS4-et. Mai napig egyik kedvenc játékom. @Frenkie Az Until Dawnt ismered? Én a napokban fejeztem be, bár már régebben beszereztem. Ott szintén a pillangóhatás az egyik legfontosabb elem (bár talán nem olyan mértékben, mint a Detroitban). Minden esetre engem meglepett, milyen komoly következményei lehetnek egy-egy apró bakinak, vagy rossz döntésnek. Gyakorlatilag egy interaktív "horrorfilm", ahol rajtad múlik, ki marad életben. Arról nem is beszélve, hogy az atmoszférája telitalálat. A zs-kategóriás horrorfilmek után felüdülés volt végre egy jó horror-sztorit átélni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Március 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Március 11. (szerkesztve) 14 órával ezelőtt, Frenkie írta: Én is ezt mondtam még 3 éve is. Ja, én is így voltam vele másfél éve, most meg már azon gondolkodom, hogyha bejelentik a Horizon 2-t PS5-re, akkor lesz egy PS5-öm frissen, melegében. Heavy Rain: igen, több vége van. Van egy nagyon pozitív is, és még pár árnyalat. Spoiler Abban Scott meghal, Norman lezárja az ügyet és felhagy a szemcsi használatával - ami máskülönben megölné -, Ethan és Madison összebútoroznak és Shaun is hozázjuk költözik. Viszont nehéz megítélni, mik a fontos döntések, mert mindegyiknek szerteágazó hatása lehet. Én nekem a következőképpen sikerült összehozni a legjobbat: Spoiler Ethannal minden kérést teljesítettem, így időben eljuthatott Shaunhoz. Normannal a virtuális valóságban kell a fejtörőket gyorsan megoldani (és, hogy ő is megússza, a valóságban küzdeni kell a függősége ellen), így ő is eljuthat Shaunhoz, és végül megölheti Scottot. Illetve Madisont és Ethant összeboronáltam, és Madisonnal is jó irányba vittem a nyomozást (a drogárusnál is megtaláltam a szükséges infót, és a discóban is sikerült kivallatni a fickót). És persze, minden halálos QTE-t túl kell élni. Azért is jó, ha Norman és Madison is nyomon van, mert ha Ethant lecsukják a játék egy pontján, a másik kettő még megmentheti Shaunt és kinyírhatja Scottot. Illetve Norman akár segíthet is Ethannak megszökni a sittről. De, hogy ez segít-e? Igazából a Heavy Rain szerintem a Quantic Dream legszövevényesebb játéka. Inkább az életben maradásra és az ügy folyamatos mozgatására van szükség. Meg reflexekre. Megjegyzem, első nekifutásra én sem értem el túl jó eredményt, Ethant lecsukták, Normant a nagydarab néger csávó savba lógatta, Madisont meg megfolytotta Scott, pont miután megtalálta Shaunt. A Detroit: Become Humant szerintem is imádni fogod. Más jellegű játék, mint a Heavy Rain, sokkal epikusabb, de nagyon ott van a szeren. Talán nem is annyira szövevényes, de számomra mindenképpen a Quantic legjobb játéka, és nem azért, mert sci-fi. 1 órával korábban, Darth Sky írta: Az Until Dawnt ismered? Én a napokban fejeztem be, bár már régebben beszereztem. Ott szintén a pillangóhatás az egyik legfontosabb elem (bár talán nem olyan mértékben, mint a Detroitban). Minden esetre engem meglepett, milyen komoly következményei lehetnek egy-egy apró bakinak, vagy rossz döntésnek. Gyakorlatilag egy interaktív "horrorfilm", ahol rajtad múlik, ki marad életben. Arról nem is beszélve, hogy az atmoszférája telitalálat. A zs-kategóriás horrorfilmek után felüdülés volt végre egy jó horror-sztorit átélni. Az Until Dawn én is csak ajánlani tudom, nagyon hangulatos játék. A B-kategóriás tinihorrorok zsánerében indul, de nagyon hamar túlnő rajta. És igen, ott is érdekes dolgok születhetnek rossz döntések hatására. 19 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Tetszik ez a trend, hogy egyre több konzol exkluzív jön PC-re. Most pl. a Horizon Zero Dawn-t jelentették be. Szerintem azért ne szokj hozzá. Ha megnézed, olyan PS4-exkluzívok jelennek meg hirtelen PC-re, amik már több évesek, vagy a fejlesztőjük összerúgta a port a Sony-val. És a Sony bosszú hosszú. Nem a véletlen műve, hogy amikor a Quantic Dream hirtelen felhagyott a PS-exkluzívok gyártásával és bejelentette a portékáit PC-re, az alig pár hónapos Detroitot a Sony kiadta ingyen a PS Plus előfizetőknek (ráadásul az utolsó pillanatban dobták be a Detroitot a már bejelentett Soccer-játék helyett, ez is mutatja, hogy a Sony begurult). Ezzel úgy alávágott a Quanticnak, hogy csak úgy füstölt. És ja, nagyon úgy fest a dolog, hogy a Sony azért ilyen engedékeny most (már amennyiben engedékenységről van szó, mert azért túlzásba nem viszik a PC-s megjelenést), mert jön a PS5 és ezzel a húzással még szerezhetnek vevőket. De azért feltűnő, hogy a Sony zászlóshajók, mint az Uncharted-széria és a The Last of Us nem készül PC-re, de God of War sem nagyon fog. Bedobtak néhány csalit és tuti kifognak pár halacskát a PS5-nek. És jól is teszik, sőt, lényegében a Sony egyeduralkodóvá válhat a konzolpiacon most, hogy a Microsoft kiszállt a buliból, viszont ezzel még elszipkázhat "pár" ügyfelet. Szerkesztve: 2020. Március 11. - Dzséjt 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Március 11. 1 órával korábban, Dzséjt írta: Szerintem azért ne szokj hozzá. Ha megnézed, olyan PS4-exkluzívok jelennek meg hirtelen PC-re, amik már több évesek, vagy a fejlesztőjük összerúgta a port a Sony-val. És a Sony bosszú hosszú. Nem a véletlen műve, hogy amikor a Quantic Dream hirtelen felhagyott a PS-exkluzívok gyártásával és bejelentette a portékáit PC-re, az alig pár hónapos Detroitot a Sony kiadta ingyen a PS Plus előfizetőknek (ráadásul az utolsó pillanatban dobták be a Detroitot a már bejelentett Soccer-játék helyett, ez is mutatja, hogy a Sony begurult). Ezzel úgy alávágott a Quanticnak, hogy csak úgy füstölt. És ja, nagyon úgy fest a dolog, hogy a Sony azért ilyen engedékeny most (már amennyiben engedékenységről van szó, mert azért túlzásba nem viszik a PC-s megjelenést), mert jön a PS5 és ezzel a húzással még szerezhetnek vevőket. De azért feltűnő, hogy a Sony zászlóshajók, mint az Uncharted-széria és a The Last of Us nem készül PC-re, de God of War sem nagyon fog. Bedobtak néhány csalit és tuti kifognak pár halacskát a PS5-nek. És jól is teszik, sőt, lényegében a Sony egyeduralkodóvá válhat a konzolpiacon most, hogy a Microsoft kiszállt a buliból, viszont ezzel még elszipkázhat "pár" ügyfelet. Eddig is megvoltam PS exkluzívok nélkül, ezután is megleszek, ha mégis jön pár PC-re, akárhány évesek is, az csak jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2020. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Március 11. 9 órával ezelőtt, Darth Sky írta: @Frenkie Az Until Dawnt ismered? Én a napokban fejeztem be, bár már régebben beszereztem. Ott szintén a pillangóhatás az egyik legfontosabb elem (bár talán nem olyan mértékben, mint a Detroitban). Minden esetre engem meglepett, milyen komoly következményei lehetnek egy-egy apró bakinak, vagy rossz döntésnek. Gyakorlatilag egy interaktív "horrorfilm", ahol rajtad múlik, ki marad életben. Arról nem is beszélve, hogy az atmoszférája telitalálat. A zs-kategóriás horrorfilmek után felüdülés volt végre egy jó horror-sztorit átélni. Anno mikor megvettem a PS4-et ajánlottátok többen, azóta meg is vásároltam, idén szeretném végigjátszani. Most a Detroit: BH jön. 8 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Heavy Rain: igen, több vége van. Van egy nagyon pozitív is, és még pár árnyalat. Spoileres tartalom megtekintése Abban Scott meghal, Norman lezárja az ügyet és felhagy a szemcsi használatával - ami máskülönben megölné -, Ethan és Madison összebútoroznak és Shaun is hozázjuk költözik. Viszont nehéz megítélni, mik a fontos döntések, mert mindegyiknek szerteágazó hatása lehet. Én nekem a következőképpen sikerült összehozni a legjobbat: Spoileres tartalom megtekintése Ethannal minden kérést teljesítettem, így időben eljuthatott Shaunhoz. Normannal a virtuális valóságban kell a fejtörőket gyorsan megoldani (és, hogy ő is megússza, a valóságban küzdeni kell a függősége ellen), így ő is eljuthat Shaunhoz, és végül megölheti Scottot. Illetve Madisont és Ethant összeboronáltam, és Madisonnal is jó irányba vittem a nyomozást (a drogárusnál is megtaláltam a szükséges infót, és a discóban is sikerült kivallatni a fickót). És persze, minden halálos QTE-t túl kell élni. Azért is jó, ha Norman és Madison is nyomon van, mert ha Ethant lecsukják a játék egy pontján, a másik kettő még megmentheti Shaunt és kinyírhatja Scottot. Illetve Norman akár segíthet is Ethannak megszökni a sittről. De, hogy ez segít-e? Igazából a Heavy Rain szerintem a Quantic Dream legszövevényesebb játéka. Inkább az életben maradásra és az ügy folyamatos mozgatására van szükség. Meg reflexekre. Megjegyzem, első nekifutásra én sem értem el túl jó eredményt, Ethant lecsukták, Normant a nagydarab néger csávó savba lógatta, Madisont meg megfolytotta Scott, pont miután megtalálta Shaunt. Köszi. Amiket írtál jeleneteket az nálam is több előfordult, de valamelyik nem. Tervezem majd még más aspektusból is végigjátszani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Március 11. Na hogy itt is legyen egy kis hír: nem lesz júniusban E3! Live formájában esetleg bemutatják majd a készülő játékokat, de maga a rendezvény nem lesz megtartva. A Gamescon egyelőre nincs (még) veszélyben... https://www.gamestar.hu/e3/e3-2020-torolve-canceled-nem-lesz-275616.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Március 12. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2020. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Március 13. 2020. 03. 11. - 23:20, Bence1997 írta: Na hogy itt is legyen egy kis hír: nem lesz júniusban E3! Live formájában esetleg bemutatják majd a készülő játékokat, de maga a rendezvény nem lesz megtartva. A Gamescon egyelőre nincs (még) veszélyben... https://www.gamestar.hu/e3/e3-2020-torolve-canceled-nem-lesz-275616.html Dzséjt tavalyi írása amúgyis azt érzékelteti hogy már szinte lényegtelen az E3. Tavaly is a stúdiók már külön rendezvényeken mutatták be a játékaikat ha jól emlékszem. Tehát mindegy hogy most elmarad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.