Slees Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Panasonic akció! Talán nálunk is lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Akkor nincs gond. Valószínűleg a kardozás bemutatása volt a lényeg, és ezért vágták ki ezt a távoli snittet. Az előbbire három korábbi HSz-em szerint én is gondoltam de a másodikra viszont már nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Már csak egy "noooo!" hiányzik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Csak egy megjegyzés a HD-hangokhoz: hallani a különbséget a sima DTS és DTS HD Master között. Olyannyira, hogy nekem már egyből feltűnik, ha egyazon anyaghoz ott van mind a két DTS hangsáv. A jóhoz nem nehéz hozzászokni. Úgyhogy alig várom az angol HD-s hangsávot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodinhoo Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Most olvasgattam (IGEN, külföldi fórumon), hogy egyesek szerint az Ep6-ban a fénykardok maradéktalanul javítva vannak. Láttam már itt is pár nagyon reménykeltő belinkelt képet, de ha ez tényleg így igaz, akkor számomra egy nagyon fájó pont ki van pipálva, és nagyon fogok örülni. Szóval, aki látta már (reaper?) az meg tudja ezt erősíteni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Szerintem a Jediben nincsen semmi olyan a kardokkal, amikben a direkte kötözködők örömüket lelnék Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Aki attól tartott az előzetesek alapján, hogy Vader megirigyelte Mace Windu kardját, megnyugodhat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodinhoo Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Szerintem a Jediben nincsen semmi olyan a kardokkal, amikben a direkte kötözködők örömüket lelnék A fenébe, pedig úgy szerettem volna ezt tenni, gyorsan találni kell valami mást, amit le lehet húzni. Viccet félretéve ez nagyon jóó hír, már nem is érdekel az Ep4-es fehér kard. Ezeket a jedis rózsaszín neonrudakat sokkal jobban utáltam. Éljen, éljen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodinhoo Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Aki attól tartott az előzetesek alapján, hogy Vader megirigyelte Mace Windu kardját, megnyugodhat. Ez az iso fájlból van? Bejövős. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Ez az iso fájlból van? Bejövős. A ripből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Jól néz ki. Ez már tényleg vörös. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. (szerkesztve) Aki sógorék közelében lakik, annak egyszerűbb onnan megvennie szerintem, kicsivel olcsóbb ott a kiadvány http://www.mediamarkt.at/mcs/catentry/STAR-WARS-1-6,10255,42001,192051.html Viszont az Xpress-nél baromi jófejek http://www.xpress.hu/dvd/keres.asp?GOMB=41&KERES=97 Szerkesztve: 2011. Szeptember 5. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Azért nem kicsi a különbség: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Kint van a prequel trilógia is, várhatóak a hírek a változtatásokról. Csupa fül vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. (szerkesztve) Aki attól tartott az előzetesek alapján, hogy Vader megirigyelte Mace Windu kardját, megnyugodhat. Ezt nem értem. Még nem is olyan régen azon vetyengtek, hogy itt a kard nem vörös. Pont Adywan hozta fel bizonyítékként ezt a jelenetet. "Azóta" odakerült a vörös halo. Ki érti ezt? Én nem az biztos. Viszont az Xpress-nél baromi jófejek http://www.xpress.hu/dvd/keres.asp?GOMB=41&KERES=97 Azt a mindenit! Ez aztán az akció! Máris szétnézek a kínálatban, hátha én kapom az ajándék pakkot. Az xpress a király. Ez a Yoda/Windu kép valami meseszép! Eddig jók a hírek, pedig fel voltam készülve a további fikaáradatra. Szerkesztve: 2011. Szeptember 5. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Végre jöttek normális, fullHD képek az ep1-ből. Iszonyatosan jó minőség, nem hiszek a szememnek. Amit ezek a képminőséggel műveltek... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. (szerkesztve) Most akkor lesz DTS-HD angol a lemezeken? Az osztrákoknál azt írják lesz. Szerkesztve: 2011. Szeptember 5. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Végre jöttek normális, fullHD képek az ep1-ből. Iszonyatosan jó minőség, nem hiszek a szememnek. Amit ezek a képminőséggel műveltek... Betennéd a linkjüket, Tibi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Yodaaaaa! K*RVA JÓÓÓÓ!!!!! Az Xpress meg egyenesen király! Bár a felajánlott filmek háát... na... alapesetben nem venném meg, de azért az a Terminator Salvation és a Fedőneve: Donnie Brasco nem lesz visszautasítva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. (szerkesztve) http://img10.imageshack.us/img10/6392/millenniumfalconblurayr.png http://img21.imageshack.us/img21/6392/millenniumfalconblurayr.png http://img851.imageshack.us/img851/6392/millenniumfalconblurayr.png http://img508.imageshack.us/img508/6392/millenniumfalconblurayr.png Szerkesztve: 2011. Szeptember 5. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. (szerkesztve) Ezekre nincsenek szavak... Köszi Tibi! Szerkesztve: 2011. Szeptember 5. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Ahhoz képest, milyen volt DVD-n (pedig a maga idejében az is szép volt, csak aztán valami pofátlan fráter kiadta az ep2-t ), istenien fest BR-en. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Gyönyörű képek. Egy tisztességes írás: http://www.sg.hu/cikkek/84287/lucas_feltucat_helyen_valtoztatott_a_star_wars_sorozaton Látod yodinho, hogy semmi gáz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Ahhoz képest, milyen volt DVD-n (pedig a maga idejében az is szép volt, csak aztán valami pofátlan fráter kiadta az ep2-t ), istenien fest BR-en. És ez még mindig nem full HD felbontás, egy sz*r monitoron ( az enyémen). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Az a baj, hogy karácsonyig még én is a "kis" (100 centis ) régi TV-n kell, hogy nézzem, ami azért még nem adja majd a teljes élményt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Az új Yoda valami embertelen jó lett. Nem semmi munkát végeztek. Ezt a kiadványt egyszer mindenképp be KELL szereznem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodinhoo Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Nagyon fasza képek, abszolút visszatért a kedvem. Na jó annyira azért el se ment. Frenkie, azt beszéltük meg, hogy megvárjuk 16-át, addig nem ítélünk, főleg nem netes cikkek alapján, ugye. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Nagyon fasza képek, abszolút visszatért a kedvem. Na jó annyira azért el se ment. Frenkie, azt beszéltük meg, hogy megvárjuk 16-át, addig nem ítélünk, főleg nem netes cikkek alapján, ugye. Nem itéltem én semmit, csak örülök, hogy kezdesz visszatérni a világos oldalra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Van pár kép az EPII-III -ból is. Sajna nem tudom belinkelni az érdekesebbeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.