Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 20. Akkor csak az országot írtam el. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Május 20. Hozzászólás ideje: 2021. Május 20. Tegnap lett 22 éves a muvi. Ez alapján a topik címe akár "22 éves a Baljós Árnyak" is lehetne. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Május 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Május 20. Már több idő eltelt, mint az EpIV és az EPI között. 1 Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2021. Május 20. Hozzászólás ideje: 2021. Május 20. Akkor már csak 18 évet kell várni, hogy megjelenhessen ehhez az epizódhoz is a Bizonyos Szemszögből! 3 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. Május 20. Hozzászólás ideje: 2021. Május 20. Bizony, 22 év! A nagylányom 1999-ben született, és már felnőtt egyetemista. 2 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Február 10. Hozzászólás ideje: Február 10. Május 3-án visszatér a film az amerikai mozikba: https://www.empireonline.com/movies/news/star-wars-phantom-menace-25th-anniversary-cinema-release-confirmed-exclusive/ 5 Válasz
Népszerű hozzászólás Bence1997 Hozzászólás ideje: Február 10. Népszerű hozzászólás Hozzászólás ideje: Február 10. Kíváncsi vagyok, hogy ez csak Amerikára vonatkozik (esetleg az Egyesült Királyság), vagy a többi ország is adni fogja-e? Nagyon jó posztert kapott a 25. évfordulójára. 9 4 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 10. Szerző Hozzászólás ideje: Február 10. Az biztos, hogy ha lesz idehaza a moziban arra el fogok menni. 1 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 10. Szerző Hozzászólás ideje: Február 10. 4 órával ezelőtt, Yoda József írta: Május 3-án visszatér a film az amerikai mozikba: https://www.empireonline.com/movies/news/star-wars-phantom-menace-25th-anniversary-cinema-release-confirmed-exclusive/ Itt nem írja, hogy csak az USA-ban mutatják be. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Február 10. Hozzászólás ideje: Február 10. Én alapvetésnek vettem, mert ez szokott lenni. Azt se írja, hogy a világ többi részén Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Február 10. Hozzászólás ideje: Február 10. A poszter bővített verziója. 5 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 10. Szerző Hozzászólás ideje: Február 10. Atom jó ez a poszter! Bár Palpatine-t kicsit hiánylom róla. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Február 11. Hozzászólás ideje: Február 11. 18 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Kíváncsi vagyok, hogy ez csak Amerikára vonatkozik (esetleg az Ez brutálisan jó poszter. 2 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Február 11. Hozzászólás ideje: Február 11. Tényleg meg kéne nézni moziban. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 11. Szerző Hozzászólás ideje: Február 11. IMAX lenne a legjobb. Egyébként anno a 3D-s TPM-t nálunk is bemutatták, saját topikja is van az eseménynek. Hátha most is hasonlóan nagy bemutató lesz. A Disney-nek bármikor jól jön a zsé. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Február 11. Hozzászólás ideje: Február 11. 40 minutes ago, Donát said: Ez brutálisan jó poszter. A legjobb talán benne az, hogy Mault ábrázolja úgy, mint a főellenséget Palpatinera pedig még csak utalást sem tesz, mutatva ezzel azt, hogy mennyire a sötétben mozgott az öreg az egész történet alatt. A másik meg a kis Anakin a poszter alján, aki az egész kompozíció legfényesebb részén áll, annak is a középpontjában de az alakja tiszta fekete. 2 5 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 11. Szerző Hozzászólás ideje: Február 11. Jó meglátások @Iqvi! Még nem időztem el a képet nézve. Kíváncsi lennék @SimonZ véleményére erről a gyönyörűségről. 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Február 12. Hozzászólás ideje: Február 12. (szerkesztve) Nekem is tetszik a poszter! A Háttérkép verzió meg még jobb! Rajongásom igazi ébredése ez a korszak! Sőt, @Ody Mandrell javaslom a fórumhátterek közé! Idén biztos feltenném! Szerkesztve: Február 12. - csoli1138 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 21. Szerző Hozzászólás ideje: Március 21. Holnap kezdik amcsiban árulni a jegyeket a filmre. Kíváncsi leszek más országokban lesz-e jegyértékesítés. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Március 22. Hozzászólás ideje: Március 22. Idéntől garantáltan más szemmel fogunk nézni erre a filmre. Jól időzítették az Acolyte-ot az évfordulóra. 1 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 22. Szerző Hozzászólás ideje: Március 22. A film utáni Acolyte részlet még izgalmasabbá teszi a dolgot. 3 Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: Március 26. Hozzászólás ideje: Március 26. 25. évfordulós popcorn vödrök 1 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 27. Szerző Hozzászólás ideje: Március 27. De mocskos jól néznek ki! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Április 26. Hozzászólás ideje: Április 26. (szerkesztve) 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Ezt is megértük! A Disney úgy reklámozza az EPI-et, mint: "Exprience the legend" Azt hittem ez sz*r film és a Disney amúgy is ignorálja a prequeleket! Azért hova jutottunk, ez megsüvegelendő. Hát igen, ez az a film, ami már az ep8-at megelőzően tönkretette sokak gyerekkorát, és George Lucas volt maga az ördög sátánfattyának a rossz ómene. Kennedy-t ahhoz képest rajongás lengi körbe. Mert hát nézzük, mik is voltak akkoriban a slágerek: - JAR JAR BINKS!!!! - Pocsék színészek, különösen Jake Lloyd. Hát hol van itt egy Alec Guiness vagy Peter Cushing kvalitású színész? - Minden CGI! - Darth Vader gyerekként, ezt hogy lehetett kitalálni? - JAR JAR BINKS!!!! - Milyen idétlen már az, hogy a Jedik össze-vissza pörgetik a fénykardjaikat, meg Obi-Wan Kenobi ide-oda ugrabugrál, mint egy akrobata. Érted, a NAGY OBI-WAN KENOBI! - Minden CGI! - Gyenge párbeszédek, szappanoperába illőek. - JAR JAR BINKS!!!! - Darth Maul fasorban sincs Darth Vaderhez képest. - Minden CGI! - Politika b*zdmeg! Kit érdekelnek a kereskedelmi utak megadóztatása? Ezt a f*szságot! - JAR JAR BINKS!!!! - Egy olyan kiváló dizájn sincs, mint az X-szárnyúak, a csillagrombolók vagy a TIE vadászok. Ráadásul minden tiszta, csillog, minden színes, íves, míves. Hát hol ér ez fel az OT egyszerű, szürke, szögletes dizájnjaihoz? - Minden CGI! - Midi-chlorianok, te atyaúristen! Hát elcseszték az Erő egész misztikumát azzal, hogy megmagyarázták!!!! + A fogatverseny egész jó, csak kár, hogy az egész CGI. + Tök jó a fénykardpárbaj a végén, csak kár, hogy a színészek CGI háttér előtt ugrálnak. + Darth Maul f*szán néz ki, de ettől még nem egy Darth Vader. + A zene, a Duel of the Fates már majdnem olyan jó, mint az Imperial March. Szerkesztve: Április 27. - Dzséjt 4 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Április 26. Szerző Hozzászólás ideje: Április 26. Hogy mersz ilyeneket írni egy legendás filmről. Amúgy én is tisztán emlékszem ezekre.... Szerintem már nincs messze az az idő, amikor Jar Jar Binks lesz a fő kedvenc. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Április 27. Hozzászólás ideje: Április 27. A midi-chlorianok már visszatértek, rehabilitálták Hayden Christensent és Achmed Bestet. Innen már csak egy lépés Jar Jar újra feltűnése. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Április 27. Szerző Hozzászólás ideje: Április 27. Quarron vajon mit szólna ma ehhez? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Április 27. Hozzászólás ideje: Április 27. Elképzelni sem tudom, és a nyugalmam megőrzése végett sohasem akarom megtudni. 2 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: Április 27. Hozzászólás ideje: Április 27. 10 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Hogy mersz ilyeneket írni egy legendás filmről. Amúgy én is tisztán emlékszem ezekre.... Szerintem már nincs messze az az idő, amikor Jar Jar Binks lesz a fő kedvenc. Szerintem ha ezeket megmutatnád az illetőnek aki írta anno, simán letagadná. Ma már imádják ugyanezen emberek az EP1-et, és az ST-t utálják. 10 év múlva az ST-t is szeretni fogják, akkor majd mást fognak utálni. Beteg egy népség az biztos. 2 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Április 27. Hozzászólás ideje: Április 27. (szerkesztve) 28 perccel korábban, Frenkie írta: Szerintem ha ezeket megmutatnád az illetőnek aki írta anno, simán letagadná. Ma már imádják ugyanezen emberek az EP1-et, és az ST-t utálják. 10 év múlva az ST-t is szeretni fogják, akkor majd mást fognak utálni. Beteg egy népség az biztos. Ez azért így nem igaz. Szirmai Gergő hírhedt prequel utáló, a mai napig elmondja kb minden SW-szal kapcsolatos videójában, hogy a Baljós árnyak egy sz*r film, a Klónok támadása meg még sz*rabb. Például ebben a streamben, ahol a Baljós árnyak újrabemutatója szóba kerül, 42:43-tól van az idetartozó rész: A PT-utálat azért tűnt el, mert akik anno "OT-purist"-ok voltak, azok túlnyomó része ma már idősebb és nem foglalkozik már vele, a PT-n felnövők viszont a fanok aktívabb része ma már. Szerkesztve: Április 27. - Yoda József 2 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.