Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

25 (10, 15, 20) éves a Baljós Árnyak

Ajánlott hozzászólás

• 1 évvel később...
Hozzászólás ideje:

Tegnap lett 22 éves a muvi. Ez alapján a topik címe akár "22 éves a Baljós Árnyak" is lehetne.

• 1 évvel később...
Hozzászólás ideje:
  • Népszerű hozzászólás

Kíváncsi vagyok, hogy ez csak Amerikára vonatkozik (esetleg az Egyesült Királyság), vagy a többi ország is adni fogja-e? :hmm:

Nagyon jó posztert kapott a 25. évfordulójára. :clap:

CDN media

• Ody Mandrell megváltoztatta a címet erre: 25 (10, 15, 20) éves a Baljós Árnyak
Hozzászólás ideje:
40 minutes ago, Donát said:

Ez brutálisan jó poszter. 

A legjobb talán benne az, hogy Mault ábrázolja úgy, mint a főellenséget Palpatinera pedig még csak utalást sem tesz, mutatva ezzel azt, hogy mennyire a sötétben mozgott az öreg az egész történet alatt. A másik meg a kis Anakin a poszter alján, aki az egész kompozíció legfényesebb részén áll, annak is a középpontjában de az alakja tiszta fekete. 

Hozzászólás ideje:

Nekem is tetszik a poszter! A Háttérkép verzió meg még jobb! Rajongásom igazi ébredése ez a korszak!

Sőt, @Ody Mandrell javaslom a fórumhátterek közé! Idén biztos feltenném!

Szerkesztve: - csoli1138

• 1 hónappal később...
  • 5 héttel később...
Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Ezt is megértük! A Disney úgy reklámozza az EPI-et, mint: "Exprience the legend" Azt hittem ez sz*r film és a Disney amúgy is ignorálja a prequeleket! :P Azért hova jutottunk, ez megsüvegelendő. 

Hát igen, ez az a film, ami már az ep8-at megelőzően tönkretette sokak gyerekkorát, és George Lucas volt maga az ördög sátánfattyának a rossz ómene. Kennedy-t ahhoz képest rajongás lengi körbe. Mert hát nézzük, mik is voltak akkoriban a slágerek:

- JAR JAR BINKS!!!!

- Pocsék színészek, különösen Jake Lloyd. Hát hol van itt egy Alec Guiness vagy Peter Cushing kvalitású színész?

- Minden CGI!

- Darth Vader gyerekként, ezt hogy lehetett kitalálni?

- JAR JAR BINKS!!!!

- Milyen idétlen már az, hogy a Jedik össze-vissza pörgetik a fénykardjaikat, meg Obi-Wan Kenobi ide-oda ugrabugrál, mint egy akrobata. Érted, a NAGY OBI-WAN KENOBI!

- Minden CGI!

- Gyenge párbeszédek, szappanoperába illőek.

- JAR JAR BINKS!!!!

- Darth Maul fasorban sincs Darth Vaderhez képest.

- Minden CGI!

- Politika b*zdmeg! Kit érdekelnek a kereskedelmi utak megadóztatása? Ezt a f*szságot!

- JAR JAR BINKS!!!!

- Egy olyan kiváló dizájn sincs, mint az X-szárnyúak, a csillagrombolók vagy a TIE vadászok. Ráadásul minden tiszta, csillog, minden színes, íves, míves. Hát hol ér ez fel az OT egyszerű, szürke, szögletes dizájnjaihoz?

- Minden CGI!

- Midi-chlorianok, te atyaúristen! Hát elcseszték az Erő egész misztikumát azzal, hogy megmagyarázták!!!! :fuckoff:

+ A fogatverseny egész jó, csak kár, hogy az egész CGI.

+ Tök jó a fénykardpárbaj a végén, csak kár, hogy a színészek CGI háttér előtt ugrálnak.

+ Darth Maul f*szán néz ki, de ettől még nem egy Darth Vader.

+ A zene, a Duel of the Fates már majdnem olyan jó, mint az Imperial March.

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:
10 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Hogy mersz ilyeneket írni egy legendás filmről. :D 

Amúgy én is tisztán emlékszem ezekre.... Szerintem már nincs messze az az idő, amikor Jar Jar Binks lesz a fő kedvenc. 

Szerintem ha ezeket megmutatnád az illetőnek aki írta anno, simán letagadná. Ma már imádják ugyanezen emberek az EP1-et, és az ST-t utálják. 10 év múlva az ST-t is szeretni fogják, akkor majd mást fognak utálni. Beteg egy népség az biztos.

Hozzászólás ideje:
28 perccel korábban, Frenkie írta:

Szerintem ha ezeket megmutatnád az illetőnek aki írta anno, simán letagadná. Ma már imádják ugyanezen emberek az EP1-et, és az ST-t utálják. 10 év múlva az ST-t is szeretni fogják, akkor majd mást fognak utálni. Beteg egy népség az biztos.

Ez azért így nem igaz. Szirmai Gergő hírhedt prequel utáló, a mai napig elmondja kb minden SW-szal kapcsolatos videójában, hogy a Baljós árnyak egy sz*r film, a Klónok támadása meg még sz*rabb.

Például ebben a streamben, ahol a Baljós árnyak újrabemutatója szóba kerül, 42:43-tól van az idetartozó rész:

A PT-utálat azért tűnt el, mert akik anno "OT-purist"-ok voltak, azok túlnyomó része ma már idősebb és nem foglalkozik már vele, a PT-n felnövők viszont a fanok aktívabb része ma már.

Szerkesztve: - Yoda József

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.