Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 9. Nem semmi... De jó annak akinek ennyi pénze van ilyenekre. Válasz
LeeLee Hozzászólás ideje: 2013. Március 19. Hozzászólás ideje: 2013. Március 19. Ha már voltak, akkor bocsi... Elképesztő, különösen az első. Régen még én is nézegettem markolat replikákat, de összeszedni iszonyat drága lenne. Ezért csak műanyag játékban van jópár... http://www.bitrebels...ars-collection/ http://damnfreshpics...ction-ever.html Elég elvetemült gyűjtemények. Az elsőt már láttam, talán a 9gagen volt posztolva pár hónapja, de a második is bámulatos. Ody kérésére megosztok pár TCW csecsebecsét, amit tegnap sikerült összevásárolnom. Kisgyermekes vagy gyermeklelkű felnőtt rajongóknak ajánlott (a pénztáros nem nagyon tudta eldönteni, én melyik kategória leszek, mikor egy kosárnyi TCW-cuccal megjelentem nála ) Remélem, a képek nem cs*szik nagyon szét a fórumot, most először próbálok képet csatolni ide. Az uzsidoboz személyes kedvencem. :3 Valamint egy cipzáros henger-tolltartó. Válasz
LeeLee Hozzászólás ideje: 2013. Március 19. Hozzászólás ideje: 2013. Március 19. (szerkesztve) Hú, remek, lekicsinyítette. Akkor jöjjön a többi. Négy darabos TCW HB grafitceruza, Anakinnal, mint fő motívummal (a csomagolás hátulján Darth Maul figyel) [190 Ft volt]: Jegyzettömb, aminek a csomagolása szebb, mint maga a jegyzetelnivaló papír (hiába no, sose szerettem Yodát...) [70 Ft volt] A5-ös méretű, kemény borítású mappa füzeteknek, leveleknek, stb, überbrutál Anakin vs. Savage Opress párviadallal, a hátulján miniatűrben, a belsejében nagyobb méretben további karakterek [490 Ft volt ... nem tudom, egységár volt-e vagy igyekeznek kidobálni a készletet a sorozat megszűnésével...de egy csomó dolog ennyibe került]: A4-es méretű gumis papírmappa, elején a főbb karakterekkel, a hátulján Mace, Plo és Kis mesterek [190 Ft]: Szerkesztve: 2013. Március 19. - LeeLee Válasz
LeeLee Hozzászólás ideje: 2013. Március 19. Hozzászólás ideje: 2013. Március 19. A4-es méretű, keményfedeles papírmappa, világos, elején Ani, Obi,Ahsoka és Yoda, a hátulján Mace és Kit [490 Ft... röhej.... ilyen nagy mappát láttam már több ezer forintért is...]: Másik A4-es kemény fedeles papírmappa, sötét, elején Ani, Obi és Yoda, a hátulján Rex! [490 Ft] Nem volt szívem otthagyni őket, mert mind máshogy nézett ki. :S Volt még egyébként kisiskolásoknak nyakba akasztható bérlettok, amin Kenobi volt, meg még valami, amihez már én is túl idétlennek éreztem magam... Ja, meg a játékos polcoknál voltak valami figurák is, Leia, Han, Luke, meg egy Starkiller, de olyan kis nyomik voltak, ráadásul betegesen drágák (1500-3000 Ft), úgyhogy azokat nem vettem meg. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 19. Hozzászólás ideje: 2013. Március 19. Szépek LeeLee! Nem semmi, hogy ezt mind egyszerre vetted meg. Bár ha nem volt túl drága akkor kár lett volna otthagyni. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Március 19. Hozzászólás ideje: 2013. Március 19. (szerkesztve) Füzeteink, ceruzáink és mappáink nekünk is vannak a 9 éves kisfiam révén, sőt még zoknink és atléta trikónk is (bár az nem papírbolt téma). Szép és igényes dolgok ezek, és mindig arra gondolok, bár az én gyerekkoromban lett volna ilyen... Nem zavart volna, hogy nem annyira lányos dolgok. Szerkesztve: 2013. Március 19. - Pildi Válasz
LeeLee Hozzászólás ideje: 2013. Március 20. Hozzászólás ideje: 2013. Március 20. Ezzel én is így vagyok. Van még egy pár cuccom egyébként, bár az én gyűjteményem jóval szerényebb, mint a legtöbb itteni topiklakóé. A könyveken meg a filmek DVD-kiadásain kívül csak néhány figurám van a szebbek közül: 2 Luke Skywalker és egy Anakin Skywalker unleashed szobrocska, egy Wedge Antilles és egy Tycho Celchu. Majd holnap megtisztogatom őket (szegények már nagyon porosak) és csinálok róluk képet. Igaz, hogy mind másodkézből való, és kb. megőszültem az idegtől, hogy vajon eltűnnek-e a posta süllyesztőjében avagy sem, de végül mind megérkezett messziföldről. Válasz
LeeLee Hozzászólás ideje: 2013. Március 20. Hozzászólás ideje: 2013. Március 20. Na, megtörölgettem a figuráimat, és csináltam róluk képet. Csoportkép: kedvenc jedijeim (Luke és Anakin) és vadászpilótáim (Wedge és Tycho) illusztris társaságban, gyerekkorom kedvenc rajzfilmfiguráival egy polcon. A központi figura, az Endor!Luke figura volt álmaim szobrocskája. Éveken át epekedtem érte, míg meg tudtam venni az eBay-en. :3 (a kép bal szélén Tycho Celchu figyel az endori pilótaruhájában, őmögötte Nadia [Fushigi no Umi no Nadia anime]bújik meg, Luke mögött Misato Katsuragi, a kép jobb szélén a szőkésvörös pedig Soryu Asuka Langley [Shin Seiki Evangelion anime]). Bal sarok: Wedge Antilles mered ránk zöld (?) szemeivel, mellette Hoth!Luke. Wedge mellett további Evangelion-karakterek: Rei Ayanami (fehér, kék hajú) és Asuka Langley (piros) pilótaruhában, Kaworu Nagisa ül a földön. Luke két oldalán ismét Nadia, majd a kép jobb sarkában ismét Tycho, mellette a kis emlékérem, amivel a figura volt összecsomagolva. Jobb sarok: Láva!Anakin épp az őt körülvevő figurák kiirtására készül. Evangelion-karakterek, Asuka és Rei iskolai egyenruhában, Shinji Ikari és Kaworu Nagisa pilótaruhában, a szöszke sailor scout meg Sailor V a Sailor Moon animéből. Mindenki mögött egy kevéssé dekoratív Caspian herceg figura (ő a DVD-vel volt díszcsomagolva ). Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 20. Hozzászólás ideje: 2013. Március 20. Na szabadkozz LeeLee! Szép kis gyűjtemény ez. Nekem csak a filmek és a TCW sorozat van meg, plusz kb. 6 könyv. Mi az a zöld trutyi Luke kardjánál? Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Március 20. Hozzászólás ideje: 2013. Március 20. De szép gyűjtemény, irigyellek. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Március 20. Hozzászólás ideje: 2013. Március 20. Szép gyűjtemény gratulálok. Nekem a nyolcvanas években voltak képeim melyet trafikokban lehetett kapni, de már nincsenek meg. Válasz
LeeLee Hozzászólás ideje: 2013. Március 20. Hozzászólás ideje: 2013. Március 20. Édesek vagytok. Na szabadkozz LeeLee! Szép kis gyűjtemény ez. Nekem csak a filmek és a TCW sorozat van meg, plusz kb. 6 könyv. Mi az a zöld trutyi Luke kardjánál? Az elvileg fénycsóva akar lenni, ahogy lendíti a fénykardját és támad. A legtöbb unleashed jedinél van. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 22. Hozzászólás ideje: 2013. Március 22. Az elvileg fénycsóva akar lenni, ahogy lendíti a fénykardját és támad. A legtöbb unleashed jedinél van. Furcsa, még sose láttam ilyet. Fénycsóva létére elég inhomogén. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. TEgnap kaptam amcsiból a DArth Vader and Son mesekönyvet. Nagyon aranyos! Válasz
Hunner Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. (szerkesztve) Regota ragom magam hogy megmutathatom e a sajat gyujtemenyemet anelkul hogy masokban kart okozhatok remelem megerti mindenki es kivanom hogy mindanyiotoknak teljesuljon az alma Szerkesztve: 2013. Április 1. - Hunner Válasz
Hunner Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. a rajzot a menyasszonyom Maya keszitette Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. kudar: jaj, nagyon elolvasnám ezt a mesét! Hunner: ez aztán a gyűjtemény! A rajzhoz pedig gratulálok, szép munka. Válasz
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2013. Április 2. Hozzászólás ideje: 2013. Április 2. a rajzot a menyasszonyom Maya keszitette Szemet gyönyörködtető gyűjtemény :clap: Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Április 2. Hozzászólás ideje: 2013. Április 2. Remek "kis" gyűjtemény Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Április 3. Hozzászólás ideje: 2013. Április 3. Hunner ilyen gyűjteményed van és mégis van mennyasszonyod? viccelek, csak irigy vagyok! Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2013. Április 3. Hozzászólás ideje: 2013. Április 3. (szerkesztve) TEgnap kaptam amcsiból a DArth Vader and Son mesekönyvet. Nagyon aranyos! Ennek van magyar változata is. Én a Tescoban láttam Pécsen. Szerkesztve: 2013. Április 3. - Ody Mandrell Válasz
Dei Hozzászólás ideje: 2013. Április 16. Hozzászólás ideje: 2013. Április 16. (szerkesztve) Lego Star Wars gyűjteményem. Sajnos jelenleg nem valami nagy, de igyekszem bővíteni. Játék gyűjtemény. Szerkesztve: 2013. Április 16. - Dei Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Április 19. Hozzászólás ideje: 2013. Április 19. Ennek van magyar változata is. Én a Tescoban láttam Pécsen. Igen azóta már nekem is felhívták rá a figyelmem, de úgyis odaadom a nagybátyám fiának, neki meg mind1 hogy magyar vagy angol. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 19. Hozzászólás ideje: 2013. Április 19. Lego Star Wars gyűjteményem. Sajnos jelenleg nem valami nagy, de igyekszem bővíteni. Van Jar Jar is, ezért külön piros pont jár. Válasz
Dei Hozzászólás ideje: 2013. Május 4. Hozzászólás ideje: 2013. Május 4. Van Jar Jar is, ezért külön piros pont jár. Pont a legelső lego volt a Jar Jar minifigurás. Most szereztem hozzá egy Sebulba figurát is, had barátkozzanak. Válasz
LeeLee Hozzászólás ideje: 2013. Június 11. Hozzászólás ideje: 2013. Június 11. (szerkesztve) Hunner, állati jó a figuragyűjteményed! Nekem ma hozta meg a posta a gyűjtemény legújabb darabját, egy Unleashed Ep2 Obi-Wan Kenobit. Magát a karaktert sose szerettem igazán, de szemtelenül olcsó volt. Már csak azt nem tudom, hova fogom tenni.... a lenti polcomon már nincs hely... Szerkesztve: 2013. Június 11. - LeeLee Válasz
LeeLee Hozzászólás ideje: 2013. Június 11. Hozzászólás ideje: 2013. Június 11. (szerkesztve) Tényleg, ha már itt vagyunk, egy kérdés. A Celebrationön szerintetek lesz rá lehetőség, hogy esetleg akciósan/jobb áron hozzá lehessen jutni ilyen cuccokhoz? Szerkesztve: 2013. Június 11. - LeeLee Válasz
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2013. Június 11. Hozzászólás ideje: 2013. Június 11. (szerkesztve) Tényleg, ha már itt vagyunk, egy kérdés. A Celebrationön szerintetek lesz rá lehetőség, hogy esetleg akciósan/jobb áron hozzá lehessen jutni ilyen cuccokhoz? Bár nem sokat tudok a Celebrationról, szerintem erre inkább alkalmas a magyar Star Wars klub nap. Ha lehet is ott kapni figurákat, szerintem csak drágábban. Szerkesztve: 2013. Június 11. - zilllosarkany Válasz
LeeLee Hozzászólás ideje: 2013. Június 11. Hozzászólás ideje: 2013. Június 11. Az a baj, hogy a klubnapokra (vagy egyéb hasonló rendezvénye) munka miatt alig, vagy sose tudok eljutni. Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2013. Június 11. Hozzászólás ideje: 2013. Június 11. Elcserélném, főleg Star Wars képregényekre, külföldi Star Wars albumokra...de tehetsz ajánlatot is. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.