Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Örülnél-e egy CGI karakterrel megoldott Luke Skywalker sorozatnak? 32 felhasználó szavazott

1. 1. Örülnél-e egy CGI karakterrel megoldott Luke Skywalker sorozatnak, ha Tarkin minőségben oldanák meg?

• Igen, egy Tarkin szintű CGI-jal elégedett lennék, jöhet a sorozat
    • Igen, bár a Tarkin CGI kizökkentett, de Luke Skywalkert csak Mark Hamillként tudom elfogadni
    • Nem, a Tarkin szintű CGI nem volt elég jó ehhez, vagy találjanak más megoldást, vagy ne legyen ilyen sorozat
    • Nem érdekel semmilyen Luke Skywalker sorozat

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Hírek a Star Wars filmekkel kapcsolatban, a Vanity Fair bővebb írása:

- Kennedy szerint ki van építve egy "road map", amibe Taika elképzelése beleillik, de Patty filmje ezért átdolgozásra kerül.

- Olyan filmeket akarnak csinálni, amik kapcsolódnak egymással, mégse érezni rajtuk majd az MCU-hatást. Jelenleg Patty filmjét is ehhez a "road map"-hez igazítják.

- Jelenleg néhány filmessel beszélgetnek, egyeztetnek, akik olyan elhatározottsággal dolgoznának a filmeken, mint ahogy Jon és Dave teszik azt a sorozatok világában.

- A SW jövője nem trilógiákra lesz fókuszálva, hanem különálló filmekre, amik kapcsolódni fognak valamilyen szinten egymással.

- Nyugalom Rian-filmet akarók: a bővebb interjúban Kennedy elmagyarázta, hogy Rian nagyon is ott van a tervezéseknél, csak egyszerűen a Netflix-es szerződése nagyon lefoglalja a fickót és ezért nem tudott még oda eljutni, hogy elkezdje a filmjeit készíteni. Kathleen úgy fogalmaz: "aki a SW-hoz csatlakozik, az egy 3-4-5 évre elkötelezi magát a franchise iránt". (mondjuk Riant lassan pont 5 éve jelentették be, de sebaj :P)

- Jelenleg különböző érák tervezése folyik. Az Acolyte az első ilyen kezdeményezés. Továbbá a publikációt(The High Republic) arra használják, hogy teszteljék az adott korszakot.

- Kennedy nem tartja jó ötletnek, ha a filmek még tovább kalandoznának a Skywalkerek korszakában. Az ő feladatuk most az, hogy kilépjenek ebből az időszakból, de megtartva a mitológiát, amit még anno George alkotott. Ellépnek a Sagától, de ehhez idő, egy csomó megbeszélés és átgondolás szükséges, ami jelenleg is zajlik.

Hozzászólás ideje:

Mondjuk ez összességében nem rossz. Jó, hogy nem mondtak le se Rianről, se Jankins filmjéről. Ha a Rogue Squadron lenne az utolsó Skywalker SAGA-s film, és utána csak új korszakok jönnének, az nem lenne rossz irány. A sorozatok kibővítik így is a SAGA idejét, a filmekkel pedig szépen meg lehetne alapozni az új korszaknak. 

Hozzászólás ideje:

Azért úgy tűnik, belátták ők is, hogy nem volt egy jó ötlet előre tervezés nélkül belevágni az új trilógiába, és ezúttal más megközelítést keresnek

Hozzászólás ideje:

Érdekes. Akkor mit jelent az, hogy nem tartják jó ötletnek, tovább kalandozni a Skywalkerek korszakában? Mármint mekkora időugrásra lehet majd számítani? Pár évtized? Vagy 100-nál is több év? Több ezer év? Ha ez a három tervezett film kapcsolódik egymáshoz, az szükségszerűen azt is jelenti, hogy ugyanabban a korszakban játszódnak? Vagy játszódhatnak teljesen eltérő korszakokban - pl. Régi Köztársaság, Köztársaság Fénykora, poszt-Exegol korszak - és csak bizonyos apróságok kötik majd össze őket?

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Habár én szívesen látnék új tartalmakat Rey Palpwalkerrel, nem dőlök a kardomba ha új vizekre kalandoznak. :) 

Szerintem a Saga utáni korszak ugyanúgy terítéken lehet. Hiszen Rey vérvonali szinten nem minősül Skywalkernek, szóval szerintem jönnek majd vele kapcsolatban történetek. De majd jövőhéten okosabbak leszünk.

Amúgy igazán kíváncsi vagyok erre a "road map"re. Talán kapunk egy hét múlva egy konkrét elképzelést? Ez az interjú márciusban készült, Kennedy pedig a filmekkel kapcsolatban azt mondta, hogy az elkövetkezendő hetek/hónapok során kiderül pár dolog. A Celebration tökéletes alkalom erre.

Hozzászólás ideje:

Nos, ha ez elkövetkező filmek közül egyik se lesz Köztársaság Fénykorabeli, vagy Régi Köztársaságbeli, akkor valószínűleg csalódott leszek egy kissé.

Hozzászólás ideje:
2022. 05. 18. - 18:58, Bence1997 írta:

- Kennedy nem tartja jó ötletnek, ha a filmek még tovább kalandoznának a Skywalkerek korszakában. Az ő feladatuk most az, hogy kilépjenek ebből az időszakból, de megtartva a mitológiát, amit még anno George alkotott. Ellépnek a Sagától, de ehhez idő, egy csomó megbeszélés és átgondolás szükséges, ami jelenleg is zajlik.

Nagyon helyes. Imádom a Skywalker-érát, mégiscsak az utóbbi 45 évben a fő vonulat ezzel foglalkozott, de már (szinte) mindent elmeséltek róla. Túlzással, még Anakin alsógatyájának a mintázatát is ismerjük.

Odyhoz hasonlóan engem is érdekel hogy mi lett az EP9 után, milyen Jedi Rend-et hozot létre Rey. De ez már nem Skywalker-éra. Itt akár elég egy film, egy sorozat.

Ami viszont nagyon tetszik hogy a filmek kapcsolódni fognak egymáshoz.  Van egy nagy egész és a filmek egyfajta puzzle-darabként eygre jobban világítanak majd rá a nagy egészhez.

Különben most is ez folyik csak a sorozatokkal. A napnál is világosabb hogy a Mando és a Boba Fett a hiányzó űrt tölti ki az EP6 és a sequel-trilógia  között.

@Bomarr-hoz hasonlóan úgy gondolom hogy most vagyunk az sw aranykorában.

• Ody Mandrell megváltoztatta a címet erre: A Star Wars jövője
Hozzászólás ideje:

Nehéz napom volt, de annál jobban esik majd a régóta várt Celebration. Ody, nálad a sör, nálam pedig a bor behűtve. :D

Szerkesztve: - mui-ruy

Hozzászólás ideje:

Twitteren már írták, hogy exkluzív tartalmakat fognak mutatni a közönségnek és senki sem fényképezhet/videózhat. A leírások alapján úgy tűnik, lehet nem lesz stream. Infók attól még elvileg jönnek nekünk is, csak stream lehet nem lesz.

Hozzászólás ideje:
3 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Csalódás már nem lehet, mert az előbb tettem magam alá egy csomagot az Andor trailertől. :D 

Egen, én is most pattintom fel ennek örömöére a Sopronimat. :D Persze előtte még kimosdatom magam a saját csomagomból. :lol:

Hozzászólás ideje:

STAR WARS: SKELETON CREW a sorozat címe!

Jude Law szerepel majd benne!

2023-as premier. Hamarosan forgatnak.

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:

Jon Watts, Chirstopher Ford, Jon Favreau és Dave Filoni producerkedésével készül az új sorozat! Jude Law főszereplő, továbbá néhány 10 éves gyerek. A sorozat gyerekekről szól, de NEM gyerekeknek szól!

Image

Hozzászólás ideje:

Néhány gyerek elrepül Coruscantra, hogy ellopjanak egy holokron jóslatot a Kiválasztottról a Jedi templomból. Palpatine és csatlósai rájönnek, és megpróbálják elvenni tőlük a jóslatot. Ekkor jelenik meg Jude Law, mint Dumbledore. Hopp, ez nem az! :oops: :lol: 

Hozzászólás ideje:

Kennedy updatet adott a filmekkel kapcsolatban:

- A következő film Taika Waitititől fog jönni.

- Amikor kérdezték, hogy a következő film 2023-ban érkezik, Kathleen ezt felelte: "Nos, nem 2023-ban, de 2023 késői szakaszában."

- A decemberi premierről: "Még semmit se fixáltunk le."

2024 eleje? :hmm:

Hozzászólás ideje:

Az elkövetkező 2 év így fog kinézni!

2022:

- Obi-wan Kenobi - jelenleg megy

- Lego Star Wars: Summer Vacation - újabb Special, augusztus 5-én érkezik.

- Andor - 12 epizód, augusztus 31-én jön dupla résszel, egészen november elejéig adják.

- The Bad Batch - vasárnap kiderül, hogy mikor is érkezik a sorozat.

- SW: Hunters - videójáték, amely idén érkezik (ha jól tudom nyáron)

2023:

- The Mandalorian 3. évad - februárban jön

- Ahsoka

- Skeleton Crew - új sorozat, amely a Mandalore/Ahsoka idején játszódik

- SW Jedi: Survivor - a JFO folytatása!

- Young Jedi Adventures - új animációs sorozat, első HR korszakában játszódó széria.

(- Taika SW filmje) --> remélhetőleg hamarosan megtudjuk, hogy még mindig decembert tervezik vagy van váltás és esetleg később jön.

The Acolyte és az Andor 2. évadja egyelőre képlékeny még, de 23/24 körül jönnek. A Lando is leghamarabb 2024-ben jön. :)

Hozzászólás ideje:

Új animációs sorozat: Young Jedi Adventures. HR időszaka. Csináltam külön részleget neki. :)

Hozzászólás ideje:
11 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

Az elkövetkező 2 év így fog kinézni!

2022:

- Obi-wan Kenobi - jelenleg megy

- Lego Star Wars: Summer Vacation - újabb Special, augusztus 5-én érkezik.

- Andor - 12 epizód, augusztus 31-én jön dupla résszel, egészen november elejéig adják.

- The Bad Batch - vasárnap kiderül, hogy mikor is érkezik a sorozat.

- SW: Hunters - videójáték, amely idén érkezik (ha jól tudom nyáron)

2023:

- The Mandalorian 3. évad - februárban jön

- Ahsoka

- Skeleton Crew - új sorozat, amely a Mandalore/Ahsoka idején játszódik

- SW Jedi: Survivor - a JFO folytatása!

- Young Jedi Adventures - új animációs sorozat, első HR korszakában játszódó széria.

(- Taika SW filmje) --> remélhetőleg hamarosan megtudjuk, hogy még mindig decembert tervezik vagy van váltás és esetleg később jön.

The Acolyte és az Andor 2. évadja egyelőre képlékeny még, de 23/24 körül jönnek. A Lando is leghamarabb 2024-ben jön. :)

2023-ban nem lesz itt Star Wars film, biztos vagyok benne, hogy a filmeket 2025-2027-2029-re tolják át. És ha Rian trilógiája még napirenden van, akkor az a 30-as években jön. Ennyi idő elég is lesz, hogy javítsák a sorozatokkal a folytatás-trilógia reputációját.

A Rossz osztag második évada szerintem most már az Andor első évada után jön és akkor lesz néznivaló Az Andor és A mandalori 3. évada között.

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta:

A Rossz osztag második évada szerintem most már az Andor első évada után jön és akkor lesz néznivaló Az Andor és A mandalori 3. évada között.

Ez is egy reális opció. De lesz Tales of the Jedi is, azt is berakhatják közéjük. De majd este okosabbak leszünk azzal a sorozattal kapcsolatban is.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.