Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 14. Undorító ez a francia antifoci, amit tolnak. Papíron a világ legjobb keretével betolták a buszt Marokkó ellen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 15. Hírek az F1 háza tájáról: - Mick Schumacher jövő évtől a Mercedes csapatánál folytatja, mint tartalékpilóta. Tehát 10 év után újra van egy Schumacher a csapatnál. - Szaúd-Arábiában fog kezdődni a 2024-es szezon. Az ok teljesen egyszerű: Szaúd-Arábia túllicitálta Bahreint. - A Red Bull és a Porsche között végül nem lett megállapodás. De most a sajtóértesülések szerint egy detroiti márka, a Ford kopogtat Hornerék ajtaján. A megállapodás hasonló lehet, mint az Alfa Romeo és Sauber között: a 2026-os erőforrástól kapja meg a Ford nevet, nem vásárolják fel teljesen a Red Bullt. Nem szólnak bele a menedzseri döntésekbe, technikai segítséget csak akkor adnának, ha a Red Bull szeretné. Hornernek ez kecsegtetőbb ajánlat, mint a Porsche, akik komoly beleszólást szerettek volna. - Nem lesz többé az utolsó sikán a Spanyol nagydíjon. A 13-14-es kanyarok kihagyásával fog mostantól szerepelni a Barcelonai versenypálya. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2022. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 16. Horvátország - Marokkó 2-1 Argentína - Franciaország 1-1 nyer Argetína Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2022. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 16. Horvátország - Marokkó: 2 - 0 Argentína - Franciaország: 2 - 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2022. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 16. Horvátország - Marokkó: 2 - 1 Argentína - Franciaország: 1 - 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 16. Horvátország - Marokkó 1-2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2022. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 16. Horvátország - Marokkó 0-0 bronzérmes: Horvátország Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2022. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 16. Horvátország - Marokkó: 2 - 1 Argentína - Franciaország: 2 - 0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2022. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 16. Horvátország-Marokkó 2-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 16. Horvátország - Marokkó: 2-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2022. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 17. (szerkesztve) 2022. 12. 14. - 21:20, Yoda József írta: Undorító ez a francia antifoci, amit tolnak. Papíron a világ legjobb keretével betolták a buszt Marokkó ellen Nem értek hozzá túlzottan, csak fél szemmel és füllel követem az eseményeket, de mikor meghallottam, hogy két kapura lövésből két gól, nekem a „hatékonyak” szó ugrott be. 98 óta nekik szurkolok, nyilván a magyarok után, szóval elfogult az lehetek. Idén nem fog fájni, ha Messzibb kerül a trófea. Szerkesztve: 2022. December 17. - Szisz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2022. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 17. Horvátország - Marokkó: 2-1 Argentína - Franciaország: 2-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 17. 1 órával korábban, Szisz írta: Nem értek hozzá túlzottan, csak fél szemmel és füllel követem az eseményeket, de mikor meghallottam, hogy két kapura lövésből két gól, nekem a „hatékonyak” szó ugrott be. 98 óta nekik szurkolok, nyilván a magyarok után, szóval elfogult az lehetek. Idén nem fog fájni, ha Messzibb kerül a trófea. Nekem meg az ilyenről az jut eszembe, hogy az egyik csapat nem focizni akar na sebaj, majd Messi megmutatja vasárnap, ki a főnök Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 17. Horvátország - Marokkó: 2-1 Argentína - Franciaország: 2-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2022. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 17. 43 perccel korábban, Yoda József írta: Nekem meg az ilyenről az jut eszembe, hogy az egyik csapat nem focizni akar na sebaj, majd Messi megmutatja vasárnap, ki a főnök Én is Argentínának szurkolok (Messi végre a válogatottban is hatalmasat játszik), de ezek a dél-amerikai csapatok ilyenkor szoktak mentálisan összeroppani. Kemény, brusztolós meccs lesz, az meg inkább a franciáknak kedvez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2022. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 17. 49 perccel korábban, Yoda József írta: Nekem meg az ilyenről az jut eszembe, hogy az egyik csapat nem focizni akar na sebaj, majd Messi megmutatja vasárnap, ki a főnök Anyukám nagy focirajongó, ő is a jó focit szereti nézni, mindig az ezt űző, vagy esetleg a szimpatikus de gyengébb csapatnak szokott drukkolni. De valahol az is érthető, hogy utólag már annyira nem érdekes, ki hogyan játszott, az számít, ki nyert, pláne egy VB döntőn. Ezzel együtt nyerjenek az argentinok, hajrá!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2022. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 17. 1 órával korábban, Yoda József írta: Nekem meg az ilyenről az jut eszembe, hogy az egyik csapat nem focizni akar na sebaj, majd Messi megmutatja vasárnap, ki a főnök Mint mondtam volt a focihoz nem értek, ellentétben sok millió magyarral . Vágom azért, hogy mit szeretnek nézni az emberek foci címén. Nálam ez így alakult, életem első foci örömét a franciák szerezték. Versenyezik még a Totthenham az Ajax elleni 19-es 3-2-vel is, bár az nem öröm volt, hanem döbbenet , megállt az idő az utolsó percben, úgy éreztem akkor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 17. Horvát - Marokkó 1-0 1 órával korábban, Yoda József írta: majd Messi megmutatja vasárnap, ki a főnök Mbappé. Francia - Argentín 0-0 győz Francia 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Adrián Hozzászólás ideje: 2022. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 17. Horvátország - Marokkó 1-2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2022. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 17. Horvátország - Marokkó 2-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2022. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 17. Horvátország - Marokkó: 1 - 0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2022. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 17. Horvátország - Marokkó: 2 - 0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2022. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 17. Argentína - Franciaország 3-2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 17. @Donát már nem lesz tabella csak a végén? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Whill Hozzászólás ideje: 2022. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 17. Argentína - Franciaország 1-1 (Argentína nyer) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2022. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 17. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: @Donát már nem lesz tabella csak a végén? Ha lesz időm, holnap talán lesz. De rohadt sok idő, mert rengetegen tippelnek idén... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 17. Hál istennek, sok a tipp. A legvégén is jó lesz ám, nem reklamálásnak szántam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 18. Na, akkor ma sporttörténelmi napra virradtunk, remélem Argentína - Franciaország 1-1, győztes: Argentína Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2022. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 18. Argentína - Franciaország 1-2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2022. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 18. Argentína-Franciaország 2-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.