Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Hírek az F1 háza tájáról:

- Mick Schumacher jövő évtől a Mercedes csapatánál folytatja, mint tartalékpilóta. Tehát 10 év után újra van egy Schumacher a csapatnál.

- Szaúd-Arábiában fog kezdődni a 2024-es szezon. Az ok teljesen egyszerű: Szaúd-Arábia túllicitálta Bahreint. :D

- A Red Bull és a Porsche között végül nem lett megállapodás. De most a sajtóértesülések szerint egy detroiti márka, a Ford kopogtat Hornerék ajtaján. A megállapodás hasonló lehet, mint az Alfa Romeo és Sauber között: a 2026-os erőforrástól kapja meg a Ford nevet, nem vásárolják fel teljesen a Red Bullt. Nem szólnak bele a menedzseri döntésekbe, technikai segítséget csak akkor adnának, ha a Red Bull szeretné. Hornernek ez kecsegtetőbb ajánlat, mint a Porsche, akik komoly beleszólást szerettek volna.

- Nem lesz többé az utolsó sikán a Spanyol nagydíjon. A 13-14-es kanyarok kihagyásával fog mostantól szerepelni a Barcelonai versenypálya. :D

Hozzászólás ideje:
2022. 12. 14. - 21:20, Yoda József írta:

Undorító ez a francia antifoci, amit tolnak. Papíron a világ legjobb keretével betolták a buszt Marokkó ellen :lol:

Nem értek hozzá túlzottan, csak fél szemmel és füllel követem az eseményeket, de mikor meghallottam, hogy két kapura lövésből két gól, nekem a „hatékonyak” szó ugrott be. 98 óta nekik szurkolok, nyilván a magyarok után, szóval elfogult az lehetek. Idén nem fog fájni, ha Messzibb kerül a trófea. :angel:

Szerkesztve: - Szisz

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Szisz írta:

Nem értek hozzá túlzottan, csak fél szemmel és füllel követem az eseményeket, de mikor meghallottam, hogy két kapura lövésből két gól, nekem a „hatékonyak” szó ugrott be. 98 óta nekik szurkolok, nyilván a magyarok után, szóval elfogult az lehetek. Idén nem fog fájni, ha Messzibb kerül a trófea. :angel:

Nekem meg az ilyenről az jut eszembe, hogy az egyik csapat nem focizni akar ;) na sebaj, majd Messi megmutatja vasárnap, ki a főnök

Hozzászólás ideje:
43 perccel korábban, Yoda József írta:

Nekem meg az ilyenről az jut eszembe, hogy az egyik csapat nem focizni akar ;) na sebaj, majd Messi megmutatja vasárnap, ki a főnök

Én is Argentínának szurkolok (Messi végre a válogatottban is hatalmasat játszik), de ezek a dél-amerikai csapatok ilyenkor szoktak mentálisan összeroppani. Kemény, brusztolós meccs lesz, az meg inkább a franciáknak kedvez.

Hozzászólás ideje:
49 perccel korábban, Yoda József írta:

Anyukám nagy focirajongó, ő is a jó focit szereti nézni, mindig az ezt űző, vagy esetleg a szimpatikus de gyengébb csapatnak szokott drukkolni. :)

De valahol az is érthető, hogy utólag már annyira nem érdekes, ki hogyan játszott, az számít, ki nyert, pláne egy VB  döntőn. 

Ezzel együtt nyerjenek az argentinok, hajrá!!

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Yoda József írta:

Mint mondtam volt a focihoz nem értek, ellentétben sok millió magyarral :D. Vágom azért, hogy mit szeretnek nézni az emberek foci címén. Nálam ez így alakult, életem első foci örömét a franciák szerezték. Versenyezik még a Totthenham az Ajax elleni 19-es 3-2-vel is, bár az nem öröm volt, hanem döbbenet :o, megállt az idő az utolsó percben, úgy éreztem akkor.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.