Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Január 2. Hozzászólás ideje: 2021. Január 2. Valahogy nagyon vicces ezzel a zenével 1 Válasz
Adrián Hozzászólás ideje: 2021. Január 2. Hozzászólás ideje: 2021. Január 2. 4 órával ezelőtt, Yoda József írta: Ez valódi? Az Tom Crusie, forgatják a, Mission: Impossible 7-et és épp azt forgatják, amikor Lucas-nak az arcát vette fel és megy a Disney-hez, mert kell a pénz. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Január 4. Hozzászólás ideje: 2021. Január 4. Érdekes amúgy a youtube algoritmusa amikor megtaláltam a videót és betettem ide, még csak 800 ezer megtekintés volt rajta, most meg már több mint 2 millió. Augusztusi a videó, viszont a youtube mégis csak most döntött úgy, hogy megdobja kicsit a számait és feldobálja mindenkinek Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. Január 5. Hozzászólás ideje: 2021. Január 5. (szerkesztve) 2021. 01. 04. - 1:38, Yoda József írta: Érdekes amúgy a youtube algoritmusa amikor megtaláltam a videót és betettem ide, még csak 800 ezer megtekintés volt rajta, most meg már több mint 2 millió. Augusztusi a videó, viszont a youtube mégis csak most döntött úgy, hogy megdobja kicsit a számait és feldobálja mindenkinek Ez inkább annak köszönhető, hogy az elmúlt két-három napban egy rahedli helyre felkerült (Redditre, a NeoGafra, Inside the Magicre, 9Gag-re), aztán a Star Wars tematikájú oldalak is átvették (például: mi). Semmi köze ennek a Youtube algoritmusához, ez az internet "közösségének" a jótékony hatása. Szerkesztve: 2021. Január 5. - Dzséjt 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Január 5. Hozzászólás ideje: 2021. Január 5. 48 perccel korábban, Dzséjt írta: Ez inkább annak köszönhető, hogy az elmúlt két-három napban egy rahedli helyre felkerült (Redditre, a NeoGafra, Inside the Magicre, 9Gag-re), aztán a Star Wars tematikájú oldalak is átvették (például: mi). Semmi köze ennek a Youtube algoritmusához, ez az internet "közösségének" a jótékony hatása. Na de a többi helyre is azért került fel, mert a youtube most valamiért előszeretettel elkezdte dobálni mindenkinek. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. Január 5. Hozzászólás ideje: 2021. Január 5. Azért kezdte el előszeretettel feldobálni, mert felkerültek azokra a helyekre. Ez az ok-okozati összefüggés, nem a fordítottja. Egy videó először felkerül egy népszerű helyre, ahol generál egy combos megtekintést (valójában csak kattintást, nem kell megnézni a videót), aztán lesz népszerű a Youtube algoritmusánál, ezzel elindítva az öngeneráló folyamatot (minél több oldalra kerül ki, annál népszerűbb lesz, és minél népszerűbb lesz, annál több oldalra kerül ki, ez így megy, míg a lufi ki nem pukkan). Innen a népszerűség. De egy videó sem lesz népszerű a Youtube algoritmusánál csak azért, mert "úgy döntött". Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2021. Március 7. Hozzászólás ideje: 2021. Március 7. Elkészült az interjúm a The Star Wars Archives írójával, Paul Duncannel, és szerintem sok érdekeset mesélt benne. Ebbe a topikba tettem, mert úgy érzem, Lucas a legfontosabb témája. 3 1 2 Válasz
LordGravon Hozzászólás ideje: 2021. Április 21. Hozzászólás ideje: 2021. Április 21. Tavaly októberben készült egy interjú Lucasszal és a feleségével. Jó látni, hogy semmit sem változott és még mindig ugyanazokról a dolgokról beszél, mint anno a korai 2000-es években. 3 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 16. (szerkesztve) Dokumentumfilm sorozat készül a Mesterről és az ILM-ről. Lawrence Kasdan rendezi. https://www.gamestar.hu/masvilag/dokumentumfilm-sorozat-keszul-george-lucas-rol-es-az-ilm-rol-299575.html Szerkesztve: 2021. Szeptember 16. - Darth Cupsy 3 1 4 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2021. December 19. Hozzászólás ideje: 2021. December 19. (szerkesztve) Szerkesztve: 2021. December 20. - Rog 6 Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2022. Június 14. Hozzászólás ideje: 2022. Június 14. George Lucas közzétett egy rövid videót, amiben kifejti, hogy a Disney Star Wars nem az ő kánonja. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Június 14. Hozzászólás ideje: 2022. Június 14. Nem az ő filmjei. Ezt mindenki tudja. És? Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Június 14. Hozzászólás ideje: 2022. Június 14. Ez nem deepfake? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Június 14. Hozzászólás ideje: 2022. Június 14. (szerkesztve) Biztos, hogy nem igazi. Elég megnézni milyen oldal rakta fel. Mondjuk elég ingoványos talajon jár a csávó mert ezért be is lehet perelni, ha nem igazi. Szerkesztve: 2022. Június 14. - Ody Mandrell 2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Június 15. Hozzászólás ideje: 2022. Június 15. (szerkesztve) 14 órával ezelőtt, tomcsi80 írta: George Lucas közzétett egy rövid videót, amiben kifejti, hogy a Disney Star Wars nem az ő kánonja. Nem fejt ki semmit, pláne nem azt, hogy nem az ő kánonja, mivel neki nincs is kánonja. 11 másodperc meg még a reggeli WC-zésre sem lenne elég kifejtésre. Egyszerűen elmondja, ami 10 éve egyértelmű: nem ő irányítja a Star Wars-t és a Diseny/Lucasfilm nyilván nem abba az irányba ment el, amit ő elképzelt, mivel semmilyen formában nem vesz részt a filmek és sorozatok megalkotásában. Szerkesztve: 2022. Június 15. - Dzséjt 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Június 15. Hozzászólás ideje: 2022. Június 15. Amúgy valódi a felvétel, de egy 2 éves műsorból való. Igazából semmi olyat nem mond el, amit ne tudnánk Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2022. Június 15. Hozzászólás ideje: 2022. Június 15. Kánonról egy szót se szólt, főleg, hogy szerintem halovány dunsztja sincs, hogy mi a fene az. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 2. Hozzászólás ideje: 2022. December 2. (szerkesztve) 9 perccel korábban, Dzséjt írta: Lucas sosem volt jó rendező, Lucas piszok jó rendező, max. pocsék szövegíró. De még ezzel is vitatkoznék, maradjunk annyiban, hogy nem zseniális. Szerkesztve: 2022. December 2. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. December 2. Hozzászólás ideje: 2022. December 2. A "gyorsabban, intenzívebben" nem a jó rendező ismérve. A színészeit híresen nem tudja vezetni, márpedig egy jó rendezőnek ahhoz is értenie kell. És, ami azt illeti, egy rendezőnek alapból nem is kell értenie a szövegekhez, az a forgatókönyvíró dolga. Persze Lucas mindkettő egyben, így mindkettőhöz kell értenie, de egyikben sem volt mester. Amiben én szerintem teljes mértékben kiemelkedő, az a vizuális része a dolgoknak (vizuális rendezés?), ez főleg az ep1-3-ban látványos, sokszor szerintem zseniális, illetve az univerzumépítés, amiben kiemelkedő. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 2. Hozzászólás ideje: 2022. December 2. (szerkesztve) 6 órával ezelőtt, Dzséjt írta: A "gyorsabban, intenzívebben" nem a jó rendező ismérve. Nézzünk is rá példákat. Még szerencse, hogy a "gyorsabban és intenzívebben" eszköztárával arra sarkallta McGregort, hogy jobb legyen a Mustafar-i jelenetben, ahol elsőre nevetségesen gyenge. Szerkesztve: 2022. December 2. - Ody Mandrell Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. Április 17. Hozzászólás ideje: 2023. Április 17. George Lucas napra pontosan 50 évvel ezelőtt, 1973. április 17-én fogott hozzá a The Star Wars c. szövegvázlat megírásának. 6 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Április 17. Hozzászólás ideje: 2023. Április 17. És milyen jól tette. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 17. Hozzászólás ideje: 2023. Április 17. Durva, hogy még meg se születtem, de Anakin Starkiller kalandjai már formálódtak. Nekem máig hihetetlen, hogy pusztán fantáziával egy ekkora dolgot létre lehetett hozni. Nagyon kivételes pillanat amikor erre lehetőség van, és páratlan géniusz kell, aki ezt meg is valósítja. 4 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 17. Hozzászólás ideje: 2023. Április 17. Ez tényleg ő lenne? Még sose láttam ennyire....instabilnak. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Április 17. Hozzászólás ideje: 2023. Április 17. Szerintem kétségtelen, hogy ő az. Azért már 78 éves. Sajnos a kor rajta is fog. Azt figyelitek, hogy az egyik emberke @SimonZ Saga képét nyújtotta oda dedikálásra? 0:28-nál látszik a legjobban. 3 2 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 17. Hozzászólás ideje: 2023. Április 17. Nagyon úgy fest, hogy az volt. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 14. Hozzászólás ideje: Május 14. Ma lett 80 éves George Lucas! Isten éltesse! 6 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 14. Hozzászólás ideje: Május 14. Éljen még nagyon sokáig. 2 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: Május 14. Hozzászólás ideje: Május 14. Az egyik legnagyobb még élő mesemondó. 3 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 14. Hozzászólás ideje: Május 14. Érdekes személlyel találkozott Lucas. Mondjuk jó kérdés, hogy hány éves a kép. 2 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.