pb69 Hozzászólás ideje: 2016. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 17. Nem tudtam pontosan hova tegyem, igy erre a topic-ra esett a választás. De ezen a videón behaltam. Tényleg laza. Szegénynek nincs olyan technikai érzéke, mint Rey-nek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2016. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 17. Nem tudtam pontosan hova tegyem, igy erre a topic-ra esett a választás. De ezen a videón behaltam. http://www.youtube.com/watch?v=FaOSCASqLsE Ebben a pillanatban akartam én is berakni ide, de megelőztél. Qrvanagy! :lol: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 17. Bakker ez hatalmas. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 18. Egymás után játsszátok le: (megéri ) 1. http://www.youtube.com/watch?v=TMjM6z9014k 2. http://www.youtube.com/watch?v=DZ18W-rLUvA Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 18. Igen, ezen jót röhögtem. Nekem is rögtön a TIE hangja ugrott be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 19. Óriási!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 19. Fel kéne hívni a Lucasfilm és a Disney figyelmét arra a hangeffektre. Hátha hasznosítanák. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 22. Egy kis ráadás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 24. https://media.giphy.com/media/NFal8e8KxBpTy/giphy.gif Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 27. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 27. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 27. :lol: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 27. Talán üvegbe akarja Luke tartósítás céljából rakni azt a kezet mint a Zorro álarca eszement kapitánya a háromujjú bandita háromujjú kezét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2016. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 31. Jópofa Tarr Béla - Star Wars crossover. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 2. A "kezes" hatalmas! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 2. 40 mp-től érdemes, addig ismerjük a sztorit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 2. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2016. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 5. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 10. Nagyon marha :D http://www.youtube.com/watch?v=JbpgM-JTang Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 11. Nagyon marha :D Hát igen.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 11. Éppen aktuális Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Na ezért nem szerepelhetett Luke többet EP 7-ben http://www.youtube.com/watch?v=griLe2vwqe8 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Nagyon jópofa, bár van egy olyan érzésem, hogyha Kylo rátalál Luke nyomaira, akkor Snoke-al és egy kisebb sereggel együtt állítottak volna be Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 27. Fb-n találtam (tehát nem saját) de marha jó :D Éppen aktuális (bizonyos szemszögből nézve ) Naboo bolygón jártam, Idiótát láttam, Jar-Jar volt a neve, Fejbevágtam hehe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2016. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 30. No comment... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 30. De papi, én szeretlek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 3. (szerkesztve) Ezek a medvék sem az "Arany iránytűn" nőttek föl: https://45.media.tumblr.com/22a4d60464bbfe29923e30794fbd4b99/tumblr_o4u1bvIEn91uluepno1_500.gif Szerkesztve: 2016. Április 3. - A pécsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 3. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 6. Nem tudom a fiam honnan szedte(ovi?), lehet, hogy magától, de szakadtunk: "Apa! Az Ezerévs Sólyom ezeréves tojást tojik?" Sakk-matt! nem tudtam mit mondjak. Felröhögtem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 9. Apja fia Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.