Hozzászólás ideje: 2020. Október 24.4 éve 2020. 10. 22. - 20:50, Bence1997 írta: Érdekes hírt olvastam. Állítólag a Disney átakarja pakoltatni a Lucasfilmet Burbankba (ugye ott van a Walt Disney székhelye), ugyanis ahol jelenleg a Lucasfilm székel, az a Letterman Digital Arts Center épülete (San Francisco északi része), ami ugye a Skywalker Properties Ltd. tulajdonában van, aminek tulaja nem más, mint George Lucas. A Disney pedig két helyszínért (ezért és a Skywalker Soundért) fizet Lucasnak, már 8(!) éve és ezt akarják végleg lezárni azzal, hogy a Lucasfilmet áttelepítik Burbankba. A cikk: https://www.starwarsnewsnet.com/2020/10/disney-could-be-moving-lucasfilm-and-its-divisions-to-burbank.html Ez valami rosszat jelent, vagy csak egy érdekesség?
Hozzászólás ideje: 2020. Október 24.4 éve 26 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Ez valami rosszat jelent, vagy csak egy érdekesség? Inkább érdekesség, ugyanakkor talán nem is rossz hír, sokkal inkább egy pozitív lépésnek tartják néhányan.
Hozzászólás ideje: 2020. November 12.4 éve Úgy néz ki 2021-ben jön az északi szomszédunkba is a Disney+. Reméljük nemcsak oda, hanem hozzánk is, ha már Kelet-Eu-ban terjeszkednek Szerkesztve: 2020. November 12.4 éve - Yoda József
Hozzászólás ideje: 2020. November 12.4 éve 41 perccel korábban, Yoda József írta: Úgy néz ki 2021-ben jön az északi szomszédunkba is a Disney+. Reméljük nemcsak oda, hanem hozzánk is, ha már Kelet-Eu-ban terjeszkednek Én valahol olvastam, hogy 2021 második felében fog érkezni a szlovákokhoz, lengyelekhez. Szóval legkésőbb 1 év múlva hozzánk is betoppan majd. Anyám érdeklődési köre miatt (imád Disney meséket nézni és ezen kívül is van néhány Disney -s alkotás, amely a kedvence) valószínűleg előrendelem majd. Bár ez még a jövő zenéje.
Hozzászólás ideje: 2020. December 10.4 éve December 2. -án 88 millió előfizetője volt a Disney+ -nak!
Hozzászólás ideje: 2020. December 11.4 éve 19 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Jövőre jön Koreán kívül Kelet-Európába is a D+! Egy előfizetőjük már tuti lesz.
Hozzászólás ideje: 2020. December 11.4 éve Kennedy az este elmondta, hogy további három Volume építésébe kezdtek bele: egy lesz Los Angelesben, egy lesz Londonban és egy lesz Ausztráliában. Szerkesztve: 2020. December 11.4 éve - Bence1997
Hozzászólás ideje: 2020. December 11.4 éve 1 perccel korábban, Bence1997 írta: Kennedy az este elmondta, hogy további három Volume építésébe kezdtek bele: egy lesz Los Angelesben, egy lesz Londonban és egy lesz Ausztráliában. Oszt' azmiaz?
Hozzászólás ideje: 2020. December 11.4 éve 1 perccel korábban, NorbiLordi írta: Oszt' azmiaz? Amivel csinálták a Mandit. Egy olyan technológia, amelynek keretében kitudnak vetíteni helyszíneket. Például ezeket:
Hozzászólás ideje: 2020. December 11.4 éve 1 perccel korábban, Bence1997 írta: Amivel csinálták a Mandit. Egy olyan technológia, amelynek keretében kitudnak vetíteni helyszíneket. Például ezeket: Jah értem, köszi Nem tudtam ez a neve.
Hozzászólás ideje: 2020. December 13.4 éve Egyelőre nem látom hivatalosan, de a Marvel és DC Univerzum facebook csoportja úgy tudja, hogy március 5. -én érkezik kishazánkba a Disney+.
Hozzászólás ideje: 2020. December 14.4 éve 2020. 12. 13. - 18:58, Bence1997 írta: Egyelőre nem látom hivatalosan, de a Marvel és DC Univerzum facebook csoportja úgy tudja, hogy március 5. -én érkezik kishazánkba a Disney+. Yup, a fiúk valamit benézhettek. Valóban nem jött még hivatalos bejelentés arra vonatkozóan, hogy nálunk mikor jelenik meg. De reménykedjünk, hogy az elkövetkezendő hetek/hónapok során kifog derülni a dolog.
Hozzászólás ideje: 2020. December 15.4 éve Amúgy ha minden igaz, akkor hozzánk is már úgy fog megérkezni, hogy az 5 alap menü mellé - SW, Marvel, Disney, Pixar és Nat. Geo - kapunk egy hatodikat, a Star nevezetűt, amely egyfajta 18+ -os tartalmakkal kedveskedik majd nekünk. Lesz Aliens franchise, Deadpool filmek, Logan, Die Hard és olyan sorozatok, mint pl. a Lost, Atlanta, stb.
Hozzászólás ideje: 2020. December 15.4 éve 36 perccel korábban, Bence1997 írta: kapunk egy hatodikat, a Star nevezetűt, amely egyfajta 18+ -os tartalmakkal kedveskedik majd nekünk. Lesz Aliens franchise, Deadpool filmek, Logan, Die Hard és olyan sorozatok, mint pl. a Lost, Atlanta, stb. Pedig már azt hittem...
Hozzászólás ideje: 2020. December 15.4 éve 14 perccel korábban, NorbiLordi írta: Pedig már azt hittem...
Hozzászólás ideje: 2020. December 15.4 éve 35 perccel korábban, NorbiLordi írta: Pedig már azt hittem... Norbikaa, ejnye már.
Hozzászólás ideje: 2020. December 15.4 éve Star Wars is, filmfeldolgozás meg önálló sztori is. Én persze nem láttam egyiket sem, de beszéltem olyannal, aki már hallott olyanról, aki már majdnem eldöntötte, hogy megnézi.
Hozzászólás ideje: 2021. Január 13.4 éve Idén 50 éves a Lucasfilm! Állítólag egész évben ünneplések lesznek, valószínűleg különböző bejelentések. A héten a Lucasfilm Games volt a nagy hír, sejtésem szerint lesznek még itt érdekességek.
Hozzászólás ideje: 2021. Március 9.4 éve Bob megemlítette, hogy már több, mint 100 millióan vannak D+ előfizetők. Ma volt egy Investor Day, ahol Chapek elmondta, hogy céljuk: évente 100 eredeti tartalmat gyártani a szolgáltatásukra. "Direct to consumer business is this company's top piority." A Kennedy-hírhez: az idén lejáró szerződését megfogják hosszabbítani. Hogy hány évvel az jó kérdés. Én mondok egy további 3-4 évet. Nagyjából ez az intervallum lehet az a számára, hogy az elmúlt hónapokban bejelentett sorozatok kifussanak, elinduljon újra a mozis vonulat (Rogue Squadron, Taika filmje, stb.) és ezzel együtt átadhassa utódjának a stafétát. Szerkesztve: 2021. Március 9.4 éve - Bence1997
Hozzászólás ideje: 2021. Március 10.4 éve 15 órával ezelőtt, Yoda József írta: Ez a Mike úgy rá van pörögve KKre mintha randira hívta volna és KK azzal rázta volna le, hogy most túl elfoglalt, de majd ha eljön a Disneytől, mehet a menet.
Hozzászólás ideje: 2021. Március 10.4 éve Azért elgondolkodtató, hogy ez a csávó csak azért önti magából ezeket a híreket, mert jól átgondoltan kiszolgál és ezzel anyagi oldalról is kihasznál egy bizonyos célcsoportot, vagy szimplán téveszméktől szenvedő elmebeteg, akit ki kéne vizsgáltatni.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.