Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 5. A Kick-Asst láttam, nem rossz film, de össze sem hasonlítható egy Star Wars-hoz. Nem tudom, mennyire lenne jó megoldás ez a pali. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2012. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 5. (szerkesztve) Matthew Vaughn a Kick-Ass és az X-Men: First Class rendezője a nagy esélyes a források szerint http://collider.com/star-wars-episode-7-matthew-vaughn/208715/#more-208715 Ő tényleg jó lenne, minden filmjét láttam és mind nagyon jó! Szeretem a készítés fázisát, nagyon is, de ez még nem az a rész. Ezt nem szeretem, amikor minden nap jön egy név, amit cáfolnak, vagy még annyira sem méltatnak. Majd amikor a titkos képek, díszletek telóval készített fényképe, stb... Szerkesztve: 2012. November 5. - Brodie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 5. Mindegyik említett filmet láttam. Tényleg jók. Főleg a Kick-Ass és a First Class tetszett nagyon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 5. Nekem is minden filmje tetszett és a First Class a ritka "intelligens blockbuster" film kategóriába esik nálam (bár rémlik, hogy a hardcore képregény fanoknak volt vele egy-két kifogása). Igazából az egész filmográfiájából ez az ami valamennyire predesztinálhatja erre a rendezésre, mivel az már egy nagyszabású film volt. Nem mondom, hogy neki örülnék a legjobban, de ő egy okés választás lehet, aki nagyon kellemes meglepetést okozhat. Azért J.J Abrams neve még remélem elő fog kerülni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2012. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 6. (szerkesztve) Hoppá :D Szerkesztve: 2012. November 6. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 6. Matthew Vaughn nagy esélyes a források szerint Remek, nálam a Csillagporral bizonyított, hogy jó fantasyt is tud rendezni a First Class meg egy mestermű Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 6. Matthew Vaughn a Kick-Ass és az X-Men: First Class rendezője a nagy esélyes a források szerint http://collider.com/star-wars-episode-7-matthew-vaughn/208715/#more-208715 Bár szívem szerint továbbra is J. J. Abramst látnám a székben, azt sem bánnám, ha ez az úriember lenne. A Stardust az a két fantasy film egyike, amit nagyon szeretek, és a First Class is tetszett. Az utóbbi jó kis blockbuster, az előbbi pedig remek mese, és ebben a két műfajban bizony járatosnak kell lennie egy SW film rendezőjének. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 6. "We have complete creative control" Ez elég sok mindent jelenthet. Többes számban van, úgyhogy Lucas is benne lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2012. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 6. (szerkesztve) És ahogy nézem Matthew Vaughn-t, minden általa rendezett filmnek, forgatókönyvírója is. Kb. mindenki meg lenne elégedve, jöhet a cáfoló hír lassan Szerkesztve: 2012. November 6. - Brodie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 6. Sajna nálam is. Pl ők döntik el a címét. Te Jisten. Én attól is félek hogy ők azt hiszik hogy az igazi rajongók a prequel-utálók mint Quarron, vagy olyanokat fognak felkérni sw-szakértőnek akinek a Timothy Zahn-féle Ep 7-8-9 lsznek az etalonok. Nem hiszem. Zah is tisztában van vele, hogy amit ő alkotott, azzal azt csinálnak, amit akarnak. Ő úgy fogalmazott, hogy a könyvek csak a könyvek voltak. Amióta megjelent a hír, vagy bármely Star Wars hírhez kapcsolódva, ha megnézed az alatta húzódó hozzászólásokat 90 %-uk utálja a prequelt és Lucast is. Ja és nincs klasszikus-trilógia egy rajongónál csak a 6 részes Saga. Most, hogy jönnek új filmek ezt is át lehet értlemezni. Vajon az lesz az igazi rajongó, aki az EP 1-2-3-4-5-6-7-8-9... STB-t is egyformán szereti? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 6. Sajnos Vaughn egyetlen filmjét sem láttam, de ha azt mondjátok jó, én hajlamos vagyok elhinni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 6. Matthew Vaughn a Kick-Ass és az X-Men: First Class rendezője a nagy esélyes a források szerint http://collider.com/star-wars-episode-7-matthew-vaughn/208715/#more-208715 Egyáltalán nem volna rossz választás, nekem bejönnek a filmjei. Sajnos Vaughn egyetlen filmjét sem láttam, de ha azt mondjátok jó, én hajlamos vagyok elhinni. Nem késő megnézni a filmjeit attól függetlenül, hogy végül lesz-e SW-rendező, vagy nem A Csillagport mindenképpen nézd meg, a Kick-ass eléggé egyedi, szerintem az nem mindenkinek jön be, és persze a First Class az egyik legjobb film, amit képregényből ki lehet hozni (nekem jobban tetszett az Avengersnél, bár ezért lehet, hogy meg fognak kövezni, de akkor is). Egyébként teljesen kiment a fejemből, hogy ez a fickó mely filmeket rendezte Most már nem fogom elfelejteni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 6. Én is most olvastam, hogy Han visszatérne....felőlem jöhet. Pár poén még biztos van benne. Efelől nincs kétségem nekem se. Vaughn(?) filmjeit meg szeretem, eddig szinte az összes tetszett, szóval jöhet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2012. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 6. (szerkesztve) Jeremy Bulloch színész alias Bobba Fett beszél a lehetséges visszatéréséről az EP VII-ben http://www.comicbookmovie.com/fansites/JoshWildingNewsAndReviews/news/?a=69721 A film címe meg a Nyugdíjasok Háborúja lesz :lol: Szerkesztve: 2012. November 6. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2012. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 7. Leközöltek egy exkluzív hírt, miszerint az indie filmes Colin Trevorrow rendezheti az új Star Warst... http://www.celebuzz.com/2012-11-06/star-wars-indie-director-colin-trevorrow-a-potential-candidate-to-direct-episode-vii-exclusive/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2012. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 7. Leközöltek egy exkluzív hírt, miszerint az indie filmes Colin Trevorrow rendezheti az új Star Warst... http://www.celebuzz.com/2012-11-06/star-wars-indie-director-colin-trevorrow-a-potential-candidate-to-direct-episode-vii-exclusive/ Húúúú ez az év híre! Ja nem, mert ez az ember egy senki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 7. Tehát az a hir, hogy találkozott ez a valaki Lucas-al és beszélgettek a projektről... Lucas-al akinek elvileg köze nincs rendező-választáshoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2012. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 7. Tehát az a hir, hogy találkozott ez a valaki Lucas-al és beszélgettek a projektről... Lucas-al akinek elvileg köze nincs rendező-választáshoz. Ott a pont! Ezért mondtam, hogy utálom a készületeknek ezt a fázisát, napról-napra egymásnak ellentmondó hírek, és semmi nem jön hivatalos oldalról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2012. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 7. (szerkesztve) Most még csak a pletykák mennek, és az is fog egy jó darabig. Sajna... Szerkesztve: 2012. November 7. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2012. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 7. (szerkesztve) Húúúú ez az év híre! Ja nem, mert ez az ember egy senki Colin Trevorrow Amikor meghallottam, hogy jön az EPVII, mint mindenki másnak, nekem is Colin Trepjov ugrott be először, nem mint lehetséges, hanem mint kizárólagos rendező! http://www.imdb.com/name/nm1119880/ ...egyetlen film származik tőle (jó ütős produkció, magam alá pakoltam rendesen) (Tekerjetek 1:29-ra, hallgassátok és sírjatok...ott az első vonatkozás) Annyi lehet a történet, hogy mindannyiunk Colinja audiencát kért Lucastól és max elérte telefonon és az üzenetrögzítőre ráböfögte, hogy szeretné megrendezni a szárvársztot. Egyébként durván szivárognak vissza a régi színészek, legújabb hírek szerint Carrie Fisher is benne lenne, Ford már kinyilvánította igenlését, Hammil nem is kérdéses. Idősek, de nem is főszerep kell nekik. A hírek alapján szerintem is Matthew Vaughn a legesélyesebb a rendezői székbe. Szerintem hamarosan áradnak majd a nyilatkozatok, karácsonykor szeretnek bejelentéseket tenni Hollywoodban. Szerkesztve: 2012. November 7. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2012. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 7. Damon Lindelof, aki jelenleg egy Disney projekten dolgozik Brad Birdel, elképzelhetőnek tartja, hogy 12 új Star Wars film készüljön. http://www.entertainmentwise.com/news/93623/Star-Trek-Producer-There-Could-Be-12-New-Star-Wars-Movies Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2012. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 7. Harrisof Fordot így még el is tudnám fogadni az új részben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 7. Ez volt már? Carrie Fisherből kierőszakoltak egy igenlő választ. Carrie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 7. Meglepődtem volna, ha ő nemet mond. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2012. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 7. Damon Lindelof, aki jelenleg egy Disney projekten dolgozik Brad Birdel, elképzelhetőnek tartja, hogy 12 új Star Wars film készüljön. http://www.entertainmentwise.com/news/93623/Star-Trek-Producer-There-Could-Be-12-New-Star-Wars-Movies Amikor a cikkben arról van szó, hogy reboot, akkor gondolom, nem arról van szó, hogy maga a film lesz reboot, hanem arról, hogy a saga lesz úgymond újraindítva, vagyis ott folytatva,ahol abbamaradt. Nyugtasson meg valaki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 7. Amikor a cikkben arról van szó, hogy reboot, akkor gondolom, nem arról van szó, hogy maga a film lesz reboot, hanem arról, hogy a saga lesz úgymond újraindítva, vagyis ott folytatva,ahol abbamaradt. Nyugtasson meg valaki. Egy producer, aki elvileg semmilyen szinten nincs bevonva a projektbe ötletelget. Végig az van a cikkben, hogy szerinte úgy lesz hogy, meg úgy kéne hogy... persze holnap még kiderülhet, hogy ő valami tök belsős, sőt ő a forgatókönyviró, de per pillanat úgy áll a dolog hogy csak ötletelget, mint mindenki más. Bármiért aggodni majd akkor kell, ha jön egy igazi hivatalos bejelentés és abban valami hajmeresztő lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 7. Talán a fazon összekever valamit. Szóba került a reboot, de nem a filmek, hanem a Jedi visszatér utáni könyvek, tehát az EU tekintetében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2012. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 7. (szerkesztve) Szerintem ez csak egy találgatás. De miért állnának meg akkor már 12 film után? Persze az SW-t, Lucas ilyennek tervezte, folyamatosan újabb és újabb részek. A reboot-ot úgy érti, hogy az SW film gyártás indul be újra. És tényleg kellemesen hátborzongató, micsoda őrület lesz itt 2015-ben. Végre, nem mondják minden franchise-ra, hogy "az új Star Wars". A film amire sokan 1983 óta várnak, és ha még jól is sül el a dolog... Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen infókon nem durranok, hanem inkább felkelti a kíváncsiságom. Szerkesztve: 2012. November 7. - Brodie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2012. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 7. Bármiért aggodni majd akkor kell, ha jön egy igazi hivatalos bejelentés és abban valami hajmeresztő lesz. Már van hivatalos bejelentés, ami pedig úgy szól, hogy 2015-ben jön a Star Wars 7, ami ugye azt jelenti,h nem reboot, hanem folytatás. Szóval ne ötletelgessen semmilyen producer semmilyen hülyeséget, mert falnak megyek, ha rebootolni fogják bármelyik eddigi részt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2012. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 7. (szerkesztve) Én inkább a zene mellett attól tartok, hogy vajon sikerül-e végre megtalálni az új Ralph McQuarrie-t. Az előzményekhez is találtak tehetséges művészeket, de McQuarrie eddig úgy tűnik, pótolhatatlan. Meglep, hogy ő mégis ritkán kerül szóba. Szerkesztve: 2012. November 7. - Brodie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.