csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 14. Hagyd őket Ody! Igazi jedikkel van dolgunk. Ennyi türelem és önmegtartóztatás láttán még Yoda ágyékkötője is nedves lenne. De én veled értek egyet. Az új trailert kb tegnapra akarom!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 14. (szerkesztve) Kétlem, hogy ne lennének itt majd ők is. Egyébként Doug Chiang, aki a film vezető dizájnere, a napokban nyilatkozott Lucas -ról a film kapcsán. Meglepően őszinték a szavai... "A legfélelmetesebb része a dolgoknak az, hogy nincs velünk George. Ez nagyon nagy igényeket támaszt és nagyon kemény. Próbáljuk meg még mindig kitalálni mi az a Star Wars? George nélkül ez nagyon kemény kihívás. Mindannyian tudjuk mi az, de igazából a Star Wars maga George. Ő az egyetlen aki igazán jól ismeri. Megpróbálunk létrehozni valamit az ő játszóterén, de ez akkor is az ő játszótere marad." Szerkesztve: 2015. Április 14. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 14. Érdekes hozzászólások. Az EPI teasert a Meet Joe Black előtt adták a moziban. Arra a filmre tényleg csak azért vettek jegyet. Az Avangers -re nem hinném, hogy csak azért ülnének be emberek, hogy a tarilert lássák. Azt se értem mit számít ha most jön ki, hisz moziban úgy is teljesen más lesz átélni. Sokat nem veszítenek vele. Ráadásul engem aztán marhára hidegen hagy a képregény film, szóval jöjjön csak most és ne három hét múlva. Hagyd őket Ody! Igazi jedikkel van dolgunk. Ennyi türelem és önmegtartóztatás láttán még Yoda ágyékkötője is nedves lenne. De én veled értek egyet. Az új trailert kb tegnapra akarom!!! Hát 2 és fél évhez 3 hét semmi(sőt már csak 2 és fél). Ugye 2012 októberében tudtuk meg hogy lesz ep7. Ha ennyit kibirtatok akkor 3 hét semmi. Sőt senki nem mondta hogy csütörtökön lesz a trailer a hivatalos május 1 még mindig. Az hogy ti beleélitek magatokat az egyéni szociális probléma. A május 1 meg nem az Avengers 2 miatt fontos nekem, hisz én nem fogom megnézni moziban. Hanem fél éve az a hivatalos dátum. Ne hozzák előre. Azt azért még megjegyezném hogy én meg azt tartom érdekesnek hogy felnőtt emberek ennyire türelmetlenek. Van azért az ember életében bőven más is mint az SW hogy állandóan azon agyaljon hogy mikor jön már ez meg az. A munka a mindennapi élet stb. Meg rengeteg más hobbi. Azért nem megy nektek az idő mert állandóan ezen agyaltok. Mással kell foglalkozni és kész. A Walking Dead 6. évada októberben indul de eszembe sem jut hogy úristen mikor lesz már. Tök hamar elmegy az a fél év. Lsd az évből már elment 3 és fél hónap baromi gyorsan. Azaz hozzáállás kérdése az egész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 15. Hát 2 és fél évhez 3 hét semmi(sőt már csak 2 és fél). Ugye 2012 októberében tudtuk meg hogy lesz ep7. Ha ennyit kibirtatok akkor 3 hét semmi. Sőt senki nem mondta hogy csütörtökön lesz a trailer a hivatalos május 1 még mindig. Az hogy ti beleélitek magatokat az egyéni szociális probléma. A május 1 meg nem az Avengers 2 miatt fontos nekem, hisz én nem fogom megnézni moziban. Hanem fél éve az a hivatalos dátum. Ne hozzák előre. Azt azért még megjegyezném hogy én meg azt tartom érdekesnek hogy felnőtt emberek ennyire türelmetlenek. Van azért az ember életében bőven más is mint az SW hogy állandóan azon agyaljon hogy mikor jön már ez meg az. A munka a mindennapi élet stb. Meg rengeteg más hobbi. Azért nem megy nektek az idő mert állandóan ezen agyaltok. Mással kell foglalkozni és kész. A Walking Dead 6. évada októberben indul de eszembe sem jut hogy úristen mikor lesz már. Tök hamar elmegy az a fél év. Lsd az évből már elment 3 és fél hónap baromi gyorsan. Azaz hozzáállás kérdése az egész. Tényleg? Megleptél ezzel a 2012-es októberi infóval..Az nem most volt. Hidd el a munka és a család mellett csak azokban a percekben várom a trailert, amíg itt pötyögök. De nagyon várom, mikor van rá időm gondolni, ez tény. A türelem meg nem tartozik az erényeim közé, ezen nincs mit szépítenem, gyerekként és felnőttként is így volt. És várom a TWD 6-ot is, de nem is lehet egy lapon említeni az SW-vel. Nagy szavak jöhetnek? szeretem, imádom a TWD-t az egyik kedvencem, de egy Tratakovsky féle CW képkockát nem adnék az egész TWD szériáért. Ilyen szinten vagyok fanatikus.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 15. Érdekes lista..A sith előnevek hiánya is árulkodó. Vagy egy teljesen új rendszer képviselői lesznek, vagy a film meglepetésének szánják.. Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy ezúttal nem lesznek Darth nevek, voltak is olyan pletykák, hogy ez egy teljesen más sith rend lesz a Bane vonaltól független. Azt sem tartom kizártnak, hogy lesz egy mester aki viseli a Darth nevet, de a tanítványa (Kylo Ren?) szakít ezzel a hagyománnyal, olyan hírek is voltak, hogy a sith mester gyorsan kikerül a képből és a tanítvány veszi át a hatalmat, akinek annyira megnő az ereje, hogy Luke felkutatására lesz szükség. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 15. Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy ezúttal nem lesznek Darth nevek, voltak is olyan pletykák, hogy ez egy teljesen más sith rend lesz a Bane vonaltól független. Azt sem tartom kizártnak, hogy lesz egy mester aki viseli a Darth nevet, de a tanítványa (Kylo Ren?) szakít ezzel a hagyománnyal, olyan hírek is voltak, hogy a sith mester gyorsan kikerül a képből és a tanítvány veszi át a hatalmat, akinek annyira megnő az ereje, hogy Luke felkutatására lesz szükség. Ezek mind működhetnek! biztos jó lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 15. Érdekes hozzászólások. Az EPI teasert a Meet Joe Black előtt adták a moziban. Arra a filmre tényleg csak azért vettek jegyet. Az Avangers -re nem hinném, hogy csak azért ülnének be emberek, hogy a tarilert lássák. Azt se értem mit számít ha most jön ki, hisz moziban úgy is teljesen más lesz átélni. Sokat nem veszítenek vele. Ráadásul engem aztán marhára hidegen hagy a képregény film, szóval jöjjön csak most és ne három hét múlva. Arra gondoltam, hogy én szívesen megadnám a módját, hogy először nagy vásznon lássam a trailert. Persze, tök más, ahogy a DVD/Blu Ray is más, mint egy moziélmény. Én még egy éjféli Avengers 2 premierre is elmennék, ha előtte első kézből láthatnám az SW trailert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Kezdődik... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Ez tetszik! Az ott valamiféle rendfokozati jelzés a páncél jobb(szemből bal) oldalán? Akkor ez nem Finn... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Komoly ez a rohamosztagos hacuka. Régen, főleg gyerek fejjel nagyon csíptem a Classic Trilogy rohamosztagosait. Olyan egyediek voltak (tudom ez furán hangzik) annak ellenére is, hogy full ugyan úgy nézett ki mindegyik. Aztán a Prequel a maga klónjaival csak rátett egy lapáttal. Nagyon impozánsok voltak a klónpáncélok már az EP II-ben, de az EP III-ra ezt még tovább fokozták. Lényegében a rohamosztagos páncél volt kicsit túlgondolva (történet szempontjából annak az elődje volt a klónpáncél) de marhára begyütt, olyannyira, hogy a klónpáncélok után a rohamosztagosok páncélja nekem már teljesen unalmasnak hatott, ergo nagyon örülök, hogy az új trilógiára felfrissítették a dolgot, mert ez így, ebben a formában kegyetlenül bejön. Nagyon tetszik! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Szexi. Jol nez ki! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Igazán tetszetős ez a kép, olyan hatása van, hogy ez a rohamosztagos bizony nem lőne úgy mellé mint elődei Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Tetszetős ez a páncél - már a trailerben is bejött. Remek kis továbbfejlesztése az ep4-5-6-os változatnak. A rohamoszi páncélok úgy tűnik, az egyik segédeszköze lett annak, hogy érzékeltessék: telik az idő a Galaxisban. Ebben különösen az tetszik, hogy tényleg sokkal modernebbnek tűnik, mint az elődjei. Letisztultabb formák, jobban illeszkedő részek, egyszóval: pazar. Apróság, de nagyon bejön, hogy a katonáknak ezúttal már oldalfegyvere is van. Ez kicsit emlékeztet egyrészt a TCW-re, másrészt sosem értettem, hogy a rohamosztagosok miért nem hordtak soha pisztolyt. Az E11 új változata is jól fest. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Igazán tetszetős ez a kép, olyan hatása van, hogy ez a rohamosztagos bizony nem lőne úgy mellé mint elődei A masodik gondolatom ez volt; "Vajon ezek is akkora pancserek lesznek?" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Jönnek az első képek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Hajjajajjajjj! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Húú! Falra való mind! Adják a hangulatot, az biztos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Na ja, jó képek. És hol van még este 7 óra? Így már elég egyértelmű, hogy együttműködés lesz a Sith-ek és birodalmiak utódai között. Az ott a háttérben a Yavin 4 akar lenni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. (szerkesztve) Hát ez minden pénzt meg fog érni! Új sikló, új, valószínűleg birodalmi szimbólum, flametrooperek, mi lesz itt még? Szerkesztve: 2015. Április 16. - Merr-Sonn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Wááááá, ez nagyon ott van. Főleg Kylo maszkja. Nagyon várós a 19 óra... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Azt a k*rva......, mennyire jó képek ezek már, de kár, hogy este nem biztos, hogy itt tudok lenni. Kylo Ren brutál jól néz ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Elakadt a szavam.... nagyon brutál! Aztamindenségitneki!!! :rock: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Na még egyet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Ez is mennyire jó kép, ez a kereszt fénykard a kezdeti nem tetszésem után mára már nagyon tetszik főleg ezen képek után. AZ is egyértelmű, hogy Kylo Ren erőteljesen a promóció arca lesz, mint anno Darth Maul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megláttam FBon és be kellett néznem ebbe a topicba is nekem is. OMG ezek a képek valami elképesztően jól néznek ki. Azt sem tudom ki ez a Kylo Ren, mm nyilván a fénykardos...de brutál jól néz ki. A fénykardot is imádom, a TIEok, a sikló, egyedül talán a lángszórósok néznek ki picit úgy mintha játékfegyver lenne a kezükben. De IMÁDOM!!! azt akarom hogy este legyen!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. (szerkesztve) Ezekből a képekből ítélve úgy tűnik Kylo Ren jelen lesz a már sokat emlegetett falu felgyújtáskor a film elején. Kezdődhet a spoiler eső Szerkesztve: 2015. Április 16. - Palpi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Milyen vagány már a keresztfénykard! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. (szerkesztve) A poszterek nagyon hangulatosak, nagyon információdúsak, és közelről gyönyörű a Kylo-maszk. Ezek a rohamosztagosok tényleg biztosan tudnak célozni. A képek jól igazolják vissza a kémjelentéseket. Ugyanakkor képileg nem érzem őket kiemelkedően jónak, a csoportkép például szerintem elég furcsa lett. Egyébként Doug Chiang, aki a film vezető dizájnere, a napokban nyilatkozott Lucas -ról a film kapcsán. Meglepően őszinték a szavai... "A legfélelmetesebb része a dolgoknak az, hogy nincs velünk George. Ez nagyon nagy igényeket támaszt és nagyon kemény. Próbáljuk meg még mindig kitalálni mi az a Star Wars? George nélkül ez nagyon kemény kihívás. Mindannyian tudjuk mi az, de igazából a Star Wars maga George. Ő az egyetlen aki igazán jól ismeri. Megpróbálunk létrehozni valamit az ő játszóterén, de ez akkor is az ő játszótere marad." Ez a hozzáállás nagyon veszélyes egy kreatív embertől, pláne vezető pozícióban. Walt Disney halála után az a hozzáállás, hogy "mit tenne Walt?", és "senki nincs itt, aki fel tudna nőni a szintjére" tönkretette a Disney kreatív részlegét. Egészen A kis hableányig tartott a mélyrepülés. Ed Catmull, a Pixar/Disney Animation jelenlegi elnöke szerint ez nagyon nagy hiba, mert megbénítja a kreativitást, mivel félelemmel és megfelelési kényszerrel tölti meg a részlegeket. Ilyen félelmekkel nehéz vezetni egy céget, márpedig Chiang a Lucasfilm alelnöke és kreatív igazgatója. Neki az a dolga, hogy előre nézzen, és azon gondolkozzon, hogy tud újat tenni ebbe a Lucas által megformált univerzumba. Amikor az EP1-hez megtervezte a naboo-i vadászt, akkor is az járt a fejében, hogy az X-szárnyúak után hogyan tudna újat mutatni, és remekül sikerült. Ezt a merészséget várnám az EP7 csapatától, és az eddigiek alapján látványban pontosan ezt tették: a rohamosztagosok és az ismert vadászgépek megváltoztatása mind-mind arra utaltak, hogy merészen, nem pedig szent tehénként kezelik a sagát. Már csak azt kell bebizonyítani, hogy a sztoriban is nagy magasságokat tudnak elérni. Szerkesztve: 2015. Április 16. - SimonZ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Azta leboruuuult.Brutal jol nezneek kiiiii!!!! Uj SW...uuuj SW....uuuuuuuuuj SW !!!!!!!!!!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.