Donát Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Nem Thanosra gondolsz? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Hozzászólás ideje: 2015. December 18. 2015. 12. 18. - 14:53, Donát írta: Nem éreztétek úgy, mintha Snoke egy kicsit Marvel szagú lett volna? Nem. Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Hozzászólás ideje: 2015. December 18. 2015. 12. 18. - 14:37, Darth Cupsy írta: Spoileres tartalom megtekintése Eddig ez a legpiszkosabb tett amit SW-ben láttunk még Vader sem tudta megölni a saját fiát Egyetértek. 2015. 12. 18. - 15:03, Donát írta: Nem Thanosra gondolsz? Csak termetileg hasonlít rá ahogy elnézem a képeket. De valószínű Snoke nem ilyen nagy csak a hologrammja. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Hozzászólás ideje: 2015. December 18. 2015. 12. 18. - 15:03, Donát írta: Nem Thanosra gondolsz? Nem tudom. Lehet. Arra a nagy csókára, aki ült a trónszéken a világűr közepén. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Hozzászólás ideje: 2015. December 18. 2015. 12. 18. - 10:24, Darth Krande írta: Kylo Ren: utáljuk (egyelőre így tűnik) Nagyon gáz, ha valaki mégsem utálja? 2015. 12. 18. - 14:53, Donát írta: Nem éreztétek úgy, mintha Snoke egy kicsit Marvel szagú lett volna? Nem igazán, de az eddigi SW-viszonylat alapján nem "SW-s", és egyelőre ő az a karakter, aki egyáltalán nem jön be. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Hozzászólás ideje: 2015. December 18. (szerkesztve) 2015. 12. 18. - 15:14, Nute Gunray írta: Nem tudom. Lehet. Arra a nagy csókára, aki ült a trónszéken a világűr közepén. Az Thanos, Ultron nem volt a Galaxis őrzőiben Szerkesztve: 2015. December 18. - Darth Cupsy Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Hozzászólás ideje: 2015. December 18. 2015. 12. 18. - 15:14, MissKarrde írta: Nagyon gáz, ha valaki mégsem utálja? Én csak in-universe utálom, de egyébként nem hisz fantasztikus karakter. Majd írok róla is. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Hozzászólás ideje: 2015. December 18. 2015. 12. 18. - 14:37, Darth Cupsy írta: Spoileres tartalom megtekintése Eddig ez a legpiszkosabb tett amit SW-ben láttunk még Vader sem tudta megölni a saját fiát Magának is be akarta bizonyítani, hogy milyen gonosz szerintem. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Hozzászólás ideje: 2015. December 18. (szerkesztve) Harrison Ford hosszú évek óta nem volt ilyen jó, lubickolt a szerepében. Megnéznék egy öreg Han Solo spinoff filmet, amint Csuvival a teherhajóján kalandozik, és folyton bajba keveredik az ügyeletes kalózokkal, rossz fiúkkal. Egyszóval Han Solo csillagos ötös volt a filmben! Rey és Finn... ennyire kellemes pozitív meglepetés rég nem ért, karaktereket illetően. Főleg utóbbi...Finn egy szerethető, kedves figura, és annyira jól játszotta John Boyega a szerepet, hogy már csak jó szándékkal tudom őt megítélni. Hol van már a kezdeti meghökkenés és szúrós megjegyzések iránta. SEHOL Rey, ahogy itt többet is írták, szuper jól felépített karakter. Van egy remek íve, és tényleg Ő rá lehet levetíteni az Ébredő Erő címet.. Hatalmas potenciál van benne, és már most tűkön ülök, hogy mit is fog kihozni a karakteréből Rian Johsnon az EpVIII-ban. Poe a vagány pilóta, amik a vásznon volt, imádtam. Főleg az első negyed órában. Őt a következő részekben tippen szerint össze fogják boronálni Rey-el. Mert egy ilyesfajta románc kell a trilógiába. Finn és Rey csak barátok maradnak. Kylo Ren-ről, mikor levette a maszkját, valamiért Jon Snow karaktere ugrott be Főleg az első évados Jon Snow, amikor vacilál, hogy háborúba menjen, vagy maradjon az Éjjeli Őrség tagja. Tehát dúl benne a harag, a keserűség, hűség eskü kötelezi Snoke iránt, és eldöntötte, már pedig ő a nagyfater sötét sorsát kívánja követni. Adam Driver-al nincs problémám, bár megértem, sokaknak miért is lehetett kicsit unszimpatikus. Nekem nem az volt. Leia: Carrie Fisher is kellemes meglepetés volt. Sikerült úgy belebújnia a karakterébe, hogy ne azt a szájcsücsörítős hóbortos öreglányt lássam benne, aki a kutyájával csinálja a felhajtást Ő neki talán még fontos feladat jut a folytatásokban. Pech a színésznőnek, hogy tovább kell diétáznia.. Szerkesztve: 2015. December 18. - JakeSully Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Hozzászólás ideje: 2015. December 18. 2015. 12. 18. - 14:40, Nute Gunray írta: Nem tudom, nem-e abszurd ilyet mondani, de nagyon aranyos volt a droid. Nagyszerűen tudtak a droidokkal érzelmeket ábrázolni, az amikor megijed és félősen odébb gurul, az amikor Finn bevallja neki, hogy nem az Ellenállással van és ott néz, az amikor szomorú és "lehajtja a fejét". 2015. 12. 18. - 15:14, MissKarrde írta: Nagyon gáz, ha valaki mégsem utálja? Én nem utálom, kíváncsi vagyok a karakterére. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Hozzászólás ideje: 2015. December 18. 2015. 12. 18. - 15:34, Wilde írta: Én nem utálom, kíváncsi vagyok a karakterére. Szintén, és nem is kicsit, vele kapcsolatban is sok a kérdőjel, de majd a folytatásban megláthatjuk. Végül is most nem 3 évet, hanem jóval kevesebbet kell erre várni Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Hozzászólás ideje: 2015. December 18. (szerkesztve) Meg hát ugye Kylo esetében tulajdonképpen egy Spoileres tartalom megtekintése Skywalkerről beszélünk, még ha csak anyai részről is. Nem véletlen, hogy ilyen hatalmas benne (is) az erő. Mint írtam is a kis szösszenetemben az éjjel, nagyon kíváncsi vagyok a karakterek további sorsára, köztük természetesen Kylo sorsára is! De legkiemelkedőbben Rey érdekel, minden értelemben! Szerkesztve: 2015. December 18. - Darth Riddick Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Hát nekem nem csak in-universe nem tetszik..... In-universe Vader kiirtotta a gyerekeket a Jedi Templomban, mégis mint karaktert szeretjük sokan. De!!!! Egyáltalán nem baj szerintem, ha másnak bejön a szereplő. Az tény hogy nagyon vagány fénykardja van, és a film elején látott Erő-trükk is látványos. Megállítja a fényt az éjszakában, még mielőtt az elérhetné őt. És ha nem kéne hasonlítania olyan szereplőkre akikre nem hasonlít, akkor a külsejével sem lenne bajom. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Nekem egyedül talán Snoke legfelsőbb vezérrel volt bajom, ő egyelőre oda nem illőnek tűnik, mind külsejét, mind szerepét illetően. Persze, gyanítom, az ő előtérbe helyezése a nyolcadik epizódban jön el. Kylo jó karakter, korántsem az az egysíkú gonosz, akire én gondoltam, hogy az lesz. Adam Driver továbbra sem szép figura, a párbaj után pláne nem, remélem a maszkot sűrűn fogja viselni. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Hozzászólás ideje: 2015. December 18. 2015. 12. 18. - 17:07, Nute Gunray írta: Kylo jó karakter, korántsem az az egysíkú gonosz, akire én gondoltam, hogy az lesz. Adam Driver továbbra sem szép figura, a párbaj után pláne nem, remélem a maszkot sűrűn fogja viselni. Ilyen olyan érzésem volt nála egyszer kétszer mint az Amerika Kapitány 2, a Tél Harcosánál. A főellenség maszkban, meg amíg nem tudunk róla semmit, iszonyú badass, kemény, csak tátom a számat, amint leveszi és meglátom, már valahogy picit elveszti a hitelét. De persze visszanyeri csak tényleg maradjon rajta a maszk. Számomra ő a legfurább casting. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Hozzászólás ideje: 2015. December 18. *Amerika Kapitány 2, a Tél Katonája Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Sokak szerinet Rey karakterének ez a magyarázat: http://starwars.wikia.com/wiki/Memory_rub Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Ez is egy elmélet, nekem tetszene bár kétlem, hogy ezt megjátszanák. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Hozzászólás ideje: 2015. December 18. 2015. 12. 18. - 17:50, Darth Cupsy írta: *Amerika Kapitány 2, a Tél Katonája Azaz. A memóriatörlésre meg azért lehet nagyobb az esély mert eddig is sokkal több dolgot láttunk ebben a részben az erővel amit eddig annyira nem. Mondjuk komoly lenne. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Ody vagy a többi moderátoról kérdezem A képes enciklopédiából kiszivárgott több kép ami tartalmazott néhány háttér infot a karaktertől pl. Kylo, Lor San Tekka. Azokaz ide írjam vagy külön topicban a SAGA-ban szerplő nevével vagy a spoilers topicba? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Szerintem lehet ide írni. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Lor San Tekka az Erő templomának a követője, akik a Jedi rend bukása után kezdtek működni és bár Lor San Tekka nem erőérzékeny, maga is megtapasztalta, mire képes az erő. Rendje tagjai célul tűzték ki, hogy követik és éltetik a jedik által lefektetett hagyományokat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Az tetszett amikor kimondja az elején, hogy a Jedik nélkül nem lehet újra béke. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Azt hittem Sydow többet fog szerepelni, de ami kevés játékidőt kapott, az így is hatásos volt. A Sykwalkerek mint királyi vérvonal. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Hozzászólás ideje: 2015. December 18. 2015. 12. 18. - 18:35, Ody Mandrell írta: Az tetszett amikor kimondja az elején, hogy a Jedik nélkül nem lehet újra béke. Nem azt, mondta, hogy EGYENSÚLY nem lehet nélkülük? Nekem igazából ez tetszett. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Elvileg Daniel Craig játszotta azt a rohamosztagost, aki némi ráhatás következtében szabadon engedte a foglyul ejtett Rey-t. Egyébként az egyik legviccesebb jelenet volt a filmben, amikor kifelé menet elhajította a fegyverét. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Imdb-n nem láttam. Biztos ez? Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Hozzászólás ideje: 2015. December 18. 2015. 12. 18. - 18:55, Donát írta: Imdb-n nem láttam. Biztos ez? Többen a hangját is felismerni vélték. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Az Entertainment Weekly írja, de persze nem 100%. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Hozzászólás ideje: 2015. December 18. (szerkesztve) Képes útmutatóból: (Zuvio-t csak én nem láttam a filmben amugy?) Szerkesztve: 2015. December 18. - luke19 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.